တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ရနှစ်အောင်)

တတ္တသိုလ် – ရန်ကုန်တတ္တသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ရေးဟောင်းသုတေသနပညာ

	,		7	
ဦးခရ	· F	90	1	00
E		75		L-

စဉ်	ę	၂၀၀၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ဘဓမးပွဲခုံအမှတ်	
0	బలు	୬୧ ଡ	မဖြိုးဖြိုးမောင်
Ĵ	မလ	၁၁၉၂	မငြိမ်းရတနာဦး
۶	ക ദറ	ഉളെ	မရုင်းသန့်သော်
9	ဆကၡ	၆၁၉	ိ မောင်ဥာ ဏ်မြူးခေ ာ်
໌ ໆ	ဆကရ	நே	କ୍ _ର ିକ୍ଷ୍ଟିଡ଼ିଆ
G	୭କ୍ ବ	၁၂၁	မဆု၀်န်ထည်
?	ဆတဥ	90J	မဆုဝတိရည်ထွန်း
6	ಖಯಿಕ		မဇင်မာနိုင်
	ကမ	୧୧୧	မလချမ် ေ ယ်ဥာယ်
0		၃၈၃	
00	3 > ⊖	90	မရူးရူးဝင်းသန်း
၁၁	യ ദറ	२१५	မောင်ခွဲထက်မင်း
၁၂	န္ဝမ	၃၃၈	မောင်ထူးအောင်လင်း
၁၃	ဆမက	<u></u> ၁၉၉	မ ာ င်ကြင်းခင်
99	ဆဒမ	าาาอ	မယွန်းဆုရည်
၁၅	ဆေစခ	၂၁၁	မယူယုဝင်း
၁၆	oc	96 ₆	မောင်ဟိန်းထက်ဝင်း
၁၇	ဆဗဟ	၆၇၈	မနှင်းအာဥ္ဂလီ
၁၈	ညလ	၁၃၆၂	မောင်ဟိန်းဆက်အေ ာ င်
္၉	೦ತಾಲ	26	မဗိုး <u>ြ</u> ပည့်မွှေးခွန်
Jo	ဆသယ	െടു	မယမင်းရွှေရည်
၂၁	ဆဗဟ	99	မထက်ရည်မွန်ကျော်
JJ	ဆသ၀	J°γ	မောင်တင်ထက်ဝင်း
18	ဆရက	२११	မသျှီနိုစ်
J9	ရတ	J99	မဆုမြတ်နိုး
Jo	ဆသ	9	မထက်ဧကရီကျော်
JG	ဆဗဟ	၃၈၂	မရုဝိမင်းလှိုင်
J۲	ရတ	၂၆၁	မှခေါ်နိုဆိုင်းဗိုင်းဗိုင်
47500	120	20000	양 양 의 기계

ď

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တတ္တသိုလ် – ရန်ကုန်တတ္တသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ရေ့ဖဟောင်းသုတေသနပညာ

•	7	٦.	
ဦးခရ	େର	0 1	00
L	l J	1	

စဉ်	ę	၂၀၀၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ကဖေးပွဲရံအမှတ်	ణంబ్ ఇంబ్
്വര	ఖంగు	9°@	မနှင်းအိအိဝင်း
Je	ဆလတ	ე ^დ ე	မအေးမြတ်မြတ်မိုး
२०	4 24	ാി	နော်ချယ်ရီထူး
၃၁	ဆသယ	იეც	မောင်သဲမောင်မောင်
۶J	ဆလတ	9	မောင်လင်းထွဋ်ကျော်
२२	ବ୍ଦ	၁ဝ၃၆	မနေရီလင်း
२९	ဆစခ	၁၉၃	မနှင်းအေးလိုင်
୧୭	မလ	മൈ	မင္ပေစင်ရွှန်း
ρG	3 ⊅ ⊖	၂၈	မနှင်း လွဲရွှေရည်
२१	ဆတမ	Joe	မနန်းအိအိလိုင်
၃၈	കാദ്ടെ രാ	၁၁၈	မ ော းချမ်းမော်
୧ଡ	မလ	၁၀၇၀	မောင်ကောင်းဈာနိသစ်
90	బలు	ଓ୵୧	မဆုမြတ်ဓူလို ်ဦး
90	ဆဒရ	9J°	అ ర్గిస్ట్ సిన్జి
9J	အသ	_Ç GG	မသီရိကျော်
98	9 29	୧ ୮७	မောင်ရဲမာနိဦး
99	ဆဒမ	999	မမေသူချို
99	ఖంగు	616	မောင်လင်းသုရွှေ
ç@	အာသ	၁၀၃	မကြည်နူးဖြူစင်
92	ဆစခ	၁၆၃	မအင်ကြင်းမွှေး
၄၈	တမ	°99	မောင်ဇော်ခေါင်အောင်မြင်
90	ဆသက	ာရင္	မမေဗီမင်းသျှင်
ഉ൦	ဆတမ	၅၁၃	မရွှန်းလဲ့မော်ဦး
၅၁	ဆမဥ	၂၃၈၆	မအိမြတ်နိုးအောင်
อ์	ဆကၡ	२१	မကြယ်စင်ခင်
୬୧	တမ	၁၁၆	မနှင်းအီဖင်