တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ရက္ခွeေဒ

ဦးခရ (၁၁၈) ဦး

စဉ်	z	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၁၀ခေးပွဲရံအမှတ်	కాలన్
р	ລວງແ	JSJ	မောင်ဆက်ထွန်းလင်း
J	3 9 Q	၁၂၀	နှံနို့မူအေး
8	ລວງ	JS	မပျိုးယဗိုဇင်
9	30	စ၄၂	မချောစုလိုင်
9	ဆမဥ	ეçი	မောင်ဇော်လင်းထက်
G	ഓരന	ලංද	မောင်ရဲရင့်ခ မ်း အောင်
\mathcal{L}	ള്ദ	JSJ	မအိသဥ္မာမျိုးဟန်
െ	ဆတည	60	မစန်းစန်းနွယ်
C	ತಾಲ	<u>อ</u> ป	မဖြူစင်ရှင်းသန့်
00	ශාන	29	မောင်မြတ်မင်းဗိုင်
00	ఖలు	50G	မမေသဇင်ဦး
၁၂	ဆကၡ	၅၈၈	မသျှားဟေသီစိုး
20	ක ෛ	JS	မသေဒ်စင်ထက်
oç	ଓ୭ ୦କ୍	j	မအိပိုပိုခော်
ວງ	ມງອ	୧ ଅ ଜ	မဆုနန္ဒာခင်
၁၆	<u>_</u> зс	çG	မအေးမြဗိုး
ວາ	ဆမ	ວວຄ	မဇွန်ဝွင်ဖြူ
ວຄ	လမ	JC	မလပြည့်ဆုလင်း
၁၉	ဆကၡ	െ	မဆုပြည့်စံ
Jo	୰ଌ	ეç©	မကြည်စင်လင်းလဲ့ကျော်
၂၀	బంద	660 2	မခင်ရတနာလင်းလွဲ
JJ	ပန	 າງ	မနှင်းဦးရွှေရည်
JS	ഓദന	0 00	မရွှန်းဇာနည်ထက်
JS	ဆကရ	၁၅၁	မောင်သအညီ
ไป	ဆစစ	γ°	မစုသစ္စာဇင်
jG	ഊര	γ ⁶ 0	မမိုးသင်းနိုင်
J۲	യംറ	၃၈	မကြည်ဖြူစင်

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူဗျားစာရင်း (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ရက္ခွမေဒ

ဦးရေ (၁၁၈) ဦ

စဉ်	z	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၈၇၀ဗးပွဲရံအမှတ်	အမည်
၂၈	ဆဒတ	ଡ଼୦	မဗ္ပင့်ကေနိုင်
J@	ບອ	၁၅၀၃	မခင်ကြယ်စင်ထွဋ်
90	ဆဒလ	ენ	မအီဝတ်မုံစော
65	ഓദരോ	२९८	မောင်အောင်ဘုန်းမြတ်
۶J	ဆမဥ	อาอ	မမေသက်နိုင်
99	ဆသက	၉၂၃	မစုရတနာခင်
99	မလ	ତ୍ତିତ	မဘုန်းဆုလျှန်
୧୭	ဆလမ	၁၇၉	မဖူးပွင္နိဝေ
୧ଜ	బలు	၁၃၁	မယ္ဝေနိုင်
२२	ဆ ဓ	G	မခင်နှင်းစံ
၃၈	ဆကၡ	२ <i>9</i>	မယဗိုအားကျော်
୧ଡ	ဆလမ	çoo	မောင်သူရိန်ထက်
ço	ဆကၡ	000	မောင်အောင်ငြဉ်၌စုံ
ço	ဆတဥ	ମ୍ୟ	မခန့်မျူးရွှေရည်
9J	320	2c	မဝီတိမြတ်နိုးဆွေ
99	ಖಂಘಾಣ	าอร	မနှင်းဦးဝေ
99	ဆတဥ	၂၈၆	မထက်သီရိဖြိုးကျော်
90	ဆသတ	२०२	မကေဇင်ဝင်း
çG	3 9 0	۶J	မသီရိမျိုးဇင်
92	ဆပလ	90J	မအီဂိုးဖြူ
ço	အရခ	ço	မောင်စိုင်းမျိုးလွင်
90	ഓദറ	२९२	မဆုစံရွှေရည်ဗို
ງ໐	ဆမဒ	ວຄ	မရတနာနိုင်
၅၁	မနတ	ଡ଼୦୨	မနှင်းကေရီ
้อเ	ဆမဒ	ວຄ	မရတနာနိုင်
ୢୄ୰ୖ	ဆဗဟ	२२५	မချောစန္ဒီ လု
<u> </u>	ဆကရ	၆၅၀	မောင်ဟို ၏း မင်းထွန်း
00 00	້	150	မသဥာလွင်
ენ	ಎಂ	09	မဝိုင်းချစ်ချစ်လှိုင်

လက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ရက္ခွမေဒ

ဦးရေ (၁၁၈) ဦး

စဉ်	e	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၁၁၀ဗးပွဲရံအမှတ်	အမည်
୭୧	ဆသက	<u>၃</u> 06	မလဲ့လဲ့ထွေး
၅၈	ບອ	୵୦ଡ଼	မသွယ်ဇင်အောင်
90	ဆမဒ	۶J2	မောင်လူမော်သစ်
Go	ဆသက	999	မဝင်းဗာကျေခ်
၆၁	ഓാംരോ	၂၈၀	မောင်ထက်အောင်နိုင်
၆၂	30	၁၄၈	မတင်တင်မိုး
ଜନ	203 9 0	ାରେ	မောင်အောင်ပြည့်စုံဟိန်း
Gç	ဆမန	၁၂၄	မောင်ဇင်သူရိန်အောင်
၆၅	ဆမဥ	ວຄວ	မဝင်းဝင်းထွန်း
66	ഓറ	00	မဆုမြတ်ပြည့်ကျော်
Gγ	203 9 0	२००	မကြည်နူးေ
ດຍ	ဆဗထ	၄၆၅	မအေးချမ်းမိုး
ြေ	ಎಂಎಂ	၂၈၀	မလင်းလက်ဝေ
2°	ဆလတ	ဂ် ါဝ	မနှင်းပေရယ်လွင်
າວ	ဆသယ	วออดิ	မဝို့ဝို့ကျော်
۶J	ລວດກ	ິ∫ວ	မအိပြူထွန်း
28	ဆသတ	୨୦၅	မဝို့ဝို့အောင်
29	203 2 0	200	မဆုပြည့်ဝန်း
20	ဆဒတ	مرې	မဆုပြဉ့်နိုင်
γG	ဆလတ	၁၃၈	မကျော်မေလဲ့ ဝင်း
22	ဆလမ	000	မစန္မာပြီး
ຽຄ	4 24	၂၁၀	မထက်မြက် ွေး
20	ဆထက	- 9ç0	မမေမြတ်မိုး
ൈ	ဆဒတ	660	မောင်သော်မင်းစံ
റൊ	ဆတဥ	990	မဆုမြတ်နိုးကျော်
൭	ဆသတ	၆၂၁	မောင်နေမင်းထွန်း
စ၃	နေ့ဓမ	ວຍີຍ	မငိုးငုံဖူး
ရင္	ဆတမ	ວວາ	မစုနုန္ဒာဟန်
စ်၅	ಖುರಿ	هاې	မလှယမင်းအေး

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ရက္ခွမေဒ

ဦးရေ (၁၁၈) ဦး

စဉ်	2	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၈၁၀မးပွဲရံအမှတ်	కాలన్
ഒര	ဆတည	၁၀၉	မစုေနှင်း
ຄາ	ဆမဥ	Gl	မသက်ထားဆု
റെ	ဆလတ	յնը	မဆုချယ်ရီမင်း
စ၉	ဆသဝ	J92	မအိသဲဖြူအောင်
60	ဗဠ	JŞ	မ႘ဒို့ဖြူဇင်
၉၁	ဆရက	၃၁၈	မဖြိုးသဥ္မွာဟနိ
GJ	ဆလမ	୧ଅନ	မအောဂင်စုမေ
୧୧	ဆဗဟ	၇၆၂	မရွှေဇင်ဦး
69	ဆဒမ	ତତିତ	မောင်ကျော်ဇောလင်း
CO	ഓറ	20J	မောင်ဟိန်းထက်နိုင်ဇော်
ଡିତ	30	Q	မအီရွှေဇင်ဖြိုး
୧୧	မလ	ଡ୧୬	မဖူးအီလင်း
၉၈	బలు	၁၈၉	မစိုးဝတ်ရည်ထွန်း
99	ဆ ဓ	JS	မအေးချစ်ဗို
000	900	െ	မအိ သရဖူဇော်
200	3 2 ବ	JS	မအေးဆုရည်မောင်
၁၀၂	3939	16	မဝင့်ရွှေရည်မြတ်
၁၀၃	ဆပလ	၂၀၄	မခင်သစ္စာနိုင်
909	ဆသယ	၁၂၀၇	မဆုရည်နန္ဒာ
၁၀၅	ဆမက	வே	မရွှန်းလဲ့ရာအာ
900	ဆမဒ	မဝေ	ဓနှင်းယူယ
ుంగ	ဆမဥ	၁၂၉	පොරේ
ວວຄ	ဆလမ	9JC	မောင်အားကာမင်း
၁၀၉	ഊര	ევი	မနှင်းယမိုဦး
000	ဆဒမ	ວງເວ	မမင်းစန္ဒ၁နိုင်
000	ಖಾಂಬ	92	မောင်ရှိုင်းအောင်ခန့်
၁၁၂	ဆတဥ	၄၁၆	မဓမ္မူထွဋ်
900	ഊര	าญ	မောင်ကောင်းဆက်မင်း
200	— ဆရက	၂၆၉	မယွန်းဆုလွင်

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ရက္ခွခေဒ

/		1 .
5:ed (ာစ	16

ిల్	a	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၁၁၀ေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	
၁၁၅	ဆဗဟ	၁၉	မောင်ဟန့်ရန်းမုန်	
၁၁၆	ဆကရ	२७२	မမြနှင်းဆီခင်လတ်	
ວວາ	ဒတ	[©] γ	မဆုမြတိရတနာ	
ວວຄ	ဆအာလ	G	နော်နန္ဒာထက်ထက်	