တက္ကသိုလ်ဝင်စွင့်ရရှိသူဗျားစာရင်္ဆ (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ်

အထူးဖြုတာသာ – ဓာတ္မခေဒ

ဦးခရ (၁၃၀) ဦး

စဉ်	z	၂၀၀၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် တခမးပွဲရံအမှတ်	အမည်
0	ဆလတ	JGS	မနှင်းအိမ်ရွှန်းလက်
J	ဆမက	J90	မနိုင်ထက်ထက်ဇင်
\$	ဆသ	าอา	မချောစုသွယ်
9	ဆမက	၁၉၅	မခေမာဝတီသဲယုကြည်
ງ	ဆတမ	106	မဇွနိုပ္ပင္စိစံ
G	ဆကရ	666	မဆုလဲ့နိုင်
2	ဆကၡ	၉၈၁	မကြဉဉ်နူးရွှေစင်ခ
6	ဆကၡ	၁၀၄၅	မသင်းမြတ်စာနည်
0	ညသ	ວຄງ	မောင်ကောင်းဆင့်ကိုကို
00	 ဆကရ	و ار	မစုလင်းညို
00	ဆကၡ	106	မောင်ရီေယံဖြိုး
၁၂	00	ວຽວ ວຽວໆ	မဆုမေလင်းစံ
၁၃	කරම	ଜୁ	မဆုဖြူစင်ဇော်
þç	00	9 १२२	မည္မေဇင်သန့်
ာ၅	မလ	စ၃၅	မောင်အောင်မြင့်မြတ်
ာ၆	ဆဒ	၁၅၁	မအိမြတ်မိုး
ు	బం	çoç	မစုယဗိုဖူး
ວຄ	ဆမက	ວຍັງ	မနှင်းနွယ်ဦး
၁၉	ဆက	၁၆၃	မောင်ဝေယံမိုးဆက်
Jo	ဆစစ	J98	မဖြူေင်ဦး
၂၁	ဆလတ	୧୧୬	မခင်ပြည့်စုံဝင်း
JJ	ဆစတ	JG	
75	ဆဗဟ	၆၄၈	မနှင်းလွှာတင်မင်း
JŞ	ဆရက	090	မောင်အာဂ္ဂါ
10	చం	200	မငြိမ်းစုသော်
jG	ဆမဒ	ອີຄວຸ	မဆုမြတ်နိုးအောင်
٦٢	ဆကရ	ભ્ય	မမေမြတ်နိုးနိုင်

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူဗျားစာရင်္ဆ (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် –

အထူးပြုတာသာ – ဓာတ္မေဒေ

•		
5:66	000	0
	၀၀၀)	- C-

စ်	z	၂၀၀၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ကဖေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်
၂၈	ဆသယ	၉၈၂	မစီးငွန်တလေ
JG	00	97C	မအိအိဖြိုးသ နို့
२०	ဆကၡ	ຽວຄ	မောင်အောင်စံမြတ်
60	ဆပ္ေ	ç0	မောင်ကောင်းထက်စံ
۶J	ဆမဒ	00	မစုလိုင်ကျော်
99	ဆမဥ	၁၃၄၅	မနှင်းယုဝေ
89	ဆလသ	106	မဆုမြတ်ဝတီလင်း
୧୭	ဆတ	ൈ	မောင်ထွန်းထွန်းဝင်း
ęG	രള	Ğγ	မခင်ခင်ဆုရည်
82	αn	၁၉၈	မဆုပြဉ့္ခ်ီလင်း
၃၈	ဆဒ	27S	မောင်ဖြီးေအောင်
୧ଡ	ഊയ	าวป	မသရဖိစိုး
<u>ç</u> 0	ဆလတ	୧୨୭	မကြည်လဲ့လဲ့ဝင်း
ço	ဆကၡ	நே	မောင်မင်းခန့်ဝဏ္ဍ
9J	အာတ	२२	မဇင်ဝိုးဝိုးသန့်
99	ဆမဥ	റൈ	မဆုသီရိဝင်း
99	ဆလတ	9J	မခိုင်ဇင်နှင်းယု
99	ဆသက	२	မောင်အောင်ဖြိုး
çG	နပမ	၁၂၆	မစန္ဒီကို ကိုကျော်
92	ဆဗဟ	ეცი	မလဲ့လဲ့နှင်းတင်
90	ဆဒလ	β	မငနီးအီဖြု
90	ဆမဥ	0900	မမေအီအီဖြူ
೨೦	ဆဒ	ანე	မမေရင်ဝင်း
၅၁	4 24	၁၅၈	မောင်အားမာနိပြဉ့
อป	ဆသက	२ २२	မောင်ရန်ကျော်ကိုကို
୨୯	ဆဒဆ	ວາງ	မန္မေးသိရဦး
୭୨	မနတ	၀၅၃၀	မယုယကျော်သက်
99	ဆတမ	၁၃၀	မခင်သန္တဘိုး
ენ	000	ooç	မောင်ကျော်စစ်သွေး

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ချန်ကုန်တက္ကသိုလ်

အထူးဖြတာသာ – ဓာတ္မမေဒ

0.90	000	0
	(090)	- C-

စဉ်	z	၂၀၀၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် တခမးပွဲခုံအမှတ်	အမည်
୭୧	మరియ	60	မဝင်းသိဂ်ီ
၅၈	ഭാഗ	၂၈၀	မနေခြည်ိုင်နိုင်
90	ဆသယ	வை	မထကိထကိလွင်
ତତ	ဆပသ	892	မောင်ခေယျာလင်း
၆၁	ဆရက	२०५	မအီမွန်သံ
၆၂	ဆဗဟ	100	မောင်မြင့်မွန်
Gγ	ဆ ဓ	ว]	မယွန်းအိသော်
Gç	ကဗ	C	မောင်ကောင်းခန့်
ලො	ဆလသ	G	မောင်ကျော်ဇင်ခန့်
66	ဝည	ข	မထက်ဧကရီကျော်
Gγ	ဆဒမ	१२२	မယဉ်ယဉ်ဋ္ဌေး
ଜେ	ລວດກ	၁၅၈	မဆုပြဉ္စစိုအောင်
ඉම	ဆကၡ	၁၀၆၃	မလွန်းအီန္ဒြေမိုး
ૣ૰	ဆတဥ	ာ၉၂	မောင်ဗိုင်ခေထွန်း
າວ	oc	၆၄၀	မဖေယျားနူး
۶J	ဆဗဟ	ලොං	မောင်အောင်ထက်မြက်မင်း
28	ဆပသ	୵ଡ଼	မခင်လိုင်နှင်း
29	ဆမဒ	၁၉၈	မရွှေစင်လင်းလွဲကို
าว	2000	ວວຄ	ဓောင်ညီညီဟန်
γ [©]	ଇଚ୍ଚ	၅၄၆	မဆုမြတ်နီးလင်း
$\gamma\gamma$	ဆလ	စ၃	မောင်ဥာဏ်ထက်လင်း
າຄ	ဆမဒ	Joè	မောင်ဖြီးအာကာ
20	ഓറ	ଡିମ୍ବ	မစုမွန်အောင်
െ	ဆမဥ	52J	မထိုက်ဆုလျန်
റൊ	ಖ ಾಂ	၄၈၀၅	မောင်သန့် ့ဇင်ဖြိုး
൭	ဆသတ	୵ଂଡ	မမျူးသခင်
စ၃	ဆတ	29°	မစုစုရတနာထွန်း
စင္	ဆမက	JGS	မဆုရည်နန္ဒာ
၈၅	ဆသတ	୧୨୭	မအိန္ဒြေရျစ်ဝို

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်္ဆ (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ်

အထူးဖြုတာသာ – ဓာတ္မမေဒ

ဦးရေ (၁၃၀) ဦး

စဉ်	z	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ကဖေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်
ഒര	000	90C	မောင်အောင်ဗိုလ်ဗိုလ်ဦး
ຄາ	ဆလတ	၂၅၆	မစိမ်းလန်းဖြိုး
റെ	ဆကၡ	စဝင္၉	မဆုလဲ့နိုင်
စ၉	ಖ ಾರಿ	0079	မောင်ဝေယံဖြိုး
୧୦	ဆမတ	90g	မချယ်ရီအောင်
၉၁	ဆဒဆ	၁၈၉	မသုခအောင်
Gl	ဆမဥ	660	မဆုမြတ်လင်း
ଡ୧	ဆမက	୦ଓଚ	မမိုးမြင့်ကြည်
66	ဆလမ	ଽୖୄ	မရွှန်းဝတီအောင်
CO	ဆတဥ	922	မခင်ရွှေရည်ထူး
ଡିଡ	ဆတဥ	5°2	မနန့်ဆုစန္ဒီ
୧୧	ဆပလ	୬୨୧	မဝြ ည်နီရီးစ ီ
၉၈	တမ	၂၁၉	မမြတ်ဆုမြတ်
99	oc	ნეც	မနှင်းအီရွှေရည်
000	ဆတမ	െ	မအီစန္ဒာကျော်
000	ဆကၡ	1550	မောင်တုန်းမင်းသနို့
၁၀၂	ဆသယ	ලඉන	မဖူးသက်နွယ်
900	ဆလ	5 55	မောင်ဟိ ဏီး ထက်ဦး
200	ဆဒမ	၃၂၀၀	မသိမ့်ယမင်းဆု
၁၀၅	బంద	୬୨	မလင်းလွဲဝတီ
900	ဆစတ	ç0	မောင်အားလင်းနိုင်
ວວາ	ဆလတ	յնն	မယ္မွန်းလဲ့ဖူးမုံ
ວວຄ	ဆကရ	οθςγ	မောင်ခန့်ဝေယံကျော်
၁၀၉	မလ	၉၈၁	မန္မေးနေးဝင်းလိုင်
220	ဆဒမ	- <u>၂</u> ၃၅	မဆုထက်ထက်ကျော်
200	ဆဗဟ	၃၆၁	မယူယလွင်
၁၁၂	ဆဗဟ	ĴŚo	မရည်ကြည်ပြာ
200	ဆပသ	၁၄၈	မဖြူစင်သနို့
200	ဆတည	၄၆၂	မောင်ထွန်းလွင်ဦး

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးဖြုဘာသာ – ဓာတ္**ေ**ဒ

			ဦးဖရ (၁၃၀) ဦး
စဉ်	a	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ကဖေးပွဲခုံအမှတ်	ాంతమ్
၁၁၅	ဆသက	၁၈၄၃	မောင်ခေယျာလင်း
၁၁၆	ဆမက	၂၁၂ ၈	မသက်သက်အောင်
ວວາ	ဆတည	۶2 [©]	မောင်ကျော်ကျော်နိုင်
ວວຄ	ဆမက	၂၀၅၈	မောင်အောင်ကိုကိုမျိုး
၁၁၉	ഓടുരോ	ดษ	မောင်ထက်ဝန်းထွန်းထွဋိ
၁၂၀	ဆကၡ	၂၀၂၀	မဟန်နီမြင့်သူ
၁၂၁	ဆသတ	ენი	မောင်ဖွဲခန့်လွင်
ာ၂၂	ಖ 300	၅၂၈	မောင်ဝေယံလမင်းမောင်
၁၂၃	ဆမဥ	9	မောင်တင့်နိုင်ကို
၁၂၄	ဆက	J	မောင်ဖြီးခော်ကို
၁၂၅	ဆဗထ	ଅଚ୍ଚ	မောင်သူရိန်္ဝင်း
၁၂၆	නව	99	မောင်လမင်းဗိုင်
၁၂၇	ဆရက	စ၉၅	မောင်ရနိရှင်း
၁၂၈	oc	၆၄၉	မအေးချမ်းမိုး
ာ၉	ဆဒမ	J900	မဇွန်ဝင့်ဝါ
၁၃၀	တမ	ວາເອ	မစုမြတ်လှိုင်