တက္ကသိုလ်ဝင်ရွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ကွန်ပျုတာသိပ္ပံမညာဌာန

•	7	
ဦးဖရ	60	10
	101	16

გ-	မောင်လွင်ဟန်မင်း မောင်ကောင်းခန့် ခော် မောင်ဝေယံမိုးမြင့်လွင် မလှယမင်းဦး မောင်မင်းပြည့်စုံ မောင်လင်းပြည့်ဖြိုး မခင်ရူပါကျော် မောင်မင်းကိုကိုလင်း
୧୭୧ ୨୧ ଓ ୍ ଧ ୨୧୦ ୨୨୦ ୧୨୧	မောင်ဝေယံမိုးမြင့်လွင် မလှယမင်းဦး မောင်မင်းပြည့်စုံ မောင်လင်းပြည့်ဖြိုး မခင်ရူပါကျော် မောင်မင်းကိုကိုလင်း
୨୧ ଜ ୍ଧ ୨୧୭ ୨୨୦ ୧୨୯	မလှယမင်းဦး မောင်မင်းပြည့်စုံ မောင်လင်းပြည့်ဖြိုး မခင်ရူပါကျော် မောင်မင်းကိုကိုလင်း
୨୧ ଜ ୍ଧ ୨୧୭ ୨୨୦ ୧୨୯	မောင်မင်းပြည့်စုံ မောင်လင်းပြည့်ဖြိုး မခင်ရူပါကျော် မောင်မင်းကိုကိုလင်း
େଧ ୨୧୭ ୭୨୦ ୧୨୯	မောင်လင်း <u>ပြည့်ဖြိုး</u> မခင်ရူပါကျော် မောင်မင်းကိုကိုလင်း
99° 99° 790	မောင်လင်း <u>ပြည့်ဖြိုး</u> မခင်ရူပါကျော် မောင်မင်းကိုကိုလင်း
ე၄º १९७	မခင်ရူပါကျော် မောင်မင်းကိုကိုလင်း
790	မောင်မင်းကိုကိုလင်း
	10059
3	မထက်သီရိထွန်း
၁၆၇	မစ္စမ်ိဳးဆုထက်
ତିନ୍ତ ଓଡ଼	မောင်ဝင်းသူရှိနိုလင်း
	မသက်နှင်းဆု
၅၈ 	
്വാഭ	မမြသက်ချယ်
2066	မောင်ဝေယီလင်း
୵ୢୗ	မရုင်ထွေးမြိုင်
ာ ၂၈၂	မောင်ဇော်ရှိနိုးထက်
ეჱç	မရွှ နိုးလွဲလဲ့အောင်
	မထက်ဆန်းယဉ်
	မဌေးအီလိုင်
	မသီရိထွန်း
	မထက်သီရှိနိုင်
356	မအေးချမ်းဖြိုး
	မောင်ကျော်ဆန်း ပိုး
	မောင်လွင်မိုးဦး
	မောင်ညီသ ိုး မင်း
265	မောင်ကျော်လင်းထက် မောင်သူဟန်ထွန်း
	100 100 100 100 100 100 100 100 100 100

1

တက္ကသိုလ်ဝင်ရွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ကွန်ပျုတာသိပ္ပံမညာဌာန

•	7	1	
္မ်ိဳးဖရ	0	o 1	0:
	10	1	L-

စ ဉ်	ę	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၈၁ဓဗပွဲရုံအမှတ်	အမည်
ൃെ	ಖಅಯ	၂၈၃	မင်္ဂးအိဖြူ
Je	ఘ ७య	960	မလင်းလက်ရွှေရည်
२०	ജദന	$^{\mathrm{Go}}$	မဆုရွှေစင်အောင်
90	ဆကရ	ලල	မချမ်းမြေ့ ြီ မ်ိး
ર્	ఘాలు	െള്	မြေျးေလေျဖြိုး
२२	ୱର	୧ [©] ଡ	မမေသက်နှင်း
99	೦೮	Joo	မအေးြိမ်းစံ
୧၅	ဆတမ	յ [©] յ	မသော်တာဆန်း
δœ	ఖంగు	ი 	မောင်သန့် လင်းထက်
२२	ക ദഗ	@9 ⁶	မစန္ဒဝင်း
၃၈	ဆလမ	၁၆၅	မောင်ထက်လွင်
୧ଡ	424	၂၃၈	မရွှေရည််လင်းလက်
90	ဆမက	<u> </u>	မခင်ရတနာဝင်း
90	တမ	100	မနွေးရူပါအောင်
9J	ဆကရ	၁၈၄	မောင်ခေလင်းထက်
99	ဆကၡ	၁၀၁၈	မောင်မင်း ခန့် ဖေဘ်
99	အာသ	୨୭၉	မောင်ဗိုင်ကောင်းစံ
99	ဆကရ	ე ეი	မောင်လင်းထက်လင်း
ςŒ	အာသတ	၁၃	မလွင်ယဉ်မင်းစိုး
92	ဆသယ	၁၁၇၁	မ ြ ည့်ပြည့်ဖြိုး
၄၈	ಎ ಅತ	918	မကြည်စင်သန့်
90	ဆတဉ	97°	မခ ် ပြည့်စုံ
၅၀	ಖ೦ಌ	JJJ	မဆောင်းမိမိစ်
၅၁	ဆမက	२०७	မဆုလျှံနွယ်
อ์	ဆကရ	₆ γ [©]	မောင်ထူးမြတ်ကျော်
୬୧	ဆမက	၈၆၃	မောင်ရဲမြတ်အောင်
99	ဆကရ	G ₇ o	မောင် <u>ပြည့်ဖြိုး</u> ဗိုင်
22	ಖಯಿ	202	မောင်ပြည့်စုံအောင်
ეც	ဆလမ	000	မောင်အောင်ဖေဝိုင်
			5 %

တက္ကသိုလ်ဝင်ရွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ကွန်ပျုတာသိပ္ပံမညာဌာန

	7	1 0	
ଠି: ଓଡ଼	1 00	?)ૄ૿૽	
	101		

စဉ်	ę	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၈၁ဓဗပွဲရံအမှတ်	အမည်
១ ?	ဆမက	୧୭୧	မောင်ဇော်မင်းမြှတ်
၅၈	ဆသ၀	[©] ?	မောင်စိုပြေဋေး
20	တထ	ഠ്വര	မန္မေးရွေးလင်းလက်
Go	మంగు	$G_{7}G$	မနှင်းအိရွှေရည်
ලින	ဆမက	7 6െ	မောင်နေအောဂင်ဝင်း
பே	ဆကၡ	ၜ၂၄၄	မောင်အောင်မြင့်မိုရိ
Gρ	ఖంగు	J??	မသုန္ဒရီနှင်းမောင်
Gς	ဆေရ	9	မဆုသီရိကျော်
Gე	နေဓမ	၁၃	မောင်ဇော်ဘုန်းထွဋ်
66	ဆဒမ	ൃളെ	မဖူးသ စိစီ
Gγ	మ ల్లు	൭	မောင်ရဲလင်းခန့်
ெ	ဆကၡ	J ୧ ଡ	မောင်မင်းမြတ်ဝိုင်
၉၉	ಖಿಯು	ઉરૃ	မမြတ်နုဒိဋ္ဌေးလင်း
२०	ಎ ೦3	∘ ડી	မောင်ချမ်းမြေ့အောင်
၇၁	99	∘ျγ	မောင်စေ ယျာအောင်အောင်
გე	ಖ೦ಬ	ን የ	မောင်သက်လင်းထွန်း
રર	အာဘေ	၂၁၀	မောင်ထွဋ်အောင်ကို
29	ဆကရ	Jo <i>ઇ</i>	မောင်သူရလင်းထွန်း
2ე	ಎ ಅತ	9JJ	မောင်မြတ်သူ
γ G	ဆသက	990	မောင်ညီဆက်ဝေယံ
22	ဆကၡ	⁽⁶ ၇၁	မောင်ရဲရင့်ပိုင်
၇၈	အာဘ	၅	မောင်ကောင်းခန့် ကျော်
26	మ ల్లు	666	မောင်အောင်ကောင်းမြတ်
െ	ఖంగు	၉၀	မကြယ်စင်ခွန်းချို
റെ	ပစ	വഭ	မထက်ရည်မွန်ကျော်
വ	ကမ	∘ડી	မရသနနိုစ်လတ်
၈၃	ఖయిరు	ວຄຄ	မသူထက်စံ
၈၄	ညဒ	იეე	မချယ်ရီလမင်း
ഉ	ဆရက	२ ०८	မောင်ဥ ာဏ်မျိုး ဆက်

ç

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ကွန်ပျုတာသိပ္ပံပညာဌာန

	,	1	
ဦးဖရ	60	-1	p:
	101	1	

စ ဉ်	ŧ	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၈၁ဓဗပွဲခုံအမှတ်	အမည်
െ	ဆကရ	၆၉၈	မောင်ိ္ပ်ိုးရမ္မာ
၈၇	ဆကၡ	േവ	မောင်ဥ ာဏ် လင်းထွန်း
രെ	ဆကၡ	၁၆၉	မောင်ခွဲထက်
ളെ	ಎ ಅತ	910	မစ္ပန်းဆင့်သံသာ
<u>ଡ</u> ୦	ဆကၡ	ეჱჺ	မောင်ဝိုင်စိုးခန့်
၉၁	മാദം സ	00	မောင်ဥ ာဏ် ဝင်းနိုင်
e J	4 24	lob	မောင်အောင်နေသူရ
ଓ୧	ဆတဉ	ე ი ი	မောင်ကျော်ခိုင်ဦး