တက္ကသိုလ်ဝင်ရွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ရနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တတ္ကသိုလ် အထူးပြုတာသာ – အင်္ဂလိပ်ိဴခာ

		, o 2 2 2 2 2 5	ဦးခရေ (၆၁)ဦ
စ ဉ်	đ	၂၀၁၈ ခုနှစ် တတ္တသိုလ်ဝင် ၁၀မေးပွဲရုံအမှတ်	<u>အမည်</u>
0	ဆတမ	<u> </u>	မောင်လမင်းဦး
J	န်ုခ	G	မအေးမြတ်ဆွေ
9	3€	<u> </u>	မခိုင်ဝေဝေကျော်
9	ဆကၡ	<u> </u> J@၉	မ င်းရွှေရ ည§မိုး
၅	န္ဓမ	99	မအောင်ကေဇင်ဟိန်း
G	မလ	ൈ	မနှင်းဦးရွှေရည်
ર	မလ	၄၈၂	မချော အိ ဖြူစ ိ
െ	బ లవు	ეγი	မသက်ထားသူဇာ
0	မလ	ومر ا	မဇင်လေးနွယ်
00	မလ	, 9J0	မယဉ်ယဉ်ငြိမ်း
20	കാ ന	ე 00	မဆုလာဘိ ြ ည့်ဖြိုး
၁၂	ညလ	ગ્રફ	မောင်သန့် ညီညီခန့်
၁၃	မရမ	790	မောင်ကျာခါးရစ်ဖန်း
99	မလ	666	မဆုနေရည်နွယ်
၁၅	ဆကၡ	00	မရွှန်းလဲ့ပြည့်စုံကျော်
၁၆	ဆလတ	J	မောင်ခိုင်ခန့်ကျော်
၁၇	ဆသ	၁၈၄	မယူနိုးယဗိုနိုင်
ວຄ	ക 3ന	၃၈၄	မဖြူစင်မောင်
၁၉	હાલ	၁၀၅	မတူးနဒိ
Jo	ဆသ	99	မရွှန်းလဲ့နေစြည်
၂၁	ဆသက	၈၃၀	မရတနာ္ပြည့္ခ်စုံ
JJ	യറ	· @	မဇင်မာစိုး
Ję	မလ	 დეც	မဆုရည်လွင်
J9	ဆလတ	१७०	မဆုမြတ်အောင်
Jo	ဆမဒ	၃၅၆ ၃၅၆	မအိမ့်ဖူးမိုရိ
JG	900	°গু?	မရှိုစင်လင်း
J?	မလ	ି ଜନ ଓର୍ବ	မျ: မγ≋သက်ိနွယ်

aľ.

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသ႒ – အဂ်လိဖ်ခ႒

ဦးရေ (၆၁)ဦး

စ ဉ်	2	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၁၁မေးပွဲခွံအမှတ်	
၂၈	బ ంచా	90	မဆုရွှေစင်
Je	ဆဒမ	ଓ୧୧	မနေရည်ိလင်း
२०	424	വെ	မရွှေရည်စိုး
၃၁	ဆကၡ	၃၈၀	မရွှေ္နိုးလဲ့
۶J	ညလ	_] ഭം	မအိမ်စည်ရှင်း
२२	ఖంగు	၁၆၆	မဟန်ဆုထက်
99	424	२१	မခင်ခင်ခန့်
୧၅	အသ	[©] ე၄	မစုရည်ိံုင်း
δ _@	ဆကၡ	ெடு	မောင်ဘုန်းမြတ်စံ
२२	ဆသဝ	၁၆၀	မၜင်သူရိနိ
၃၈	ఖందు	000	မဇ ာဗွင့်ဖြူစံ
୧ଡ	ဆကရ	?	မောင်အောင်ဓာနည်ကောင်း
90	3 3 0	50	မဖူး႘ွင့်ယမုံ
90	မလ	၅၁၃	မမေရမ်းချမ်းခေ်
9J	ବ୍ଦ	१७१	မသုသုကျော့စံ
98	ക രാഗ	151	မောင်လင်းထက်နိုင်
99	ဆမတ	၁၁၂	နန့် ကေဆဲဝါး
99	ဆရက	ວຄວ	မမြတ်ကေနိုင်ထွန်း
96	နုပမ	811	မောင်မင်းကျော်နိုင်လင်း
92	အသ	၄၈၇	မစုမွန်သစ္စာ
çα	ရက	ാല	မခိုင်ဇင်ဝင့်ရည်
90	မလ	၄၁၆	မနီနီဟန်ချစ်
၅၀	ရတ	၁၄၀၄	မနန်းဗိုခမ်း
၅၁	ဆဒမ	608	မရွှန်းလဲ့နဒီ
์ อู่	ဆတဉ	979	မအိရောသဖင်
୭୧	യ ാ	99	မောင်ဟန်ဝိုင်စိုး
29	ညလ	99°	မဆုမြတ်မိုးဝွင့်
99	30	?	မရွှေရည်ပြည့်ဖြိုး
ენ	99	် ၁၈၉၅	မောင်ကောင်းစုလင်း

တက္ကသိုလ်ဝင်ရွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ရနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးဖြုဘာသာ – အင်္ဂလိမ်ိ၏

			ဦးခရ (၆၁) ဦး	
s	2	၂၀၁၈ ခုနှစ် တတ္တသိုလ်ဝင် ၈၁၀မေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	
27	ဆကရ	୭୧	မကြည်ဖြူနှင်းခိုင်	
၅၈	အာသ	११२	မအင်ိကြင်းခင်	
90	చు లయ	ŞJJ	မပုလဲသခင်သန်းထိုက်	
Go	ညလ	JJJ	မရွှန်းမြရတနာ	
၆၁	3@	0	မဖြိုးအယ်(လ်)မလီရွှေ	