## တက္ကသိုလ်ဝင်ရွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တတ္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ပတ်ဝန်းကျင်ဆိုင်ရာဒလလာမှပညာ

ဦးခရ ( ၇၆ ) ဦး

စဉ်	g	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၈၁ဖေးပွဲရံတာမှတ်	<u>အ</u> မည် ဥ. <u>ဇး ( ၃၄ ) ဥ.</u>
0	മാരട	၁၈၃	မမေရှင်းသနို့လွင်
J	ဆမတ	GG	မရျိ လဲ့လဲ့ထွန်း
9	424	၁၆၄	မမြတ်စီဝယ်ဖြူ
9	ညလ	J9 <b>0</b>	မောင်ထက်ဝေယံဖြိုး
၅	മാരവ	၂၉၈	မအေးသီရိမွန်
G	ဆာဇတ	၂၀၃	<del>မဇ</del> င်မာမြင့်
?	ဆကရ	၂၅၁	မအိကြာဖြူ
6	ဆကရ	२५०	မကြည်ကြည်ရွှန်း
e	ညလ	970	မိလွန်းပွိုင်းနွန်ရေခ့
30	မနတ	ഒട്ട	မအိန္ဒြေ ရှမ်းမြေ့
ဘ	ဆကၡ	၃၇၈	မရိုင်ဇင်လဲ့
၁၂	୍ ବ୍ରବ	jee	မောင်ဥ <b>ာဏ်ဖြိုး</b> ဝင်း
၁၃	<del>ಅ</del> ಯ	၁၀၃၀	မဆုရွှေရည်ဝင်း
99	ಖಾಶಾ	ດດ	မစန္ဒီလင်းလင်းထက်
၁၅	ဆကရ	J80	နန်းဆာယွန်းနွဲ့
၁၆	ဆကရ	<b>၁၁</b> ၅	မအီ မွန်သန့်
၁၇	ဆတည	ခ၂၄	မထက်ယူလွင်
၁၈	<b>ജാ</b> ഗവ	องา	မကြည်ဖြူစင်
၁၉	ష <b>ా</b> မ	Jʔ	မ မြေတိမိုး
Jo	ಖಯಿಳ	ଓ୧	မဆုလွဲနိုင်
၂၁	ဆကရ	၃၆၈	မစေယျာဆုရည်လင်း
JJ	<b>മാ</b> ദന	<u> </u>	မဆုမြတ်ဝေ
18	മാധ	<u> </u>	မဇူး႘င့်ကျော်
J9	ಋತಾಯ	ეე ი	မယ္မနိုးသစ္စာ
Jo	ဆကရ	၂၆၁	မပန်းနုပျိုမေ
j@	ဆလတ	දිනිත දිනිත	မရေ႒စုစုသွယ်
J۲	99	ગુરુ૧	မောင်ကောင်းမြတ်နိုင်

4

## တက္ကသိုလ်ဝင်စွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ပတ်ဝန်းကျင်ဆိုင်ရာစလေ့လာမှပညာ

දී:පෘ ( ඉරි ) දී:

			5:04 ( do ) 5:
စဉ်	ē	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၁၀မေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်
ൃര	တမ	9	မောင်ရိုင်စန့် ကျော်
J@	മാദ ന	હા	မောင်တိုး လွင်ရှိနိ
60	ဆကရ	<b>૪</b> ૨૫	မမွန်မြတိမွှေး
60	ဆကရ	GG 3	မဆုမြတ်မြတ်နိုး
۶J	<b>ജ</b> 3റ	၁၀၀၂	မ <b>ာ</b> မိုကဗျာသေဒ်
99	ဆတဉ	909	မောင်မင်းစနို့
99	<b>ജാ</b> രവ	၁၂၄	မဆုယွန်းဆင့်
୧୭	ဆေရက	97J	မဆုပြည့်လှိုင်
રહ	മാരം	202	မာင်နဒီ
२१	സേ	၁၆၃၁	မောင်ထူးမြတ်
50	ဆလမ	99J	မောင်စည်သူမောင်မောင်ရို
୧ଡ	ဆရက	JGo	မောင်ထူးဝေလင်း
90	<b>ജ</b> 3റ	<b>∘</b> ၉၇	မောင်နေမိုးထက်
90	0.0	၂၁၆၈	မအေး <u>ပြည့်</u> ဇာနည်
9J	ဆဗတ	၁၆၂	မရတီငြိမ်း
98	ဆလတ	၂၂၈	မစုယမင်းထွန်း
99	<b>ജാ</b> ംസ	၃၈၈	မဝေယီဝင္နိဝါ
99	424	99	မယုယအေးကို
96	વ્યવ	990	မမြတ်မြတ်ထွေး
92	424	$7^{ ext{G}}$	မေ မြေညှိ စုံ
90	<b>ဆ</b> ပလ	ეჱე	မောင်အေ <b>ာ</b> င်စစ်ပိုင်
90	ဆတဉ	รอา	မောင်ကောင်းစီလင်း
၅၀	കരവ	<b>გ</b> @ი	မောင်နိုင်ဦးဝေ
၅၁	<del>ଉ</del> ଦ୍ଧ ବ	၁၃၅၆	မောင်စိုင်းထက်မင်းသူရိန်
อม	99	၁၁၁၃	မရွှေသီရိနေတ်
୭୧	မရမ	9 <u>0</u> 0	မစုနီလာဆွေ
29	ဆဒမ	e616	မန္ဒေးနွေးဝတိရည်
ງງ	ဆကရ	JŷJ	မောင်မင်းစွမ်းပြည့်
ეG	ဆသတ	<sup>6</sup> 9e	မနင်းနေခြည်လွင်

## တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ပတ်ဝန်းကျင်ဆိုင်ရာဒလေ့လာမှပညာ

ဦးခရ ( ၃၆ ) ဦး

စဉ်	2	၂၀၀၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၁၀ေပွဲခုံအမှတ်	<b>ာ</b> မည်
୭୧	മാരട	<b>უ</b> 9	မဆုဖြူစင်
၅၈	<b>ക</b> രവ	၁၀၃	မကြည်နူးဆုစ်
26	00	ગીર	မကြယ်စင်လင်းလက်
Go	മാധ	ചി	မဆုလွန်းဆင့်
Go	<b>ജ</b> 3റ	J79	မရွှမ်းလွဲကြယ်စင်နိုင်
Gj	ဆေဒတ	റാഭ	မောင်ဝေယံဇော်
G <sub>Q</sub>	မရတ	<b>ა</b> ჱჱჟ	မောင်စန်းရန်နိုင်
G <sub>9</sub>	99	၁၄၁၉	မောင်လိုင်ဘုန်းအောင်
ලෙ	ဆကရ	<i>เ</i> าอ	မ <b>ာ</b> မို့မှူးမြတ်
66	മാദ ന	୭୧	မောင်ဘုန်းသီဟခိုင်
Gγ	203 <b>2</b> 0	୧୯၂	စောဘွယ်လူကွီ
Go	99	၁၈၃၉	မောင်လင်းမြတ်သိန်း
$\mathbb{G}_{\mathbb{G}}$	అయి	၇၀၈	မောင်ဘုန်းမြတ်ပိုင်
၇၀	<b>ജാ</b> ന	ලෙ	မမိုးရနံ့ဖြူ
၇၁	ಖಾಶಕ	Go	မထက်ယွန်းဆု
٦J	424	าอา	မနန်းသန့် သဥ္မာလိုင်
? ર	മാഴാ	२०१	မောင်ရှိနိုးစနို့နိုင်
79	30	0	မသက်ထက်ပြည့်စုံ
วอ	မနတ	G <sub>7</sub> G	မမြတ်နိုးသီရိတင်
γG	ဆလတ	160	မဆုရတနာ
335		50.2	W1831 W