တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ငါးလုပ်ငန်းဆိုင်ရာဘာသာရပ်

0:00	en l	0
ဦးခရ	771	- G-

စဉ်	z	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၁၁ခေးပွဲရံအမှတ်	အမည်
р	ဆကရ	၅၁၁	မဆုလင်းလက်
J	юс	JG	မငွေစင်ထက်
9	2039	၉၁	မအုအုလိုင်
9	ဆကရ	ຄຄ	မဖူးဝြဥ္ခ်ိုငင်းစီ
ข	ဆတဥ	205	မကျော့ရှင်းထက်
G	00	၁၄၈	မောင်နိုင်မြံခန
\mathcal{C}	ဆမဥ	၇၂၁	မဝင်းသေဒ်တာ
െ	ဆကရ	ຄາງ	မရွှေစံဝယ်ဖူး
C	we	ຄາ	မောင်ရန်နိုင်လင်း
00	ဆလတ	956	မရတီဖူးပွင့်အောင်
00	00	ະ າງາ	မဆည်းဆာမိုးမြှင့်အောင်
၁၂	ಖ ್	JC	မခင်ခန့် ခန့်ငြိမ်း
0Q	ဆဒမ	ତିତି ତିତିମ	မောင်သက်လွင်မိုး
oç	ລວງດາ	ତ୍ତି	မရွှန်းလင်းလက်စင်
၁၅	ဆကၡ	้งเอ้	မထက်ဖြူစင်ဝင်း
၁၆	ဆဒမ	၄၈၁	မောင်ကောင်းဆက်သော်
ిగ	ဆ စစ	9	မောင်ခန့်စည်သူနိုင်
ວຄ	ဆဒမ	, 097	မသက်နင်းစံ
၁၉	ဆသက	୵ଡ଼ୢୄୄ୰	ဓောင်ကောင်းမြတ်သူ
၂၀	ఐలు	J00	မဆုေနင်း
၂၀	ဆလတ	115 1	မောင်ကောင်းဆက်ထွန်း
IJ	မလ	29 267	မရွှန်းလက်ခင်
	00	၃၁၉၆ ၁၁၉၆	မောင်အောင်မြတ်မင်း
JS JS			မေအခြည်ထူးတင့်
J9	ဆကရ ဖက	665	
յա	ဆပသ		
] ປ] (ເ] ປ	နေဇတ ဆပသ နုပမ	၉၂ ၈၉၁ ၁၆၆	မောင်စွမ်းပြည့် မလဲ့လဲ့ဝင်း မောင်သူရစစ

တက္ကသိုလ်ဝင်စွင့်ရရှိသူဗျားစာရင်း (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ငါးလုပ်ငန်းဆိုင်ရာဘာသာရပ်

ဦးခရ (92) e
- L L L	14	

စဉ်	z	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၈၁၀မးပွဲခုံအမှတ်	రాష 777
၂၈	ညတ	J	မအေးထက်ထက်ကျော်
JC	ဆလမ	ენ	မောင်ခော်ဗိုင်စိုး
90	ಖ ಾ ()	ලංද	မောင်ခန့်ကိုကိုအောင်
60	ഊയ	၉၈၂	မောင်စွမ်းဆောင်နိုင်
۶J	ဆလသ	၂၉၁	မလပြည့္ခ်ံိး
99	ဆဗဟ	561	မနိုင်စုသွင်
99	00	ç0	မကြယ်စင်သွေး
୧୭	3 9 C	၁၁၆	မမေဆုဗိုင်
୧ଜ	ဆတဥ	อาา	မ၀င္နဲနဒီကြေးမုံ
82	ဆကၡ	Gl	မောင်လှထက်စိုး
၃၈	ဆတမ	ç00	မနီနီနီငိ
୧ଡ	ဆမဥ	၁ဝ၅၈	မဆုရွှေရည်ိုင်း
<u>ç</u> 0	ဆတဥ	<u> </u>	မအေးမြတ်နိုးဝေ
ço	ဆကၡ	ପଥ	မခင်ဖြူစင်
9J	00	၁၇၆	မောင်လွင်မိုးအောင်
98	မလ	စစစင္	မောင်ခန့်ခွဲဟိန်း
99	ဖမ	०२९९	မအိမ္ခ်မှူးခင်
99	ဆဒမ	ගෙද	မစောသန္တာလိုင်
çG	ဆသယ	ာ၂၇	မရတနာကျော်
92	୯୭	၁၂၉	မောင်အောင်ထွန်းနိုင်