တတ္ကသိုလ်ဝင်ရွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ရနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ကုန်ထုတ်ၜာတုခ•ဒေ

ဆမန

ဆကၡ

oc

ဆကၡ

ဆထက ၁၄၂

၁၀၂

၁၀၇

160

ာဝ၅၅

Jo

JG

J?

Jo

Je

846382		312 12 21	ဦးဖရ (၁၀၀) ဦး	
စဉ်	၂၀၀၈ ရနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲရံအမှတ်		အမည်	
0	ဆကရ	<i>५</i> १०	မယဉ်မိုးအေး	
J	ဆကၡ	၈၂၃	မောင်ဝင်းမြတ်အေ း	
9	ဆမက	ଂ ୧၉	မစုပြဉ္နီကျော်	
9	ဆလသ	၁၆၃	မမြတ်ချယ်ရီဇော်	
บ	ဆသတ	Gę	မောင်ဝေယံမင်း	
G	ဆမ	G	မမေတွယ်တာကျော်	
2	ဆဗဟ	JGJ	မောင်အောင်ကောင်းမြတ်	
6	ဆမတ	၁၇၀	မောင်ထက် း ထွားစိုး	
e	ക്ക	၁၀၃	မခြူးနန္ဒီ	
00	3⊅ ⊖	့	မောင်အောင်ခန့် ဝိုင်	
00	ဆမဒ	၃၁၈	မောင်ရန်နိုင်	
၁၂	ဆေအာစ	୬୧୧	မမေမြင့်မြတ်	
၁၃	ဆကၡ	၄၁၅	မောင်သုဝေ	
99	ക ദറ	Jo5	မောင်ဥ ာဏ် လင်းထက်	
၁၅	ဆကၡ	ર ૦ી	မ ူး ဂြည့်ဆုမြတ်	
၁၆	ဆတဉ	9J@	မဆုမြတ်သီရိ	
၁၇	ఖంద	၂၂၆	မောင်ေဖြိုးဝိုင်	
၁၈	ဆေခ	၄၈	ဗထက်ရွှေရည်	
ာ၉	ဆကၡ	อาด	မောင်ဝင်းကိုကို	
Jo	ဆအာစ	२२७	မောင်ရှင်းသန့် ကို	
၂၀	ည္တစ္ခ	J۲	မရ တနာခင်	
JJ	ఖందు	99	မောင်ဘုန်းပြည့်ကျော်	
75	ဆရက	၂၈၁	မရိုင်ဆုဝေ	
J9	eω.	j@	မင်္ဂြိမ်းနှင်းစု	
		- T		

မနန်းအိအို ိ်း

မောင်ခွဲဝိုင်ပြည့်စုံ

မရွှန်းလွဲဝတ်ရည်

မ**အိ**မ့်ကြည်ဖြူ

စောမြတ်ဘုန်းကျော်

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ကုန်ထုတ်ဓာတ္ခ•ဒေ

•		
ാരം	[000]	0:
L		L-

ф ГО	ę	၂၀၀၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၈၁၀မပွဲရံအမှတ်	အမည်
२०	3333	၃၁	မစိုးခင်ခင်သက်
၃၁	ဆသယ	<u>ం</u> ၅၃	မသူ ထူးစီ
શ્ર	బలు	ეე ^ც	မဆုမြတ်ပိုင်စိုး
२२	ဆမက	ଚ୍ଚ ^ତ	မခို်ဆုရည်နိုင်
99	ఖంగు	୧୧၂	မနန်းဥမ္မာေ
୧୭	യ ദന	ଡ ଼	မယမင်းသစ္စာ
રહ	ఖంద	97°	မခွန်လွဲလွဲဦး
२१	ဆကရ	୧୧୭	မသိဂ်ီဝတ်ရည်
၃၈	ഓദം ര	000	မနှင်းရတနာဖွေး
99	ဆသယ	ာ၉၈	မစုဝါဝါထွန်း
90	ക ദറ	၄၀၆	မနန်းဖူးပွင့်မြတ်
90	ဆသယ	၁၅၀	မသန့်ထက်ထက်ငြိမ်း
9J	ဆမဉ	၁၆၈	မခင်စန္ဓဘထွန်း
99	ဆေအာစ	୧୧၉ [©]	မောင်ဗိုလ်ကိန်း
99	ဆသက	ეγჱ	မကေ ဧဝိဝင်း
99	ဆကရ	၁၈၉၇	မောင်ညီထွဋ်ငယ်
96	ဆရက	ე ცე	မနေခြည်တင့်ဆန်း
92	ကဗ	ာ၂	မတေ(၁သ စိသ စိဝင္နိ
၄၈	ဆတဉ	900	မောင်ေဝယံဖြိုးပြည့်
90	တမ	၇၈	မဆုမြတ်မြတ်
၅၀	ဆထက	୧၅	မသီတာစိုးစံ
၅၁	စဘ	าป	ခင်သိန်းကြွယ်
อป	ဆသက	၇၃၁	မလဲ့ယဉ်ဝင်းထက်
୭୧	ဆကၡ	<u>୍ଚ</u> ୧୧୧	မောင်ကောင်းဆက်လွင်
99	ఖంగు	റ്വെഠ	မောင်စွမ်းထက်လိုင်သေဒ်
22	ಖಿಯು	၁ <mark>၆</mark> ၂	မမေစုစု ဖေ ာ်
ენ	ဆသက	२०	မဥဥနိုင်
อา	യനാ ങ	၃၂၈	မယမင်းသိမ့်
၅၈	ဆစခ	११८	မယမင်းဝင္နိဝါ
10.750		-04 COVEC	

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တတ္တသိုလ် – ရန်ကုန်တတ္တသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ကုန်ထုတ်ဓာတ္ခ•ေဒ

•	7	
୍ର:ଓଡ଼	(000	1 2:
L .	1	1 4

စ ဉ်	2	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၈၁၁ဗပွဲရုံအမှတ်	<u>အမည်</u>
<u> </u>	ဆသက	79 0	မအိပြည့်ပြည့်ဖြိုး
Go	ဆလမ	8]]	မနန်းစဝယ်ဖြူ
Go	ဆလတ	२२	မ ် းအိဖြိုး
Gj	ဆကၡ	୨୭୧	မောင်မင်းဘုန်းသန့်
Gρ	ဆဗဟ	γ [©] o	မခိုင်ဇင်ဦး
G9	ဆရက	୧୧୧	မောင်လူထွန်း
დ ე	မလ	၁၀၂၄	မောင်ကောင်းမြတ်ဝင်း
66	ဆသဝ	Jog	မရတနာဝင်း
G ₇	ဆလမ	ളെ	မယွန်းနဒီ
Go	ဆပသ	२२१	မမေဓီလင်း
၉	ဆတဘ	7	မောင်သီဟထွန်း
γ∘	മാ ദറ	999	မထက်မြက်ဖူးဖူးယဉ်
ာ် ၇၁	နှဝမ	J00	မောင်သက်ဦးဝိုင်
٦J	ဆဗဟ	၈၄၀	မထက်ထက်ထူးစီ
२२	ക ദറ	ලිල	မောင်ဟိန်းနိုင်စိုး
29	ညလ	२५०	မနှင်းဝတ်ရည်
วอ	— ജദറ	െ	မောင်မြတ်မင်းခန့်
γG	ဆကရ	२०	မောင်ကအိုကျော်
22	ဆမတ	999	မကေ ေ်ဖြိုး
၇၈	ဆတဉ	วาอ	မောင်အောင်ဝေယံဦး
૧૯	ဆတဥ	၁၄၆	မမီရမ်းလေဝီ
െ	ဆတမ	၄၈၄	မောင်ကျော်ခောလင်း
റൊ	ക്ഷാന	၁၉	မမြင့်ဟေသီ စင်
വ	ဆသက	၄၅၈	မရတနာစု
၈၃	ဆကၡ	79°	မကေခိုင်ရွှန်းလဲ့
၈၄	ဆဗဟ သ	၅၈၄	မခင်ဖူးပြည့်ပြည့်ခော်
იე	ဆကရ	၁၃၁	မမျိုးသော်တာခွန်
ഒ	ဆတမ	၂၁	မသိမ့်ခြူးစံ
റെ	ဆရက	919	မြေစင်ဖူး

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ − ကုန်ထုတ်ဓာတုခ•ဒ

			ဦး ဖရ (၁၁၀) ဦး	
စဉ်	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲရံအမှတ်		အမည်	
രെ	ဆဒမ	၈၃၅	မမျိုးပပ	
ളെ	ဆမဉ	იეი	မငြိမ်းရွှေရည်ိထက်	
60	ညလ	J97	မထက်ထက်ယွန်းမီ	
၉၁	ဆကၡ	၁၀၂၁	မောင်ဖုန်းမြတ်ခော်	
@.]	ဆကၡ	၁၂၁၇	မောင်ဖြူးထက်နိုင်	

စ ဉ်	্ধ	တက္ကသိုလ်ဝင် ၈၁၀မႈပွဲခဲ့အမှတ်	အမည်
റെ	ဆဒမ	၈၃၅	မမျိုးပပ
ളെ	ဆမဉ	၁၅၀	မ ြိမ်းရွှေ ရည်ိထက်
<u>ଡ</u> ୦	22∞	J97	မထက်ထက်ယွန်းမီ
၉၁	ဆကၡ	၁၀၂၁	မောင်ဖုန်းမြတ် ခေ ာ်
@J	ဆကၡ	റിംഗ	မောင်ဖြိုးထက်နိုင်
୧୨	ဆသယ	၄၈၅	မသက်ထအစံ
66	ဆကၡ	วไไ	မရိုင်မွန်ထွတ်ဆွေ
ලව	చు లయ	J [©] @	မယွန်းနီတြာ
၉၆	မနတ	၁၇၃၈	မကြည်နူးဝွင့်
୯୧	ఖ లు	<u>ి</u> ၅၅	မမေမြမြစ ်
၉၈	ဆစေ	၁၅၈	မမေရှတိုင်းယဉ်
99	ക ദറ	२५०	မင္ပြဲမ်ိဳးေဖြိုး
200	ဆေခ	J۲	မောင်ဟိန်းထက်
202	ဆကၡ	2000	မမျိုးဝိုဝိုလိုင်
၁၀၂	ဆပသ	၃၀၈	မဆုမြတိ ြ ည့်
၁၀၃	ക രാഗ	5@@	မအိုမွ နိုမာအောဂင်
၁၀၄	ဆဒမ	१२७	မနန်း ား မြတ်မြတ်ဖြိုး
၁၀၅	ဆကၡ	560	မချောသီရိလွင်
၁၀၆	ဆမဒ	५०१	မကြယ်စင်ဝင်းလှိုင်
၁၀၇	మ ల్లు	[©] ၄၁	မ ့္ခ် ဖြူစ ် မိုး
၁ဝ၈	७७	ෙ දව	မောင် <u>ပြည့်ဖြိုး</u> သူ
၁၀၉	ဆသယ	ලලින	မယွန်းသီရိမေ
220	ဆဂ	99	မဆုမြတ်နိုးကျော်