တတ္ကသိုလ်ဝင်စွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ရနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – နိုင်ငံတကာဆက်ဆံရေးပညာ

			ဦးခရ (၁၂၀) ဦး
စဉ်	× s	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်	ా లమ్
0	ဆကၡ	<u></u> ୧୭୧	မောင်ထက်မြက်မင်းထွန်း
J	ဆကၡ	୧୭J	မသဖင်လင်း
9	ဆဗဟ	୧୧၅	မောင်ရဲထက်လင်း
9	ဆကၡ	lel	မမေမျ က်ချယ်မြင့်
9	ക 3റ	၄၈၂	မောင်ကျော်ဖေယျာလင်း
G	ക 3റ	ලිදල	မရွှေယမင်းအိမ်
2	9 29	J99	မမြတ်သန္တာလွင်
െ	ရတ	Jço	မထွန်းမြင့်မိုရိခေါင်
e	ရအပ	ე <i>ი</i> დ	မစင်သီရိသော်
00	ဆမဒ	900	မသိမ့်န _{ရိ} ာလွင်
20	4 24	၃၁	မမြတ်ဆုခင်
၁၂	ဆစ	୬୧	မဆုမြတ်လင်း
၁၃	ಅನು	ეç©	.၂ မမြတ်ပန်းဖြူခြင်
၁၄	୭କ୍	၁၇၅၀	မထက်သေခ်တာဝင်း
ာ၅	ဆကရ	าไ∘	မယဉ်မင်းမြတ်
၁၆	ജദറ	ç@	မထက်ကေနိုင်
၁၇	oc	១၉១	မယူနိုးဧကရီ
၁၈	ဆဗဟ	[©] ر]	అ ంరీ ు కో
၁၉	4 24	୦၉၉	မရှင်းခန့် မှူး
Jo	ဆကရ	515	မောင်အောင်မင်းမြတ်
၂၁	ဆကရ	Goç	မခင်ိနုန္ဓာဆု
JJ	ဆလသ	၁၅၃	မဆုဖြူစင်
75	ဆရက	Jor	မခြူးရတနာလ ်း
J9	÷2÷	166	မမေရူးသဥ္မာသွင်
ไอ	കഴ3	୧୭୨	မစုစုမင်း
JG	မနမ	၂၁၃၈	မယဗိုထွန်း
J۲	ပခ	97	မဖြိုးသိင်္ဂ

တတ္ကသိုလ်ဝင်စွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ရနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – နိုင်ငံတကာဆက်ဆံရေးပညာ

8047312		50	ဦးခရ (၁၂၀) ဦး
စ ဉ်	2	၂၀၁၈ ရနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၁၀၁၈ ပွဲရုံအမှတ်	အမည်
്വര	ဆလတ	161	မ၀င်း လွဲရည်
Je	ဆေစခ	ગીઇ	မ ေား မြတိကြည်ဖြူ
90	ညလ	e^{G}	မိကွန်းသာသာစံ
၃၁	ဆကၡ	၇၈၁	မခင်ဆုဆုေ
۶J	ဆလ	JG	မကြည်သဂအေးမင်းဇင်
२२	ဆလ	Jo	မမြတိနိုးမဥ္သူ
99	တက	<u> </u> آ	မနွေးအိုဝင်
୧୭	မနတ	లరన	မောင်စည်သူမိုး
₽G	ကမ	၁၃၈	မကြည်ဖြူ ထွာမော်
२२	ဆသတ	วไว	မ ုတ်ရည်ဖြိုး
၃၈	ဆဗထ	୧ଓ၄	မြေတိသဲဆုကျော်
२७	4 24	ളെ	မသက်နှင်းဆု
90	အာက	J@	မနန်းအိအ်လို်
90	အာတ	၃၈	မအိတေဇင်စိုးမိုး
9J	మ లయ	G ၄၅	မအိမြတ်မွန်
99	oc	၁၂၄	မောင်ကောင်းသု ာ
99	ဆလ	२०५	မဆုနေရညီညှုနို့
99	ဆကၡ	Jฏ	မပုလဲအမြိစိဖြိုး
9G	မနမ	იეე	မဝေဝေ ဗူးနို င်
92	ക ദറ	၁၃	မောင်လင်းထက်ကျော်
၄၈	ଓ ବ	୭୧୮	မသွယ်ဇင်ဝင်းထက်
90	೦೯	၁၄၁	မောင်စွ ိေ ပြည့်ဆောင်
၅၀	ဆလသ	ი ე၄	မဆုမြတ်ဖြူစင်
၅၁	ဆစစ	อเ	မဇမ္ဗူရိုနို ါ စိုး
อ์	ဆဗဟ	<u> ၁</u> ၉၉	မဆုလွဲရတနာ
୭୧	ക 3റ	0 9	မဝင်းယုစံ
99	အာက	0	မောင်ထက်ကောင်း
22	ဆဒမ	999	မဆုရတနာထွန်း
ენ	ക ര	၁၆၈	မကေဇင်လဲ့
10/10/20			

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – နိုင်ငံတကာဆက်ဆံရေးပညာ

•	80	
ാ: അ	0.10	0:
C(ാം	

စဉ်	ę	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၈၁ခမးပွဲခုံအမှတ်	အမည်
อร	ညဒ	വ്വം	စောစည်သူ ိုး
၅၈	ဆကရ	ં ૧૬	မဆုလင်းထက်
୭୧	ക 3റ	၈၁၆	မအိန္ဒြာမင်းသူ
Go	ဆဗဟ	ეე©	မယွန်းသီရိမေ
Go	မလ	११०	မ ော းြိမ်း မိုး
[©] J	ఘ లయ	J99	မ ဝင် ပြည့်စုံကြွယ်
၆၃	ဆတဉ	วม	မထက်ထက်ဝင်း
G9	မလ	ഖഠ	မလင်းရွှေရည်မြင့်
დ ე	ഓദു രാ	रर	မမေဦးဥ သက်
66	ဆကရ	ଓଅଟ	မနှင်းဦးဝေ
Gγ	ဆတဉ	ງວາ	မမှူးမြင့်မြတ်
ଭେ	ဆပသ	၆၂၀	မခင်ဆွေဆွေသိမ့်
ဖြဨ	မလ	ეცი	မှောလီထက်
२०	ఖంలు	8 JJ	မင္ါရွေ
၇၁	ဆပသ	၃၃၈၈	မအို ေနစြညီုိင်း
٦J	ಅರು	ි දද	မဆောင်းလပြည့်ထွန်း
२२	မရတ	յ [©] ç	မအိမ့်ကြယ်စင်
29	ဆမဉ	၂၁၆	မအာဥ္မွလီမိုးြပ္နဲ့
2ე	4 24	ලිං	မမေသူ နိုင်ငြိမ်း
ૃહ	ဆရက	J@୧	မဂျူးရတန္ဘာဝင်း
22	ဆဗဟ	999	မောင်မင်းခန့် သွင်
၇၈	မရမ	၁၂၀၄	မစ္စမ်ိဳးစွမ်းရူဝါ
26	ဆကၡ	ଚ୍ଚିତ୍ର	မောင်ကျော်ဖေယျာလင်း
െ	မလ	908	မမေသက်နိုင်
െ	ဆကၡ	ලිබට	မအိမ္နိကြည်ဖြူ
ഖ	မလ ်	င္မစစ	မဆုမြတ်ဖြူစင်
၈၃	oc	១?១	ခွန်ဘုန်းမြတ်သာ
၈၄	ဆဒဆ	G G	မမဥ္မူနိုင်
စ၅	ဆလ	၂၀၁	မလိုင်ဖူးပွင့်ဖြူ မလိုင်ဖူးပွင့်ဖြူ

တတ္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ရနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘ) ((၁၀)	– နိုင်ငံတကၢႀကိုဆံခ	ရုံးပညာ
54461512 3		**	ဦးခရ (၁၂၀) ဦး
စ ဉ်		၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၁၁၁ဗ(ပွဲရံအမှတ်	အမည်
ഒ	မစ	១ ១୨	မောင်ေဝယံဖုန်းမြင့်

စဉ်	2	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၈၁ဓမးပွဲရံအမှတ်	အမည်	
െ	ଧ୍ର	១ ១୨	မောင်ေဝယံဖုန်းမြင့်	-
റെ	လဘ	၄၀၀	နန်းလင်းစုစုလင်း	
രെ	ဆမက	J66	မနော်ထားနီ	
രെ	ဆမဉ	၃၁၆	မအီမိုကြယ်စင်လင်း	
၉၀	ဆမက	გ _ც ე	မခြူးဧကရိ	
၉၁	ဆကၡ	ാവാ	မလီနာဝါရိတာအီယန်း	
e J	ရက	999	မမေသူကျော်	
ଡ୧	ဆကၡ	၅၁၁	မဆုလင်းလကိ	
@ 9	ജ ദറ	२१	မဖွေးဖွေးသ န့် သ န့်ကြည်	
ලව	ဆတဉ	೨೦၄	မဆုလဲ့ဖြူ	
၉၆	ညလ	J୧ଡ	မိရွှေရူဝါဖူး	
ଡ୧	မလ	γ≎၅	မောင်ဝိုင်စွမ်းပြည့်	
၉၈	ဆသတ	၆၃၀	မ ား ဂွင့်ဖြူ	
66	ဆပသ	ა16	မောင်စည်သူသွင်ထွန်း	
000	ജ ദറ	[©] දඉ	မောင်ရဲ ုင့်အောင်	
೨೦೨	ဆလမ	^G ç	မောင်သာထက်ဇော်	
၁၀၂	424	JGo	မခင်ဝင့်ဝါ	
၁၀၃	ဆပသ	^હ ીર	မယွန်းဝဝအေး	
၁၀၄	အာသတ	97	မဆုပြည့်လျှံ	
၁၀၅	ജ ദറ	၅၈၈	မဖြူစင်သော်	
၁၀၆	အာဋ	୧୭	မောင်ထက်မြက်အေ ာ င်	
૦૦૧	ဆတမ	ეცჱ	မခင်ဆုရည်	
၁၀၈	ဆမဒ	၃၉၈	မောင်ခေ့ယျာမင်းလွင်	
၁၀၉	ဆသ	၁၇	မဆုနေခြည်ိစီ	
220	3 3 0	9	မ ေား ြိမ်းပြည့်စုံ	
222	ဆမက	୬୧୯	မောင်ထက်အောင်နိုင်	
၁၁၂	യ ദന	၈၁၄	မထက်ရတနာဝင်း	
၁၁၃	အာဆေ	១	မနှင်းစန္ဒာကျော်	
၁၁၄	ညစ	?	နော်ဖူးသစ်န နိုးစံ	

တတ္ကသိုလ်ဝင်စွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ရနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် ကာထူးပြုဘာသာ – နိုင်ငံတကာဆက်ဆံရေးပညာ

ევი

၁၂၀

3∙0

704T12		52	ဦးခရ (၁၂၀) ဦး
စုံ	84	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲရံအမှတ်	ాల మ్
ာ၁၅	യ ദന	9J?	မောင်တိုးမင်းယု
၁၁၆	ဆကၡ	၈၃၈	မယုသိရိအောင်
ာ၁၇	ဆေအာစ	၁၁၇၈	မရွှ နိုးလဲ့ရည်ဖြိုး
၁၁၈	ବ୍ବ	00	မစာရာခင်နှင်းကျော်
၁၁၉	ဒသ	90	မတင်နီလာဌေး

နော်မေရီလား