တက္ကသိုလ်ဝင်စွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးဖြုတာသာ – ဥပဒေစညာ

	0		ဦးခရ (၁၂၂) ဦး
စ်	e	၂၀၁၈ စုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၁၀ဖေးပွဲရံအမှတ်	కాలన్
o	ဆကရ	116	မောင်မင်းတလန္မွန်
J	ဆကရ	၈၂၈	မရွှေသော်တာအောင်
9	ကည	c	မငြိမ်းသီရိကို
9	မက	၁၆၄၈	မစောနန္ဒာလွင်ိ
ງ	မနတ	၁၁၅ဝ	မဆုရဝေအောင်
G	ဆကၡ	၁၃၂၅	မဟန်နီရို
2	ବହ	၂၈	မောင်ညီမြိုးဆက်
െ	කරමම	ç0	မဝိုးဝိုးသက်ချယ်
0	ဆမဥ	၂၁၆	မအဥ္မလီမိုးပြည့်
00	ഓദറ	၅၂၈	မပ္ပင္ခ်ိန္ဒီလိုင်
00	ဆဒဂ	JSo	မစုလဲ့နိုင်
၁၂	မနတ	900	පපෙරිරේ
°5	කො	၅၀၀	မသိမ့်နွယ်နွယ်စိုး
og	ဆကၡ	γ [©]	မသက်နှင်းစု
ວ၅	ಖ 3റ	၃၂၈	မအမ်ိဳ နှင်းဖြူ
၁၆	ဆကရ	၃၂၈	မအမ်ဆိုင်းထွယ်ရာ
ిగ	ဆဒဂ	၁၃၈	မမေပြည့်စုံဆွေ
ວຄ	ဆကရ	ວຄວງ	စိုင်းတင်းခေး
၁၉	ဆဒဂ	२ <u>२</u> ०	မောင်အောင်ကျော်မင် း
၂၀	90	१२२	မောင်လင်းမြတ်အောင်
၂၁	နေဓမ	၃၈	မထွဋ်မြရတနာလိုင်
JJ	ဆကရ	ୄଽ୦୕ଌ	မောင်ရဲခန့်မင်းမြတ်
٦S	ဆလတ	၁၆၈	မအ င်ကြင်းနိုင်

မောင်ဥာဏ်ဘုန်းဇော်

မကောင်းဆုစံ

မယုရတနာကျော်

မကြယ်စင်မင်း

JŶ

JJ

յն

12

@3n

ရအ၀

ഓരോ

ဆလာတ

990

၄၈

၂၁၀

20

C

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ဥပဒေပညာ

•	10 A	
0.00	OII	0
E	۰JJ	L -

ిస్	8	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ဂဗေးပွဲခုံအမှတ်	కాలన్
၂၈	နပမ	99°	မမြစန္ဒီကျော်
JG	ဆသက	ວຄວ	မသစ်သစ်
२०	ဆသက	୧୵J	မရွှေလင်းလဲ့
60	ဆဒဂ	9J9	မောင်ဝင်းသန့်လှိုင်
۶J	နာခ	JS	မနန်းချိသိဂ်ိဳေ
२२	ဆဗဟ	ලො	မင္၀ါက္ရြိုင်
୧୨	ဆဒဂ	G	မဖြိုးသီရိကို
୧୭	ဆကရ	JJS	မောင်ခန့်ဝင်းနိုင်
୧ଜ	ລວນ	ວ၅၅	မမြတ်မိုစံ
२२	ဆ ာစ	682	မသင်းထက်ထက်ဇော်
၃၈	ဆလတ	յնյ	မအေးဆုမြတ်မော်
୧ଡ	ဆကၡ	JJ	နော်အီစုမွနိ
<u>ç</u> 0	00	ာ၇၃၂	မောင်ဥာဏ်လင်းဦး
90	രാസ	၇၂၈	မရွှေယမိုဦး
9J	ဆတဥ	611	မအင်ကြင်းဖြူဖြူ
99	രാധ	ଜିଜ୍ନ	မထွန်းရှင်အေး
99	ഊദ	၁၂၆	မောင်ဆက်သွေးဝိုင်
99	౩య	ୗ୦୪	မယ္နက္ကထီး
çG	ဆဒဂ	၅၈၆	မချစ်စုသိ
92	00	၁၈၈၉	မောင်ရှင်းသ နို့ ဇော်မောင်
၄၈	မနတ	ଡିଚ୍ଚ	မဆွေမွန်ရည်
90	ಖ ಾಂ	၃၈၉၁	မမနိရန်းစုံ
ეი	နလဝ	୧୦ଡ	မောင်တင်လင်း
၅၁	ဆကၡ	၂၈၁	မာမစန္ဒီမော်
้อเ	ဆစ္ခ	0 6 6	မခင်ဘုဏ်းမေ
୭୧	കാറ	ତେ	မောင်အောင်ကောင်းခန့်
<u> </u>	မနတ	GII	မအကိစတာခေါ်နီရီနီ
22	ဆကၡ	၁၅၈	မနွန်စိုးဝတီ
ენ	ဆမက	၄၆၄	မလှယမိုအေး

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ဥပဒေပညာ

ဦးခရ (່ວງງີ) é
		- u

စဉ်	8	၂၀၀၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၈၇ခေးပွဲခုံအမှတ်	కాలన్
୦୧	భారా	୧၂୧	မထက်အလက်ဘဝေ
၅၈	ဆမက	၂၀၂	မဇွန်လေးခင်
90	ဆဗဟ	990	မမိုးစင်တွယ်
ଜ୦	မလ	ວວວຄ	မယဉ်မိုးအေ း
၆၁	ဆမက	ତେର	မောင်မြတ်ထူး <u>ပြ</u> ဉ့်
ឲ្យ	ဆကၡ	୨୧၂	မပြုံးပြဉ္စ်ပြဉ့္ခ်ိ္ိး
දෙම	భంద	୨ଡ଼ିତ	မကြည်စင်ရွှန်းလဲ့
Gç	မနတ	<u> </u>	မမေသွေးကို
ලො	ລວນຕ	ာ၃၂	မဆုမြတိရွှေရည်
66	ဆဒဂ	າງ°	မောင်ကောင်းလင်း
Gγ	ဆလတ	ณ	မောင်လင်းလက်လိုင်
ගෙ	<u>ಎ</u> ಲ	90	မယွန်းကဗျာနွယ်
იმ	ಖಾಂಬ	ာ၂၇	မောင်ဥက္ကာမြင့်
2°	ဆမဥ	ଚନ୍ତ୍ତ	မအဲလ်သီတာသိန်း
γ°	ဆကၡ	ിംവ	မောင်ထက်သူနေ
۶J	3 2 0	പ്പ	မောင်ဒီလင်းသန့် ဆန်း
28	ဆစစ	२२ ^०	မခင်စီနိုလျှမ်း
29	ఐు	၁၉၃	မယွန်း နဒီ ဖူး
იე	ဆကၡ	၁၁၁၄	မနှင်းအေးဝေ
γ [©]	4 54	ിംവ	မရွှန်းလဲ့ရွှေရည်
22	ဆကရ	၃၁၈	မချောလဲ့ယဉ်
າຍ	ဆသတ	ç00	မသန့်စင်ဝင်း
20	ഓറ	97C	မောင်ရဲထိန်လင်း
െ	ദാംഗ	Jov	မယွန်းလဲ့သူ
റൊ	ဆတမ	၂၆၈	မောင်သုတညီညီ
൭	ఐు	၂၁၄	မမင်းဝိမရာ
စ၃	ဆကၡ	၁၂၄	မောင်ခန့်အောင်ဆွေ
စ၄	ဆ ဓ	၁၀၉	မခြူးစုေ
၈၅	ဆရက	୧୭୵	မမြတ်သူသူကျော်

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ဥပဒေပညာ

• /	S	
0.90	္႐၂၂	0
		G .

ిల్	e	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၇၀ေမးပွဲရံအမှတ်	အမည်
ദെ	ဆကၡ	ეენ	မယွန်းရွှေဂျူး
റെ	ဆကရ	çjj	မခင်ပြည့်စုံဝင်း
റെ	ဆဒဂ	၉၆၁	မဖူးပြဉ်္ခမြတ်သူ
စဨ	ao ve	୦୧	မောင်ကောင်းဆက်လင်းတင်
ଡ଼୦	ဆလသ	၂၁၃	မဖူးဆန်းမီ
၉၁	ဆမဥ	ไอ	မောင်ဝိုင်ဟိန်းကျော်
Gl	ဆဗဟ	ნენ	မစံဖူးဖူးမောင်
ଡ୧	မလ	ଡ଼୦၃	မကြည်ကြည်လင်း
66	99	Jobs	မမြတ်မွန်တိုး
CI	ဆဒရ	२९२	မောင်အောင်မြတ်ကိုကို
ଡିତ	ဆမဥ	ଂ୧୨୯	မနှင်းလွင်ဦး
୧୧	ဆကၡ	J	မဆုဖြူစင်
ලං	ဆမက	စ၅၅	ဓောင်စွမ်းထက်မင်းဟန်
66	ဆသက	୧ଜ୦	မစီကလျာနီ
000	ဆဒဂ	၁၆၃	မဆုမြတ်ဖြိုးစင်
200	ဆကၡ	୧ଡ	မလမင်းခင်
၁၀၂	ဆကၡ	၅၇ ၈	မခင်ခင်စု
200	မထ	२२९२	မောင်မင်းခန့်ရွှေ
200	ဆဗဟ	J90	မဗိုးဝွင့်ဖြူ
၁၀၅	ဆလသ	ວວຄ	မဖူးငုံကျော်
୦୦ଓ	မလ	စ၉၂	မခင်ရတီလင်းလဲ့
ంం	ဆမဥ	၁၂၄၀	မောင်အောင်ကောင်းမြတ်
ാറെ	ဆလသ	ుం	မအေး ခန့် ခန့် ကျော်
၁၀၉	ဆဒဂ	ిగ	မဂျူးဂျူးကျော်
000	ဆရက	၂၅၆	မထက်ထက်လင်း
000	ဆလမ	ຄາເອ	မောင်နေဦးလွင်
၁၁၂	ဆဒဂ	၄၁၈	မစုလဲ့မွန်
00Q	ဆဒဂ	وره	မနှင်းသီတာမင်း
၁၁၄	ဆကၡ	၂၀၂	မတနိရူးရတနာ

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ဥပဒေပညာ

•	1	5	1 .
P	ବକ	• I I	I P
		್ರಾ	14

ార్	e	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၁၀ခေးပွဲခုံအမှတ်	రాలన్
၁၁၅	ဆမဒ	୨୧୧	မ္ေၾအမိ
იიც	ဆသက	၁၂	မမေသူသူကျော်
ວວາ	ဆဗထ	၁၅၉	မောင်အာကာမင်းခန့်
ວວຄ	ဆကၡ	၉၁၆	မမေသံ စဉ်ချိ
၁၁၉	ဆလမ	၁၂၀	မောင်စောလင်းဘုန်း
၁၂၀	ညသ	၂၁၅	မငြိမ်းစုသန္တာ
၁၂၁	ဆဒဂ	ତିତତ	မခြူးစိမ့်သွယ်
ി	600	२०९	မယွန်းရွှေစင်ကို