တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အက္ကားဖြတ္သသာ – သစ်္ဂာ

<del>စ</del> ဉ်	2	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၈၁၀။ပွဲရံအမှတ်	အမည်
2	ဆသ	© J	- ଜନ୍ମ : ଜନ୍ମ
Ĵ	ရအပ	၈၉၇	နန်းရွှေရည်>င်း
9	ဆတဉ	്രം	မရိုင်ဆုသွယ်
9	ဆမဉ	<b>ი</b> ე	မဟန်နွယ်စိုး
<b>១</b>	ဆသက	202	<del>မိုး</del> ဂွ <sup>ို့</sup> ဖြူ
G	ဆမ	<b>ව</b> ම්ල	မဝင်းသန္တာလွင်
ર	ညလ	२७०	မောင်ရနိကျော်
ຄ	<b>ജ</b> ന	Jag	မောင်မင်းကိုခင်
9	ဆကရ	16	မယွန်းဝတ်ရည်ကျော်
00	ဆကရ	പ് പ	မောင်ကျော်စိုးဟန်
၁၁	ယ <b>ာ</b> စ	79J	မကေသရီစိုး
၁၂	ဆလမ	166	မထွန်းစုစုလင်း
၁၃	မနတ	<sub>@</sub> 12	မနှင်းယုဝတီ
99	യറ		စောနိုင်ဝင်းအောင်
აე აე	കാദ <b>ം</b>	୭୧ ୦୦	မအေးသီတာကျော်
- J - G	ဆကၡ	୦၉၉	မောင်ဖေယျာထွန်း
၁၇	್ಷ ಎಂತಾನು	၁၆၈	မရွှေရည်ိ်င်း
ວຄ	<b>ദാ</b> ശ	ວວຄວ	မယုန်န္မီ၁
၁၉	୭କ୍	၈၃၁	ပါး မချစ်မြတ်နိုး
Jo	300	10	မသက်နှင်းစု
၂၁	ဆသတ	၅၂၈	မအေးမြတ်ကေနိုင်
JJ	ဆကရ	၁၂၈၈	မောင်လရောင်ဝင်း -
15	ဆဗဟ	ეცე	မောင်ကောင်းထက်စံ
J9	ဆသက	၁၂၀	မစမ်ိဳးယူမေ
19 17	ညလ	െര	မအိန္ဒြေရွနိုးပြည့်
ე <u>ც</u>	oc oc	გ <mark>ც</mark> ე	မောင်ဖေယျာထွန်း
٦s آه	യദന ഇദന	ର୍ଧ ବଳ୍ଭ	မောင်ဖင်ဦးမောင်

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တတ္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သ၍ာ

		1 0
ဦးဖရ	000	] p:

စဉ်	ž.	၂၀၀၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ကဖေးပွဲရံအမှတ်	යාවේ ව•ම්ම්( රද් <u>ට</u> ) පි•
၂၈	ဆမ	െ	မောင်ရဲရင့်ကျော်
J@	ဆလမ	၂၅ <sup>©</sup>	မ <b>ြ</b> ို့သိ <b>ဂိ</b> ရိူ
२०	ဆမဉ	၁၂၆၇	မနင်းအိန္ဒြာလိုင်
၃၁	ဆကၡ	ეეი	မမေသဲစွဲဝင်
શ	ଓଡ	၅၁	မေဝမာဌေး
२२	ဆကၡ	ວວຄວ	မောင်အောင်ထင်စိုး
99	നേ	<sup>ი</sup> ეე ე	မကြူကြူဆွေ္င်း
୧୭	ဒတ	၂၈	မမိုးသွယ်သွယ်စိုး
ρG	<b>കാദ്യാ</b>	γ <sup>©</sup> o	မ <b>ေား</b> မြင့်မြတ် <b>မိုး</b>
२२	<b>ಖ</b> ಅತ	<b>გ</b> ჟი	မောင်ချစ်ကိုကိုမြင့်
၃၈	೦ತಾಲ	ഒ	မောင်ညီညီလွင်
୧ଡ	ဆလတ	୧၅၅	မောင်သီဟမင်းသန့်
90	<b>ജ</b> ദറ	ç0 <u>e</u>	မောင်ကောင်းထက်မြတ်
90	<b>6</b> 0	၂၉၁	မလွင်ဗီမီအောင်
9J	<b>ക</b> ദര	၁၅၀၉	မရွှေရည်ိ္
98	<b>ാ</b> ഗര	၁၁၃	မောင်ရှိုင်းဝေယံဇော်
99	ଓଡ	<u> </u>	မဂျူးဂျူးထွန်း
99	<b>ക</b> 3ന	ço၅	မောင်အောင်ကောင်းမြတ်
ςG	ဆမက	<b>ૄ</b> ૄ	မောင်ထက်အောင်ကျော်
92	ఖంద	२९	မောင်ဇင်ကို
၄၈	32€	J	မောင်ရဲလင်းကို
90	99	၄၇၈၁	မောင်မြိုးထွယ်အောင်
၅၀	<b>ക</b> ദറ	၂၀၆	မောင်ကျော်ဝင်းထက်
၅၁	ఖంగు	२°९	မောင်ထွန်းဦးလှိုင်
อู	ဆသယ	၉၈၄	မောင်ကောင်းဆက်လင်း
୭୧	ဆမက	<b>७</b> २०	မောင်ညီရဲထွဋ်
29	ಖ೦ಌ	90	မောင်လာရောင်ထွန်း
22	ဆကရ	ေ၆	မမေချမ်းညှိမ်းသာ
ენ	ပစ	ഉളെ	မယွန်းဝိုင်ထက်

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘေသာ – သ၍ာ

၅၈ ဆသက ၆၂ မေ ၅၉ ပန ၁၈ မမ ၆၀ ဒတ ၇၂၇ မေ ၆၁ ဆစ္စ ၁၂၆ မမ ၆၂ ဆပလ ၄၈၉ မမ ၆၃ ဆအ ၅၅၃ မမ ၆၄ ဆမဉ ၃၄၀ မမ ၆၅ ဆလတ ၈၁ မမှ ၆၆ ဆဒရ ၇၁ မေ	တင်ရိတ်နယ်တ်ထန် တင်စိုးမင်းထက် ယွန်းလဲ့မို့မို့ တင်ထူးအောင်ဝေ လင်းလက်ဖြူ ဆိုကြာဖြူ ယုနန္ဒာအောင် ယဉ်ဝေလင်း သည်ဝေလင်း
၅၈ ဆသက ၆၂ မေ ၅၉ ပန ၁၈ မမ ၆၀ ဒတ ၇၂၇ မေ ၆၁ ဆစ္စ ၁၂၆ မမ ၆၂ ဆပလ ၄၈၉ မမ ၆၃ ဆအ ၅၅၃ မမ ၆၄ ဆမဉ ၃၄၀ မမ ၆၅ ဆလတ ၈၁ မမှ ၆၆ ဆဒရ ၇၁ မေ	တင်စိုးမင်းထက် ယွန်းလဲ့မို့မို့ တင်ထူးအောင်ဝေ သင်းလက်ဖြူ ဆိုကြာဖြူ ယုနန္ဒာအောင် ယဉ်ဝေလင်း ၁၃ခင်
၅၉ ပန ၁၈ မာ ၆၀ ဒတ ၇၂၇ မေ ၆၁ ဆစ္စ ၁၂၆ မ ၆၂ ဆပလ ၄၈၉ မ ၆၃ ဆအ ၅၅၃ မ ၆၄ ဆမဉ ၃၄၀ မ ၆၅ ဆလတ ၈၁ မ ၆၆ ဆဒရ ၇၁ မေ	ောင်ထူးအောင်ဝေ သင်းလက်ဖြူ အီကြာဖြူ ယုနန္ဒာအောင် ယဉ်ဝေလင်း ၁၃ခင်
60 කතන වුලි සං ලි කපත ඉහුර සං ලිර කත ඉහුර සං ලිර කපට දරු සං ලි කතර න ප ලි කතර න ප ලි කතර න ප	သင်းလက်ဖြူ အီကြာဖြူ ယုနန္ဒေအောင် ယဉ်ဝေလင်း ၅၃ခင်
၆၂ ဆပလ ၄၈၉ မာ   ၆၃ ဆအာ ၅၅၃ မာ   ၆၄ ဆမဥ ၃၄၀ မာ   ၆၅ ဆလတ ၈၁ မာ   ၆၆ ဆဒရ ၇၁ ဓ	ဆီကြာဖြူ ယုနန္ဒဂအောင် ယဉ်ဝေလင်း ၁၃ခင်
၆၂ ဆပလ ၄၈၉ မာ   ၆၃ ဆအာ ၅၅၃ မာ   ၆၄ ဆမဥ ၃၄၀ မာ   ၆၅ ဆလတ ၈၁ မာ   ၆၆ ဆဒရ ၇၁ ဓ	ယုနန္ဒာအောင် ယဉ်ဝေလင်း ၁၃ခင်
ලිද නයා	ယဉ်ဝေလင်း ၁၃ခင်
၆၅ ဆလတ ၈၁ မႏ ၆၆ ဆဒရ ၇၁ မေ	- ၁၉ခ <sup>&amp;</sup>
၆၅ ဆလတ ၈၁ မႏ ၆၆ ဆဒရ ၇၁ မေ	
၆၆ ဆဒရ ၇၁ မေ	
2	ကင်လာဘ် <b>မိုး</b> ကို
ဖြ <b>ု</b> ပ် ဖမ ၁၂၃ဝ မ}	ရှိုင်⊛င်သိန်း
၆၈ ဆမတ ၃၀ မ	ဂွန်းလက်ရည်ကျော်
	စုလဲ့ဖြူစ <b>်စိုး</b>
	မေဖေခ်
	ဘင်ဇော်အောင်ထူး
၇၂ ည∞ ၈J၇ eo	မေမိုးကဗျာ
నర స్వాయ నలకి ఈ	ာတ်ရည်ထက်
	ဖူးပွင့်ရတနာ
	ရွှရည်ဖြိုးပြည့်
	ဆုဖြူစ <b>ိ</b>
၇၇ ဆကၡ ၂၀၄၈ မေ	<b>ာ</b> ိရနိုဂိုင်ဦး
	ကြည်စင်သန့်
	ရှိုးနေ <u>ြ</u> ည်သွဋ်
	ကေဇင်မြတ်
၈၁ ဆတမ ၄၀၂ မ	— ဆုရည််ထက်
	<b>ာ</b> င်ပြည့်စုံဖြိုး
၈၃ ဆသ ၁၉၆ဝ မေ	<b>က</b> င်ထွန်းထွန်းလင်း
	နိုင်သူ ဧ၁ဖြိုး
	သင်း <u>ပြည့်ပြည့်ဖြိုး</u>

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တတ္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သ၍ာ

ဦးခရ (	၁၃၀	)	ဦး
			- 1

စဉ်	đ	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ကမေးပွဲရံအမှတ်	အမည် မ•မရ ( ၁ <del>၃</del> ၀ ) မ•
െ	ဆကရ	၁၁၇၂	မအိမ့်ချစ်စုစံ
റെ	ဆဂ	୭୧୮	မောင်မင်းသူရ
രെ	ဆမဉ	၈၄၁	မလမင်းသီရိ
ളെ	ညလ	၃၈၀	မောင်မင်းစနို့
<u>ଡ</u> ୦	ဆမဉ	ાડી	မတွယ်တာဦးေ
၉၁	oc	Jeee	မောင်ိန်းပြည့်လှိုင်
GJ	အန	၃၈	<b>မအိမ့်</b> ယုယ <b>နိ</b> င်
ଓ୧	တဘ	8	မမြတိပန်းအိမော်
65	<u> ജ</u> നം	၂၅၁	မစုနန္ဒဘကျော်
ලව	ဆကရ	ગડો	မထူးအိန္ဒြေလှိုင်
၉၆	လဘ	<u> </u>	စောဦးလင်း
୯୧	အာမ	JJos	မင္မေနင်းလဲ့
၉၈	ဆလတ	၁၁၇	မယဉ်ယဉ် <b>ျိုး</b>
66	ఖయిం	၂၀၁	စိုင်းလှိုင်း ေင်
000	အာဟ	၁၄၆၉	မဟေမာထွန်း
202	ဆမက	ରଞ୍ଜି	မအိဖြူစင်ဦး
၁၀၂	ဆပသ	၈၉၄	မောင်ကောင်းစည်သူ
၁၀၃	ညဒ	ЯJ	မခြူခြူ ေယိ
၁၀၄	ဆသက	ງງ	မောင်ရဲရင့်ဥ၃ီ
၁၀၅	99	วม	မယိင်းဝတ်ရည်ဇော်
၁၀၆	ဆကရ	၄၃၈	မောင်ခန့် ညားသင်
၁၀၇	ဆတဥ	<b>9</b> 9	မောင်ကောင်းနိုင်လင်း
၁၀၈	<b>ಎ</b> ಅತ	၁၂၆	မဆုမြတ်ဒါလီ
၁၀၉	ဆမဉ	900	မနှင်းသဖင်ဝင်း
220	ဆဃ	J۲	မ <b>်</b> းယဗိုဖူး
222	အာမ	၁၇၉	မောင်လွှမ်းမိုးအောင်
၁၁၂	ညစ	<b>२</b> @०	မနန္ဒ၁ဦး
၁၁၃	ဆဓ	െ	မောင်ဇော်ဝဏ္ဏာထွန်း
၁၁၄	ఖంగు	<b>ર</b> ગ	မရွှန်း လွဲဝေ

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တတ္ကသိုလ် အထူးဖြုဘာသာ – သရ်႒

• 7	P	1 0
୍ଚାଡକ	000	) p:
	1000	1

စဉ်		၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ကမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်
၁၁၅	ဆမဉ	<b>១</b> ୧୧	မရေ) စုစုအောင်
၁၁၆	အာတ	၁၉	မောင်စွမ်းလ <u>ြ</u> ပ္နဲ့
၁၁၇	ဆမဉ	၁ဝ၃၈	မခင်စန္ဓာလွင်
၁၁၈	ဆကရ	୧୨ଡ	မောင်ကောင်းဆက်လင်း
၁၁၉	ဆသက	၈၄	မောင်စောရန်နိုင်
၁၂၀	ဆလတ	<sup>၁</sup> ၇၇	မောင်သီဟမင်းခန့်
၁၂၁	300	၁၃၆	မခင်နှင်းဝေ
၁၂၂	ဆရက	၁၀၃	မောင်ဝိုင်သက်ကို
၁၂၃	ညဒ	<b>១</b> ၉	မ <b>ၗ</b> ဖြူစင်
၁၂၄	ဆရက	്രെ	မသဲဆုဝင်း
ാവ	ဆကရ	γ°२	မော <b>်အေး</b> ကျော်မြင့်
၁၂၆	ဆဒတ	<b>७</b> २०	မစုဝိုဝိုလှဋ်
၁၂၇	ବ୍ଦ	၁၁၄၁	မနော်ဟေဂဲဒွန်း
ാൃെ	မနတ	၁၂၅၀	မောင်ထက်ပိုင်လင်း
ાહ	<b>ക</b> ദറ	าอา	မလင်းစန္ဒ၁ထွန်း
၁၃၀	ಎಂತಾ ಉ	၁၁၆	မစန္ဒၥမေ