တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တတ္ကသိုလ် အထူးပြုဘသဘ – မြန်မာစာ

•	,	1 0
ဦးဖရ	0 10	10:
	L 7	7 6

စဉ်	2	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၁၀မးပွဲရုံအမှတ်	ဓာမည် ဓာမည်
0	ဆကၡ	၁၉၈၁	မောင်အေးရှမ်းမောင်
J	ညသ	၂၀၀	မအိဖြူစင်
२	ဆတဉ	၁၀၂၆	မ ိုး မိုးကျော်
9	ဆဒတ	Je	မနှင်းဝတ်ရည်
9	ဆထက	JJ	မြေငှိမြင့်နိုင်
G	ဆဓ	<u>@</u> @	မရတနာထွန်းဘို
2	ಖ ಿ ಯ	₆ 66	မခင်ကျော့ကျော့နိုင်
ຄ	ဆမတ	၁၉၁၈	မဝေဇာခိုင်
e	ညလ	ଚ୍ଚତ୍ର	မဝင်းဝဝစိုး
20	ച ചെയ്യാ	969	မဆုရည်ိ ် း
22	ဆကၡ	G0 Q	မကျော့သဥ္မာ
၁၂	ညလ	e55	မ- ဇ ဗီဝန်းနဒီမွန်
၁၃	ഉര	2075	မငြိမ်းစုသာ
99	<u>జ</u> ులలు		မရတနာလှိုင်
	ဆေ	ഉഠ	မရင်လိုင်လိုင်ဌေး
აე აც	ഇദരാ	G1G	
		ୃତ୍ୟ ଜୁନ	မောင်အောင်ပြည့်စုံဦး မောင်ဆိုင်(၁၈)
ంగ	ဆလမ	ලිද	မမြတ်အီးနြေ့ခော်
ວຄ	ഭാകാന	99	မင်ေသန္တာကျော် ႏ ႏ
္၉	ဆဂ	<u>୍</u> ତେ	မယဉ်ယဉ်ဇော်
Jo	အဆေ	۶J	မရွှန်းမြမြအောဂ်
Jo	30	၁၀၆၉	မမေသက်ကျော်
JJ	ക നന	၁၈၃	မမေသူဇာလွင်
15	ဆမဒ	990	မသက်ဖူးလွင်အောင်
J9	ဆင	၁၈	မရွှနိုး ဝတိရည်စိုး
Jo	ဆသ၀	ാൃെ	မအိ ဖူးမေ
JG	ఖంగు	990	မဩမြှတ်သီရိဟိန်း
54.0			Control of the Contro

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

•		1 0
D:00	(oj9	1 🕽
L	1 J7	10

စဉ်	2	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၁၁မေးပွဲခုံအမှတ်	
၂၈	ဆသက	စ၉၅	မကေဇင်သွယ်
J@	೦೫೪	99	မယုယနိုင်
२०	ഓ ഗന	ാബ്വെ	မချောစုလှိုင်
90	ဆလသ	J?°	မၜင်နွယ်ဆုလှိုင်
શ	eω	99	မ၀ိစန္ဒီကြွယ်
99	ဆဗဟ	აე∘	မထက်ရည်ို င်း
99	ဆကၡ	96°	မရွှေရည််ငြိမ်း
୧୭	ఘ ७००	ข°	မဆုရတနာလွင်
₽G	ဆကၡ	ขา°	မန နိုးမွေခမ်း
२२	ဆလ	^{ე©} շ	မသွန်း လွဲရည်အောင်
၃၈	ဆက	୦၉၉	မဇင်ဇင်မြတ်နိုးဝေ
୧ଡ	အာက	G	မသက်ထားစံ
90	ಎ ಎಂ	၂၁၆၃	မောင်အောင်ညီမိုး
90	ကနမ	J	မယွန်းလဲ့နဒီကျော်
9J	ဆမဒ	ço	မရည်ီလွင်စိုး
98	ဆမက	_{၆၂} ၆	မာန္မႈယုယ
99	3∙	வே	မသူဇာည§မ်း
99	ဆကၡ	909	မခိုင်ဆုဝေ
9G	ക ദ	৽ঽ৽	မဗို ့ဗို ့ဖြူစင်
92	ఖంగు	յϾյ	မမီမီစစ်မိုး
၄၈	ാ ന	၃၈၀	မခိုင်ဇာလင်း
90	ဆပသ	ઉ૦૧	မလင်းဇ၁ဇ၁လွင်
၅၀	ဆဟ	റെ	မကြယ်စင်လင်း
၅၁	ക ദന	၈၃၆	မမေဗိုးသူဝင်
อม	ဆမဉ	ວຄຄ	မဆုေနန္ခာ
୭୧	ဆမဉ	၁၂၇၈	မသန္တာ၀င်း
99	ဆလသ	၁၉၀	မနှင်းဝတိရည််ထွန်း
22	ဆင	۶J	မဆုမြတ်နိုးနိုင်
ენ	ိန်ခ	୯୧	မနင်းအီလိုင်

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

•	,	1 .
ဦးခရ	0 10	15:
EF	· - J7	1 5

စဉ်	\$	၂၀၀၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၈၀ဖေးပွဲခဲ့အမှတ်	အမည်
୭୧	ಎ ೪	<u> </u>	မမေသဇင်ဝင်း
၅၈	ဆကၡ	Gγ o	မယွန်းရွှေရည်ဖူး
90	ಖಲಯ	၁၂၃	မာမ မင်တူး
Go	കാദൗ ര	၁၀၅	မဆုရတီ
၆၁	೦ತಾಲ	J9	မခွန်လငန်း
Gj	ക ദ െ	રહેર	မအေးရှင်းပွင့်ဖြူ
Gρ	ఖ లం	१२७	မဆုရတီအောင်
Gç.	ဆတ	စ၄၂	မနေခြည်လင်း
ලෙ	ಎಂ	၈၄	မစိုးယူမေ
<u>@</u> @	အာတ	Go	မောင်ဟိန်းထက်ဝင်း
G ₂	ဆတဉ	090	မဆုပြဉ့်လင်းလင်း
Go	കാദ ം ഉ	ംവ	မရိုင်ဆွေဖင်သိမ့်
$\mathbb{G}_{\mathbb{G}}$	စဋ	<u>@</u>	မနိုင်ဖင်ဝင်း
γ°	ക്കവ	၈၄၇	မ ွ နိုဖူးေ
၇၁	ဆမဉ	२७१	မနှင်းသစ္စာဝင်း
٦J	ച ജദറ	၁၂၁၁	မောင်ငြိမ်းဆက်
२२	ဆေ	@° <i>9</i>	မဆုပြည့်စုံကျော်
29	ဆစစ	J60 -	မခိုင်သရဖူအောင်
ง ขอ	ക ദറ	°09	မောင်ခွဲလင်းထက် -
γG	ဒက	၁၀၅	မသန်းမြင့်ရီ
११	ဆကရ	2999	မနင်းဝတီ
၇၈	ဆကရ	909	မြေတိပန်းသခင်ဆန်း
૧૯	ഇന	Jγ [©] o	မထက်မြတ်စိုး
െ	ဆမဉ	ලිද	မဖူးသစ္စာ
റെ	ဆတဥ	2092	မနှင်းယုံနိုင်
വ	കദക	°0666	မသီ တာရွှေဥ
၈၃	ဆကၡ	2666	မမေမြတ်နို း
၈၄	കനാ	იეς	မရွှန်းလဲ့ဝေ
ള	ဆတ	e9e	မထက်ပိုးအိအောင်

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တတ္ကသိုလ် အထူးပြုဘသဘ – မြန်မာစာ

•		
ဦးဖရ	0 10	1 5
	J7	7 5

စဉ်	2	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၁၁မေးပွဲခုံအမှတ်	ချေရ (၁၂၄ <u>)</u> ခ
െ	oc	 გეი	မအိအိြိမ်း
റെ	୭କ୍	յյ <u></u>	မရီရီမြင့်
റെ	ဆမတ	၈၃	မောင်ဖြိုးသန့်
ളെ	ဒယ	ာ၂	မရွှန်း လဲ့ရည်မွန်
ଡ ଼	ဆကၡ	990	မာမမြင့်မြတ်နိုင်
၉၁	ക ദറ	၁၃၄၆	မယွန်းဝတီ
@J	ဆတဉ	Jegj	မမေ ာ င်ကြင်းဟန်
ଓ୧	ဆဓ	၆၂၁	မရွှေစင်ဦး
0 9	ဆကၡ	^૦ ૦ ₇ િ	မောင်ရဲပြည့်စုံမောင်
ලව	ဆေအာစ	၅၈၈	မအိမ္ပနိစၥုိင်း
e [©]	မက	^০ 7२၅	မမြင့်မြင့်မော်
ઉર	ဆမဉ	၁၄၆၇	မခင်ထက်ထက်ခင်
၉၈	ဆတဉ	ม	မလဲ့ရည်ဦး
99	ဆကတ	၁၁၇	မခင်ကျော့ကျော့အောင်
000	မက	<u> </u>	မရွှေဇင်အိ
202	ക ഴദ	၂၈၃	မစွမ်း ပြည့်ထက်
၁၀၂	ဆထက	გ [©] ე	မသိရိရွှေစင်ကျော်
၁၀၃	ဆသက	၁၈၄၉	မဆုမြတ်လွင်
၁၀၄	ക ഴദ	ງ	မနှင်းဇာခြည်ကျော်
၁၀၅	ക ദറ	၇၈၀	မမြရှမ်းကိုကို
၁၀၆	ဆဒတ	୍ ଡ	မအိကြည်ဖြူ
၁၀၇	စယက	२२	မ ာိမ် မှူး ခင်
ാറ	ဆဓ	[©] 7	မသက်နှင်းစီ
၁၀၉	ဒသ	90	မယု ြ တ်မွန်
220	ക ദന	२०१	မရုိဖုန်း <u>ြ</u> ပ္၌
200	ဆသဝ	86 <u>@</u>	မရွှန်းလဲ့ ထွန်း ိ်း
၁၁၂	ജ ദറ	000	မအီဘုန်းစန္ဒီ
၁၁၃	ဆအာစ	२७१	မရမ်းမြေ့စင်
၁၁၄	ಖ೮೨	၁၀၈	မိ ရတနာ ပြ တ်

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

•		1 .
ဦးဖရ (0 10	15:
L	-J7	7 5

			E. e. (277) E
စဉ်	2	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ၁၁မေးပွဲခုံအမှတ်	<u>အမည်</u>
၁၁၅	ಎ ಅ3	ეეი	မောင်ဟိန်းဝင်းထွန်း
၁၁၆	കണ	ტეG	မောင်မင်းဗညားဇော်
၁၁၇	ാ ≎െ	გეც	မခင်ဆွေညှိခဲ့
၁၁၈	အာတ	୧୭	မဇင်ဝင့်မောင်
၁၁၉	ဆကၡ	ე∘၄၅	မဝင်းဝပအောင်
၁၂၀	⊅ ⊛	၁၁၅၂	မောင်ရာဇာထွန်း
၁၂၁	ညလ	^୦ ୧၉	မစောဗွန်ချမ်း
၁၂၂	ဆသတ	90	မမေစံဝယ်ပြုံး
၁၂၃	ക 3တ	7	မအိဖြူစင်
၁၂၄	ဆကၡ	5°	မယူနိုးဒါလီ