## တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – နိုင်ငံရေးသိပ္ပံ

E eq	( ២	e j	Ê

စဉ်	e	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ကဖေးပွဲရံအမှတ်	အမည်
э	ဆဗထ	ენი	မနှင်းရတနာဦး
J	တမ	ວຄວ	မကေဇာရည်ထွန်း
9	ဆဒဆ	၂၁၈	မအေးအေးဖြိုး
9	ဆတဥ	၁၁၄၃	မယဉ်မျိုးဝေ
ງ	<b>ဆ</b> ာစ	00	မအေးသီတာကျော်
G	නෙමෙම	ை	မဟေမာန်ထက်
γ	ဆလတ	ວຄາ	မသီတာစိုးစံ
ຄ	ဆဓ	ଜୁ	မအိမ့်ခြူးစံ
0	တထ	၂၆၅	မောင်အောင်မင်းခန့်
00	မရမ	ଡ଼େଚ	မောင်စိုင်းမင်းသိမ်းကျော်
00	ည်သယ	G	မရွှန်းလဲ့စူးကြည်သာ
၂	မည္ေ	ษิต	မစုနှင်းဝေ
οą	ဆကရ	60	မရတနာစိုး
oç	နကတ	စ၄	မလမင်းဖြူစင်
ာ၅	း ဆဗဟ	, 990	မောင်ဆိုင်းအောင်
ວເຮັ	మందు	าวา	မရွှေသဖင်ငြိမ်းချမ်း
ిగ	കാരംസ	୦୧၅	မောင်ထက်ဝေယံ
ວຄ	နာခ	J	မဇွန်ပွင့်အောင်
ာ၉	ବ୍ବ	၁၁ ၈၃	မနှင်းနှင်းထက်
J٥	ဆဗဟ	<b>8</b> 9J	မမြတ်မေမွန်လင်း
၂၁	ဆပ္ေ	90 90	မမေသူဇင်
JJ	30	୧၉ଜ	မောင်ထွန်းထွန်းလင်း
15 12	နာခ	0	မခင်စန္ဒဘလွင်
JS	ကထ	ენ	ေ ပ မအော မီမိုး
19 12	 	0- 006	မသက်နှင်းအေး
			မလွင်မာမောင်
յն	ము <b>ా</b> లు	၁၂၁ ၁၉၁	- 20 - 20 - 20 - 20 - 20 - 20 - 20 - 20
JS	203 <b>2</b> 0	ି ଜନ୍ମ	မယဉ်ဝင်းထွန်း

## တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်္ဆ (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုတာသာ – နိုင်ငံရေးသိပ္ပံ

ခို	e	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် ဂာဖေးပွဲရံအမှတ်	အမည်
്വ	ဆသက	୧୯୨	မောင်ကောင်းစင်သူ
JC	୍ଷତ୍	ာ၃၂	မပ္ပင္ခ်ရွှေစံ
୧୦	ဆမဒ	၃၆၈	မောင်ဈာနိရှိနိုးမာနိ
60	မရမ	၁၃၉၁	မသျှင်းသန့် ့လင်း
۶J	ဆသတ	าออ	မထက်တငိုတယ်ဝင်း
22	90	ତ୍ରେତ	မောင်ဝေထွန်း
99	ဆသတ	009	မရမ်းညိမ်းသူ
୧୭	ဆစစ	<b>၁</b> 66	မနန်းအာဥလီ
۶G	ဆပလ	၂၈၇	မောင်မိုးဇက်ဘရနိ
82	ဆကၡ	ඉලබ	မကြည်ဖြူစင်
60	ഓറ	990	မောင်ဝေယီရဲရင်္ဒိ
୧ଡ	ဆဒမ	ეço	မမေသ င်းနိုင်
<u>ç</u> 0	ဆကၡ	ວໆໆ	မယွန်းတွယ်တာ
ço	<del>4</del> 24	ిగరి	မပြီးမာန်ဘုန်း
9J	හෙ	၁၉၉	မယုယဗ္ဗန်
99	ဆဒတ	oç	မသက်နှင်းခွန်
<u>9</u> 9	မနတ	ంగరం	မခင်ကောင်းစံသူထွန်း
<b>9</b> 9	ဆမဥ	$2^{6}$	မောင်အောင်ရေ ယျာနိုင်
çG	ဆဒဂ	ି ଓଂ୵	မငွေဝန်းယံ
92	ဆတဥ	ეიც	မဆုမြတ်မိုမို
ço	ഉാം	ເດ	မောင်ညီလိုင်ထွေး
90	ഓറ	၂၆၁	မမေမြတ်နိုး
ეი	ဆသက	ලම්ප	မအေးမြတိမွနိ
၅၁	ဆဗဟ	୧ଡ୦	မနနီးဆုသဒ္ဓါဝေ
้อเ	ಖರು	0	မငြိမ်းငြိမ်းကျော်
୭୧	ဆမဒ	၆၇၂	မမြတ်နွာညိုသင်း
99	ဆမဒ	çoj	မဆုလဲ့နွေးနွေးလှိုင်
22	ဆသတ	ຄວ	မကြည်ဖြူလင်းလက်
ენ	ဆဒဂ	102	မဆုဝေဝေနှင်း

ဦးရေ ( ၆၈ ) ဦး

## တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၀၈ ခုနှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – နိုင်ငံရေးသိပ္ပံ

•	(60)	•
p. eq	្រច	P.
		_

¢5	1	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် အမေးပွဲရံအမှတ်	အမည်
୭୧	ဆမဥ	രം	မောင်မြင့်အေ <b>း</b>
၅၈	ဆမတ	၁၀၅	နော်ဂော်သရင်းလယ်မူး
90	ဆဗဟ	୨ଢିଡ	မဝေမှူးအိမ်
ତତ	ഓറ	هار	မောင်စွမ်းထက်အောင်
၆၁	ဆမက	ନ୍ତିତ୍	မရွှန်း ဝဝအေး
նյ	ဆမဒ	၂၉၀	မအိမ့်ချစ်ထွန်း
Gγ	ဆကၡ	900	ဓောင်ကျော်မိုးဟိန်း
Gç	မလ	၇၁၆	မောင်လိုင်ဘုန်းပြည့်
ලො	ဆဒမ	ຄວງ	မဧခေတ်ဗိုလ်
66	မဆ	ิตฏ	မမေစံဝယ်ဖူး
Gγ	ဆကရ	J\$ <del>2</del>	မအိမ္နိဆုပြည့်
ଜେ	ဆဓ	ຄວ	မောင်ကောင်းမြတ်ခော်