တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးဖြုဘာသာ – စိတ်ပညာ

4555.647		38-37	ဦးရာ (၃၉) ဦး	
စဉ်	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲရံအမှတ်		အမည် <u>်</u>	
0	9 <i>0</i> 0	000	မအိဖူးေ	
J	ဆရက	၅၁၀	မနှင်း နဒီအောင်	
۶	మ ల్లు	၆၁၉	မစုမြတ်သီရိနိုင်	
9	ဆတဉ	၃၈၅	မောင်ငြိမ်းအေး	
၅	ဆကၡ	၁၂၃၄	မနန်းသဖင်ဖြူ	
G	ဆကၡ	γ ∘ઉ	မရွှန်း လဲ့ရည်မြီး	
?	900	ეცი	မောင်ကောင်းခန့် ဗိုလ်	
ຄ	ക ര	ଚ୍ଚିତ୍ର	မောင်အောင်ဘုန်းမြင့်	
e	ಎಂತಾರು	50	နော်ဆောင်းသဇင်နိုင်	
20	ဆသက	၆၈၇	မစေ၁စန္ဒီကျော်	
00	ဆကၡ	` 799	မဖြိုးသတာလင်း	
၁၂	ဆလမ	_G γ	မလင်းလက် ကီကီ	
၁၃	ဆမဒ	JJ8	မရွှန်းလဲ့လဲ့ခိုင်	
99	မရမ	^০ २७१	မောင် အု ဝိစိုးရှင်	
၁၅	ဆကၡ	ଚ୍ଚତ	မယွန်းဆုဝတ်ရည်	
၁၆	ဆကၡ	ეე0	မကြည်အေးချမ်းခင်	
၁၇	ဆကၡ	१११	မထားအိုအို လွင်	
ວຄ	ဆတဉ	Joe	မမေဦးအောင်	
၁၉	ဆကၡ	၁၁၃	မအေးသက်မွန်စိန်	
Jo	ဆတဉ	२५२	မောင်ကျော်ရဲရင့်	
၂၀	ဆကၡ	ე09	မခြူးရ ေ ဖြူး	
JJ	3∙0	ງາວ	မဆုအိန္ဒြက်ဖြိုး	
18	బ ంద	५० [©]	မဆု <u>ပြည့်ပြည့်မြ</u> င့် မိုရိ	
J9	ക 3റ	බලිට	မသ@င်ဝင်းထွန်း	
Jo	ဆတမ	୧୨ଡ	မသဲရတနအကျဉ်ဝင်း	
JG	ဆလသ	99	မစိုးရတနာထွန်း	
J?	ဆရက	၄၃၈	မောင်လှမျိုးမောင်	

٤Ĭ

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ခီတ်ပညာ

ဦးခရ (၃၉)ဦး

1000 000		1 11/0/1	
၂၀၀၈ ဗုန္ဓ တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲရံအမှတ်		ూ అమ్	
മാ ദറ	၅၃୦	မမျိုးဧကရီလှိုင်	
ఘ ७య	୧ଡ	မြေတိသန္တာစိုး	
ဆကၡ	ଚୀତ	မဆုချယ်ရီ	
ଓ ଡ	999	မခိုင်ဇင်သွယ်	
ဆစခ	6 0	မအားမာနိုစင်	
७०	၃၁	မောင်ကောင်းခံဝေ	
ఖందు	၁၄၆	မောင်မျိုးကိုဇင်	
99	၄၃၈	မရှမဝကျော်	
ဆသ၀	၁၇၀	မထက်ရတီလင်း	
ဆစစ	°99	မခိုင်မေကျော်မြင့်	
ဆတမ	၅၁၈	မထားအာဥ္မလိ	
ဆသတ	G _G G	မောင်မျိုးလူတာရိ	
	കാദന കൗയ കന്നു ക കാരം കൗയ കൗയ കാരം കാരം കാരം	စား ခေးႏွဲ့ချံအခုတ် ဆဒဂ ၅၃၀ ဆဗထ ၃၉ ဆတရ ၃၂၉ မခ ၄၅၅ ဆစဓ ၃၁ ဖဝ ၃၁ ဆဗဟ ၁၄၆ မမ ၄၃၈ ဆသဝ ၁၅ဝ ဆစဓ ၁၄၅	