တက္ကသိုလ်ဝင်စွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၇ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ်–မန္တလေးတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ– စိတ်ပညာ

ટૈઃ•૧ (૨૧) ટૈઃ

၁ မနမ ၅၆၅ မအိမြတ်မွန် ၉/အမေ(နိုင်)၀၆၃၇၅၄ ၂ မနသ ၁၇၉၁ မခင်နံ့သာမောင် ၉/မဟမ(နိုင်)၀၆၄၉၅၃ ၃ ကဗ ၁၉၃ မနန်းမေသက်ခိုင် ၁/မမန(နိုင်)၀၆၂၆၇၁ ၄ မနတ ၁၇၃၇ မောင်မင်းထက်ဝေ ၁/မကန(နိုင်)၂၂၀၅၃၁ ၅ ဆကရ ၁၃၅၂ မောင်ခွန်ရဲရင့်သုန် ၉/ခအဖ(နိုင်)၀၅၂၇၁၄	၄၂၀ ၄၂၀ ၄၁၂ ၄၀၈ ၄၀၈ ၄၀၆
၃ ကဗ ၁၉၃ မနန်းမေသက်ခိုင် ၁/မမန(နိုင်)၀၆၂၆၇၁ ၄ မနတ ၁၇၃၇ မောင်မင်းထက်ဝေ ၁/မကန(နိုင်)၂၂၀၅၃၁ ၅ ဆကရ ၁၃၅၂ မောင်ခွန်ရဲရင့်သုန် ၉/ခအဖ(နိုင်)၀၅၂၇၁၄	၄၁၂ ၄၀၈ ၄၀၈ ၄၀၆
၄ မနတ ၁၇၃၇ မောင်မင်းထက်ဝေ ၁/မကန(နိုင်)၂၂၀၅၃၁ ၅ ဆကရ ၁၃၅၂ မောင်ခွန်ရဲရင့်သုန် ၉/ခအဖ(နိုင်)၀၅၂၇၁၄	၄၀၈ ၄၀၈ ၄၀၆
၅ ဆကရ ၁၃၅၂ မောင်ခွန်ရဲရင့်သုန် ၉/ခအဖ(နိုင်)၀၅၂၇၁၄	၄၀၈ ၄၀၆
	90G
၆ မနသ ၂၀၆၄ မောင်ရဲရင့်မာန်အောင် ၉/အမဇ(နိုင်)၀၆၂၄၀၅	
၇ မနတ ၁၂၇၉ မရွှန်းလဲ့ငွေ ၅/ ရဘန(နိုင်)၂၄၆၉၅၈	606
၈ မနတ ၁၅၈ မသန် နဒီရှင်း ၉/မဟမ(နိုင်)၀၅၉၂၉၀	çoj
၉ မနအ ၈၂၇ မောင်ဇင်မင်းဦး ၉/မဟမ(နိုင်)၀၇၀၀၆၀	ç 00
၁၀ စစ ၁ ၇၄ ၇ မောင်ဝေယံကောင်းမြတ် ၅/ စက န(နိုင်)၂၉၈၉၄၄	909
၁၁ မနသ ၁၈၅၈ မလှဝတ်ရည် ၁/ ရကန(နိုင်)ဝ ၇၄ ၇ဝ၁	୧୯ ୧
၁၂ ဆလတ၂၆၆ မယွန်းဝတီမိုး ၁၃/ကမန(နိုင်)၁၃၉၀၂၉	୧୧୦
၁၃ မနသ ၈၀၈ မောင်ကျော်ဇင်လတ် ၉/မဟမ(နိုင်)၀၅၉၉၉၉	209
၁၄ မမ ၂၈၀ ၇ မထားသီရိမွန် ၉/ ပဥလ(နိုင်)၀၆ ၇၆၃ ၇	၃၉၁
၁၅ မနသ ၁၉၃၈ မနိုင်သဇင်ဝင်း ၉/မဟမ(နိုင်)ဝ၆၃၅၅၈	२ ७०
၁၆ မနသ ၄၅၇၂ မခိုင်သဇင် ၉/မဟမ(နိုင်)၀၆၁၄၁၉	၃၈၉
၁၇ မနမ ၆၆၈ မောင်ပိုင်ကိုဟန် ၉/မဟမ(နိုင်)၀၇၅၂၈၄	၃၈၄
၁၈ မနတ ၁၉၉၈ မမေမြတ်နိုးဆွေ ၉/မဟမ(နိုင်)၀ ၇၇၃၆၈	ວຄງ
၁၉ စအအ ၅၄ မောင်အောင်ပြည့်ဖြိုး ၅/ဗမန(နိုင်)ဝစ၃၆၄၃	၃၈၁
၂၀ ဖပ ၆၅၁ မောင်အောင်မြတ်လင်း ၈/ပခက(နိုင်)၃၄၃၂၈၂	୧୵୶
၂၁ မမ ၁၅၂၅ မ၀င်းလဲ့ရွှေစင်ထွဏ်း ၁၃/လရန(နိုင်)၂၂၂၉၄၆	୧୵୭
၂၂ မနမ ၃၉၂ မောင်ခန် သူရစိုး ၉/ခအဖ(နိုင်)၀၅၃၃၉၈	२११
၂၃ မနအ ၅၂၂ မဇူးဇူး ၉/ခအဖ(နိုင်)၀၅၃၄၉၆	୧୵ଓ
၂၄ မနတ ၅၈ မောင်ဘုန်းမြတ်ဇင် ၉/ခအဇ(နိုင်)၀၅၀၄၃၄	२१९

တက္ကသိုလ်ဝင်စွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၇ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ်–မန္တလေးတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ– စိတ်ပညာ

≛:•੧ (२१) ဦ:

¢ع	၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာပေးပွဲခုံအမှတ်	శాలည်	နိုင်ငံသားစိစစ်ရေး ကတ်ပြားစာမှတ်	စုစုပေါင်း ရမ္မထ်
ไป	မနတ ၂၀၂၈	မဖူးခိုင်သန်	၉/မဟမ(နိုင်)၀၆၄၆၄၇	२१९
յն	မနတ ၆၉၄	မခင်ငြိမ်းမွန်	၉/အမဧ(နိုင်)၀၆၄၃၈၃	<i>51</i> 7
JS	မနသ ၁၈၈၅	မစုစန္ဒီလင်း	၉/ ပကခ(နိုင်)ဝ၄၁၃၈၅	२१२
၂၈	မနမ ၄၀၂	မောင်ဟိ န်းထက်အောင်ဆွေ		२७०
JC	မနသ ၁၉၆၅	မယွန်းပိုးသူ	၉/ကဆန(နိုင်)၂၁၀၄၇၀	२१०
50	ရက ၉၇၂	မဆုရည်မိုး	၁၃/တကန(နိုင်)၃၂၁၄၅၆	२ ७ ७
၃၁	မနတ ၁၉၉၇	မောင်ခန့် မြတ်စိုး	၉/ခအဇ(နိုင်)၀၅၉၆၁၄	୧ଡେ
6 1	မင ၈၅	မတော်ဝင်ဧ	၉/၀တန(နိုင်)၂၃၄၇၉၁	၃၆၅
55	မနတ ၁၅၆၁	မမြတ်မြတ်မိုး	၉/မဟမ(နိုင်)၀၆၄၄၆၃	၃၆၀
29	မနမ ၁၃၃၁	မလင်းလင်းအိပြေ	၉/ အမဧ(နိုင်)၀ ၇၈၂၁၈	၃၆၀
୧୨	မနသ ၂၂၅၉	မဖူးမြတ်သူ	၉/ ခမစ(နိုင်)၀ ၇၀၁၆၈	၃၆၀