(၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောင်) တက္ကသိုလ်/ ကောလိပ် – စစ်တွေတက္ကသိုလ်				
	ವಾಯಾಲ್ – ಬರ್ಲೈ(ತಾಂಂ		the las N to	
الم. جو	ರಾಜ್ಞಾವನೆನ್ನು ಜ್ಯಾಸ್ಮರ್ಜಿ ದಾಜ್ಞಾವನ್ನೊಂದು ಜ್ಯಾಸ್ಮರ್ಣಿಯ	వార్స్ అంద్ర	ဦးရေ (၁၈၂) ဦး စုစုပေါင်းရမ္မတ်	
۳E	ಕ್ಷೆಪ್ಕಾಂದ್			
S		မောင်ခိုင်ဖော်မင်း	000	
	ဒစ ၇၂၁	မောင်ဦးအောင်ငြိမ်း	၃၈၁	
J	၁၄ ၈၇		<i>२११</i>	
5	ဒစရ ၅၀၅	မဖြိုးသက်ဝေ မောင်သိန်း	979	
9	ဒဟ ၈၇၇	and the second second	535	
9 6	30 2270 00	မောင်သန်းဦးနိုင် သောင်သင်္ခေန်က	5J	
	ဒခသ ၃၆၆	မောင်ကျော်သန်းအေး ်	තිය වර	
г	ဒစ ၈၃၁ ဂ	မသန္တဝခင် ၁၀၀ ၄	୧ଡିଡି	
ବ	ဒခ ၇၆၅	မောင်ခိုင်ကျော်ဌေး	၃၆၅	
0	ဒခသ ၂၂၄	မောင်စော်မင်းနိုင်	5 <u>6</u> 5	
00	පම ලබා	မောင်မောင်သန်းဆွေ	5 ₆ 5	
20	ဒခ ၁၀၃၇	မောင်ဦးကျော်ဌေး	SGI	
၁၂	<u>ဒင ၅၇၂</u>	မောင်ကျော်အောင်စိုး	SGJ	
pS	ဒပ ၇၆၁	မောင်ခိုင်ကျော်ဦး	୧ _၆ ၂	
၁၄	ဒပ ၃၆	မောင်ဆန်းနိုင်	දවන	
၁၅	ဒဃ ၆၇၆	မောင်သက်လွင်ဦး	දවන	
၁၆	ဒစ ၂၄၁၆	မောင်တင်အောင်စိုး	၃၅၈	
ວາ	30 JJJ	မောင်အောင်လင်းမြတ်	୧୦୨	
ວຄ	ဒဖည္ ၁၆၂	မမေသန္တာထက်	२७	
၁၉	30 JEG	မောင်ထက်မြတ်ကျော်	୧ଅନ	
Jo	ဒင ၈၂၄	မနှင်းမြတ်ဝေ	୧ଅନ	
၂၁	ဒဟ ၁၁၃၄	မစုပုံချစ်	202	
JJ	ဒပ ၁၅၈၁	မဉမ္မွအဌး	202	
JS	၁ခဥ ၆၃၄	ခ်ိပ်သင်္သားဦခမ	၃၅၁	
JŞ	ဒစ ၄၆၈	မရွှေနိုင်သူ	၃၅၁	
Jŋ	<u></u>	မောင်မင်းစိုးဝိုင်	୧୨ଡ	
ეც	ဒဟ ၉၀	မောင်ကိုကျော်မြတ်	୧୨ଡ	
J?	ဒဃတ ၂၆၀	မောင်နိုင်မျိုးဝင်း	୧୨ଡ	
၂၈	ဒစ ၂၀၁၃	မောင်နိုင်မြင့်အောင်	୧၄୭	
JG	^{ვ⊚} 5 ໄໄປ	မခင်ခင်ဝင်း	୧၄୭	
20	ဒခ ၄၁၅	မောင်အောင်နိုင်ထွန်း	२ ८०	
20	ဒရ ၂၈	မောင်မြတ်မင်းစိုး	5 6 0	
65	10100742	1817780 91742	10.000	

- c -

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဇေးသင် သင်တန်းဝင်ခွင့်ရရှိသူမျအစအုင်း

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဇေးသင် သင်တန်းဝင်ခွင့်ရရှိသူမျအစာရင်း				
		ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောင်)		
	ನ್/ cთಾಜಿಲಿ – ಕಿಕೆಂದ್ರಂ ್ ್ ,		• /	
	ဘာသအုပ် – သင်္ချာ(အငေ အာက္ဆင်္ဂြော်စ်စစ္စာလူဖွဲ့		ۇ:دە (عەر) ۇ: ھۆردناڭ:مېت	
•E	တက္ကသိုလ်ဝင်စာာမးပွဲ စုံအမွတ်	కాంద్ర		
21		မောင်မျိုးသန် လှိုင်	200	
51 51	ဒခရ ၂၅၃ ဒဃ ၆၇၁	မောင်မျိုးသန်းဦး	56e	
99 99	ဒဟ ၁၃၉ ဒဟ ၁၃၉	မောင်စော်မျိုးအောင်	२ <i>५</i> ७ २ <i>५</i> ७	
49 20	ခင္ ၆၄ ခင္ ၆၄	မောင်အောင်မြတ်မင်း	२५७	
ς Θ	ဒခသ ၂၃၅	မစိုးနှင်းနွယ်	ଽୢ୵୲	
२१	ອໝ ລວວ]	ေ (၁၁ - ၁၈ မောင်နေမင်းဖော်	29 ⁶	
ېم د (ခဝ ၈၃၂ ၂	မဝတ်မှုံဝင်း	ଽ୵	
र- २0	ဒစဂ ၄၅၀	မောင်မျိုးထက်အောင်	ŞÇG	
ço	80 JGS	ပ။ မောင်အောင်မျိုးမင်း	299	
çə	මදව පිදව	မနန်းစုလှိုင်	299	
ý 9J	ဒဟ ၄၆၄	မောင်ဇာနည်မောင်မောင်	255	
65	ဒရစ ၂၉ဝ	မခင်ဦးနွယ်	२५२	
<u>9</u> 9	ဒစ ၁၅၉၄	မောင်ဖော်မှိုင်းကြီး	29J	
6 9	ဒခသ ၄၈၁	မစိုးမွန်ကျော်	260	
çG	3စ ၁၃၄၈	မောင်ဦးဟိန်းမင်း	999	
92	ဒရဇ ၁၂၀	မောင်ဖြိုးကျော်ထက်	୧୧ଡ	
၄၈	ဒဟ ၆၅၄	မောင်စိုးအောင်မြင့်	999	
96	ဒရ ၁၁၅၈	မောင်စိုးဝင်းလှိုင်	୧୧୦	
၅၀	ଓ କ୍ରତି କରି ଅନ୍ତି ଅନ୍ତ ଅନ୍ତି ଅନ୍ତି ଅନ୍ତ	မအေးငြိမ်းစိုး	556	
၅၁	ဒစ ၂၀၃၃	မောင်သန်းလှိုင်ဦး	265	
ป	ဒဟ ၁၆၀၇	မဌေးဌေးလိုင်	261	
୨୧	ဒခည ၄၉၉	မဒေားအေးလိုး	55 ₆	
ეგ	ဒဖ ၁၇၄၂	မဟေမာစိုး	55 ₆	
ງງ	ဒဖ ၄၁၂	မောင်မျိုးသက်နိုင်	665	
၅၆	зо 555	မောင်ခင်မောင်ချို	566	
97	ဒရဋ္ ၁၁၄၀	မောင်ရန်ငြိမ်းလင်း	566	
၅၈	ဒဟ ၁၀၀၂	မောင်ညီညီစိုး	566	
୨୯	ဒပ ၁၅၆၁	မဆန်းရီဌေး	566	
ତତ	၁၈ ၁၃၇၄	မခင်ခင်အေး	566	
၆၁	ဒစည ၂၁၂	မစုစုစီ	555	
၆၂	ဒဃ ၅၁၃	မောင်သိန်းထွန်း	565	

အထူးပြုဘာသအုပ် – သချ်ာ(အဝေးသင်)			ۇ:دەر (مەر) ۇ:
•é	တက္ကသိုလ်ဝင်စကမ်းပွဲ	ఇంబ్	စုစု ပေါင်းရမှတ်
	ခံအမှတ်		
β	ဒစ ၃၂၃၀	မစုစုထွန်း	551
Gç	ဒဖ ၄၂၁	မဆုမြတ်ဝေ	55J
၆၅	30 2676	မောင်မင်းမြတ်စိုး	551
ତତ	30 2207	မောင်ကျော်ငြိမ်းချမ်း	55J
Gγ	3 ශත ද්රද	မနွယ်နီထွန်း	55l
କେ	ဒရတ ၁၈၆	မဇင်မာလှိုင်	55J
၉၉	ဒပ ၂၁၃၉	မောင်ရဲသန်းဦး	5 55
$\gamma \circ$	૩૧ ૯૦၇	မောင်မောင်တင်စိုး	555
γ_{2}	30 2061	မအေးမြသန်း	550
Л	ဒေဘာဂ ၃၁၆	မောင်ကျော်မြတ်လင်း	ଚାତ
25	ဒငလ ၁၄၅	မအေးစိုးသိန်း	ଚୀତ
29	ဒပ ၈၆၄	မောင်အနုချေ	ଚାତ
? ೨	ဒဃ ၁၅၂၄	မခိုင်မြတ်ဝေ	ଚାତ
၇၆	ဒတ ၁၀၉၂	မောင်ခန့် မင်းဦး	ଚାତ
$\gamma\gamma$	320 000	မောင်မျိုးသက်လွင်	ଚୀତ
၇၈	ဒဟ ၇၄၀	မောင်ဦးလှိုင်ဝင်း	၃၂၈
୧୯	၁၈ ၁၆၀၀	မမြတ်စုခိုင်	၃၂၈
െ	ဒပ ၂၁၂	မငြိမ်းစိုးဝေ	၃၂၈
ຄວ	२० १९१	မမိုင်လုလုနန္ဒာမိုး	၃၂၈
പി	ဒဃ ၁၀၃၃	မနီလာဝင်း	၃၂၈
စ၃	ဒခည ၁၅	မချစ်စုလှိိုင်	SJJ
စင္	ဒရ ၇၅၆	မအေးသက်ဖြူ	၃၂၆
စ၅	ဒဃတ ၃၇၇	မဝိုင်းချစ်စု	၃၂၆
ຄີ	ဒဖအာ ၃၈၁	မောင်ကျော်မျိုးနိုင်	၃၂၆
ຄາ	၁ခ၁ ၉၉ဝ	မောင်လင်းလင်းနိုင်	၃၂၆
ରର	ဒပ ၂၀၇၀	မောင်ကိုကိုအောင်	၃၂၆
စဨ	ဒဟ ၆၄၆	မအေးမိုးနွယ်	၃၂၆
ଡ୦	၁၀ ၃၂၆	မလှတင်အေး	၃၂၆
၉၁	ဒခည ၂၅၁	မဝင်းဝင်းမာ	၃၂၆
ତ୍ର	ဒခ ၇၆၆	မောင်ကျော်လင်းဌေး	၃၂၆
ଡଚ	၁ခဉ ၃၈၇	မောင်မျိုးသန်းဇော်	ราจ

- 9 -

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဇေးသင် သင်တန်းဝင်ခွင့်ရရှိသူမျအစအုင်း

(၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ်/ တောလိပ် – စစ်တွေတက္ကသိုလ်

(၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောင်)				
တက္ကသိုလ်ဴ/ တောလိပ် – စစ်တွေတက္ကသိုလ်				
အထူးပြုဒ	ကာသကုပ် – သင်္ချ(အငေ	:: అర్)	స్టార్ (సిల్లి) లే:	
●⊵	တက္ကသိုလ်ဝင်စာသေးပွဲ	కాంద్	စုစုင ပါင်းရမ္ပတ်	
	ဆုံအမှတ်			
ଡ୨	ဒဃ ၁၀၀၆	မောင်ဝင်းလှိုင်စိုး	ราจ	
69	ဒဃ ၂၆၄	မောင်ဖော်လှိုင်ဦး	ราจ	
၉၆	ဒရ ၉၇၁	မောင်ကျော်ညီထက်	ราจ	
67	ဒစမ ၂၂၀	မဖြူဖြူဝင်း	ราจ	
၉၈	၁ခ ၉၀၀	မစန္ဒ၁ငြိမ်း	ราจ	
99	ဒဃ ၁၅၇	မောင်မြတ်ခိုင်ဇော်	516	
000	ဒဟ ၄၃၁	မောင်စိုးဝင်းနိုင်	5J6	
202	ဒပ ၄၈၂	မအေးမာန္ပယ်	S 16	
၁၀၂	ဒမ ၆၁၉	မစောပြည့်ပြည့်အောင်	515	
200	ဒဟ ၁၂၃၈	မောင်ဦးကျော်ဆန်း	515	
206	3⊚ පර්භර්	မောင်နေမျိုးအောင်	515	
၁၀၅	ဒဃ ၈၇၉	မောင်ဖော်မျိုးထွန်း	515	
၁၀၆	၁၀ ၇၁၀	မောင်မြင့်ဖော်	515	
ుంగ	යන ⊅ර	မောင်ဘိုဆန်းမြင့်	616	
ວວຄ	ဒခသ ၂၅	မောင်ပြည့်ဖြိုးအောင်	511	
၁၀၉	ဒစ ၁၀၇၅	မတင်တင်ဝင်း	၃၂၁	
000	ဒခည ၂၅၀	မောင်စံအောင်မြတ်	၃၂၁	
000	ဒဖသ ၃၃၄	မစိုးစန္ဒာသန်း	၃၂၁	
ວວງ	ဒဟ ၁၀၀၁	မစုစုစံ	515	
၁၁၃	ဒဃ ၄၂	မသွယ်သွယ်မိုး	51o	
၁၁၄	၁ခဒ ၁၃၉	မချိမာဝင်း	၃၂၀	
၁၁၅	ဒငလ ၈၁၄	မောင်ဦးတင်ကျော်	510	
၁၁၆	ဒဖသ ၁၇၉	မောင်အောင်ဆန်းစိုး	୧୦ଡ	
ວວງ	395 JJS	မောင်အောင်နေဌေး	55G	
ວວຄ	ဒစဂ ၄၃၀	မရွှေရွှေအေး	55G	
၁၁၉	ဒဃ ၇၂	မောင်ကျော်ငြိမ်းသူ	55G	
၁၂၀	ဒရစ ၁၁၁	မအေးအေးခိုင်	55G	
၁၂၁	ဒခ ၇၅၄	မောင်အောင်ငြိမ်း	5 56	
ວງງ	ဒဖ ၁၆၇	မောင်သူရကျော်ဇင်	၃၁၈	
၁၂၃	ဒပမ ၁၉၄	မောင်ကျော်ကျော်လင်း	၃၁၈	
၁၂၄	ဒခဉ ၃၆၃	မောင်ကျော်သူရ	၃၁၈	

- ၄ -၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဇေးသင် သင်တန်းဝင်ခွင့်ရရှိသူမျအစအုင်း

ರಾಜ್ಞವನ್ನು ಎಲ್ಲಾಲ್ಗೆ ಕತ್ತಿಕ್ತಿ ಎಜ್ಜಿನ್ನಂದಂಗಾಂದರೆಂಡುನ್) ನಾಜಿಶ್ಯಲ್/ ಲುಲ್ಲಲ್ಲಿ ಕತ್ತಿಂದರಿಯಿದ್ದರೆಂದುನ್ನು			
အထူးပြု	ဦးငရ (၁၈၂) ဦး		
-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0	တက္ကသိုလ်ဝင်စာသမဲးပွဲ	အမည်	စုစုငပါင်းရ မ္မတ်
- -	ိ ရံအမှတ်	-	• • • • •
၁၂၅	3୭ <u>ଡ</u> ି65	မဦးသန်းအမ	60J
၁၂၆	ဒဟ ၁၁၅၈	မောင်ကျော်နိုင်စော	201
ວງາ	ය ග්ර රට	မဖြိုးခင်မာဌေး	50J
၁၂၈	ဒခ ၁၃၁	မောင်မောင်သိန်းထွန်း	501
၁၂၉	ဒဝ ၄၆၂	မောင်စေယျာမျိုးထွန်း	501
၁၃၀	ဒဟတ ၂၁၈	မမိုးအေးသူ	၃၁၆
၁၃၁	ဒခသ ၇၀၃	မချစ်စုဝင်း	၃၁၆
ာ၃၂	ဒဟာ ၁၅၀၀	မဌေးသူဇာမိုး	၃၁၆
299 c	ဒခသ ၅၈၂	မလှမြတ်စန္ဒာဌေး	၃၁၆
299	ဒစ ၈၉၇	မသူဇာ	၃၁၆
აგე	ဒစ ၁၃၇၈	မောင်ခိုင်ဖော်သိန်း	၃၁၅
၁၃၆	ဒစမ ၁၃၄	မောင်မောင်ဇော်မြင့်	ຊວງ
255	30 2760	မမြစ္ခဋ္ဌေး	506
၁၃၈	ဒတ ၁၁၆၄	မခင်မာစိုး	506
99°	30 777	မောင်စိုးဝင်း	506
960	ဒဖ ၁၀၃၅	မောင်ချစ်မျိုးအောင်	50G
ခၚခ	ဒခသ ၂၀၃	မောင်အောင်မျိုးထက်	506
ာ၄၂	ဒခဥ ၅၁၈	မောင်မင်းအောင်ဌေး	505
၁၄၃	ဒခည ၂၅၉	မချိုချိုင်း	605
266	ဒစလ ၃၇၅	မငြိမ်းချမ်းမေ	505
၁၄၅	ဒရဂ ၃၇၃	မောင်ဦးသိန်းလွင်	655
ခင္၆	ဒဟ ၁၅၃၉	မအေးသန်းနာ	605
265	ဒရ ၁၅	မသိန်းသိန်းဦး	605
၁၄၈	ဒဃခ ၂၅၃	မခင်ခင်မူ	ຽວງ
၁၄၉	၁ခ ၁၄၆၈	မောင်ညီညီနိုင်	50J
၁၅၀	ခက ၉၉၇	မောင်မျိုးခန့် ကျော်	50J
၁၅၁	၁၀ ၆၇၂	မောင်ထွန်းကျော်ခိုင်	50J
၁၅၂	ဒဖည ၃၁၀	မစန္ဒဂခင်	600
၁၅၃	ဒဃတ ၇၄၅	မခိုင်ခိုင်ဝင်း	600
၁၅၄	ဒရဂ ၂၆၀	မခင်စောဝင်း	600
၁၅၅	ဒပမ ၁၂၃	မောင်အောင်ပိုင်စိုး	620

- ၅ -၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဇေးသင် သင်တန်းဝင်ခွင့်ရရှိသူမျအစာရင်း

(၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောင်)

ರಾನ್ಯವನಿಸಿ/ ರಾಾಣಿಲಿ – ಕಿಕೆಂದ್ರರಾನ್ಯವನಿಸಿ				
အထူးပြု	ۇ:دە (مەر) ۇ:			
•é	တက္ကသိုလ်ဝင်စားမဲးပွဲ	ఇ ంబ్	وودىاد:ويح	
	ಕ್ಷೆತ್ಕಾಂದ್			
၁၅၆	ဒဟ ၁၇၄၁	မဦးခင်သိန်း	୧୦ଡ	
ວ၅၇	၁၀လ ၁၇၇	မခင်စုမွန်	ଚ୦ଡ	
၁၅၈	ဒဟ ၁၃၅၆	မောင်မျိုးသန်းထွန်း	50 <i>0</i>	
၁၅၉	၁၀အ ၄၃၆	မောင်ပြည့်ဖြိုးအောင်	२ ००	
၁၆၀	ဒဃတ ၅၂၄	မောင်ကျော်ကျော်ဆန်း	207	
၁၆၁	ဒဃ ၁၅၀၃	မခိုင်ဇင်ဝေ	207	
၁၆၂	ဒရတ ၃၆၈	မောင်မြတ်လွင်	२०७	
၁၆၃	၁၄ ၈၀၁	မောင်ဆိုအေးဝင်း	२०७	
၁၆၄	၁ခ ၉၄၄	မနွယ်နွယ်စိုး	२०७	
၁၆၅	ဒခ ၈၃၀	မအေးအေးကြည်	၃୦၆	
99c	ဒခ ၉၄၈	မောင်ခိုင်ငြိမ်းစိုး	၃୦၆	
၁၆၇	ဒခဉ ၃၉၈	မောင်စိုးဝင်းလှိုင်	୧୦୫	
၁၆၈	၁၄၄ ေ၁၃၉	မောင်လွင်စိုးသူ	२ ०१	
၁၆၉	ဒခဒ ၁၂၂	မောင်အောင်စောနိုင်	၃ ૦၅	
ວ၇၀	ဒဟ ၁၀၅၅	မချစ်ချစ်မိုးဦး	୧୦၅	
၁၇၁	30 GSG	မောင်မျိုးမြတ်ဝေ	୧୦၅	
ວງງ	ဒဟ ၁၅၉၆	မောင်ကျော်ဇောလှ	502	
275	ဒဃ ၁၄၂၄	မောင်မောင်မြတ်လင်း	506	
279	ဒဟာပ ၂၆၃	မောင်တင်ဇော်ထက်	505	
ວາງ	ဒငက ၂၁၄	မနန္ဒၥစိုး	506	
၁၇၆	૩ ૧ ૧૯૯	မောင်ဝင်းစိုးမောင်	506	
⊃ງງ	ဒစ ၂၈၁၈	မစောနန်းကြည်	502	
၁၇၈	ဒစ ၆၆၅	မောင်ဦးလှမောင်	506	
၁၇၉	ဒဟ ၁၄၅၃	မောင်ဦးမင်းနိုင်	502	
ວຄວ	ဒ ^ခ ဉ ၅၃၉	မောင်ဇော်ဇော်ထွန်း	505	
ວຄວ	ဒဃတ ၈၀၇	မောင်အောင်အောင်	505	
၁၈၂	ဒခ ၄၉	မောင်မင်းမင်းသိန်း	505	

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဇေးသင် သင်တန်းဝင်ခွင့်ရရှိသူမျအစအုင်း

(၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေပွဲအောင်)