၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဇေးသင် သင်တန်းဝင်ခွင့်ရရှိသူမျအစအုင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တတ္ကသိုလ်ဝင်စာဇေးပွဲအောက်)

တက္ကသိုလ်ဴ / တောလိပ် – ပဲခူးတက္ကသိုလ်ဴ

ဘတ္ကသုလ/ ကောလေ – ဝန္းတတ္ကသုလ ဘထူးပြုဘာသအုပ် – အင်္ဂလိပ်စာ(အထေသင်) ဦးရေ (၆၉) ဦး					
•€ •€		အပည် အပည်	ဦ:cq (၆၉) ဦ: ඉඉටෙට්ර්:qyන්		
76	ခုံအ မှတ်		-(1(3		
2	ധ ദന ഒഠ	မောင်ရန်နိုင်ဝင်းကျော်	990		
J	ပညဆ ၅၁	မဇင်ပွင့်ဖြူ	990		
9	ပအလ ၆၂၃	မ နန္ဒဘမြင့်	9°6		
9	ပခ ၃၈၉၅	မောင်စစ်နိုင်အောင်	907		
၅	ပည ၁၈၆	မအလိမ္မာ	909		
G	ဂခ 16 စ င်	မနှင်းယုယုနိုင်	۶°J		
7	ပခအ ၁၁၅	မောင်အောင်ဗိုဗို	୧୯୧		
ຄ	ပခ ၅၅၀	မောင်ကောင်းစည်သူ	265		
9	ပခက ၃၃	မလဲ့လဲ့ဘို	265		
00	ပဒတ ၅	မောင်ကောင်းခန့်	୧ଓJ		
၁၁	ပထ ၅၆၆	မောင်အေးချမ်းမောင်	2 60		
၁၂	ပခ ၅၀၂	မောင်စွမ်းညီညီဖော်	200		
၁၃	ინ ეიე	မလှိုင်လှိုင်ဖြိုး	200		
၁၄	ଓଉ-ଓ ୨၈୦	မောင်ဇာနည်ထွန်း	ଚ୍ଚତ		
၁၅	09 5J75	မောင်ထွဋ်ရဲရင့်	දගඉ		
၁၆	ပအ ၆၈၁	မထက်ထက်လှိုင်	၃၈၁		
၁၇	ပညဆ ၅၉၉	မောင်ချမ်းပြည့်ဦး	୧୧ଡ		
ວຄ	ပအတ ၂၃	မောင်ညီညီအေ ာ င်	୧୧୯		
၁၉	00 2007	မခင်သူဟန်	୧୧ଓ		
Jo	ပညဒ ၁၈	နေ>်ဝါးဝါးဖေါ	ર્વઉ		
၂၁	ပခပ ၃၄၂	မဖင်မှာဝေ	২৭৩		
JJ	ပေဒ ၇၀	မအေးအေးငြိမ်းစံ	२७२		
75	ပခတ ၅၇	မနန်းသီရိဖင်	२१J		
J9	ပအလ ၄၂၂	မအေးမို မို့မောင်	ବୃତ୍ତି		
Jo	ပခတ ၂၉၉	မနေဖာ္မမွန်	ବୃତ୍ତି		
JG	ပခခ ၆ ၆	မသီတာအေး	ଚ୍ଚିତ୍ର		
J٦	ပက္ ၁၁၉	မသဥ္နာအောင်	୍ବଜେ		
၂၈	ပခ ၅၀၅	မဆုဆွေဖင်	රලිර		
J@	ပညလ ၄၈၈	မောင်အောင်မင်းထက်	၃၆၂		
२०	ပဟခ ၂၅၂	မဝင်းသူဖအာဘင်	၃၆၂		
၃၁	ပည ၁၉၂	မသင်းပပလှိုင်	ବ୍ଞା		

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဇေးသင် သင်တန်းဝင်ခွင့်ရရှိသူမျအစအုင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောက်)

တက္ကသိုလ်ဴ / ကောလိပ် – ပဲခူးတက္ကသိုလ်ဴ

အထူးပြုဘာသာရပ် – အင်္ဂလိပ်စာ(အထေသင်) ဦးရေ (၆၉) ဦး						
•€		အမည်	စုစုငပါင်းရမှတ်			
	နံ့အမှတ်	_	(6 (3			
શ્ર	^{სგ} ე၄၅	မစုလဲ့ဝင်း	၃၆၁			
99	ပည ၈၈	မရတီပွင့်ဦး	၃၆၁			
२५	ს <u>ა</u>	မသင်းလဲ့သူ	909			
୧၅	ပခ ၁၆၇၅	မဆုလဲ့မောင်	906			
₽ G	ითი აცაე	မောင်ထက်မြတ်အောင်	ද ეන			
२१	ပည ၁၀၄	မောင်ပြည့်စုံ	୧၅၅			
50	ပအဖ ၂၉၀	ဗသရဖီရွှေရည် ်င်း	299			
୧ଓ	ပေဒ ၇၆	မောင်ပိုင်သီဟဇော်	999			
90	09 9 2 7	မအိန္ဒြာကျော့ရှင်း	909			
၄၁	ပဒဗ ၃၁၅	မအေးပွင့်ဖြူ	รอา			
9J	ပည ၇၆	မောင်စိုင်းထက်အောင်	გეი			
99	ပအပ ၅၃	မောင်ထူးလွင်အောင်	გ ეთ			
99	ပခတ ၁၂	မဖင်ဝင်းထက်	২৩০			
99	ပခ ၁၈၀၂	မောင်ဝင်းကိုကိုဦး	୧୨୭			
çG	ంద్ర కరి	မသင်းရွှေဖင်	୧୨୭			
97	იæ¢ ბბ6	မသဖင်စိုး	୧୨୭			
၄၈	ინი 144	မထက်ေဝဦး	२९၅			
90	oa ç	မစိမ့်စန္ဒီငြိမ်းချမ်း	999			
ე0	ია 15მ	မောင်အောင်မြတ်သူ	267			
၅၁	oa 2 56	မဖင်မေဦး	565			
ป	ంద్ర ఎంటి	မောင်သီဟ	560			
୨୧	ပခက ၇၈၆	စောကောင်းထက်	990			
99	ပဟက ၅	မချောအိဖြူ	999			
ງງ	ပဟရ ၁၈	မမြအိဖြူ	553			
ეც	ပဒတ ၂၀	မောင်ဇင်ကိုထက်	556			
อา	ర్లు ప్రాక	မောင်လွင်ဖြိုးအောင်	299			
၅၈	ပခ ၁၀၉	မောင်ဖင်ပိုင်စိုး	999			
90	ပည္ေ၂	မဇင်မီမျိုးကျော်	२२५			
Go	∪ა ეე?	မငြိမ်းစုစုသွယ်	550			
ලිප	ပအသ ၁၁	မနှင်းပွင့်ဖြူ	୧Jଡ			
G၂	ပည္ခ ၄၉	မဆွိဆွိငြိမ်းချမ်း	୧ Jଡ			

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အာဇေးသင် သင်တန်းဝင်ခွင့်ရရှိသူမျအစအုင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောက်)

တက္ကသိုလ်ဴ / တောလိပ် – ပဲခူးတက္ကသိုလ်

အထူးပြု	ဘာသအုပ် – အင်္ဂလိပ်စာ(දී:දෙ (ලෙ) දී:	
•6	တက္ကသိုလ်ဝင်စသမးပွဲ ရံအမှတ်	အမည်	စုစုငပါင်းရမှတ်
G၃	ပအာသ ၅	မစုပုံချစ်	၃၂၈
Gς	ပအလ ၄၄	မဖင်မာလွင်	२ J១
Gე	ပခ ၅၃၈	မောင်ထက်မင်းလူ	919
GG	ပညဆ ၁၃၁	မောင်ဝေယံမိုး	၃၂၁
G7	ပအလ ၄၁၉	မသင်း အိအိဖြိုး	રી ∘
Go	ပထရ ၄၄	မမေသရ ဖူကျော်	રી ∘
$G_{\mathfrak{g}}$	ပဟ ၆၆၁	မစမ်းပပခိုင်	570