၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဝေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / တောလိပ် – မအူပင်တက္ကသိုလ်

တက္ကသုလ/ ကောလပ – မအူပငတက္ကသုလ အထူးပြုဘာသအုပ် – မသာနိကဗေမ(အဝေးသင်) ဦးရေ (၁၇၂) ဦး				
-0.00 To -0.00	ဦးရေ (၁၇၂) ဦး			
•€	တက္ကသိုလ်ဝင်စာသမးပွဲ	အပည်	စုစုငပါင်းရမှတ်	
	ခုံအမှတ်	Aug street		
5	ଅବ୍ୟବ ଶତ୍ର	မောင်ချစ်ကို	୧୬J	
J	အနေ ၁၉	မောင်သူရဆင့်	୧୨ଡ	
5	အတေမ ၁၅	မပန်အမ်ိဳသူ	51ల	
9	ദാം മാരി	မောင်ဝေယံထက်	२०१	
9	အာဖင ၂၆၉	မောင်ဝင်းမိုးကျော်	२०५	
G	အာဖ ၁၄၅၀	မသဥ္မာခိုင်	२०५	
?	အာတစ္ ၁၂	မောင်ကောင်အဝလင်းသန့်	505	
ର	ප∍ශ⊝ ලිරට	ප නිනීරේ	J@@	
9	အဖေဘာ ၁၆၀	မောင်စည်သူမောင်	J@Đ	
00	အလ ၄၇၁	မောင်အောင်ကျော်မျိုး	J@၅	
၁၁	အခေ ၁၅၇၈	မောင်ထက်လင်းဦး	J@9	
၁၂	အာသ ၆၀၇	မနှင်းဒါလီအောင်	J@⊃	
၁၃	အာငက ၂၇၆	စောဂျော့ကောင်းဖင်လင်း	J@⊃	
၁၄	အ•ဘစ၅	မောင်ဖင်ဝင်းနောင်	J@°	
၁၅	အနေ ၇၈	မအေးမြတ်သူ	76°	
၁၆	ങ∙രെ ിഠി	မဖင်နှင်အဝ	J@°	
ગ્	အဖမ ၈၀၃	မောင်ဇင်ဝင်းကို	J@∘	
၁၈	အည ၉၂၁	မောင်ရာဇာမောင်မောင်	၂၈၈	
၁၉	အနေခ ၁၃၉	မောင်ကောင်းခန့် ကျော်	၂၈၈	
Jo	အဖတ္ ၁၉၁	မောင်ရှိုင်းဖော်အောင်	Jes	
၂၁	အတ ၂၈၉	မောင်အောင်စေ ယျာဦး	Jes	
JJ	အာဖ ၄၂	မောင်ဘုန်းမင်းခန့်	Jes	
75	အာလ၁၅	စောဟေတောနီး	၂၈၅	
J9	အသ ၁၇၆၄	မောင်သန့် ဇင်လင်း	∫ <i>စ</i> ၃	
JO	ാ കൂടെ	မချိုသဲစုအောင်	၂၈၁	
JG	အာတ ၁၅၂၇	မောင်ေဝယံထက်	J?@	
J?	အာဘ ၁၈၉၀	မောင်ချမ်းမြတ်သူ	J?@	
Je	အဘလ၁	မောင်ခန့် မင်းကြည်	J70	
J@	အာင ၁၀၀၅	စေဘကျော်လင်းနိုင်	JĄG	
50	အသေစ ၂၂၅	မောင်မျိုးသိန်းချစ်	Jขอ	
Sp	အဖင ၃၅၇	မချိုချိုလွင်	J?อ	

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောက်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် – မချပင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသကုပ် – ခဿနိကဗေခ(အဝေးသင်)			్లిం (ఇర్పి) క్రి
•ē		ာမည် <u>်</u>	စုစုငပါင်းရမှတ်
. -	ခုံဘ မ္မတ်	_	
રી	အဖင ၂၄၅	မောင်ရှိုင်းဖေမင်း	J?อ
99	အဖ ၁၂၆၈	မောင်ဖြိုးေလင်း	J?o
२५	အဘ ၁၃၉၈	မောင်ကျော်သူရစိုး	างา
୧၅	အာဘ ၉၀	မောင်ဖြိုးထက်ကျော်	างา
રહ	အာဘ ၁၅၁၂	မောင်မျိုးထက်	၂၆၈
२१	ജനനാട	နမ့်မြစန်းဝင်း	၂၆၈
50	ജസയാവാ	မ ိေဖြ ူစင်	၂၆၈
୧ଓ	ሜ ቅ ၄၅	မအင်ကြင်းမေ	ეჱე
90	အည ၉၉	မယဉ်မြတ်ဦး	ეჱე
၄၁	အာဖ ၁၇၉၀	မောင်ဝင်းမင်းလှိုင်	ეჱჺ
۶J	အလသ ၂၃၀	မောင်မိုးဝေအောင်	ეჱჺ
५२	အလသ ၂၅၄	မအိအိဖြိုး	J@ç
99	အာဖၥ	မောင်ဖြိုးသိန်	ეცგ
99	အညန ၂၄၆	မနုနု လွင်	ეჱე
ç Θ	အဖ ၁၂၃၄	မယမင်းမြတ်	ე
97	အဘလ ၆	မောင်သ န့် ေင်အောင်	၂၆၁
၄၈	အခေဒ ၂၃၆	မောင်ဇင်ကိုအောင်	၂၆၁
90	အလ ၅၇၃	မောင်နန်းဝင်း	၂၆၁
၅၀	အလ ၈၈၆	မမေသူခိုင်	ეჱი
၅၁	အာတဟ ၁၇၁	မညိမ်းညိမ်းအိ	၂၆၁
ექ	အလဒ ၃၂	နော်အယ်ဝါး	ეჱი
୬୧	အနတ ၁၂၀	နော်စထဲလာထူး	၂၆၁
99	အာလသ ၂၆၇	မကြူကြူသင်း	ეჱი
ງງ	အဖ ၁၄၁၇	မောင်ရဲထက်ကျော်	၂၆၁
ეც	အားဒ ၃၆၅	မောင်ထွဋ်ထွဋ်မင်း	၂၆၁
97	အာတာခ ၁၀၆	မောင်ခန့် ကျော်ဇင်	၂၆၁
၅၈	အာင္ေန ၁	မအေးဇ၁ဇ၁နိုင်	၂၆၁
90	အင ၆၈၃	မစန်းစန်းပွင့်	၂၆၁
Go	အာင ၁၂၇၆	မောင်ဖြိုးေအောင်	၂၆၁
Go	အဘလ ၂၁၆	မအိဇ္ဂေဖြိုး	ეჱი
GJ	အာဘ ၁၈၄၇	မချောစုဝင်း	ეჱი

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဝေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / တောလိပ် – မအူပင်တက္ကသိုလ်

ongono - especongono				
အထူးပြုဘာသက္ၿပီ – ခဿနိကဗေခ(အဝေးသင်) ဦးငရ				
•5	တက္ကသိုလ်ဝင်စကမးပွဲ ခုံအမှတ်	ဘမည်	စုစုငပါင်းရမှတ်	
0	200	e em	0	
Gρ	အတအ ၉၆၄	မထက်ထက်ဖြိုး	၂၆၁	
Gç	အာဘ ၂၂၁	မောင်ဝင်အကျဉ်	၂၆၁	
Go	အာဖတ ၂၁၅	မဆုမွန်ေေ	၂၆၁	
66	အာဖက ၂၄၉	မောင်ကောင်းမြတ်အောင်	JGo	
Gγ	პა ი	မောင်ထက်အာကာလင်း	JGo	
၆၈	အာလ ၁၀၄၈	မနှင်းဧကရီ	JGo	
@ _@	အာဘက ၂၇၉	မထက်ထက်၀င်း	JGo	
१०	æා∍	မောင်ညီညီ ေ စ်	JĠ≎	
၇၁	အာဘလ ၁၁၂	မောင်လမင်းခန့်	JGo	
રી	အာငစ ၅	စောသက်ခိုင်ထူး	JGo	
78	အခ ၁၃၂၄	မောင်သန်းထိုက်	JGo	
79	အာဘ ၁၇၃၅	မဆုဝတ်ရည်	JGo	
୧୭	အာဖ ၂၁၁၁	မအိန္ဒြေ မင်းအောင်	JGo	
၇၆	အာဘ ၅၅၇	မစန္ဒကသင်း	JGo	
27	အာဖဆာ ၁၁၈	မပပ ိုး	JGo	
၇၈	အာဖ ၁၃၀၅	မသဲစုလှိုင်	JGo	
୧ ୧	အာနဆာ ၁၆၀	မဖာခြည်လွင်	JGo	
െ	အာဘ ၁၉၆၄	မဆွေဖင်အောင်	JGo	
മൊ	အာဖ ၁၅၆၇	မထက်အိန္ဒြေ	୵୬୯	
ചെ	အခေ ၄၉	မမိုးသီတာ	100	
වේ	အာလသ ၁၆၂	နော်ထီးခူဖော	୵୬୯	
၈၄	အာဒတ ၁၉၇	မသန္တာဝင်း	100	
ഉ	အနေစ ၉၀၁	မောင်မြတ်ကို	୵୬୯	
ഭെ	အာဖ ၁၂၆၁	မထက်ဝတ်ရည်	J00	
റെ	အာဖ ၇၈၉	မောင်အောင်ဝင်းထွဋ်	Joe	
മെ	အာည ၅၉၃	မဟယ်ရီလွင်	Joe	
ഭെ	အာဘ ၁၉၀၄	မောင်မိုးစက်သစ်	Joe	
60	အဖ ၁၂၇၀	မမေမော်လင်း	J26	
၉၁	အဖ ၆၃၂	မောင်နေဝင်ခန့်	Jე@	
@J	ෲන ⊃868	မအေးအေးမိုး	J26	
ଓ୧	အခ ၈၇၃	မောင်လွှမ်းမိုး	J26	
	2020	Sec. M		

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဝေးပွဲအောင်)

0 6 /	0 0	-	0 0
ರಾಣಾಯ /	ကောလိပ် –	ು ೨೦೦೦೦	ರಾಖಲು
00 1		T.	00 1

ာထူးပြုဘာသကုပ် – သောနီကဗေမ(အဝေးသင်) ဦးရေ (၁၇၂) ဦး				
- Total	ဘာသားမျာ – အသာနတင ် တက္ကသိုလ်ဝင်စသမးပွဲ	အပည် အပည်	ဦးငရ (၁၇၂) ဦး စုစုငပါင်းရမှတ်	
TE	ಕ್ರಶಾಲ್ಕರ್			
ଓଡ଼	အာဖ ၁၇၇၀	မောင်ဆန်းလှိုင်	J90	
	အာတက ၂၇၀ 	မောင်ကျော်ဝေလွင်		
ცე ც		မ ေ င်နှင်းဖြူ	J90	
	အနေသ ၉၆၃	မောင်ထွန်းလင်းဖော်	၂၅၈	
ଓମ	အာင ၅၉၈	မောင်အေးမင်းဖြိုး	၂၅၈	
60	æ⊂କ୍ ၃၉၅	2 7 -70	၂၅၈	
99	æ∳ රටලි	မောင်သက်ဖြို့အအာင်	၂၅၈	
200	æ∘ი ეე ბ	မဆုမေမေမြင့်	၂၅၈	
202	အာဖ ၁၉၅၈	မခင်နှင်းဝေ	၂၅၈	
၁၀၂	အာင ၆၁၂	မခိုင်နှင်းဦး	၂၅၈	
၁၀၃	æ∘ 661	မသိ ဂီဆင့်	ეეთ	
209	အာဖ ၉၇၀	မောင်ေဝယံစိုး	၂၅၈	
၁၀၅	အ- ဖစ္ဖု ၂၅၁	မောင်ဝဏ္ဏဖြိုးဟိန်း	၂၅၈	
၁၀၆	အနှစ္ ၁၂၈	မဖင်မြတ်နိုး	၂၅၈	
၁၀၇	အခေဒ ၁၁၇	မနန်းအေးကြည်	၂၅၈	
၁၀၈	အင္တေ ၁၁၃	မခင်သစ္စာ	၂၅၈	
၁၀၉	അംശ വാര	မောင်ဝင်းမြတ်ကျော်	၂၅၈	
220	æc 666	မအယ်ဂျွန်နိုင်း	၂၅၈	
၁၁၁	အည ၁၈၁၇	မောင်အောင်ကျော်ဦး	၂၅၈	
၁၁၂	အဘ ၁၇၃၄	မစုဝတ်ရည်	၂၅၈	
၁၁၃	အာဘ ၆၆၅	မအိအိဖြိုး	၂၅၈	
၁၁၄	အာဘ ၉၁၂	မောင်သက်မင်းလှိုင်	၂၅၈	
၁၁၅	အာတပ ၂၈၄	နမ့်စိုးသဖင်ခိုင်	၂၅၈	
၁၁၆	အာဘ ၁၇၅၅	မောင်ဖော်ပိုင်လင်း	၂၅၈	
၁၁၇	အာဖ ၂၂၆၉	မောင်ပြည့်စုံအောင်	၂၅၈	
၁၁၈	အာတ ၁၅၆၉	မထက်မြတ်နိုး	၂၅၈	
၁၁၉	အာဖဘာ ၁၀၆	မချိုချိုခိုင်	၂၅၈	
၁၂၀	အနေခ ၁၅၄	မဖဘဖာချစ်စု	၂၅၈	
၁၂၁	အတ ၁၈၄၃	မောင်လှဝင်း	၂၅၈	
ວງງ	အညန ၁၃၆	မ နှ င်းဝတ်ရည်ထွေး	၂၅၈	
5J5	အ∋ဒ၁၂၁၆ — ``	မအင်ကြင်းခန့်	ეე ი	
516	အတာေသသ	ယ္ ျ- မဆုပန်ပြည့်	၂၅၈	
J		100	30	

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တတ္တသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောင်)

0 6 /	0 0	-	0 0
တက္ကသိုလ်/	C000000	- 030000	(೧೦೦೦)
00 1		T.	00 4

အထူးပြုဘာသအုပ် – ခဿနိကဗေခ(အဝေးသင်)) (အဝေ:သင်)	్లిం ల (అర్ప) క్రి
• ⊵	တက္ကသိုလ်ဴဝင်စသမ:ပွဲ	အမည်	စုစုငပါင်းရမှတ်
	ရံအမှတ်	.—	C.S. 10°
ാൃ၅	အဖတ ၁၈၆	မချမ်းမြေ့သူ	Jo?
၁၂၆	<u>အ</u> ဘစ္၂၂၂	မမီမီကျော်	Joa
ગી	အလ ၁၀၇၅	မောင်အောင်ဘိုဘိုလွင်	Joa
၁၂၈	အာဖ ၆၃၆	မောင်ငြိမ်းချမ်းအောင်	Joa
ാിദ	အာဖသ ၂၁၂	မောင်အောင်မင်းမြတ်	Joa
၁၃၀	အည ၆၀၄	မောင်ဝင်းမိုးအောင်	Joa
၁၃၁	အခေဒ ၁၆၁	မ ူ လိုင်မိုး	Joa
၁၃၂	အလ ၉၇၄	မစုပိုပိုထွေး	Joa
၁၃၃	အာသ ၅၇၂	မသင်းမြတ်ဖူးသွယ်	Joa
၁၃၄	အလ ၈၅၅	မောင်ဝင်းကိုကျော်	Joa
၁၃၅	အာဖ ၅၀၆	မောင်အောင်မျိုးမင်း	ეე ^ც
၁၃၆	အခဆ ၁၄၇	မငြိမ်းမို မို	ეე ^ც
૦ ૨૧	အလ ၈၉၃	မအေးသူဇာခိုင်	ეეG
၁၃၈	အညန ၁၃၁	မလှသူဇာ	ეე ^ც
၁၃၉	အလဒ ၂၅၄	မနှင်းရွှေရည်ဝင်း	ეე ^ც
၁၄၀	အနလ ၁၁၇	မယုယနိုင်	ეე ^ც
၁၄၁	အည ၇၀၅	မနွယ်နီလွင်	ეე ^ც
၁၄၂	အာဘ ၈၅၂	မသီရိဖြိုး	ეე ^ც
265	အာဖ ၁၁၅၁	မရီရီပြုံး	ეეG
299	အာတ ၅၁၀	မသက်ထားေ	ეე ^ც
၁၄၅	အာဖတ ၂၁၇	မသန္တာဝင်း	ეეG
၁၄၆	အနဆ ၁၂၇	မောင်အောင်စိုအဝ	ეე ^ც
२५१	အခ္ခေ ၁၇၉	မထက်နေဝေ	ეეG
၁၄၈	အနဆ ၁၃၂	မယမင်းသူ	ეე ^ც
၁၄၉	အာတဟ ၁၃၅	မောင်ဝေယီမင်း	ეეG
၁၅၀	æ ദൃരെ	မစန္ဒာလင်း	ეე ^ც
၁၅၁	အ-၁၆၅၈	မချိုချိုဦး	Joo
၁၅၂	အနည ၃	မ ို မေကျော်	Joo
აეგ	အလသ ၁၂၈	မခိုင်သဖင်	Joo
ა ၅၄	အ∙တ ၁၂၃၃	မောင်ပိုင်ဖင်ဖြိုး	Joo
၁၅၅	အလ ၁၃၁၂	မောင်မျိုးမင်းအောင်	J၅၅

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ်/ တောလိပ် – မအုပင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသအုပ် – ခဿနိကၔမှ (အဝဝးသင်)			్లిం ల (అర్చి) క్రి
•€		ာမည် ဘမည်	စုစုငပါင်းရမှတ်
	စုံအမှတ်		
ა ეც	အတတ ၈၁၄	စကျော်စွာဝင်း	Joo
იეე	32 4 90	မောင်လင်းလက်မောင်မောင်	Joo
၁၅၈	အညေန ၂၂၄	မောင်သူရိန်ဦး	Joo
აეც	အာညပ ၁၀၅	မသန္တာခိုင်	Joo
၁၆၀	အာတဆ ၇၈၁	မောင်မင်းသူကျော်	Joo
၁၆၁	അ സാരറ്	မဝင်းပပလှိုင်	Joo
၁၆၂	အာဖတ ၁၆၅	မစုနန္ဒာလင်း	Joo
၁၆၃	အာဘာ ၁၂၁၆	မမြတ်မွန်သိမ့်	Joo
၁၆၄	အလ ၄၄၁	မောင်မင်အကျာ်ပိုင်ဖြိုး	J၅၅
၁၆၅	အခေန ၁၉၉	မငြိမ်းငြိမ်းထွန်း	Joo
၁၆၆	အာနတ ၁၆၀	မ ိ သက်မွန်	J၅၅
၁၆၇	အတ ၃၂၆	မ အိရွေ့ဇ င်ကျော်	Joo
၁၆၈	အတ ၂၅၂	မယွန်းလဲ့ရည်မြင့်	Joo
၁၆၉	ജയദാരെ	နော်အေးအေးကြူ	Jos
၁၇၀	အလသ ၁၉၉	နော်နှင်းနှင်းလှိုင်	Jos
၁၇၁	အာ င ၂၉၀	မောင်အောင်ပြေစိုး	Jე⊃
ంగి	အ-၁၁၂၅၅	နော်ဖရိန်းစက်	ეე≎