## ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောက်) တက္ကသိုလ်/ ကောလိပ် – မအုပင်တက္ကသိုလ်

တက္ကသို	လ်/ ကောလိပ် – မအူပင်	ဘက္ကသိုလ်	
သထ်းဂြ	ဘာသအုပ် – စဘာငမခ(ဒ	ဦးဝရ (၁၁၃) ဦ	
●ల్	တက္ကသိုလ်ံဝင်စာသမ:ပွဲ	အပည်	စုစုငပါင်းရမှတ်
	ခံ့အမှတ်		
5	အညန ၁၀	မောင်သူရ	200
J	အနေစ ၅	မခိုင်ဆုရည်	၃၇၈
9	အဘ ၁၇၃၂	မ ဧပရ ယ်ရှိုင်း	२१५
9	အာဖ ၁၉၂၉	မနှင်းကေသွယ်အောင်	२७२
9	အာဖ ၁၅၇၇	မမေဦးနိုင်	રહી
G	အဖင္ ၂၂၀	မသိမ့်သိမ့်သွယ်	રહી
?	အာတဆာ ၁၂၄	မောင်မျိုးသက်ဦး	200
ഒ	အာဘဆာ ၁၂၀	မနွယ်နီဝင်း	၃၄၈
6	အာဖမ ၁၀၆	မဝင့်သိဂ္ဂ်	550
၁၀	အာဖ ၁၁၁၉	မဝါဝါနိုင်	२५१
၁၁	အင္တေ ၁၀၃	မောင်စိုင်းထက်ကျော်	୧၄၆
၁၂	အာဒ ၅၁	မည်ိက်းရတီနိုနို	२५२
၁၃	အတက ၁	နမ့်ထက်ထက်ဝင့်	99J
၁၄	အာဖ ၁၆၀၅	မသိဂ်ီဖြိုး	२९J
၁၅	အလ ၈၅၀	မအိအိကျော်	990
၁၆	အည ၆၅၈	မယမင်းထက်	२५०
၁၇	အလဒ ၁၇၉	မောင်ဆန်းကို	990
၁၈	အလ ၃၉၄	မမျိုးသဉ္စာထက်	999
၁၉	æ¢ 5]∫	မတင်ဇာတင်မောင်ဝင်း	२२१
Jo	အဖ ၁၈၄၆	မောင်မျိုးစည်သူ	२२१
၂၁	အင ၃၇၄	မနှင်းနုခိုင်	<b>2</b> 2€
JJ	အာဒ ၁၃၅၂	မသိမ့်သိမ့်ဇင်ပိုင်	556
75	အည ၆၂၉	မသီရိမြင့်စံ	୧୧୭
J9	အာတာခ ၁၁၂	မောင်အောင်ဘိုဘို	299
Jo	အာဖ ၁၇၈၈	မ႘င့်ဖြူလှိုင်	२२५
JG	အင္ ၄၃၂	မောင်ကောင်းသန့် လင်း	999
J٦	အာင $\gamma$ ၆ $\gamma$	မောင်ကျော်ဖောလင်း	<b>667</b>
ിം	အင္ ၁၇၇၉	မနိုနိုလင်း	567
J@	အတက ၁၀၃	နှမ့်ဖင်မှာခိုင်	550
२०	အလတ ၂၃၉	မဆုထက်လွင်	550
၃၁	အနှစ္ ၁၂၄	မောင်ထွန်းလင်းထက်	550

## ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တတ္တသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောင်)

0 6 /	0 0	-	0 0
တက္ကသိုလ်/	CONOCO	- 000000	ರ್ಣಾಯ ಬ
00 1		T.	00 1

ဘက္ကသုလ/ ကောလပ – မနာ့ပင်ဘက္ကသုလ ဘထူးပြုဘာသကုပ် – ဓဘာ့ဇမခ(ဘဝေးသင်) ဦးငရ (၁၁၃) ဦး			
•€	တက္ကသိုလ်ဝင်စသမးပွဲ	900.000) 900మ్	စ်စ်ငဂျငူးမီဂိည မီးဝရီ (၁၁၄) မီး
	စုံအမှတ်		
ઇી	အဘလ ၂၂၉	မောင်ရဲထွဋ်အောင်	<b>२२</b> ०
55	အညလ ၂၅၆	မောင်စိုးလင်းအောင်	550
99	အာဖတ ၁၅၄	မသက်သက်မွန်	51e
۲ <i>,</i> وع	အ-ငစ ၁၆၄	ေ နော်ဖင်မာလွင်	51e 42
₽G	, အည ၆၀၉	ှ ဝိ မောင်ဖြိုးကိုကို	57.5 42
२१	အဖင္ ၄၁၂	မသ <b>ဇင်ဦး</b>	57.5 73.4
50	æ	မအေးသီရိကျော်	ارع الا
٠ २७	အသတ ၂၂၃ /၁/	မောင်သဲမောင်မောင်	ราอ รา
90	အသ ၃၁၂ ၁၁.၄	မဇင်မေထွန်း	510 520
90	အ⇒င ၉၇	61 မနှင်းမြတ်ရတနာထွန်း	<b>818</b>
, 9J	ж ф 66	୬ ବୃଦ୍ଧି ବୃଦ୍ଧି ଜିଲ୍ଲ ଜ୍ୟୁ ବୃଦ୍ଧି ଜିଲ୍ଲ	57 <i>5</i>
98	အာင္စၥ၉၀	မောင်နေအောင်လင်း	515
99	အာဘ ၅၆၁	မခင်ကြည်ဖြူသန <u>ို့</u>	515 ,2,
99	အာဖ ၇၁၀	မောင်ပြည့်စုံဖြိုး	515 ,0
<b>ç</b> 6	အာင ၆၅၄	မမြင့်မြတ်စန္ဒဝ	515 ,2
, 97	အဖ ၄၇၈	မောင်ဖေ ယျာဖြိုး	51°
၄၈	အည ၃၀၂	မောင်ရန်နိုင်ကို	510 .0
90	အတဒ ၂၃၄	မောင်ဂျွန်မောင်မောင်	510
၅၀	အာဖ ၁၂၅၀	မောင်ကျော်ဖေယျ	556
၅၁	ଅନ୍ତତ ରଶ୍ଚ	မောင်ညီမင်းသန့်	556
อ์	အတန ၁၆၃	မနှင်းဝေဝေ	556
25	အာင္ ၁၉၇	နန့်ဘလယ်ဝင်ဝင်း	၃၁၈
99	အာတာပၥ၆၈	မောင်ေဝယံဖြိုး	၃၁၈
<b>១</b> ១	အာငစ ၁၀၂	စောတိုင်းလင်းကျော်	၃၁၈
ეც	အ-၁န ၂၄၅	မအေးအေးအောင်	२०१
27	အာဘ ၂၀၁၉	မဖင်မ႒ဦး	२२१
၅၈	အဖက ၁၂၆	မောင်နိုင်မျိုအင်	ઠગ્ય
26	အာတ ၂၁၂	မသိမ့်ဝတ်ရည်စိမ်း	၃၁၆
Go	အာဖ ၂၂၁၁	မအေးငြိမ်းသူ	၃၁၆
ලින	အလ ၁၁၀၃	မသွယ်ဇင်ဝင်း	၃၁၆
GJ	အာဖ ၁၅၉၈	မအိဖြူ	5 <sub>5</sub> 9

## ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

0 6 /	0 0	-	0 0
ರಾಣಾಯ /	ကောလိပ် –	<b>ು</b> ಕಾಂದರಿ	ဘသလ
00 1/		T. T. T. T. T.	00 1

ဘက္ကသုလ/ 'ကောလပ် - မဆုပင်ဘက္ကသုလ ဘထူးပြုဘာသအုပ် - စဘာဇမဒ(ဘဝေးသင်)			\$100 /000\ \$
•5ૄ • <del>•</del>	ဘာသအုပ် – စသားမေရ ဇ တက္ကသိုလ်ဝင်စကမ်းပွဲ	အငင်းသင <i>်</i> အမည်	ဦးဝရ (၁၁၃) ဦ စုစုငပါင်းရမှတ်
75	ခုံအမှတ် -		
၆၃	အဖ ၁၄၇၁	မဝတ်ရည်အေးချမ်း	<b>೪</b> ೨၅
Gç	အာတပ ၁၉၂	နမ့်ဝေနှင်းခိုင်	રુર
Gე	အည ၅	မအေးမို့ မို့ စံ	२०५
66	အငမ ၁၀၃	မဝင့်ဝါချစ်	२०२
$G_{\gamma}$	အလ ၄၇၈	မတင်ဇာဗွန်	२०२
၆၈	အာဘ ၁၀၄၅	မောင်အောင်သက်ဖြိုးဦး	<b>ફ</b> ગ્ફ
G <sub>G</sub>	အဘ ၅၂၂	မစုသဥ္မာဝင်း	રુગ
၇၀	အာဖ ၁၆၄၇	မမြတ်မြတ်မိုး	રુગ
၇၁	အာဖန ၂၂၆	မောင်ကောင်းမြတ်ဦး	રુગ
าป	အည ၉၂၄	မောင်မျိုးကိုကိုလွင်	၃၁၁
78	အာငလ ၁၈၅	မောင်ကျော်ထက်ပြည့်	၃၁၁
79	အတ ၃၅	နမ့်ဂျူးလျာဝင်း	၃၁၁
าอ	အန ၅၃၆	မောင်အေးမင်းထွန်း	200
$\gamma$ G	အလ ၆၃၃	မပို ပို အောင်	၃၀၈
22	အညပ ၁၆၇	မောင်ဝင်းထက်ကို	200
၇၈	အလဒ ၁၇၂	မောင်ဝင်းထက်ကျော်	200
୧୯	အာဘ ၂၇၅	မောင်ကောင်းမြတ်ဖော်	200
െ	အလ ၆၀၄	မအေးမြတ်သူ	500
മാ	အလ ၃၈၆	မောင်ရွဲထက်ညိမ်း	၃၀၈
ചെ	အဖ ၁၆၆၄	မောင်အာကာမင်း	200
ඉද	അം വിവാ	မအေးအေးသင်း	२०७
၈၄	အည ၅၈၆	မောင်အောင်သန် ပိုင်	२०७
ഉ	അംഗാധാരം	မသဥ္မာဝင်း	୧୦ଓ
ഭെ	အဘ ၉၅၄	မောင်အောင်ဖြိုးသန်	২০၅
റെ	အလ ၁၂၄၀	မောင်အောင်ဘုန်းမြင့်	২০၅
ବବ	အာဒ ၁၂၄၅	မချယ်ရီစိုး	২০၅
ഭെ	အာတပ ၃၁၃	မောင်အောင်ကိုဦး	२०२
60	အင္တေ ၁၂၄	စောဂရိတ်	२०२
၉၁	အာင ၇၁၉	မမြင့်မြတ်မိုး	२० ।
<sub>@</sub> J	အညလ ၁၉၈	မထွေးထွေးလှိုင်	500
ଓ୧	အာဖ ၁၇၀၂	မောင်ဟိန်းသူမြတ်	500
	Andrews and Market	The second secon	50.3 F00 500

## ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောင်) တက္ကသိုလ်/ တောလိပ် – မအူပင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသအုပ် – စဘာ့ဗေဒ(အဝေးသင်)			ဦးဝရ (၁၁၃) ဦ
40 F.O. 400 C.	တက္ကသိုလ်ဝင်စကမေးပွဲ	အမည်	စုစုငပါင်းရမှတ်
	<b>ခုံအာ</b> မှတ်		
<b>@</b> 9	အည ၈၀	မသွယ်သွယ်အေး	J@@
<b>@</b> ၅	အနေ ၅၈၀	မောင်အောင်ကိုမျိုး	766
$_{G}$	အာတာမ ၁၀၂	မသင်းရွှေ့စင်	J@?
ଓ୧	အညမ ၂၀၉	မညိုညိုသွေး	765
60	390 ၁၁၁၈	မယုယုနိုင်	J@J
99	<del>ය</del> න රෝගි	မသက်ဖူးခိုင်	J@J
200	အာဖ ၁၆၉၁	မစန်းစန်းမြင့်	၂၉၁
202	အာဖ ၁၇၈၉	မမို့မို့လှိုင်	၂၈၉
၁၀၂	အည ၆၁၅	မသီရိဖြိုးကျော်	၂၈၈
၁၀၃	အာတ ၂၇၀	မောင်မင်းခန့် ဖော်	്രമെ
200	အည္ော၄၃	မပန်းမဉ္စူသင်း	Jag
၁၀၅	အ-န ၁၂၅	မောင်ရန် လင်းထက်	ിമി
၁၀၆	အာဖ ၁၅၃၉	မောင်ဝေယံထက်	၂၈၀
૦૦૧	အာန ၅၉၀	မောင်အောင်ဖေယံ	J?@
၁၀၈	အာတ ၁၀၇	မောင်သော်ဖင်လင်း	J?@
၁၀၉	အာန ၅၉၈	မအိန္ဒြဘေလင်း	၂၇၈
220	အန ၁၃၉	နော်ရူဇင်လှိုင်	၂၇၈
222	အာဘ ၈၂	မနှင်းဝတ်ရည်လင်း	J?อ
၁၁၂	ෲත රටල	မောင်ဖော်ဖော်	775
၁၁၃	ఆామ్ నం	မဆောင်းပြည့်ပြည့်လှိုင်	၂၆၁