၂၀၂၀ ဗညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင်တက္ကသိုလ် ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောင်) တက္ကသိုလ်/ ကောလီပ် – တောင်ကုတ်ဒီဂရီကောလီပ် အထူးပြုတာသာရပ် – သစ်ျာ(အဝေးသင်) ဦးရေ (၁၀၂) ဦး စဉ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲ အမည် စုံစုပေါင်းရမှတ် စုံအမှတ်

	1990,000,000,000,000,000		
c	ဒနမ ၁၂၆	မရွှေ့ဇင်ဝင်း	9JJ
J	ဒန္စာ ၂	မောင်မြင့်မြတ်	کور
9	ဒဗတ ၈၇၄	မောင်တင်စော်နိုင်	၃၈၂
9	ဒတ၂၃၄	မောင်အောင်စေယျာလင်း	୧୯୯
ງ	ဒအ ၁၃၄၄	မတေေစိုး	२ ७०
G	ဒသ ၄၉၈	မဝဝမွန်	୧ଜ୧
r	ဒဗမ ၈၄ဝ	မဖြူဖြူအေး	୧ଜ୧
െ	ဒဂ ၃၈၆	မောင်ရာအာဝင်း	୧ ^ଜ ା
C	ဒသ ၁၆၉၆	မထက်ထက်နိုင်	२७०
00	ဒသ ၉၈	မနှင်းယုဝေ	୧୦୧
00	ဒတ ၅၃၅	မစင်အားအားထွန်း	୧୦୧
၁၂	ဒက ၁၅၅၃	မောင်မောင်လှ	202
οą	ვით ცეç	မောင်ဖြိုးလင်းစိုး	୧୭୧
oç	ဒက ၆၈၀	မောင်ခင်ရွှေ	୧၅၆
၁၅	ଓ ଅକ୍ତର	မစုမြတ်သူ	දලං
90	ဒန္ ကာ ၁၂၅	မကြူကြူဇင်	୧୨ଜ
ిగ	ဒအာ ၅၈၃	မောင်ကျော်စွာလင်း	୧୨୭
ວຄ	ເລລ ເພ	မောင်ကျော်ထူး	899
၁၉	ဒသ ၄၇	မအေးမြင့်မွန်	899
J٥	ဒက ၄၆	မောင်ကျော်သန်းနိုင်	୧୨୧
၂၁	ဒကမ ၁၁၁	မောင်ထွန်းလင်းစိုး	୧୨୧
JJ	ဒသ ၄၃၄	မမေပုလေး	୧୨୧
٦S	ဒက ၁၅၁	မောင်စိုးမင်းနိုင်	୧୨୧
J9	^ଞ ଳ	မမိုးမိုးလွင်	661 662
ไป	3 03 007	မခင်မျိုးထက်	୧୨၂
յն	ဒသ ၅၁၂	မချောစုငြိမ်း	66 2
J۲	ဒတ ၁၀၃၁	မမေသန္တာဝင်ိဳး	6 65
၂၈	ဒသ ၉၁၅	မမြတ်ကေသီ	२९०
JC	ဒတ္စ္က	မောင်ဝင်းဦး	२५०
90	ဒတ ၉၉၈	မမေသန္တာစိုး	२२२

c

J	
၂၀၂၀ ဖညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင်တက္ကသိုလ် ဝင်ခွင့်ရရှိ	သိရအစအခြ
(၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်	5)
တက္ကသိုလ်/ ကောလီဗ် – တောင်ကုတ်ဒီဂရီကောလီဗ်	
အထူးပြုဘာသာရပ် – သမျ်ာ(အဝေးသင်)	ဦးခရ (၀၀၂) ဦး
စဉ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲ အမည်	ခုခုပေါင်းရ မှတ်
ခံ့အမှတ်	

65	ဒအာ ၄၀၆	မချစ်ဖူးေ	୧୧ଜ
۶J	ဒတမ ၂၃	မအိအိမိုး	୧୧ଜ
99	ය ා රලල	မယ္နယ္မရွင္	२ २୨
99	ဒတ ၁၃၀၉	မောင်ရန်နိုင်ထွန်း	२ २२
୧୭	ဒသဝ ၁၆၃	မဝုလဲဝင်း	२ २२
୧ଜ	ဒသဝ ၃ဝ၇	မမေစီပယ်စီ	561
२२	ဒက ၃၄၁	မဌေးသန္တာအေး	567
၃၈	ဒသ ၂၁	မောင်စွမ်းရည်ထူး	660
୧୯	ဒက ၁၆၇	မင္ဝါလိုင်	660
ço	ဒတခ ၃၀၄	မနှင်းအစိ	665
90	ဒသ ၉၀၉	မသင်းဟေမာဝင်း	660
9J	ဒကဋ္ဌ ၅၆	မောင်ဇော်မျိုး	61G
99	ဒသ ၉၀၀	မနှင်းထက်ထက်ဝေ	୧ୗତ
<u> 99</u>	ဒနတ၂၀	မောင်ကိုနိုင်လင်း	୧၂୦
99	ဒဗ ၆၃	မောင်စိုးမင်းသက်	၃၂၈
çG	ဒဂသ ၁၇၇	မသိင်္ဂိရွှေရည်ဝင်း	၃၂ _၉
92	ဒသ ၆၅၀	မစုစုစီ	6 10
၄၈	ဒက ၁၆၂	မသူဒေလွင်	ଚୀର
90	ဒသဝ ၃၃၅	မဇင်မာထွန်း	618
၅၀	ဒက ၅၁၄	မနီနီခင်	616 616
ງວ	ဒက ၉၈၉	မစိုးစန္ဒာ	616
อๅ	ဒသဝ ၄၆၆	မောင်ကျော်ထွေးဝင်း	515
୭୧	ဒသယ ၁၁၉	မောင်ဇာနည်မင်းဇော်	515
99	ဒဘဝ ၄၃၂	မောင်ဖြီးထက်အောင်	611
99	ဒသဝ ၁၇၈	မအိဖြူကျော်	611
ენ	ვთ ეეე	မဋ္ဌေးဌေးဝင်း	611
92	ဒသ ၆၇၇	မောင်သီဟစိုး	<i>၃</i> ၂၀
၅၈	ဒနားဝ	မောင်ပြည့်စုံ	<i>6</i>] ၀
90	ဒတ ၁၄၃၂	မောင်စိုးလင်းမြတ်	ଚୀ୦
ତତ	ဒတတ ၇၈၉	မောင်မိုးယံထက်အောင်	ଚୀଚ

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင်တက္ကသိုလ် ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၀၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောင်) တက္ကသိုလ်/ ကောလိပ် – တောင်ကုတ်ဒီဂရီကောလိပ် အထူးပြုတာသာရပ် – သစ်ျာ(အဝေးသင်) ဦးရေ (၁၀၂) ဦး စဉ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲ အမည် စုခုပေါင်းရမှတ် စုံအမှတ်

၆၁	ଓ ଇଶ ଚିၿဖ	မောင်စိုးမင်းထွန်း	၃၂၀
၆၂	ဒသဝ ၃၁ဝ	မဝင်းစိုး	၃၂၀
දෙම	ဒက ၁၃၂၈	မငြိ န်းအိအိေဝိ	၃၂၀
Gç	ဒန္ ၅၁၂	မခင်နီလာထွန်း	୧୦ଡ
ලො	ဒတ၂၃၇	မောင်ဝင်းဌေးလိုင်	୧୦ଡ
GG	ଓ ଇଶ ଚିଓର	မောင်ဇော်အောင်ထွန်း	୧୦ଡ
β	ဒဂ ၁၁၇	မောင်အောင်မင်းခန့်	၃၁၈
ଭେ	ဒဂ၂၈၉	မမေသဖင်နိုင်	၃၁၈
ြေ	ဒသဝ ၄၃၃	မောင်မျိုးသူအောင်	၃၁၈
γ°	ဒဗတ ၁၀၈	မရွှေအမြစ်	5°2
ຽວ	ဒကဒ ၁၆၃	မအေးမြတ်ကျော်ဇင်	502
J	ဒသဧ၁၅၅	မောင်မင်းခန့်	၃၁၆
28	ဒသဝ၂၁၅	မရိုမွေး	၃၁၆
29	ဒကဒ ၃၆	မောင်ရန်နိုင်လင်း	୧୦၅
აე	ဒသ ၇၀၃	မမြှင့်မိုမိုခော်	၃ ၁၅
ς©	300 0000	မလှမြင့်ဝင်း	२०५
\mathcal{S}	ဒက ၉၀၂	မောင်ဆန်းမင်းခန့်	605
ຽຄ	ဒက ၃၃၂	မဝင်းဝင်းသက်	50J
୧୯	ဒတ ၈၉၃	မသဇင်ဖြူ	60J
െ	ဒသယ ၁၂၁	မောင်စိုးမြှင့်ဇော်	600
റെ	ဒက ၁၂၉၈	မနန္ဒာစိုး	600
പ	ဒသယ ၁၅၄	မောင်ရီဝေလှိုင်	୧୦୧
లర	ဒကသ ၁၂၄	မောင်ဝင်းချမ်းမိုး	୧୦ଡ
စ၄	ဒဂ ၃၈၇	မောင်အောင်ယဉ်ဝင် း	୧୦୧
၈၅	ဒတတ ၂၃	မနှင်းတေဝကျော်	500
ഒ	ဒက ၅၉	မောင်စံမြင့်	୧୦ଚ
റെ	ဒန္တာ ၂၅၈	မောင်ကျော်ဝင်းထွန်း	200
റെ	ဒကမာ၄၀	မစုဖြီးေအး	२०७
രെ	ဒတ ၁၃၆၉	မနှင်းဝွင့်ဖြ <u>ု</u>	୧୦ଜ
ଡ଼୦	පළුන් උඋං	မောင်သက်ဖြိုးလင်း	୧୦၅

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင်တက္ကသိုလ်	ိခ်ခိုင့် စရီတိုဂါအသမ်း
(၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေ	မးပွဲအောင်)
တက္အသိုလ်/ ကောလီဗ် – တောင်ကုတ်ဒီဂရီကောလီဗ်	
အထူးဖြုဘာသာရပ် – သဓိုာ(အဝေးသင်)	ဦးခရ (၁၀၂) ဦး
စဉ် တက္ကသိုလ်ဝင်စၥဖေးပွဲ အမည်	ခုခုပေါင်းရမှတ်
စံအမှတ်	

		ရံအမှတ်		
(30	ဒက ၁၃၈၈	မောင်အောင်နိုင်ထွန်း	୧୦၅
(31	ဒကဗ ၁၂၀	မောင်နေမင်းထွန်း	୧୦၅
(35	ဒတ ၆၆၉	မောင်နေလင်း	୧୦၅
(39	ဒသ ၆၆၇	မောင်စည်သူစိုး	२०५
0	30	ဒသဝ ၃၉၆	မထက်ထက်လိုင်	२०५
0	96	ဒက ၁၃၉၉	မစုစုစန္ဒီ	605
0	32	ဒနဒ ၁၄၃	မရွှေအမြစ်	२०२
0	90	ဒတတ ၇၈၂	မောင်သ န်းလင်းအောင်	୧୦၂
0	96	ဒသဝ ၄၇၄	မလှလှသန်း	୧୦၂
00	00	ဒက ၁၀၆	မောင်ငြိမ်းကိုကို	ଽ୦ୢ୲
00	00	ဒနတ ၁၀၆	မမိုးမိုးခင်	600
510	၂	ဒသ ၇၃၅	မောင်နိုင်ဇင်ထွန်း	200