## ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဇေးသင် သင်တန်းဝင်ခွင့်ရရှိသူမျအစအုင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တတ္တသိုလ်ဝင်စာဇေးပွဲအောက်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် – စစ်တွေတက္ကသိုလ်

		1 /\ 1.	
•5 •€	ဘာသအုပ် – ဥပဒေပညာ တက္ကသိုလ်ဝင်စာသေးပွဲ	အင္တေသင္) အမည်	ဦးဝရ (၄၉) ဦး စုစုငပါင်းရမှတ်
<b>-E</b>	နံ့အမှတ်	****	च्च्या । ज्या
5	ဒနတ ၁၂၇	မောင်ညီထွေး	၃၈၁
J	ဒတ ၈၆	မပန် အခ်ိုဖြူ	, 2Go
5	ဒတ ၁၃၄၂	မောင်အောင်ကိုကိုနိုင်	දිවන ,
9	ဒစရ ၄၈၈	မခိုင်မြတ်ဝေ	୧୭୧
၅	ဒန ၁ <u>၂</u> ၀၀	မသင်းသင်းခိုင်	202
G	ဒဟ ၅၅၀	မောင်မောင်သန်း	รอา
7	ဒကဋ္ဌ ၂	မောင်ထက်မိုးကျော်	999
6	30 DJJJ	မောင်ကျော်လွင်	99J
9	ဒဗဈ ၁၇	မစုငြိမ်းချမ်း	990
20	39 227	မောင်ကိုကိုနိုင်	220
22	ဒတ္ခေ ၃၆၀	မနီလာဝင်း	990
၁၂	ദനാരം	မပန်အခ်ိန်စံ	550
၁၃	ဒဟ ၃၉	မောင်သန်းဝင်းမောင်	२२१
၁၄	ဒသ၀၂၀၇	မောင်ထွန်းထွန်းနိုင်	२२१
၁၅	ဒတ ၄၆၀	မောင်ဟိထ်းလင်းစိုး	999
၁၆	ဒန ၁၂၁၄	မောင်နေဆန်း	२२५
၁၇	ဒသ၀ ၁၀၆	မသီရိကေခိုင်	२२५
ວຄ	ဒသ ၆၁၂	မောင်မျိုးခိုင်ကျော်	991
၁၉	ဒသ၀ ၂၇၃	မအေးမြတ်မြတ်ဝင်း	220
Jo	<b>ვ</b> დ წ <b>၄</b> ე	မောင်ထွန်းထွန်းဖော်	၃၂၈
၂၁	ဒစဂ ၁၄၈	မစောပြည့်ညို	გეც
JJ	ဒဟ ၁၅၂၃	မရွှေမိုးယဉ်	ઠીઉ
75	ဒသယ ၂၀၀	မောင်ကောင်းဆက်လှိုင်	ઠીઉ
JĢ	ဒဃ ၁၀၆၂	မောင်ကျော်ချေ	રીઠ
Jo	30 ၆၄၆	မောင်ပြည့်ဖြိုးဖော်	575
JG	<sup>૩ ပ</sup> ရ ၂၂	မောင်ကျော်မြတ်စိုး	<b>ઠી</b> ∘
J٦	ခဝမ ၃၁၀	မောင်အောင်နိုင်လင်း	၃၂၀
၂၈	ဒရ ၁၂၈၀	မစီမာသိန်းသန်း	<b>૨</b> J૦
J@	ဒက ၁၅၄၃	မောင်ထွေးလှိုင်	<b>ઠી</b> ∘
२०	ဒဗဈ ၆၁	မောင်အောင်လင်းထွန်း	<b>ଚ</b> ଚଡ
၃၁	ခပ ၂၃၆	မမြင့်မြတ်စုပိုင်	ද වන

## ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဇေးသင် သင်တန်းဝင်ခွင့်ရရှိသူမျအစအုင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တတ္တသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောက်)

တက္ကသိုလ် / တောလိပ် – စစ်တွေတက္ကသိုလ်

အထူးပြု	ဘာသကျပ် – ဥပဒေပညာ	ê: <b>∘</b> ੧ (୨৫) ê:	
•€	တက္ကသိုလ်ဴဝင်စသမၢပွဲ	် အမည်	စုစုငပါင်းရမှတ်
	ခုံအမှတ်		
રી	<b>ဒပရ</b> ၂၅၆	မခိုင်မြတ်သူ	२०१
99	ဒဃခ ၃၁	မောင်ကိုသက်ထွေး	२२१
२५	<u> ၁၈</u> ၁၆၄	မခင်လေးဝင်း	२२१
୧၅	ဒနဎ ၁၅၂	မောင်ခန် ဇော်လွင်	557
<b>₽</b> @	ann Goç	မနန္ဒ <b>ာဦး</b>	<del>೪</del> ೨೨
२१	<b>၁</b> ခ ၁၇၂	မအေးအေးလွင်	२०५
50	ဒက ၁၄၈၆	မတင်ဝင်းရီ	२०२
99	30 g	မောင်ထူးအောင်ခန့်	၃၁၂
90	ဖစ္ ၁၅၈၆	မောင်နိုင်လင်အကျဉ်	၃၁၂
၄၁	ဒသ ၄၆၀	မမြတ်နိုးသူ	၃၁၀
۶J	ဒသဝ ၃၁၆	မခိုင်သဖင်	၃၁၀
99	90 o 66	မခိုင်ဆန်အဝ	२०१
99	<b>ဒန္</b> ဒ ၁၆၁	မောင်နိုင်မျိုးဦး	२०१
99	ဒဃ ၁၅၆၇	မောင်ဦးသိန်းဟန်	२०७
ςG	30 <b>6</b> 6	မဆောင်းဦးမေ	२०२
97	<sup>ဒပ</sup> ရ ၇	မောင်ဦးသိန်းတင်	၃၀၁
၄၈	ဒစမ ၁၆၁	မဌေးဌေးဝင်း	२००
90	ဒက ၁၄၀၁	မလှခင်န	२००