## ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်းဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ်/	ကောလိပ်	<del></del> .:	လွိုင်ခင	က်ီတဂွ	ခွဲ့သိုလ်
<u> </u>	80 <u>2</u> 00		10.20		XX.3

	ഡ/ യോഗഗ - ശ്യീടേഷ		
အထူးပြု	တာသာရပ် – ရုပၜမဒ(အစ	ဦးဖရ (၅၁) ဦး	
⊅ဦ	တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲ	<u>အမည်</u>	စုစုဖေါင်းရမှတ်
	ရံအမှတ်		
5	<b>ა</b> თ იეცი	မနော်ကေးခိုစေး	୧୭୧
J	ရဎ ၁၀၅၀	မကြည်ကြည်ံံင်း	<b>२</b> ၅၁
8	woo gog	မနုနိုင်	<b>२</b>
9	ယလသ ၁၂၆	မဗိုးပွင့်	ଚ୍ଚତ
၅	ယလက ၂၂၈	မောင်ဘယ်နားဒို	१५०
G	ရၿဗ ၈၂၇	မပလောင်းမှု	२५०
?	<b>ა</b> დი იე	မနော်အေားသထာ	୧୧ଡ
െ	<u>აა</u> დ	မ <b>ာ</b> ဂ္ဂနက်ထွေး	၃၃၈
0	ယလက ၁၀	မစောမြထွေး	၃၃၈
00	୩ <sup>୭</sup>	မနန်းဖြူစ <b>်မိုး</b>	<sub>ଚ୍ଚ</sub> ତ
20	ယလ ၁၆၈၆	မနန်းနန်းထွေး	୧୧୭
၁၂	ရဎ ၈၀၂	မဆွေ ဇင်မြင့်	१२९
၁၃	ရစလ ၁၇၃	မအယ်လေးနာ	२२२
၁၄	<b>აა</b> დ იები	မမေဂျာထွန်း	<b>२</b> २०
၁၅	ယမ ၁၁ဝ	မခင်မြင့်လိုင်	<b>२</b> २०
၁၆	ധദാഠം	မောင်စောထူးဝါး	<b>୧</b> Jଡ
၁၇	ယဖ ၃	မပ္ပင္ခ်ံဖြူစိုး	୧၂୧
၁၈	<b>ა</b> და გ წე	မောင်ချားလိဘို	ଧୀର
၁၉	ကာတ ၁၄၁၀	မဇ္ဇန်လိုင်ဆွေ	ଧ୍ୟା
Jo	ယဖ၁၆	မောင်လူရယ်မောင်မောင်	୧୦ଡ
၂၁	ကတ ၁၀၄၆	မဦးမြာ	၃၁၈
JJ	ယဒန ၄၃	မနန်းဝမ်းလီ	२०१
16	ရဎဗ ၈၉၅	မမြ•င်း	२०१
J9	ယဖဨ	မခင်စည်သူထွန်း	୧୦၅
Jo	ကတ ါ၁၃၀	မတင်အား	२०५
JG	ယလ ၅၈၁	မောင်ဇော်ထက်အောင်	२०५
J٦	ယဖ ၁၃	မဘူးမာ	२०२
၂၈	ယလ ၂၀၇၂	မလဲ့လဲ့ င်း	२००
Je	ယလ ၁၀၁၅	မြေသဲမာ	२००
२०	ကတ ၁၆၄၃	မမြလွှာယုံ	२०७

## ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်းဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးဖွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် – လွိုခ်ကော်တက္ကသိုလ်

	o/ ac25000 - cgleac	***	
	ဘာသာရပ် – ရုပမေဒ(အ 		ဦး ဓရ (၅၁) ဦး ါ ဒီ ဒီ
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲ စုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
၃၁	ကတ ၁၃၉	မရှိစလင်းအီရွှေစင်	२०७
શ્ર	ოთ მიხა	မထက်ထက်လွင်	<b>२</b> ०७
२२	ယလ ၁၆၆၆	နော်လေးမေထူး	२०१
99	ယလ ၁၈၁၄	မသဲအိဖြူ	२०७
୧୭	ရဎဗ ၂၂၈	မသီတာမီချမ်း	२०G
ρG	ယဒ ၈၅	မဆီလ်ဘဲစတာ	२०७
२१	ယလ ၄၆၇	မောင်ဘယ်နားဒို	२०५
၃၈	ရၿဗ ၉၀	မောင်ကျော်ခင်ဝင်း	२०२
୧ଡ	ယလ ၁၉၉၉	နော်မိချိုလေး	२०२
ço	ရဎဗ ၄၂ဝ	<del>ଓ</del> ରୁ	२०२
90	ယဒင္၂၃	မောင်ဖရန်းစစ်မျိုးနိုင်	२०२
9.J	ယလ ၉၀၆	မောင်အနိုထော်နီ	601
98	ယဒန ၃၃	မနန်းအေးမြ	200
99	ယလ ၂၁၂၃	မောင်အောင်လင်းဟန်	jee
90	ယလ ၁၉၃၆	မဝီတိုးရီယာ	J@@
ç@	ရၿဗ ၈၉၄	မပြုံးပြုံးဝင်း	76.5
92	ယဒန ၂၀၂	မနော်လားမှုဆာ	J@G
၄၈	ယလ ၁၈၃၀	မအဲလစ်ခေတက်	Jee
90	ယလ ၁၉၁၀	မဆော်မြာ	J <b>6</b> 0
၅၀	ယလ ၅၀၀	မသက်ဖုန်းနိုင်ဖူးဗို	J@9
၅၁	ယလ ၄၈၉	မနိုင် ပွင့်ဖြူ	J@9
		45 A 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1	