၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်းဝင်စွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

	လ်ဴ∕ ကောလိပ် − လားရှိုးဝ		
အထူးပြု	တာသာရပ် – ရူပခ¥ဒ(အ	ခ း သင်္ခြဲ	ဦး ဖရ (၀၀၀) ဦး
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲ	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	ခံ့အမှတ်		
0	ရရ ၁၁ ^၆ ၇	မောင်မင်းခန့် ကျော်	হত্ত
J	ရဂ ၇၁	မနှင်းနှင်းဖြူ	२ ७०
9	ရမ ၁၃၀၄	စိုင်းကွမ်ခမ်းလျှန်း	२२ [©]
9	କ୍କ ^ଓ୧ ୭	မောင်လီကြားယင်	රුල්
၅	ရမ ၇၆ <u>၂</u>	မောင်ရွှေသိန်းကျော်	୧୭୯
G	ရအာယ ၃	စိုင်းဝင်းနွှံ	୧୭୯
?	ရမ ၁၂၃၂	မအေးသန္တာမိုး	୧၅၅
െ	ရေတေ ၁၀၇	မထေဝဖေခိ	දිව්ට
9	ବ୍⊝ ର	မောင်သီဟဗုန်းနိုင်	୧୨ଡ
00	ရရ ၂ <i>୦</i> ၁၄	မယွန်းနဒီအောဂင်	၃၄၈
20	ရစ ၈၃၆	မဘောမိရွယ်ဂျာ	२९१
၁၂	ရရ ၁၂၄၁	မအိန္မယ်ဖြိုး	ଚ୍ଚତ୍ତ
၁၃	ရပ ၁၃၀	နန်းဆိုင်ဟွမ်	୧୨୭
၁၄	ရရ ၈၁၅	စိုင်းအောင်ဝမ်း	899
၁၅	୩୩ ୧ <i>୯</i> ୦୧	မသွန်းသဇင်စိုး	999
၁၆	୩୭ ୨၉	စိုင်းလှိုင်းလိန့်	१ ९०
၁၇	ရဆ ၇၈၀	မသိန်းသိန်းရီ	१ ९०
ວຄ	୩୩ ୧୭୭୧	မဉမ္မာကျော်	२ ५०
၁၉	୩୩ ଓ ୦୧	မောင်ကျော်ဝင်း	१५०
Jo	ရပ ၁၁၇	မင္မေန င်ဴးဖြူဖြူ	୧୧ଡ
၂၁	ବ୍ଦ ଓଥ୍ଥ	မောင်ဘရန်ဆိုင်းထွယ်	၃၃၈
JJ	ရမ ၁၀၉၅	မထွေးငယ်	999
75	ရရ ၁၄၂၁	နန်းစမ်းန	999
J9	ရအာယ ၁၁	မငြိမ်းဆုပြည့်	999
Jo	ବ୍ଦ ၂ ଦହ୍ୟ	စိုင်းကျော်ဝင်း	567
JG	ရရ ၃၆၄၈	မဝန်းယွန်းဗိုင်းဂျာ	667
J?	ရရ ၁ ^၉ ၉၂	မသက်မွန်ဦး	990
ൃ	୩୩ ୨୦୨୦	පො රියෙ : ප හි	१ १०
Je	୩୩ ୨୦୦୨	မထွန်းပဝနိုင်	१ १०
२०	୩୩ ୨၄၂୧	မောင်အာဇာနည်	990

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်းဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ်ဴ / ဓကာလိပ်ဴ – လားရှိုးတက္ကသိုလ်ဴ			
အထူးပြုဘာသာရပ် – ရူပမေဒ(အဝေးသင်) ဦးရေ (၁၁၁)			
စ ဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စၥဖေးပွဲ	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	် အမှတ်		
၃၁	ବ୍ଦ ୨ ^ଓ ୦୧	မလှဆန်အောဂင်	२२०
શ્ર	ရရ ၁၃၆၆	မောင်ညီညီဇော်	२२०
२२	ရမ ၁၄၂၄	စိုင်းသန်းဦး	२२०
२९	ရပ ၆၀၅	နန်းဆိုင်လောင်	୧ 10
୧୭	ရေတေ ၃	မောင်ဇေယျစီ	୧ 1ઉ
∂ @	૧૧ રહ ^હ ર	မနနိန်နိ	၃၂၈
२१	୩ሜ ୧୦၅	မသက်မွန်မွန်ချို	၃၂၈
၃၈	ન્ન ગૃ∂ઉ	နန်းနှမ်းစမ်း	શ્રીજ
୧ଡ	ବ୍ଦ ၂၉၈၄	မဖြူစင်နှင်း	ઠોડ
90	ବବ ୨୭୧၂	မောင်ထွန်းမြင့်အောင်	શ્ર
90	ရစ ၉ ^၉ ၄	မလွေးထားနွယ်	ઠીહ
9J	ရင ၈၀၅	မရွှန်းလွဲရည်	રી હ
98	ရရ ၁၄၉၈	မောင်နောနော်ရမန်း	<i>ଽ</i> 1၁
99	નન ગાર	မပတျင်း	616
99	ବ୍ବ ୧୯୭୭	မောင်ကောင်းထက်မော်	515
ς @	ବ୍ବ ၄୦ ^ଓ ୧	မဖင်ဖင်မိုး	616
92	୩୭ ୦၄၇	မသီတာနိုင်	616
၄၈	ବ୍ବ ୍ର୍ବ୍ର	မနန်းဝေါင်းဟွမ်	616
90	ବ୍ଦ ୨୬୦ଡ	နန်းဆိုင်ဟွမ်	611
၅၀	ବ୍ଦ ୬ ၉୨	မစန္ဓာဝင်း	ઠી૦
ეი	ရရ ၁ ^၆ ၅၂	မောင် <u>ပြည့်ဖြိုးအေ</u> ာင်	१ १०
ექ	୩୩ ୨୨୦୦	မစန္မသေဝ	११०
୭୧	ब् ब ၁၁०२	မဗူးသီရိဇော်	୧୦ଡ
99	ရစ္ ၁၀၇၀	မနူးလိင်	၃၁၈
ງງ	૧૯ ૧	မောင်ဗညာအကျော်နိုင်	၃၁၈
ეჱ	ବ୍⊝ാຄ⊃	မနန်းကွယ်ငင်း	၃၁၆
27	ବ୍ଦ ୨୭୭୭	မောင်စိုးအောင်	၃၁၆
၅၈	ရဂ ၇၆	မနနိုးစ ် းမှတိ	၃၁၆
90	ရဂ ၇၃ $^{ m G}$	မောင်ကျော်ကျော်လင်း	୧୦၅
вo	୩୩ ୦ ୧၂၂	နန်းမွေင ်း	୧୦၅

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်းဝင်ရွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောင်)

တက္ကသို	೧೦೦೯) ನಿಮ್ - ಯಾನ್ಟಿಂ ನಿಮ್ - ಯಾನ್ಟಿಂ	ာဏ်တွဲတူ - မွန့်ခဲ့ သယ္တံတိုတဝင္စေဝရေးဝီအေဝငါ	
အထူးပြ	ဦးရေ (၁၁) ဦး		
စဉ် စဉ်	1000 data (M)	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
372	ရံအမှတ်	(F. 16)	20.0
ලින	ବ୍ଦ ୧ ୧୦୦	မဖြိုးဖြိုးလှို ်	२०५
பூ	ବ୍ଦ ୨୧୨୧	မအီ မွန်စိုး	१ ०५
Gρ	ရေငက ၃၅၉	မသူဇာအောင်	२०५
Gς	ရမ ၃၂၀	မနန်းကွမ်နှံနွဲ့	२०२
 დე	ရပ ၇၅၈	မနန်းယိင်းဝမ်းလိုင်း	२०२
66	ရေငက ၃၄၅	မလဲ့လဲ့ဝင်း	२०२
G_{γ}	ရရ ၁၈၂၄	မောင်စိုင်းကောင်စမ်း	၃၀၈
வே	ရေငက ၁၂	မစုစုအောင်	२०१
_{ဖြ}	ବ୍ଦ ୨၂୧	မအေးချမ်း မင်း	२०१
γ∘	୩୩ ၄၃၄୭	မောင်ဟိန်း <u>ပြည့်</u> လွင်	२०१
၇၁	ବ୍ଦ ၂୨	မောင်အိုက်ယွန်းခွက်	२०१
٦J	ବ୍ବ ୍ୟୁଥିବ	မောင်ဖော်ဖော်လိုင်	२ ०၅
રર	ရဂစ	နန်းငင်းဗိုင်	২০၅
29	ବ୍ ^ଜ ୭୧୭	နန်းရိုင်ဖင်မာလင်း	२ ०၅
วอ	ရဂ စဨ	မဂျူးလီ	२०५
$\gamma_{\mathbb{G}}$	ବ $arrho$ ୧၃ $^{ ext{G}}$	မမေနှင်းသိရိ	२०२
22	નન ર ^હ ોું	မောင်တွ မ် ရနို့နိုင်	२०२
၇၈	ବ୍ଦ ୍ରଚ୍ଚ	နန်းဝိုန္ပဝိး	२० ।
70		မနန်းခမ်းလိုင်းနွဲ့	ર ૦1
െ	ရ⊝၂၈၇	မရွှန်းလွဲသိဂ်ီ	ર ૦ી
റെ	ရမ ၅၈၅	စိုင်းအောင်ကျော်လင်း	२००
ഖ	ရန္တ ၃၃	မအိရတနာသိမ့်	२००
၈၃	୩୫ ୧୦	မခင်ဇာလိုင်ဝင်း	၂၉၈
၈၄	ရစၥ၂၅	မဆန်နူးဗိုင်	Jer
ഉ	ရမ ၁၄၅	မနန်းဗိုန္မမိ	ე6 _@
ഒ	ရရ ၁၁၂၉	မသက်စုမွန်	16 _@
റെ	ရရ ၁၅၈၂	နန်းနွံလိုုင်း	JGO
ഒ	ရအယ ၁၀၂	နန်းဗွမ်းဆာ	Jeo
ളെ	ବ୍ଦ ୍ରେମ୍ବ	မနန်းငြိမ်းအေး	J@9
ଡ଼	ရမ ၂၄၀	မအိန္ဒြာဗို့ဗို့ဇော်	J@9
338	87 NOVE	9206 W 87	

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်းဝင်စွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် – လ	ားရှီးတက္ကသိုလ်	
-------------------------	------------------------	--

യയ്ക്കു	ന\ അോഗര – ഗാലീറ	. ಜ್ಞಾನ್ಕರು -	
အထူးပြုဘာသာဂရပ် – ရူပမေဒ(အဝေးသင်)			ဦးခရ (၁၁၁) ဦး
⊅ _ဉ ်	တက္ကသိုလ်ဝဇ်စၥဖေးပွဲ	အ မည်	ခုခုခပါ င်း ရမှတ်
	စ္ေဖာမှတ်		
ලං	୩୩ ୧ ୭୧୧	မောင်ချစ်လင်းထွေး	J@9
@J	૧⊝ ၂၇၇	မညောင်ရှင်းခွေ	J@R
୧୨	ရခ ၁၄	မောင်ခွဲ နဒီအောင်	J@°
65	ବ୍ବ ୧၂ ^၉ ၂	မ ိ ကြူမေ	J@º
ලව	ရပ၂၅	စိုင်းထွန်းဦး	ൃരെ
၉၆	ရန္တ ၁၈	မင္ရရွှေရညီု ေ	്വളെ
ઉર	ရမင္ ၁၁၉	မဆန်းဝတိရည်	ൃെ
၉၈	୩୫୧୦	မခင်ဇာလုံဝင်း	ൃെ
99	ရမ ၅၁၅	နန်း ြိုးအိ ုယ်	ൃറ്റെ
200	ရစ ၁၁၁၆	မောင်နော်လော(နီ)	ൃറ്റെ
000	ရအ ၄၇၀	မကေသီဦး	၂၈၃
၁၀၂	ရရ ၈ ୦ଓ	မနန်းနွံလျန်း	၂၈၃
၁၀၃	ବ୍ ^{ଚତ} ၂၉၉	မယဉ်ယဉ်အေ း	၂၈၃
၁၀၄	ရစမ ၉ ^၉ ၄	နန်းမွေနွမ်လှိုင်း	വരു
၁၀၅	ရပ ၃၂	နန်းတင်တင်ထွေး	J70
၁၀၆	୩୩ ୨୭୧୦	နန်းမွေ ာ့ မ်	Jag
၁၀၇	എദാധാാ	နန်းဆို ်မွမ်း	Jy®
၁၀၈	ବ୍ଦ ୨ଥାଥ	မနန်းရွှေအိမ်	7.50
၁၀၉	କ୍⊝ ၅	မနန်းစီငင်း	J79
220	ബ്യോഗാ	နန်းဆိုိစိန်	Jas
222	ရရ ၆၃၈	မအာဇရန်း	JsJ
	SCALE SC	NE 7607	\$100mm (FBV)