### ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ်/	ကောလိပ်	i <del>Ta</del> o	ဓော်လမြို <del>င်</del> တ	က္ကသိုလ်

	യ∕ ഭയാഗര – ഭജനി 		200 /ofe) 2
ခ <sub>ြဲ</sub>	ဘာသကျပ် — ဓာတုခမား(ဒ တက္ကသိုလ်ဝဗ်ဴစာခမားပွဲ စုံအမှတ်	အမည် <u></u> အမည်	ဦးခရ (၁၆၅) ဦး ခုခုခပါင်းရမှတ်
		8.0	
0	<sub></sub>	မအေးရမ်းမိုး ၈၀၀၈	کور
J	ညကဟ ၁၂	မောင်ခိုးဝိုင်စိုး	၃၈၂
5	ညသ ၈၅၁	မင္မေ့မွေး စန်း	१८०
9	ညဒ၂၀၀	မောင်ထွန်းထွန်းလင်း	ଚ୍ଚ
၅	ည၀န ၁၀၅	<sub>ૼ</sub> န૾૽ઃૄ૾ૺ૽ઌ૾ૺૣઌ૾ૺૺૺ૾૽	રહી
G	ည္ခ ၁၁	မစိုးစန္ဓာထက်	୧୭ଡ
?	ညဖ ၁၂၃၄	မစန္ဒ <b>ာဦး</b>	୧၅ <sup>©</sup>
െ	ညဘရ ၃၀၇	မဖူးပွင့်ေဝ	୧၅ <sup>©</sup>
0	ညဘသ ၂၄	မကျော့ကေနိုင်	୧၅ <sup>©</sup>
00	ညကဟ ၁၁၃	မောင်ကျော်ထက်မော်	୧୭୭
20	ညဒၜ ၅၃	မခင်စဝယ်ဦး	୧୭୧
၁၂	ညဘစ ၃၆၅	မစုမြတိနိုး	୧၁၂
၁၃	ညတသ ၄၅	မစုစုနိုင်	၃၅၁
၁၄	ညလ ၇၆၂	မရတနာ၀င်း	<b>२</b>
၁၅	ညသ ၂၈၇	မအိတေက်ထက်ဗို	990
၁၆	ညပဗ ၄၈၄	မချစ်စုအေး	990
၁၇	ညဖေောဂော	မောင်စောထူးချွန်	୧୨ଡ
ວຄ	ညဒ ၈၅၉	မ၀ေဝေလူး	990
၁၉	ညကရ ၃၂၄	မဖောလော်အယ်	୧୨ଡ
Jo	ညသက ၃၀	မစိုးဝေသန်း	२९१
၂၁	ညက ၂၅၂	မောင်ထက်ဖေခ်	२५१
JJ	ညရ ၁၂၀၈	မ <b>ေ</b> င်ပွင့်ဖြူ	୧୨୭
18	ညသသ ၃၅၄	မောင်သန့် ဇင်ဝင်း	999
J9	ညရ ၁၂၀၆	မင္မေယဗိုဏ္ရ	999
Jo	ညဘရ ၃၇၁	မအိမြတ်သွယ်	999
JG	ညရ ့ ၇၈	မနိုင်သဖင်ဖြူး	999
J٦	ညတသ ၄၁	မမေမြတ်နိုးဦး	२९२
ൃ	ညပန ၁၀၆	နန်းဖြိုးဌေးကြွယ်	२५२
Je	ညတသ ၃၃၀	မစုချစ်ထွေး	୧୨၂
२०	ညတသ၂	မရိုင်သက်နို	<b>२</b> ५०

### ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်) တက္ကသိုလ်/ ကောလိပ် – မော်လမြိုင်တကသိလ်

တက္ကသိုင	ည် $/$ ကောလမီပီ – မော်လမြိ	ိုင်တက္ကသိုလ် -	
အထူးပြု	တာသာရပ် – ဓာတုခမဒ(ဒ	aေးသင်)	<b>ු</b> මෙම ( ලෙව දි
æව්	တက္ကသိုလ်ဝဗ်စာဖေးပွဲ	အမည်	ခုခုဖပ <del>ါင်း</del> ရမှတ်
	ရံ့အမှတ်		
၃၁	ညပအာ ၁၅၉	မဒင်္ဂါးမိုး	<b>२</b> ५०
શુ	ညဘသ ၃၁၉	မြျေးမြတ်ရယ်	<b>२</b> ५०
99	ညပန ၃၀၅	မနန်းအေးမြ	<b>२</b> ९०
99	ညကက၂၃၈	မောင်ငြိမ်း ချမ်းအောင်	२५०
୧୭	ညလ ၁၂၁၁	မဝါဝါထွန်း	२५०
୧ଓ	ညသ ၂၃၇	မကြယ်စင်သွန်း	२५०
११	ညဘသ ၂၇	မနှင်းပွင့်မေ	<b>२</b> ५०
၃၈	ညကန ၄၃၁	မယမိုဦး	२५०
୧ଡ	ညကက၂၀ဨ	မတင့်တယ်သူ	୧୧ଡ
90	ల∞ ९११	မထက်ထက်လှိုင်	୧୧ଡ
90	ညသ ၃၂၄	မောင်ဘုန်းမြှင့်စိုး	୧୧ଡ
9J	ညသ ၁၆၅၀	မဆွေဖြင့်လင်း	၃၃၈
99	ညဘက ၅၄၂	မသွန်းသဇင်	၃၃၈
99	స్తాత్త్రాల్లు	မဉ္ပမ္မာဒ <b>ား</b>	၃၃၈
99	ညကန ၄၅၃	မရွှေဇ ်ဖြိုး	၃၃၈
<b>9</b> @	ညကန ၄၈၃	မခင်ဇာခြည်မျိုး	၃၃၈
92	ഇര ാം∂ി	မယုယလွင်ထွန်း	२२१
၄၈	ညဒ ၅၁၁	မဆောင်းဟေမာနိဦး	२२१
90	బైత్రం నిర్దర్శ	မရွှေဇင်ဦး	२२१
၅၀	కాం కకు	မသန္တာစိုး	ଚ୍ଚତ
၅၁	ည္ခ ၄၉၀	မလင်္ခေးငယ်	<sub>୧</sub> ၃၆
อป	ညာဘ ၇၆၂	မနန်းအိအိဖြု <u>း</u>	୧୧୭
୭୧	ညဒၥတ၈	မောင်ရန်နိုင်သွေး	୧୧୭
29	ညလ ၆၈၀	မောင်ဖေယျာဖြိုး	୧୧୭
99	ည္ရ ၁၁၁	မမေသရဖူ	२२५
ეც	ညဘသ ၃၅၈	မဉ္ပမ္မာအေး	२२५
อา	ညဘစ၂၁၇	မပ္ပင့်ခက်ိဝေ	२२५
၅၈	ညက ၂၁	မောင်မိုးထက်ဇော်	१२२
90	ညသမ ၁၃၇	မအိဖူးတုံ	१९१
Go	ညလ ၁၀၂	မဆုယမင်း	२२२

# ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်စွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ်/	ကောလိပ် -	– ဓော်လမြို	ခ်တက္ကသိုလ်

တက္ကသိုင	ည်း/ ကောေလပြီး – မော်လမြီ	<del>ုင်</del> တက္ကသိုလ်	
အထုံးပြု	သာဘာရစ် – ဓာတုခမဒ(ဒ	aေးသင် <u>)</u>	<b>ු</b> මෙම ( ලෙව වූ
®ဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စ႒ဖေးပွဲ	အမည်	စုစုဖေ <del>ါင်း</del> ရမှတ်
	ရံအမှတ်		
ලින	ည္စ ၂၂၉	မကောင်းကောင်းဆက်	२२२
டு	ညဘသ ၃၄၈	မောင်ကျော်ရဲလွင်	१२१
ලිද	ည္စ ၂၉၄	မင်းဖြုံးဆက်မောင်	567
Gς	ညသ ၃၆၇	မဝေလွင်မိုး	199
Gე	ညဖၥ၀၆၄	မဝေခင်ဖူး	667
66	ညဖဃာ ၁၉၂	မသဲစုဝင်း	661
$^{ m G}\gamma$	ညဘက ၅၄၅	မဖြူစင်ထွန်း	667
வே	ာ₃ 1601	မလှမျိုးမျိုးဝင်း	557
ဖြ	ညသအ ၁၃၁	မချောချော	557
γ°	బ్రాబ 107	မရတနာ၀င်း	<b>१</b> २०
၇၁	ည္ရ ၃၀၀	မောင်ကျော်ကိုကို	560
გე	ညဒ ၁၆၇၉	မောင်မင်းထွဋ်လှိုင်	<i>5</i> 50
२२	ညဒ ၁၄၀၁	မမြနှင်းရီ	550
29	ညၜ၅၂၈	မောင်သက်ဝိုင်မှူး	<b>୫</b> 1 <b>ଡ</b>
2ე	ညဘက ၅၆၇	မောင်စိုးခန့် ဦး	<b>୧</b> ୮७
$\lambda_{\mathbf{G}}$	ညသ ၇၀၃	မောင်ညဏ် ဝင်းအောင်	<b>୧</b> ୮७
22	ညကက ၂၀၀	မနှင်းထက်ထက်လှိုင်	<b>୧</b> ୮७
၇၈	ညဒ ၂၁၈၆	မင္ပြဲ မိႏ ါ မိုး	<b>୧</b> 10
26	ညဘ၅၂၉၅	မရှ လိုင်မိုး	<b>୧</b> ୮७
െ	ညဒ၁၉၆၀	မောင်ဝင်းပြည့်စုံ	<b>୧</b> ୮७
ൊ	ညဒ ၂၁၀၈	မစုမြတိနိုး	୧၂ଓ
ഖ	ညဒ ၁၃၇၀	မလွင်မြတ်မြတ်မိုး	၃၂၈
၈၃	ညသက၂၈၂	မောင်မင်းမြတ်မောင်	၃၂၈
၈၄	ညဘစ ၃၂၆	မောင်အောင်လင်းနိုင်	၃၂၈
ഉ	ညမဒ၂၄	မောင်ထွန်းဝင်းအောင်	ଧ୍ୟ
ഒ	ညသ ၁၆၅၄	မထက်ထက်လွင်	୧၂୧
റെ	ညသအ ၄၅၅	မောင်အောင်ဝိုင်စိုး	ઠીડ
രെ	ညသက ၃၃၆	မစုစုဦး	ଧ୍ୟ
ഭെ	ρω δελδ	မမြတ်ရွှေရည်မိုး	၃၂၆
<b>ଡ</b> ଼	ညကက ၂၂၄	မောင်အောင်ခင်ဦး	રી <u>@</u>

# ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာခေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် – မော်လမြိုင်တက္ကသိုလ်	တက္ကသိုလ်/	ශෞඛ්ව් −	ဖော်လမြို <del>င်</del> တ	က္ကသိုလ်
--	------------	----------	---------------------------	----------

တက္ကသိုင	လေ) ကောလေဖြံ – မော်လမြို	( <del>ငံ</del> တက္ကသိုလိ	
အထူးပြု	သာဘာရစ် – ဓာတုခမဒ(ဒ	ne ၀းသင်)	ဦးခရ (၁၆၅) ဦး
⊅ဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာ့ဖေးပွဲ	အမည်	စုစုပေါ <del>င်း</del> ရမှတ်
	စ်အမှတ်		
၉၁	ညသ ၁၄၆၈	မ <b>ေ</b> င်သွယ်ဖြိုး	୧1 <u></u> ଜ
<b>e</b> J	కాచ కించన	မဟေမာန်ဦး	રી <u>@</u>
ଡ୧	ညကဟ ၁၀၈	မဖြူးဖြုံးနို ်	ราอ
<b>6</b> 9	ညကရ၂၅၆	မလွဲလွဲခော်လင်း	<i>ร</i> าอ
<b>@</b> ၅	ညကက ၁၆၅	မချို ဇင်ပြုံး	શક
$_{\mathbb{G}}$	ညာတ ၃၉ <u>၀</u>	ခွန်ချစ်သ <u>ူ</u>	શ્રક
୯୧	<u> </u> ლე იქეც	မငြိမ့်ဧကရီ	શ્રક
၉၈	ညဘသ ၃၈၉	မအိမြတ်နိုး	ઠીઠ
99	ည္ေဖြ၂၇	နန်းကြည်နူးစင်	616
200	ညာစ ၄၁၃	မနှင်းေသူ	<b>୧</b> ၂୧
000	<b>ല</b> ം 6აე	မနှင်းအိပေ	ઠીઠ
၁၀၂	ლი უვე	မဟန်နီ ခေ််	ઠીઠ
0.05	ညကန ၂၂၅	မောင်ဝိုင်ထက်အောင်	ઠીઠ
009	ნით ეცეგ	မောင်ခန့်စည်သူ	<b>୧</b> ၂୧
၁၀၅	ညမဒ ၁၆	မတင်တင်ဝင်း	611
၁၀၆	ლი ეგე	မောင်စည်သူလင်းထက်	611
૦૦૧	ညဒ ၄၉၀	မောင်နေဆုဝိုင်	611
၁၀၈	ညလရ ၅၀	မောင်သိန်းသန်းဟိန်း	ଧୀୀ
၁၀၉	ညလ ၁၅၉၇	မခင်ရေျာစု	ଧୀୀ
220	ညကက ၂၄၈	မမေနွယ်အောင်	ઠી૦
222	ညလ ၁၈၅၆	မအေးပွင့်ဖြူ	<b>၃</b> ၂၀
၁၁၂	ညဘ ၈၅၁	မထက်ထက်လ <b>ြည့်</b> ုန်း	ઠી૦
၁၁၃	ညသ ၁၂၆၉	မောင်လွင်ဦး	ઠી૦
၁၁၄	<u> </u> დით	မနန္ဒာလိုင်	<b>१</b> ।०
၁၁၅	ည၈၈၂၃၆	မောင်ထက်ဖေဒ်	<b>१</b> ।०
၁၁၆	ညာဘရ ၃၅၂	မဇာခြည်ဖြိုး	<b>१</b> १०
၁၁၇	ညသ ၈၉	မဟေမာန်နိုင်ဝင်း	<b>१</b> ।०
၁၁၈	ည္ရ ၁၁၃၄	မောင်ဟိန်းပြည့်စိုး	<b>१</b> १०
၁၁၉	ညသက ၂၁၂	မငယ်ငယ်	<b>१</b> ।०
၁၂၀	ညဘ ၈၁၃	မအိေလိုင်	<b>१</b> १०

# ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်စွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဝမးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ်/	രനാര്ഗ്	- မော်လ	မြိုင်	တက္ကသိုလ်	)

	သံ∕ ကော္လယ္ – မခုိလမျိ		
	တာသာရပ် – ဓာတုခမဒ(ဒ	ne ေးသင်)	ဦးခရ (၁၆၅) ဦး
⊅වි	တက္ကသိုလ်ဝဇ်စာ့အမႈပွဲ	အမည်	စုစုဖေါ <del>င်း</del> ရမှတ်
	ရံတာမှတ်		
၁၂၁	ညသ ၃၄၉	မောင်စိုးရာ <del>ဇ</del> ာထွန်း	୧୦ଡ
ગુ	ညဖ <b>ေ</b> ၁၉၃	မ <b>ေား</b> စိုက်နန်း	୧୦ଡ
ગીર	ညဖဃ ၁၀၆	မပန်းသစ္စာနိုင်	୧୦ଡ
၁၂၄	ညလ ၁၂၂၅	မသိရိန္မယ်	୧୦ଡ
ാവ	$_{\infty}$ ు $_{1}$	မသီရိခင်စိုး	୧୦ଡ
၁၂၆	ညစဆ ၄၄၀	မောင်သူရ	၃၁၈
ગર	ည္ခဆ ၅၅၅	မောင်သီဟကျော်	၃၁၈
ാൃെ	ညဒ ၁၇၈၉	မသဖင်လင်းလက်ထွန်း	၃၁၈
ાહ	ညသ ၁၁၅၅	မောင်ရှိုင်းထက်	၃၁၈
၁၃၀	ညလ ၉၀၆	မောင်ထူးခန့်လင်း	၃၁၈
၁၃၁	ညစဆ ၆၃၄	မောင်ကျော်ခင်လင်း	၃၁၈
၁၃၂	ညလ ၂၀၈	မောင်ကောင်းခန့်မော်	၃၁၈
၁၃၃	ညကက ၉	မနှင်းနှင်းဝေ	२०१
०२९	ည္ရ ့ ၇၈၂	မယူကေနိုင်	२०१
၁၃၅	ညလမ ၅၁၇	မောင်အောင်သိန်းဌေး	२०१
၁၃၆	ညဘရ ၁၆၅	မောင်ကောင်းပြည့်	၃၁၆
၁၃၇	ညလ ၃၁၂၂	မောင်စည်သူကျော်	<b>२</b> ৽၅
၁၃၈	ညလ ၁၇၈	မထက်ထက်စိုး	২০৩
၁၃၉	ညလ ၅၂၈	မမြင့်မြတ်အိန္ဒြေဖူး	<del>০</del> ০৩
090	$ည\infty న్కర^{\mathbb{G}}$	မသက်ထαစံ	୧୦၅
၁၄၁	ညသဝ၂၂၉	နန်းဆုစန္ဒီဖြိုး	६०५
၁၄၂	ညဖ ၁၂၉	မဇင်မာလွင်	<b>१</b> ०९
999	కాం నత	နော်နိုင်သဖင်ဦး	<b>१०</b> ९
999	ညဖ ၈၂၉	မောင်ချမ်းရော့	६०५
იბე	ညဘလ ၃၆၈	မစုနှင်းယု	<b>१</b> ०९
၁၄၆	ညဘရ ၁၉၁	မဆောင်းလရိပ်	६०५
৽ঀঀ	ညမဒ ၁၈၁	မဗိသန်းဝင်း	२०५
၁၄၈	$\mathbf{p}_{\mathbf{w}}$ ി	မသိမ့်နဒီအောင်	६०५
°96	ညသသ ၅၅၂	မောင်ဝင်းလွင်ဦး	२०२
၁၅၀	ညက ၁၀၅	မအိကြည်ဖြူ	२०२

# ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

0 6 /	00		C (	•		-
တက္ကသိုလ်/	aကာလပ	-	ഭഭാധി	91	e ರಾಗಾಯ (	30
			_	J,	(3)	

00	,	, m	
အထူးပြု	ဘာသာရပ် – ဓာတုခ¥ဒ(ဒ	rec:သင်)	ဦးခရ (၁၆၅) ဦး
⊅ဉ်	တက္ကသိုလ်ဝဗ်စာဖေးပွဲ	အမည်	စုစုပ <del>ေါင်း</del> ရမှတ်
	ရံအမှတ်		
၁၅၁	ညဒ၂၄၈၇	မမေသခင်ဦး	२०२
ംവ	ညသသ ၃၀၀	မန္ေတ်မှီ	<b>१</b> ०२
ა ეგ	ညသက ၂၂၃	မောင်ညိုစိမ့်	<b>१०</b> २
იევ	ညလမ ၈၁	မကြယ်စင်ဖူးေ	<b>१०</b> २
იეე	ညသအ ၂၇၅	မသော်တာထူးလွင်	60 J
၁၅၆	ലഭ ഉംഭ	မောင်အောင်ကျော်ဖြိုး	ઠગ
აე?	ညဒ ၂၃၃၈	မဆွေဆွေသင်း	651
၁၅၈	ညသအ ၁၁၈	မောင်စိုးသန်းကြွယ်	<i>६</i> ० ी
აეც	ലയിി	မောင်မင်းထက်ကျော်	ઠગ
၁၆၀	ညဘစ ၃၆၁	မစုမြတ်ထွေး	500
၁၆၁	ညဖက ၁၇၅	မ <b>ေ</b> င်သွယ်မွန်	ઠ૦૦
၁၆၂	ညက ၈၀၄	မင်္မးျို	၃၁၁
၁၆၃	ည∞ ∣ും∣	မောင်သွင်	900
၁၆၄	ညဖာ၈	မောင်စန့် ျဉာဖော်	၃၁၁
၁၆၅	ညသက ၅၃၃	မယဗိုလှိုင်	၃၁၁