- ක් ලි	ဘာသာရပ် – ရူပမေဒ(အခ	ဦးရေ (၁၅၄) ဦး	
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲ	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	ရံအမှတ်		
С	ည၀င ၃၅၉	မသင်းမြတ်ဦး	୧୯୬
J	ଅଶ୍ବ ୪ๅ	မဖြူဖြူသွန်း	୧ଡ୦
9	ညဘက ၂၃၇	မအေဝီမိုး	၃၈၈
9	ညၖာ၃၉	ေအိအိဖြီး	605
ข	ညသ ၂၄၈	မမြင့်မြတ်အောင်	၃၈၁
G	ညဂေ ၂၀	မင်းစိုးစိုးဝိုင်	87°
2	ညဒ ၁၀၅၀	မဖြူဖြူအောင်	۶ 20
െ	ညဖဃ ၁၀၄	မစနိုးခင်	२२२
C	ညဘသ ၃၄၂	ဓောင်ဟိန်းစေယျာလင်း	२२२
00	ညၖၟၟၜ၂	မနိုင်မဉ္စူ	52J
00	ညဖင ၂၄၁	မဝင္နံဝါမ်ိုး	62J
၂	ညၜ ၅၇၀	မသန်းသန်းရျိ	२२ ^०
°5	ည ္ ရ ၂၇၄	မဆောင်းဝတ်ရည်လိုင်	၃၆၈
٥ç	ညစဆ ၅၂	ප වේ නී නී වේ	୧ଜେ
၁၅	ည၀၈ ၂၃၀	ခွန်ရဲထက်	રહિ
90	ညကဟ ၃၈	မသဲစုမွန်	୧ଜ୵
ిగ	ည၀က ၄၂၃	မောင်ဇေယျာအောင်	ଚଜତ
ວຄ	ညသ ၁၆၄	မောင်အောင်ခန့် ဇော်	୧ଜଜ
၁၉	లౖ∞ ११९	မထက်ထက်မြတ်နိုး	୧ଜ୨
၂၀	బ్ రర	မသိမ်မွေ့ဖြူ	୧ଜନ
၂၁	ညလ ၃၂၄၉	မသက်ထားစံ	୧ଜ୨
JJ	ညဒ ၃၈၉	မောင်ကြယ် စင်	୧ଜନ
٦S	ඩං බලර	မအေးအေးမွန်	୧ଜ୧
JŞ	ည္း ၆၂၄	မစန်းစန်းရီ	୧ଜ୧
ไป	ల్లాం ఉన్న	မရွှန်းလဲ့ လဲ့ဖြူ	୧ଜା
JG	ညသန ၁၅၁	မောင်ရဲလင်းနိုင်	୧ ^ଜ ၂
JS	ညသ ၁၄၆	မပြည့်ဟူးခင်	୧ଜ୦
၂၈	ညှစ ၅၁၀	မောင်ဝင်းထွန်းနိုင်	୧ଜ୦
JC	ည _် င် ၂၂၃	မောင်ပြည့်ဖြိုး	୧୭୦
90	ညသမ ၃၁	မဂျူလိုင်မိုး	୧୭୦

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်စွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်) တက္ကသိုလ်/ ကောလိပ် – မော်လမြိုင်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာရပ် – ရူပခေၚေအဝေးသင်) ဦးရေ (၁၅၄) ဦး စဉ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ အမည် စုခုပေါင်းရမှတ်

၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်စွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)				
တကသီဖ	უංංඋ මුගලීම – මීගිඳඟ / ගී			
100 C	/ ဘာသာရဗ် – ရူဗ ေဒ (အခေ	an and a	ဦးခရ (၁၅၄) ဦး	
ະບະ ະ	တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲ	ా అల్లమ్	ද දේ 377 ප දෙදාවේළි:ලෙපාරි	
	ိ ရဲအမှတ်	gung.	A.0 0	
60	చిల రరరర	မောင်ရဲအောင်ဖိ	୧୦୦	
۶J	ညလ ၂၅၆၀	မဆုတေထကျာ်	୧୭୦	
25	ညဖေ ၂၀၂	မခင်စန်းဝင်း	20 0	
99	ည၀ခ ၃၈၄	မောင်အောင်ခန့်ဦး	୧୭୭	
୧୭	ലരം ാര	မောင်မျိုးသီဟဇော်	୧୭୭	
୧ଜ	ඩිය ලිරි	မငွေချယ်ရီ	୧୭୯	
२२	ညဘသ ၄၀၇	မအေးနှင်းသူ	୧୦୦	
၃၈	ညဖဃ ၁၈၀	မောင်ဖြီးခန့်လင်း	୧୭୭	
୧ଡ	ညခဂ ၁၇	မင်းလင်းထွန်း	୧ଅନ	
<u>ç</u> 0	ညသ ၁၅၃၅	မောင်အောင်သူဟိန်း	୧ଅ୨	
90	ଅ¶୍ ାର୍ଜ	မမေမြတ်နိုး	୧ଅନ	
9J	ညတသ ၃၄၀	မောင်ထွန်းလင်း	୧ଅନ	
99	ညရ၀ ၁၀၀	မီနွန်ဒေဝီ	୧ଅନ	
99	ညလ ၂၉၄၆	မောင်မင်းထက်သော်ဇင်	୧୭୨	
9 9	ညလ ၁၁၀၄	မချစ်စုလိုင်	୧ଅବ	
၄၆	ညဖ ၉၄၆	မဝင်းဝင်းနိုင်	୧୦୮	
65	ညသမ ၂၁၃	မမိုးထက်ထက်အောင်	୧୦୮	
၄၈	<u> </u>	မဆုမျက််န်း	୧୭୮	
90	<u></u> ലദ വിര	မရတနာလှိုင်	୧୦୮	
၅၀	ညကဟ ၁၄၅	မောင်ငြိမ်းချမ်းအောင်	୧୦୮	
၅၁	ညဗက ၃၇၆	မောင်မင်းသွေးမွန်	୧୭୨	
ป	ည္း ၁၂၃၂	မမိုးစန္ဒာထွန်း	୧୭୦	
୨୧	ညက ၅၀၉	မဖူးပွင့်ခင်	୧୭୦	
99	ല° १00	မောင်အောင်ဇင်ဖြိုး	୧୭୦	
ງງ	ညဖဃ ၁၁၄	မထူးအီစံ	୧୨୦	
၅၆	ညကက ၂၇၇	မယွန်းမြတ်နိုး	୧୨୦	
୭୧	<u> </u> გი ამა	မောင်နဒီလိုင်း	୧୨୭	
၅၈	မာစ ၇၂၂	မနှင်းယုယုလွင်	66e	
90	ညသ ၆၉၀	မအိနန္ဒာအောင်	୧୨୧	
၆၀	సె ₃ ၂၄ంన	မောင်လိုင်မျိုးအောင်	892	

- J -

- ၃ – ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၀၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဗေးပွဲအောင်) တက္ကသိုလ်/ ကောလိပ် – ဖော်လမြိုင်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာရပ် – ရူပခေၚေအဝေးသင်) ဦးရေ (၁၅၄) ဦး စဉ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဓေးပွဲ အမည် စုံစုမှတ် စုံအမှတ်

၆၁	<u> </u> აით ეევ	මෛරිරේ	892
၆၂	ညသမ ၁၇	မောင်ဝင်းမင်းထက်	୧୨ଜ
දෙම	ညလ ၃၁၃၂	မောင်ရန်ဝိုင်ကျော်	୧୨ଜ
Gç	ည္ခ ၆၄၇	မဆွေဝေိဝင်ထက်	୧୨ଜ
ලො	ညဖ ၃၁	မနင်းသန္တာထွန်း	୧୨ଜ
66	ညဖ ၁၂၁၁	မရတနာအောင်	୧୨୭
Gγ	ညဒ ၄၉၆	မောင်စိုင်းနွံရှိနိ	୧୨୭
ଭେ	ညှှစ ၆၁၀	မောင်အောင်မိုးဟိန်း	୧୨୭
၉၉	ညပ ၃၈၂	မင်းလင်းလက်ဗိုင်	899
γ°	ညဖ ၆၁၇	မအေးသန္တာထွန်း	899
γ°	ညဒ ၁၃၃၅	မောင်ဇော်လင်းထွန်း	999
۶J	ညသမ ၁၈၈	မမျိုးသက်ဝေ	२५२
28	బించ	မလင်းသူဒေ	२ २२
29	ညဒ ၅၁၄	မိဒေလီချမ်း	२९२
วข	చిల రంతిరి	မောင်မင်းကိုကို	661
γG	ညလ ၂၂၆၉	မစန်းသီတာ	661
22	ညလသ ၄၄၀	မနော်မိစူးလေး	667
ຽຄ	ည္စ္လ	မဝေနီဆက်	665
20	ల∞ ९१९	မနှင်းအီလွင်	<u> २</u> २०
ൈ	ညလသ ၄၇၉	မောင်နေရဲဦး	9 50
റെ	ညပန၂၁	နန်းအေးသက်ဖြူ	२ ५०
പ	ညဖဃ ၁၁၀	မအိအိနိုင်	୧୧ଡ
62	ညဘလ ၃၇၅	မသင်းရနံ့လှိုင်	650
ရင္	ညဖဃ ၃၄၈	မနှင်းလဲ့နိုင်	65 0
၈၅	ညဖဃ ၈	မဧေါဖြူ	၃ ၃၈
ഒര	ლი ააე	မလိုင်လိုင်ထွေး	२२२
ຄາ	ည ^{စမ} ၃၃၃	ဗိသဇင်အေး	२२७
റെ	ညဘရ၂၉၆	မောင်ဟိန်း မိုး	२२२
၈၉	තිය රර	မဝဒီထွန်း	२२७
ଡ଼୦	ညသ ၈၈	မောင်သိန်းဇော်ဝင်း	२२२

	- ç -	
اه) ه	မ္မာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ရွင့်ရန	ရှိသူများစာရင်း
	(၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအော	⊳ē)
တက္ကသိုလ်ဴ/ ကောလီဗ်ဴ –	ခတ်လမြိုင်တက္ကသိုလ် 	
အထူးပြုဘာသာရပ် – ရူပေ	•ෛ(ෛාරාර්)	වීලෙ (ඉ ද) වී
စဉ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာ စံုအမှတ်	ခမးပွဲ အမည်	ခုခုပေါ င်း ရမှတ်
၉၁ ညလရ ၃၀၆	မောင်ဟိန်းပြည်အောင်	000

၉၁	ညလရ ၃၀၆	မောင်ဟိန်းပြည့်အောင်	265
Gl	ညဖင္း၆၆	မောင်ခန့်ထူး	२९२
୧୧	ല െ	မောင်ဇင်ထက်ဦး	୧୧ ^ଢ
69	ညဖင ၂၀၅	မောင်လိုင်မင်းပြည့်	୧୧ଜ
CO	ညမဒ ၃၁၀	မအဥ္စလီဟန်မိုး	୧୧୦
ଡଢ	22∞ ၂၅၇၃	မအိပ္ပင္နဲဖြိုး	୧୧୭
୯୧	සං වරව	မောင်ကျော်ခင်လင်း	୧୧୭
၉၈	ညသက ၃၄၇	စောမင်းခော်ဦး	२ २୨
00	ഇദ 1106	မောင်မင်းနိုင်လင်း	299
000	బైలు ၅ండి	မမျိုးစန္နာအောင်	२ २୨
000	ညက ၆၇	မရွှန်းလွဲလွဲအောင်	999
၁၀၂	ညက ၈၀	မပြည့်ယွန်းဝဿန်	999
0 0 C	ညခမ ၂၁၃	မောင် မျိုး မြတ်အောင်	561
009	ညဖ ၆၄၄	မသဲဆုဝေ	667
၁၀၅	ညဒဓ ၆၂	မသဖင်ဝင်း	561
၁၀၆	ညကထ ၂၇၅	မမေလင်းသူ	567
ంం	ညဘလ ၃၂၁	မရိုင်သဖင်	660
ວວຄ	ညဒဓ ၄၉၆	မသဇင်ဖြုထွေး	<i>66</i> 0
၁၀၉	ညသန္ ၁၈၃	မောင်ချစ်လွင်	660
000	లి3 868	မသက်ငုံဖူး	660
000	ညသသ ၁၀၃	မောင်သန့် စင်ကို	660
၁၁၂	ညကဟ ၁၁၀၈	မသင်းပပအောင်	660
200	ညသ ၃၀၆	မယမင်းအေး	660
009	ညသ ၁၄၃၀	မဝင်းစုစုထွေး	660
၁၁၅	ညမဒ ၁၆၃	မောင်ကျော်ဆန်းလင်း	660
၁၁၆	ညလမ၁၀၈	မောင်တောဘလင်း	660
ວວາ	ညဖ ၈၃	မောင်ကောင်းဇင်ဟိန်း	66 0
ວວຄ	టం రింగ	မောင်အောင်ရဲလင်း	660
၁၁၉	ညဘရ ၃၃၈	မောင်သော်တာငြိမ်းချမ်း	660
၁၂၀	ညဖဃ ၂၄၈	မောင်ကောင်းထက်	660

– ၅ – ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်) တက္ကသိုလ်/ ကောလိပ် – ဖော်လမြိုင်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာရပ် – ရူပမေဒ(အဝေးသင်) ဦးရေ (၁၅၄) ဦး စဉ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ အမည် စုံစုပေါင်းရမှတ် ရဲအမှတ်

၁၂၁	ညသအ ၁၀	နန်းမေကဗျာ	၃၂၈
ာ၂၂	 ညဖင ၁၈၆	မရတီရွှန်းလက်ထွန်း	၃၂၈
၁၂၃	 ଅଟ୍ଟ୍ରାମ	မောင်သက်မိုးအောင်	۶J2
၁၂၄	ညလ ၄၀၉	မနှင်းဟေမာစိုး	၃၂၆
၁၂၅	ညရ စ၃၉	မချောထက်ဇင်	၃၂၆
၁၂၆	ညဖ ၄၄၈	မောင်ပြည့်ဖြီးမောင်	၃၂၆
၁၂၇	ညၖ၂၀၇၆	မနှင်းဝါဝါထွန်း	۶J۶
၁၂၈	ညရအ ၃၀၂	မောင်ဝင်းသူစိုး	୧၂୨
၁၂၉	ညသသ ၃၉၉	မဓန္မာနွေးအိ	۶J۶
090	ညဖဃ ၁၈၄	မောင်ခွဲပြည့်ယံ	۶J۶
၁၃၁	ညဖ ၄၆၃	မနေခြည်မှိုင်း	SIS
၁၃၂	ညဘ ၈၄၁	ං පේ වී ප් වී ම	۶J۶
990	ညမဒ ၃၉၆	မစန်းသီတာ	616
२९९	ညဖာဝဂု၈	မဂျူလီယာမင်း	616
၁၃၅	ညဘ ၃၂	မချစ်စုဝိုင်	616
၁၃၆	ညဒ ၁၂၂၆	පෙනොකරේ	616
აგა	ည္၀န္ ၂၄၈	မနိုင်နိုင်ဇင်	616
၁၃၈	ညသ ၁၃၈	မောင်သူရထက်အောင်	611
၁၃၉	ညၜ၁၅	မအိန္ဒြေဖူးပွင့်	611
oço	ညလ ၁၀၂၀	မောင်ရဲရဝို့မောင်	611
၁၄၁	ညသသ ၄၂၆	မောင်သန့် ဝြည့်ဖြီးအောင်	611
ာ၄၂	ညဒ ၁၉၉၈	පොර්යොර්ගේ	611
२९२	ညကဟ ၈၂၄	භෞර්වෛර්වෛ	SJJ
وود	ည္စ၂၉	မောင်စန်းထက်အောင်	<i>6</i> 1 ₀
၀၄၅	ညဖ ၁၂၀	မရွှေစင်ဦး	610
ခၚ၆	ညရ ၁၃၀၅	မစက်ဆွေဆွေဝိုင်း	၇၂၀
०९२	ညဒာ၄၈	မတင်ဓာဗိုး	၃၂၁
၁၄၈	ညဒ ၂၄၅၁	မောင်ကျော်စိုးဦး	၃၂၀
၁၄၉	ညရ ၁၂၈၃	မရိုစုလိုင်	၃၂၀
၁၅ဝ	ညဖေ ၂၀၄	မငွေသိ နိုး	୧୦୦

	၂၀၂၀ ဖညာသင်န	ခ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်စွင့်ရရှိသူများ	ဗာရင်း
	(၂୦୦၉	ှ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲအောင်)	
တက္ကသို၀	ත්/ තොග්රි – රෝගල්	ရိုင်တက္ကသိုလ်	
အထူးပြုံး	ဘာသာရပ် – ရူပခေဒ(အဖ	ခ၀းသင်)	ଣିବ୍ବ (୦୨୨) ଥି
శిస్త్	တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲ	အမည်	هِهوداخَنووصَ
	ရံအမှတ်		
၁၅၁	ညကၡ၂၉၇	မဉမ္မာသ န်း	610
ວປ	ညၖ၂၀၆၉	မောင်ရဲနိုင်ထွန်း	୧୦ଡ
ం లిర	ညသ ၇၃၅	မောင်ပြီးချိ	୧୦ଡ
၁၅၄	ညဖ ၁၁၂၄	မောင်ဆာန်လွီ	୧୦ଡ