## ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်စွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ခကာလိပ် – မိတ္ထိလာတက္ကသိုလ်						
အထူးပြု	ဘာသာရပ် – သတ္တမေဒ(ဒ	ာဝေးသ <b>င်</b> )	ဦးခရ (၁၀၂) ဦး			
<del>စ</del> ဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲ	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်			
	ရံတာမှတ်					
5	မလ ၁၁၂၆	မောင်ဟိန်းထက်ဇော်	ઠીહ			
J	မလ ၂၆	မ <b>ံ်းမြ</b> တ်စံ	<i>ଚ</i> ୦ଡ			
9	өთ გვე	မရိုင်သဖင်ဝင်း	၃၁၈			
9	မရက ၁၁၆	မော <b>်မျိုး</b> မြင့်သူ	ර්ටල			
၅	<del>ଜ</del> ୍ବ ୨၉୧	မသော်သော်ခင်	ර්ටල			
G	မထခ ၅၄	မေဝေရိုင်သီ	<b>१</b> ०1			
?	<del>ი</del> ი ცე	မသိဂ်ီဝင်း	२००			
െ	မထ ၃၃၈	မခင်မာဝင်း	<b>२</b> ०७			
0	မထ ၂၂၁	မချစ်သဲညှာ	၃၀၈			
00	မထတ ၁၁၄	မောင်ကောင်းဝင့်သူ	२०७			
20	өიი მხ	မောင်အောင်ခန့်သူ	<b>२</b> ०७			
၁၂	<sup>ଓ</sup> ଂବ ୧၂	နန်းအေး မွန်း	<b>२</b> ०७			
၁၃	မ <b>୍</b> ရ ၅၃	မစန္ဓဘအောင်	<b>२</b> ०७			
၁၄	ဓထ ါ၁၄	မ <b>ွ</b> င့်ဖြူ <b>ေ</b> ိ	<sub>१०</sub> १			
၁၅	မထတ ၉၅	မောင်ထာတျ	२०१			
၁၆	မထတ ၁၁	မ <b>ျမ်းမြေ့</b> သော်တာ	<mark>୧</mark> ୦၅			
၁၇	မ၀ေဒ ၅	မရူဝါကြွယ်	२०५			
၁၈	မထက ၃၇	မမေမင်းမြတ်	२०२			
၁၉	မပ ၅၁၀	မနော်စမ်း	२०२			
Jo	မပ ၅၀၀	မနင်းဝတ်ရည်ရွှန်း	२०२			
၂၁	မ၀ ၆၂၉	မၜ၁ၜၥလိုင်	२०२			
JJ	မပ ၆၈၄	မောင်ဖြိုးငွေ စိုး	રુગ			
15	မတ ၁၃၉၁	မခင်မြတ်နီး	<b>୧</b> ୦୮			
J9	မလတ ၁၆၃	မထေဝတိုး	<b>१</b> ०1			
Jo	မထ ၅၂၁	မရွှေအဆင်း	<b>१</b> ०1			
JG	မထတ ၁၄၁	မောင်အောင်ထန်း	୧୦၂			
J٦	မလတ၁၈၈	မောင်အောင်ခော်ဦး	500			
ൃെ	မ၀၂၂	မအိသွေငြိမ်း	500			
Je	မလ ၈	မမိုးမိုးသက်ကြူ	500			
२०	မစရ ၁၇	မဝင်းဝဝဖြီး	J@@			

## ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ဓွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာဝမးပွဲအောင်)

(၂၀၁၉ ရန္ ၁၀ ဣ ရ ၁၀၁၉ ၁၀၁၉ တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် – မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ်						
အထူးပြု	ဘာသာရပ် – သတ္တခ¥ဒ(အ	ဦးခရ (၁၀၂) ဦး				
⊅ဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲ	အမည်	စ္စစ္ေပါင်းရမှတ်			
	ရံအမှတ်					
၃၁	မလက ၁၄	မောင်သန့် ဖြင့်မင်း	J@@			
શ્ર	မလတ ၁၁၁	မောင်ဖြိုးဖင်အောင်	J@?			
99	<del>6</del> 0 179	မဇ၁ဇ၁မျိုး	Jer			
99	မထတ ၁၆၉	မောင်စိုးစီခော်	J@9			
୧୭	မလ ၁၁၂၁	မောင်အောင်မျိုးချစ်	Jeo			
$\delta_{\mathbb{G}}$	<del>ი</del> თ	မနှင်းအိဖြူ	J@9			
२२	မ၀ ၂၀၄	မောင်ဇော်လှိုင်ဦး	J@9			
၃၈	ടെയന ഒ	မောင်ရွှေမောင်မောင်	J@9			
୧ଡ	<del>6</del> 00 60	မလပြည့်ေနီး	J@9			
90	မထ ၂၅၈	မနေနီနီနီနီ	J@9			
90	မ၀ ၉၄၆	မခင်သက်ဝင်း	J@ଚ			
9J	မလတ၁	မစုစန္ဒီကျော်	J@ଚ			
98	မင ၂၉	မစောပြည့်ိနန္နာ	J@ଚ			
99	<del>০</del> ০ ৫১১	မစိုးစိုးအား 	1@1			
99	ဓတ ၁၃၃၃	မ <b>ူးသဥ္စ</b> ာငြိမ်း	J©J			
ςG	မရ ၂၂၈	မင္မေယဗို	ୀଣ			
92	eo 515	မောင်အောင်အောင်	ୀଣ			
၄၈	မလ ၁၄၄၆	පෛරිපෙහාරි:	16°			
90	eco co	မောင်ကျော်ဇင်သန့်	J@≎			
၅၀	မလတ ၁၀၃	မယေစိုသာရိ	Jളെ			
၅၁	⊖ඟ ලිලි	မောင်သက်နောင်ထွေး	ൃളെ			
อูป	မလ ၁၃၆၈	မစံထိပ်ထ⊲း	ൃളെ			
98	မ၀ ၄၁၀	မသိမ့်အဖြင့်	ൃളെ			
99	မ၀ဖ ၁၅	မဆုရတီနှင်း ေ ေ	ിംര			
99 0	မလ ၁၁၃၅	မောင်ဝယေ <b>ိုး</b> ၈ ၈ ၈ ၈	്രമെ			
ენ	өდ ეეე	မောင်ထက်အောင်လှိုင် ၂၀ ၂ ၂	്രമെ			
27	မ၀ ၄၁၅	မောင်မျိုးမင်းခော်	Jes			
ეი	မလ ၁၄၃၃	မသီတာမြင့်	Jea			
90 C	မလ ၁၄၄	မစိုးနန္ဒာလွင်	J <del>ი</del> ?			
<u> ଓ</u> ୦	မပတ ၁၈	မဖြူနှ <i>ိ</i> းေ	ൃെ			

## ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလိဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုင	1		
	Sec. (00.1) Se		
ූල් මේ	ဘာသာရပ် – သတ္တမ တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေး		ဦးခရ (၁၂) ဦး စုစုဖေါင်းရမှတ်
*6	ခုံအမှတ် -	\$ 30E	44001014[400
ලිං	<del>ა</del> ,	မောင်မော်ထက်လင်း	ൃെെ
Gj	မာင ၁၆၄	မောင်အေးချမ်းအောင်	၂၈၅
ලර ට	မလတ ၁၅၆	မမျိုးအီနိုင်	ე <u>იე</u>
@ç	<del>ი</del> თ ავვე	မောင်အောင်ထွန်းလင်း	ე <u>ოე</u>
აგ ცე		မဖူး <u>ပြည့်ပြည့်</u> လင်း	
@@ ©	မထည္ ၁၀၃	မချယ်ရီဝင်းမောင်	၂၈၅
	မစ ၉၈		ൃള
<u> (</u> و	မပ ၆၈၉	မဖြူးသီရိ (% န . ၃ န	Jos
<u>.</u>	မလတ၂၉	မဖြိုးအီလို်	၂၈၄
၆၉	မစ ၃၂၄	မၦန်းညက်ဖြူ	၂၈၄
२०	കനെ റ	မောင်သက်ဝိုင်ဖြူး	၂၈၄
So	өი ცაა	မဇာနည်အောင်	၂၈၄
રી	မထ ၅၀၀	မနန်းဆွေရည်ဦး	၂၈၄
રઠ	မရ ၁၅၅	မောင်သူရကျော်	၂၈၃
29	იი ბცნ	မောင်အောင်ကျော်ဖြိုး	၂၈၃
2ე	မငတ ၄၄	မနိုကိုဇူးဇင်	ეიგ
$\lambda_{\mathbb{G}}$	မလတ ၁၁၉	မရတနာဦး	്വി
११	မထတ၁၅၄	မရတနာဖူးငုံ	വ
၇၈	<del>ი</del> ი აეც	မောင်မြတ်မင်းဦး	വി
26	မလက၂၅	မကြည်လဲ့လဲ့ဝင်း	്വി
െ	မထတၥ၈၂	မဆုရည်ထက်	၂၈၁
െ	မလတ ၁၃၇	မောင်ကျော်မင်းထက်	၂၈၁
വ	မလ ၁၃၃၁	မလမင်းငယ်	၂၈၁
၈၃	999 œe	မေေယမုံဦး	ൃെം
၈၄	မစမ ၅၂	မစန်းစန်းအေး	്വം
ളെ	မစ ၂၈၅	မှောောလင်း	്വര
ഒ	မစ ၅၄	မောင်တေဝင်ထွန်း	്വരം
റെ	မထတ ၁၆၁	မစန္ဒီသဲစု	Jre
രെ	မစ ၁၂၅	မခင်ကျော့ကျော့လိုင်	Jre
ളെ	မ၈၂၆၀	မဖြိုးမြတ်ဝိုင်	J.G.
<b>ଡ</b> ଼	မလတ ၁၃၄	မောင်ဖြိုးေစိုး	Jyo
_			

## ၂၀၂၀ ပညာသင်နှစ်၊ အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၉ ခုနှစ် တက္ကသိုလိဝင်စာဒမားပွဲအောင်)

သ်∕ ခကာလိပ် – မိတ္ထီလာ	ကက္ကသိုလ် တက္ကသိုလ်	· ·
တာသာရပ် – သတ္တမေဒ(ဒ	ဦးရေ (၁၀၂) ဦး	
တက္ကသိုလ်ဝင်စာဖေးပွဲ	အမည်	စ္စုပေါင်းရမှတ်
<b>စုံ</b> အမှတ်		
ით 1თ	မရိုင်သဖင်ဦး	၂၇၈
မထ ၄၉၈	မရတီဦး	Jvo
မစ ၁၉၃	မစန္ဒဒကျော်	J??
မစေ ၂၀	မယွန်းဝတီ	Jaa
မထ၀ ၃၁	မကြည်ကြည်နိုင်	Jaß
မထ၁၈၉	မောင်ချမ်းငြိမ်း	ไรอ
မလတ ၁၈၄	မဇာနည်အောင်	J79
မထတ ၁၆၈	မောင်မင်းစန့် (ဇော်	ገሪገ
မလ ၁၄၂၀	မောင်စိုင်းသန့် မောင်	JsJ
မလတ ၁၃၉	မောင်ထွန်းထွန်း	JSJ
မတ ၁၂၃၃	မောင်ဘုန်းထက်နိုင်	٦٧٥
မရ ၃၂၁	မောင်ကျော်ဝင်းထွန်း	٦٧°
	သာသရာဇ် – သတ္တခမ္း( တက္ကသိုလ်ဝခ်ားခမးဖွဲ ခုံအမှတ် မလ ၂၀၃ မလ ၄၉၈ မလ ၁၈၉ မလ ၁၈၉ မလ ၁၈၉ မလ ၁၈၉ မလ ၁၈၉ မလ ၁၈၉ မလ ၁၈၉	စုံအမှတ် မလ ၂၀၃ မခိုင်သဖင်ဦး မထ ၄၉၈ မရတီဦး မစ ၁၉၃ မစန္ဒဘကျော် မစ ၂၀ မယူနိုးဝတီ မထဝ ၃၁ မကြည်ကြည်နိုင် မထ ၁၈၉ မောင်ချမ်းငြိမ်း မလ ၁ ၈၄ မောင်ချမ်းငြိမ်း မလ တ ၁ ၈၄ မောင်ချမ်းငြိမ်း မလ တ ၁ ၆၈ မောင်မင်းခန့် မောင် မလ ၁ ၄၂၀ မောင်စိုင်းသန့် မောင် မလ ၁ ၁ ၃၉ မောင်ထွန်းထွန်း