တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ဓဂုံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သင်္ချာ

වී:දෙ (၁၇၉) වී:

1 <u></u>			
ခင်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	కాలည్	ခုခု ပေါင်းရမှတ်
c	ဆသက ၁၁၆၈	မောင်ပြည့်ဖြိုးဦး	625
J	ဆကရ ၁၁၅၂	မောင်ကျော်မင်းသန့်	505
9	ဆသက ၃၀၇၉	မနန်းမြနှင်းဝေ	୧၉၆
9	ක5ිම දිවර	မချမ်းမြေ့ဖူး	୧ଡ୨
ງ	ဆဖဧ ၃၇	မအိအိဇင်	२०७
હ	ဆဗဟ ၅၀၃	မဆုမြတ်နိုး	၃၈၃
የ	ဆမဥ ၁၈၂၄	မောင်ကောင်းသန့်သူ	၃၈၂
ຄ	ဆဒရ ၃၃၂	မယုယုမော်	୧୨ଡ
ତ	ဆဖဒ ၁၇၃	မောင်ကောင်းပိုင်ဟိန်း	२७७
00	ဆဒမ ၁၈၄၃	မချစ်စုလင်း	२७७
00	ဆဒတ ၅၁၈၁	မောင်ဇွဲသူရ	୧୵ଡ଼
၁၂	ဆမဥ ၃၄၈၇	မောင်နန္ဒဝင်းကျော်	୧୵ଡ଼
၁၃	ဆဥဓ ၁၉၀	မသက်သက်ရွှန်းဝေ	୧୵୭
၁၄	ဆမက ၁၄၇၅	မမိုးသီတာ	279
၁၅	ဆမဉ ၆၈၄	မောင်ပိုင်စိုးထက်	279
၁၆	ဆမဉ ၅၉၅	မယဉ်ယဉ်ထက်	279
၁၇	ဆဒထ ၁၁၆	မအင်ကြင်းဖွေး	575
ວຄ	ဆဥဓ ၁၅၁	မောင်အောင်မြင့်မြတ်	575
၁၉	ဆမဥ ၄၇၀	မောင်လင်းမာန်သစ်	575
၂၀	ဆသက ၁၀၈၉	မမြတ်မျိုးသူ	5J7
၂၁	ဆသက ၁၀၂၉	မရွှန်းလဲ့နဒီယံ	5J7
JJ	ဆမက ၂၂၅	မဇူးဇူးသန့် နိုင်	5J7
15	ဆမမ ၂၀၇	မသွန်းနသီမိုး	5J
JS	ဆသက ၅၇၇	မောင်အောင်ဖုန်းမြတ်	575
J၅	ဆမဥ ၂၀၈	မောင်အောင်ခန့်မော်	२८२

တက္ကသိုလ် – ခဂုံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သင်္ချာ

වී:qෛ (၁၇၉) වී:

စဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခံ့အမှတ်	కాలည్	ခုခု ပေါင်းရမှတ်
၂၆	ဆသက ၂၇၁၉	မသက်သက်စံ	၃၇၁
J٦	ဆဒတ ၄၇၈၄	မဆွေလီနှင်း	२१२
၂၈	ဆဖဧ ၁၉	မဝင်းပပ	२२०
JG	ဆသ၀ ၂၈၄	မကျော့မှူးခင်	२१०
20	ဆဒတ ၄၀၅	မောင်ဌေးခန့်ဟိန်း	२२०
၃၁	ဆဗဟ ၈၁၃	မအိသက်မျူးနွယ်	२२०
51	ဆဥသ ၁၀၁	မောင်အောင်ကြည်မင်း	२१०
55	ဆသက ၅၁၉	မလင်းထက်ထက်ကျော်	२१०
29	ဆသက ၈၉၀	မောင်ဟိန်းထက်ရာဇာ	२२०
65	ဆမဥ ၂၉၇၁	မခင်ချိုထက်	२२०
၃၆	ଚ୦୦୫ ୦୦	မချယ်ရီဇော်	ඉවද
२१	ဆကရ ၂၀၁၂	မဖူးဖူးမြမှူးခင်	ඉමද
၃၈	ဆဒရ ၄၃၅၀	မောင်အောင်ဟိန်းမြတ်	ඉවද
୧ଡ	ဆမဥ ၁၅၈၇	မသဇင်မိုးမြင့်	၃၆၈
90	ဆဒရ ၁၀၄	မောင်ခင်အောင်မိုး	දලිබ
၄၁	ဆဒမ ၁၃၀၉	မငွေစင်မျိုး	၃၆၈
۶J	ဆကရ ၁၄၇၁	မခိုင်ချိုသက်	දලිග
55	ဆဥက ၃၈၃	မဇာဇာမေမောင်	२७७
<u> </u>	ဆဖအ ၂၇၉	မရွှန်းလဲ့ဝေ	२७७
9 9	ဆကရ ၉၄၉	မောင်သူရကျော်	୧୦୦
၄၆	ဆသက ၆၇၃	မယွန်းမြတ်သံလွင်	୧୦୦
97	ဆဒထ ၅၄၅	မောင်ကျော်ခန့်သူ	୧୦୦
၄၈	ဆသက ၁၀၂၂	မောင်အောင်မြင့်မြတ်	දලිව
୨୧	ဆဥဒ ၈၇	မောင်ဟန်မင်းနိုင်	၃၆၅
၅၀	ဆမက ၃၇၀	မောင်အေးမင်းပိုင်	وىح

တက္ကသိုလ် – ခဂုံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သင်္ချာ

වී:qෛ (၁၇၉) වී:

စဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	కాలచ్	စုခုပေါင်းရမှတ်
၅၁	ဆမဥ ၂၂၁	မောင်ပြေဖြိုးမောင်	୧ଡ୨
<u> </u>	ဆရက ၄၉၅	မယွန်းယုယ	وهک
96	ဆမဥ ၁၁၄၃	မောင်ရဲမွန်ဦး	දමද
ეგ	ဆမဥ ၄၂၃၄	မောင်ရင်ကိုထက်	၃ၑႝ၃
ງງ	ဆသက ၁၁၆၂	မနေခြည်ရွှန်းလဲ့အောင်	၃၀၃
၅၆	ဆဖဒ ၄၉၆	မဝါဝါခိုင်	၃၆၂
<u> </u>	ဆဥဓ ၃၁၆	မောင်ဖြိုးပြည့်စုံ	၃၆၂
၅၈	ဆမဥ ၁၂၀၂	မောင်ကျော်မင်းခန့်	၃၆၂
୨୧	ဆဒမ ၆၉၄	မောင်ကောင်းထက်စည်သူ	၃၆၂
ତତ	ဆဥလ ၁၈၇	မဇူးဇူးသက်နိုင်ထွန်း	وها
၆၁	ဆဗဟ ၄၁၈	မမေသွယ်ငြိမ်း	۶۵٦
၆၂	ဆမမ ၈၃	မောင်ထက်ဘုန်းပြည့်	၃၆၂
ତ୍ତି	ဆဥဒ ၁၀၉	မသက်မွန်ဖြိုး	၃၆၁
Gç	ဆမဥ ၃၂၁၈	မဇင်မာသူ	၃၆၁
၆၅	ဆဒတ ၅၁	မဖြူဇင်မော်	၃၆၀
ତତ	ဆဖလ ၄၀	မောင်ဝေလင်းထက်	୧ଌ୦
Gγ	ဆဒတ ၄၂၁၅	မောင်ရဲကျော်	၃၆၀
ຣຄ	ဆမဝ ၃၉၆	မနန်းမြအိမ်	୧୦୦
ရှ	ဆဒဆ ၆၈၂	မသဲစုမွန်	୧୦୦
$\gamma \circ$	ဆဒတ ၁၇၇	မခင်မျိုးစု	୧୨୦
၇၁	ဆဒရ ၁၃၉	မောင်ကျော်စွာဟိန်း	୧୭୦
۶J	ဆဒရ ၅၈၀	မောင်အာကာမင်းဦး	206
૧ર	ဆတဥ ၁၁၁	မဆုဆုမွန်	200
25	ဆဒမ ၃၁၇၇	မောင်လှိုင်မိုးဇော်	୧୨୦
? 9	ဆမက ၇၄၀	မောင်ဟိန်းထက်ဇော်	၃၅၈

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ခဂုံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သင်္ချာ

වී:q (၁၇၉) වී:

N/			
ၜႄ	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခံ့အမှတ်	కాలచ్	ခုခု ပေါင်းရမှတ်
၇၆	ဆဒတ ၅၁၃	မောင်ထူးဆက်နိုင်	၃၅၈
$\gamma\gamma$	ဆဒရ ၆၃	မအိဖြူစိုး	၃၅၈
၇၈	ဆဗဟ ၁၀၈၁	မဇာခြည်လင်း	၃၅၈
୧ଡ	ဆဗဟ ၆၃၃	မယူလင်းလက်	၃၅၈
ຄວ	ဆဥလ ၅၇၄	မောင်စွမ်းထက်အောင်	୧୭୨
ຄວ	ဆကရ ၃၆၈	မောင်ကောင်းစည်သူ	୧୭୨
ရ၂	ဆဗဟ ၁၄၉၀	မနှင်းပွင့်ဖြူ	୧୭୨
၈၃	ဆဒရ ၇၀၅	မောင်မြတ်ခိုင်ဖြိုး	දඉල
ရင္	ဆဒရ ၄၈၇	မောင်ဆန်းလင်းထွန်း	၃၅၆
၈၅	ဆကရ ၁၅၇၅	မောင်အောင်ခန့်မိုး	გეც
ຄຣ	ဆဖဒ ၁၆၃	မယမင်းလှိုင်	၃၅၆
၈၇	ဆကရ ၉၆၃	မောင်မိုးဟိန်းခန ်	၃၅၆
ດດ	ဆတမ ၁၁၉၄	မောင်ပိုင်ဖြိုးထက်	၃၅၆
၈၉	ဆဒဆ ၁၈၈၉	မရွှေရည်မြင့်	දඉල
၉၀	ဆသ၀ ၉၉၆	မအေးမြတ်မွန်	දඉල
၉၁	ဆဥက ၅၁၆	မစန္ဒၥမိုး	୧୦୦
ତ୍ର	ဆတဥ ၈၅၅	မမေရဲဇွန်	୧୨୦
୧୧	ဆမဥ ၁၅၈၀	မစုလဲ့မွန်	୧୦୦
୧୨	ဆတဥ ၃၀၂	မောင်ခန့်မင်းခ	୧୦୦
୧୭	ဆသက ၂၈၆၄	မစုမြတ်သီရိ	୧୦୦
၉၆	ဆသက ၂၂၇	မောင်စွမ်းသတ္တိ	୧၅୨
୧୧	ဆသက ၁၀၆၁	မနိုဇင်အိလှိုင်	୧୩୨
၉၈	ဆဥဓ ၁၅၃	မောင်လင်းဥက္ကာမိုး	୧ଅ୨
ତତ	නට දර ම	မဖြူစင်ထွန်း	୧ଅ୨
000	ဆရက ၁၁၉၁	မကြည်လဲ့ဟန်	୧୩୨

တက္ကသိုလ် – ခဂုံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သင်္ချာ

වී:qෛ (၁၇၉) වී:

စဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	ခုခု ပေါင်းရမှတ်
202	ဆဒမ ၂၃၂၈	မောင်သန့်စင်သန်းမင်း	୧ଅ୨
၁၀၂	ဆမမ ၂၃၁	မောင်ကျော်သူဟိန်း	205
၁၀၃	ဆကရ ၁၁၆၄	မောင်မင်းမြတ်သွင်	205
၁၀၄	ဆကရ ၁၁၅၁	မောင်မင်းသန့်	205
၁၀၅	ဆဥသ ၇၁	မခြူးနေခြည်ထက်စံ	205
၁၀၆	ဆဖစ ၁၅	မသိဂီအောင်	202
၁၀၇	ဆမက ၁၇၅၉	မအိပ္ပင့်ဖြူ	202
၁၀၈	ဆမက ၂၇၈၇	မောင်လင်းလင်းနိုင်	205
၁၀၉	ဆသက ၁၀၇၅	မတင်နီလာဝင်း	5 01
000	ဆဖဒ ၁၀၁	မသဲစုဝင်း	5 01
200	ဆဗဟ ၆၇၁	မောင်ခိုင်ခန့်ရဲဝင့်	5 01
၁၁၂	ဆဒမ ၁၈၀၀	မောင်ကောင်းပြည့်ပိုင်	5 01
၁၁၃	ဆဥသ ၁၁	မခိုင်ဇာမွန်	၃၅၁
၁၁၄	ဆဒရ ၃၄၁	မောင်အောင်လင်းမြတ်	၃၅၁
၁၁၅	ဆမဥ ၂၄၄	မသက်ရည်မွန်	၃၅၁
၁၁၆	ဆမက ၁၈၂	မယွန်းစုမွန်	၃၅၁
၁၁၇	ဆဒမ ၉၈၂	မောင်ဇေယျာထူး	၃၅၀
ວວຄ	ဆမဥ ၁၅၆၅	မမေယမင်းဆုမွန်	၃၅၀
၁၁၉	ဆမဉ ၈၅၁	မမြင့်ပိုးပိုးသူ	୧၅୦
၁၂၀	ဆဥလ ၆၈၄	မရွှန်းပပအောင်	୧୨ଡ
၁၂၁	ဆဒတ ၉၇၉	မကေသွယ်	୧୨ଓ
၁၂၂	ဆဥဓ ၅၀၆	မမွှေးမွှေးဦး	୧୨ଡ
၁၂၃	ဆဒမ ၉၆၁	မောင်ကောင်းမြတ်လင်း	୧୨ଡ
၁၂၄	ဆဗဟ ၉၉၅	မောင်ဟိန်းထိုက်ဇော်	୧୨ଡ
၁၂၅	ဆသက ၃၁၂၅	မလဲ့မာလာအောင်	୧୨ଡ

မို.မြိုဘီယာ – ယချာ			දී: ရေ (၁၇၉) දී
စဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	ခု ခု ပေါင်းရမှတ်
၁၂၆	ဆဥဓ ၇၃၁	မမျိုးဌေးဝင်း	260
၁၂၇	ဆမဥ ၁၀၂၅	မထက်ဥမ္မာလှိုင်	250
၁၂၈	ဆဒမ ၁၅၀၀	မောင်ရဲမိုးအောင်	250
၁၂၉	ဆဒမ ၁၀၆၃	မမေခြူးချို	२ ८०
၁၃၀	ဆဖလ ၄၄၃	မချူးချူးဝေ	250
၁၃၁	ဆမဥ ၁၈၆၉	မောင်ကောင်းခန့်ဟိန်း	250
၁၃၂	ဆတမ ၂၀၃၅	မောင်မင်းငြိမ်းသူ	250
၁၃၃	ဆဒရ ၄၈	မနန်းသဇင်ကျော်	262
၁၃၄	ဆဖလ ၃၄၂	မအေးသီရိခိုင်	262
၁၃၅	ဆဖလ ၄၃၆	မဂျူးထက်ထက်လွင်	262
၁၃၆	ဆဗဟ ၂၉၅	မမဥ္စူသင်း	२९१
၁၃၇	ဆဒရ ၁၄၉	မောင်လင်းထက်အောင်	265
၁၃၈	නය රර්භ	မောင်ရှိင်းထက်ဇော်	२९२
၁၃၉	ဆမရ ၆၀၉	မောင်ပြည့်စုံအောင်	२९१
၁၄၀	ဆဖအ ၁၆၂	မခိုင်စုမွန်	୧୨େ
၁၄၁	ဆဖဒ ၅၁၁	မခိုင်သဇင်နွယ်	୧୨େ
၁၄၂	ဆဥသ ၃၇၇	မောင်စံဝင်းဖြိုး	୧୨၆
၁၄၃	ဆဥက ၂၀၃၂	မဇင်စန္ဒ၁၆ြုး	୧୨େ
၁၄၄	ဆမက ၆၃၁	မရွှေစင်မိုးမြင့်	୧୨୭
၁၄၅	ဆဥလ ၃၉၇	မအိအိသင်း	୧୨୨
၁၄၆	ဆမက ၁၈	မသူသူစံ	୧୨୨
၁၄၇	ဆဒမ ၉၆၈	မောင်ကောင်းသန်	୧୨୭
၁၄၈	ဆတဥ ၄၁၇	မဖြူသွဲ့သွဲ့	୧୨୨
၁၄၉	ဆမက ၉၂၁	မောင်ကောင်းပြည့်ကျော်	୧୨୨
၁၅၀	ဆဖအ ၈၂၀	မအေးဝါဝါမြင့်	୧୨୭

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ခဂုံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သင်္ချာ

			<u> </u>
စ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခံ့အမှတ်	కాలచ్	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
၁၅၁	ဆသက ၃၉၈၁	မောင်သန့်စည်သူသိန်း	୧୨୭
၁၅၂	ဆသ၀ ၁၁၆	မဇင်ဇင်ရွှန်းလဲ့	୧୨୭
၁၅၃	ဆတမ ၉၁၈	မောင်ဝေယံမိုးသူ	२९९
၁၅၄	ဆဒရ ၈၈	မောင်ကောင်းဝေပိုင်	299
၁၅၅	ဆကရ ၁၁၃၂	မခင်မေသူ	262
၁၅၆	ဆဒမ ၁၄၁၃	မငွေလဝင်း	299
၁၅၇	ဆဒမ ၉၅၀	မောင်ဇော်မင်းထွန်း	262
၁၅၈	ဆမဝ ၃၅၅	မအိနှင်းဖြူ	262
၁၅၉	ဆသက ၃၈၄၈	မချောစုလှိုင်	262
၁၆၀	ဆသက ၂၇၈၄	မထက်နန္ဒာထွန်း	266
၁၆၁	ဆဒဆ ၁၉၆၈	မချမ်းမြေ့လွင်	262
၁၆၂	ဆဖဧ ၂၇	မရွှန်းလဲ့ဝေ	265
၁၆၃	ဆဥဓ ၄၇၉	မမေမြတ်ဟန်	265
၁၆၄	ဆဒရ ၃၃၆	မောင်အောင်ခန့်မင်း	265
၁၆၅	ဆမဥ ၂၄၅	မဖြူရှင်းမွန်	265
၁၆၆	ဆဒဆ ၂၀၂၆	မစုပပဝေ	265
၁၆၇	ဆဒဆ ၂၀၁၄	မဆုရတနာဝင်း	265
၁၆၈	ဆဥဓ ၁၂၂၂	မအေးပပခိုင်	265
၁၆၉	ဆဖစ ၂၂၂	မဝသုန်ဦး	265
၁၇၀	ဆဖလ ၁၉၃၀	မောင်ဇွဲမာန်ဦး	265
၁၇၁	ဆဘယ ၃၂၀၂	မဇာဇာယွန်းငုံဖူး	255
၁၇၂	ဆမမ ၁၉၇	မောင်အောင်ကောင်းပြည့်	561
၁၇၃	ဆဒရ ၆၃၆	မငုဝါစိုး	661
२७५	ဆမမ ၇၉၃	မဖူးပွင့်မေ	661
၁၇၅	ဆဗဟ ၁၄၇၅	မောင်ဖြိုးမြင့် ကို	661

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်) တက္ကသိုလ် – ခဂုံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သင်္ချာ

වී:**දෙ** (၁၇၉) වී:

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်) ၀

တက္ကသိုလ် – ခဂုံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သင်္ချာ

වී:q (၁၇၉) වී:

စဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	అంచ్	ခုခု ပေါင်းရမှတ်
၁၇၆	ဆသက ၁၆၂၅	မမေသူသူလွင်	၃၄၁
ວ၇၇	ဆမဥ ၁၇၁၁	မောင်ထွန်းဦးလှိုင်	၃၄၁
၁၇၈	ဆဖအ ၅၇၄	မောင်ဘိုဘိုအောင်	၃၄၁
၁၇၉	ဆမဥ ၅၂၀၈	မောင်အာကာဟိန်း	၃၄၁