တက္ကသိုလ် – ဧတာင်ငူတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ – သတ္တမေဒ

			E.e.o. (4.0) E.
စ ဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	စုခုပေါင်းရမှတ်
၁	uc ე <u>წ</u> ე	မချစ်စနိုးဦး	२ 56
J	ပဖ ၂၆၁	မမျိုးဖြူဖြူသန့်	२५५
5	oc 557	မောင်ရဲရင့်ထူး	२५०
9	ပင ၂၅၆	မခင်ပြည့်ပြည့်ဖြိုး	555
၅	ပဖယ ၃၁၃	မောင်ကျော်ဧာနည်အောင်	6 76
ઉ	ပငတ ၄၇	မပပဝင်း	2 JJ
?	ပဋက ၈၁	မမေဇင်ဦး	510
െ	ပင္ ၁၀၁	မမြတ်နန္ဒာဦး	၃ ၁၉
6	ပယ ၇၆	မောင်သျှားထက်အောင်	၃၁၈
00	ပငက ၁၈	မောင်ကျော်မင်းထွေး	ઇગ
၁၁	ပဋု ၈၀	နန်းအိမ့်ချစ်ငုံ	၃၁၁
၁၂	ပင ၈၇၈	မခင်လဲ့လဲ့ဦး	୧୦၉
၁၃	ပင္စ ၃၇၁	မောင်ခန့် စည်သူမောင်	၃၀၈
၁၄	ပဋသ ၆၃	မသဲစုစုအေး	२०६
၁၅	ပယက ၂၆	မသက်မွန်စိုး	၃૦၅
၁၆	ပဖဘ ၃	မောင်စိုင်းဖေယျာထွန်း	२०५
၁၇	ပဈ ၅	မမြတ်သိက်ကျော်	909
၁၈	ပဖ ၂၄၈	မနန်းအိဖြူထွန်း	909
၁၉	ပဋက ၁၀	နန်းစုပုံချစ်	909
Jo	ითი ეგ	မမော်မော်အေး	5 01
၂၁	ပင ၉၆၃	မမီမီကျော်	5 01
JJ	ഗനെ ഒ	မဓူးဓူးရတနာထွေး	၃၀၁
15	ပငက ၁၆	မတွယ်တာထူး	900
J9	ပဓ ၁၀၆	မခင်ချမ်းသာ	900
J၅	ပဓဓ ၁၅	မောင် ဇင်မျိုးအောင်	500

တက္ကသိုလ် – ဧတာင်ဝူတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ – သတ္တမေဒ

			F.0.2(0.0) E.
စ ဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
ენ	୦ଚଚ ଚ	မောင်ရဲမာန်ခန့်	500
J?	oc Jyy	မဝေဇင်လင်း	500
၂၈	ပဌမ ၄	နော်ဆဲဆဲဂေ	500
J@	ပင ၈၁၅	မယမင်းအေး	200
90	ပင ၆၈၄	မနှင်းဝေဝေ	200
၃၁	ပငစ ၈၃	မောင်ကျော်ဇာနည်ထွန်း	J@@
۶٦	ပဈ ၂၁	မထူးထူးစံ	Jee
55	ပဖက ၃၅	မ႘င့်ဖြူလှိုင်	Jee
29	ပဖ ၁၇၄	မကြည်ဖြူထက်	J@?
	ပငစ ၉၉	မစုပုလဲနွယ်	၂၉၆
રહ	ပငစ ၃၅၂	မအိအိပို	ე၉၆
२१	იი <mark>გ</mark> ეც	မနန္ဒာလင်း	ე၉၆
၃၈	ળથી]]]	မောင်ဝိုင်းချစ်အောင်	Jeo
99	ပဖည ၁၈၇	မမေရီမွန်	Jeo
90	ပစျဎ ၅၆	မောင်သန့် ့ဇင်အောင်	Jeo
၄၁	ပဈန ၇၃	မောင်ဆူရစ်ချ်	Jeo
9J	ပင္စ္ ၄၄၉	မဇင်မြတ်နိုးဦး	Jeo
99	ပင ၈၉၉	မခင်လပြည့်ဝန်း	Jeo
99	ပဋ္ခ ၁၁	နန်းခင်သန္တာစိုး	Jeo
99	ပဋက ၈၂	နန်းသက်ထားဦး	Jeo
ે હ	ပဓပ ၆	နန်းကေဇင်ထွန်း	J@9
97	ပငစ ၄၄၈	မောင်သန့် ့ဇင်ဦး	J@9
၄၈	uco 555	မောင်ချစ် သဲအောင်	J@9
90	ပင ၂၃၈	မခိုင်သဇင်ထွန်း	765
၅၀	ပင္စ္က ၄၃၂	မယမင်းအောင်	J@J

တက္ကသိုလ် – ဧတာင်ဝူတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ – သတ္တမေဒ

			<u> </u>
စဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
၅၁	ပင ၁၀၁၄	မဖူးမြတ်သွယ်	J@J
၅၂	ပဖ ၂၆၃	မဝင့်ဖြူအောင်	J@J
ე २	ပငတ ၁၀၈	မောင်သီဝတင်	J@J
99	ပဋ၈၂	မမြတ်ဖူးသွယ်	၂၉၁
ეე	ပငက ၅၉	မမေမြတ်သွယ်	၂၉၁
ენ	ပဋ ၅၂	မင္ဝါဖြိုး	၂၉၁
ე?	ပင ၆၇၅	မဇူးဇူးငေ	၂၉၁
၅၈	ပငစ ၈၉	မယွန်းဝတီဝတ်မှုံထွန်း	<u> </u> ၂၉၀
<u> </u>	ပယက ၁၀၅	မောင်သန့် ့	J60
ଓ୦	ပင ၉၈၀	မောင်ဟိန်းထက်နိုင်	J60
၆၁	ပင ၅၂၄	မဖြူစုအောင်	၂၈၉
၆၂	ပဋ ၁၂၁	မစန်းအိလှိုင်	၂၈၈
၆၃	ပစျ ၁၁၂	မယွန်းရွှေရည်လှိုင်	၂၈၈
ઉ૦	ပဖည ၄၆	မောင်နေထူးနိုင်	၂၈၈
<mark></mark>	ပင္သတ္ ၁၀၀	မဟေဝန်မျိုးကျော်	၂၈ ၇
ତତ	ပဋၕ ၆၇	နန်းခမ်းရိန <u>်</u>	၂၈၇
ઉ	ပဌမ ၃၀	မစမ်းပပသူ	၂၈၇
၆၈	ပင္စ္ ၃၂၉	မဆုရည်ထက်	၂၈၆
၆၉	ပငစ ၃၉၁	မနှင်းဝေဝေလှိုင်	၂၈၆
γ ο	ပဋ ၂၁	မနန်းစုရတနာစိုး	၂၈၅
၇၁	ပငတ ၇၅	မနှင်းအိအိလွင်	၂၈၅
٦J	ပင ၉၆၈	မောင်မောင်စိုး	၂၈၅
75	ပဋ@ ၅၉	နန်းယွန်းဓူဓူထွန်း	၂၈၅
79	ပယ ၇၈	မဟန်နီလင်းအောင်	၂၈၄
7၅	ပငစ ၃၁၈	မောင်ကောင်းထက်ဇော်	၂၈၄

တက္ကသိုလ် – ဧတာင်ငူတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ – သတ္တမေဒ

စ ဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
	ပဓပ ၁၉	မအေးဆုမွန်	၂၈၄
??	ပဋ ၂၁၀	မောင်နိုင်လင်းဝေ	၂၈၄
၇၈	လတ ၆၉	မောင်မင်းဇော်ထက်	၂၈၂
୧୯	ပင္စ္ ၁၇၃	မဖြိုးဖြိုးဝေ	၂၈၂
െ	oc 567	နန်းခမ်းနွိုး <u>နွိုး</u>	၂၈၁
റെ	ပဋ@ ၇၁	နန်းယွန်းယွန်းခမ်းဝါ	၂၈၁
െ	ပင္စ္က ၄၁၄	မောင်မျိုးမင်းသူ	၂၈၀
၈၃	ပငတ ၁၅၃	မပိုးဝတ်ရည်ဦး	၂၈၀
၈၄	ပဖ ၂၈၆	မသိမ့်ဝေလင်း	၂၈၀
၈၅	008 ၁၁၁	မခိုင်သဇင်သင်း	J?@
၈၆	ပဖ ၃၅၁	မအင်ကြင်းပွင့်ဖြူ	J?@