တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် -တောင်ငူတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ - ရုက္စမေဒ

ဦးဝရ (၅၁) ဦး

			E((3-) E-
•∂ૄ	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တတ္တသိုလ်ဝင် စာဇေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	စုစု ငပါင်းရမှ တ်
5	ပဖည ၁၂၆	မသဉ္ဇာအောင်	२२५
J	ပင ၂၀၈	မမြတ်နိုးခင်	505
5	ပဋက ၂၁	နန်းအဖြူစိုး	500
۶	ပယန ၆၉	မောင်ကျော်ဝင်းရှိန်	500
9	ပင္ေ၂၇၄	မချယ်ရီဦး	२०२
G	ပင္စ္ ၁၄၄	မရှေ့ရည်မြင့်	200
γ	ပင္ ၃၈၀	မချစ်ယွန်းငယ်	၂၉၈
6	og 65	ଜ ଞ ୍ଚ ଓ୍ରିଆ	Jer
6	ပယလ ၂၂	မကျော့ယမင်း	Jea
ಾಂ	ပငတ ၄၅	မယဉ်နှင်အဝ	767
၁၁	იი მმე	မမေမြတ်နိုး	J@≎
၁၂	იი გეგ	မမြတ်သွယ်သွယ်ဝင်း	76°
၁၃	იში 51	မောင်အောင်မင်းဟိန်း	၂၈၉
၁၄	ပဖယ ၂၆၀	မမြတ်စုမွန်	၂၈၈
၁၅	ပငတ ၈၅	မလင်းလင်းနွယ်	၂၈၅
၁၆	୯୯ ଅବର	မောင်ခန့် ပိုင်ဝော်	J _စ ငှ
2	oo Jog	မယွန်နာတီမွန်	Jes
ର	လတရ၂	မအေးသီရိကျော်	၂၈၂
၁၉	ပယက ၅၅	မပွင့်သီရိကျော်	၂၇၈
Jo	ပင ၃၁၈	မမြတ်သက်မွန်အောင်	၂၇၈
၂၁	000 J@2	မငုကြာခိုင်	၂၇၈
JJ	იс 6ცი	မောင်အောင်ပြည်ဟိန်း	J??
75	රට්⊛ ලි	နန်းဂျူးဂျူးငယ်	J??
J9	ပင္စ္ ၂၄၂	မောင်တင်ဘိုဘိုအောင်	J??
Jo	୍ଟ 15	မောင်ေေယံစိုး	J [∂] 6

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် -တောင်ငူတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ - ရက္စမေဒ

ဦးဝရ (၅၁) ဦး

			E. c. (2) C.
•ۇ	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တတ္တသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုစုငပါင်းရမှတ်
JG	ပဖ ၁၁၉	မောင်ညီညီကျော်	Jขอ
J?	ပင္စ ၃၆၉	မယွန်းနဒီမောင်	J?อ
၂၈	ocm ço	မ ူ လိုင်မိုး	างอ
J@	ပင္ ၁၆၄	မဝင်းထက်ထက်ဦး	J79
90	ပဓက ၃၀	မောင်ကျော်မင်းထက်	J79
၃၁	୍ଟ ଧି	မဝတ်မှုံထွန်း	J?9
શ્ર	ပင္စ ၃၇၂	မမိုးသဇင်မွန်	JJ5.
99	ပင္သတ္ ၁၁၄	မစုရတနာထက်	J7J
२५	ပဥ္ျာ ၅၈	နန်းအေးသိဂ်ီထက်	ไ√≎
୧၅	ပင္စ ၁၆၃	မနွေးနွေးလှိုင်	Jγ≎
99	ပင္သေ ၃၃	မ အိရွေ ဇင်	٦γ°
२१	ပင္စ ၇၁	မယမင်းထွေး	٦٧°
၃၈	იი მც	မစုမြတ်မွန်	ეჱც
୧ଡ	පටම පිපි	မောင်ရွဲမာန်ထက်	၂၆၈
90	ပဇတ ၇၀	မအိထက်မွန်	Jee
90	ပဇတ ၁၀၄	မ ူး သဲစံ	ൄ൫൫
۶J	ပင္စ္က ၄၃၀	မောင်ကျော်ထက်အောင်	JGG
99	ပင္သော ၁၄	မနှင်းသဖင်	JGG
99	ပင္စ ၂၄၁	မသိမ့်ဖြူဖြူအောင်	ეჱჱ
99	၀င ၂၄၁	မန္ဒီ	ეჱჺ
çG	ပငစ ၁၉၀	မပြည့်ပြည့်ဖြိုးသူ	J [©] ç
97	ပဈ ၁၇၅	မောင်အောင်မျိုးထွန်း	ე [©] ၃
၄၈	ပင္စ ၃၆၄	မောင်အယ်ဖန်ဗိုလ်	JGo
90	0C0 J22	မောင်ပြည့်စုံအောင်	Jo?
ე0	ပဋ ၁၈၄	မမေသဲဇာလီနိုင်	ეე ^ც
၅၁	ပင္စ ၄၄၁	မောင်ထွေးလင်းအောင်	Jè@