တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ပြည်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ဒဿနိက**ေဒ** 

<u> లి: ల</u>ి లి:

10			
စဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	<b>ခုခု</b> ပေါင်းရမှတ်
c	ပပ ၇၂	မောင်ကျော်ဇေယျ	२५०
J	ບບ ວິເວິງ	မောင်ကောင်းဆက်မင်း	୧୦୨
5	ပပ ၃၈၃	မောင်မင်းခန့် ဇော်	ୗତ୍ତ
9	ပဃသ ၆၇၉	မဆွေဇင်ဝင်း	JGJ
ე	ပဗအ ၃၈၅	မဇူးဇူးဇင်	JGJ
ઉ	ပသ ၃၀၆	မောင်သော်ထူးဇင်	၂၉၁
የ	ပဝအ ၂၇၈	မဝေဝေမြင့်	၂၉၁
ຄ	ပပအ ၄၀၈	မောင်ငြိမ်းချမ်းဇော်	၂၈၇
ତ	ပပ ၂၉၈၄	မောင်သက်ဇော်	၂၈၁
00	ပဝ ၃ဝ၂	မောင်အာကာဖုန်းမြင့်ဇော်	ୗ୵ଡ଼
00	၀၀ ၁၀၈	မောင်မင်းသုခ	၂၇၈
၁၂	ပရ ၈၈၉	မပပဝင်း	725
၁၃	ပဗ ၁၀၂	မခင်ငြိမ်းချမ်းကို	725
၁၄	ပရ ၃၄၂	မအိမ့်သီရိမ္ပန်	၂၇၆
၁၅	ပပ ၂၃၁၉	မိုင်ရတနာအောင်	၂၇၆
၁၆	ဂဢဆ ါ််ခ	မောင်ရဲမင်းထက်	၂၇၆
၁၇	ပပ ၂၁၁၃	မရှင်းကဗျာအိမ့်	၂၇၆
ວຄ	ပဃ ၃၁၂	မောင်ဇွဲကိုကို	၂၇၆
၁၉	ပဝအ ၅ဝ၉	မောင်အောင်ကျော်ကျော်	၂၇၆
၂၀	ပလေ ၁၁၉	မဇွန်သင်းဖြူ	၂၇၆
၂၁	ပပ ၁၀၆၇	မရတီဖြိုး	J ?D
JJ	ပပခ ၃၈၅	မောင်လမင်းသူ	J 79
JS	ပပ ၁၅၉၂	မမိုးသီတာ	J 79
JS	ပက ၅၇၉	မမော်မော်ထွန်း	J ?D
JJ	ပန ၈၈၂	မောင်လှိုင်ဘုန်းမြင့်	J 70

တက္ကသိုလ် – ပြည်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ – ဒဿနိကမေဒ

0	1	10	
ວ:ຣຊ	( P	J)ě:	
L 4		JIL	

÷			
စဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုပေါင်းရမှတ်
ეც	ပရ ၃ဝ၈	မမေဝတ်မှုံဖူး	ეკე
JS	ပက ၇၆၄	မသီရိမ္ပန်	ეკე
၂၈	ပပခ ၅၆၂	မောင်ဇင်မျိုးအောင်	ეკე
JG	ပန ၉၂၄	မခိုင်နှင်းဝေ	ეკე
၃၀	ပန ၇၈၂	မဝင့်သီရိထက်	ეკე
၃၁	ပပထ ၅၈၄	မောင်စစ်ငြိမ်းချမ်းအောင်	ეკე
Sl	୦ရ ၄၅၉	မဇင်နွေဦး	J?9
55	ပက ၇၀၈	မရွှေရည်သက်နိုင်	J?S
२९	ပဃဆ ၂၆၁	မချမ်းမြေ့လမင်း	J?9
20	ပကက ၃၂၂	မောင်ဖွဲညီ	J?9
રઉ	ပကက ၄၁၄	မအေးမြတ်မွန်	J?S
२१	ပဃဆ ၃၀၂	မောင်ခန့်ကိုကိုအောင်	J?9
၃၈	ပပထ ၅၇၁	မပိုးအိသဲ	J?9
୧ଓ	ပပ ၂၃၁၁	ဆလိုင်းထွေးအောင်	J79
90	ပမ ၄၂၇	မမေမြတ်သူ	J?9
၄၁	ပရ ၉၉၂	မောင်ဟိန်းဓာနည်ဦး	175
۶J	ပဃ ၃၆၇	မမြတ်အိဖြူ	175
99	ပရ ၈၇၃	မခိုင်ဇာလင်း	775
99	ပရ ၆၈၂	မယုဇနတင်	175
90	ပဃ ၁၃၁	မောင်အောင်ကျော်ဇင်	775
၄၆	ပဆစ ၁ဝ၆၈	မအေးချမ်းမြတ်ဖြိုး	175
92	ပလ ၁၂၃၅	မောင်သစ်လွင်ထူး	775
၄၈	ပဗ ၅၆၉	မစုပုံချစ်	151
୨୯	ပပလ ၁၀၈	မောင်မင်းသုခ	ეკე
၅၀	ပပ ၁၉၃၅	မောင်ဇင်မိုးအောင်	151

တက္ကသိုလ် – ပြည်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ခဿနိက**ေ**ဒ

ဦ:eq ( ၉၂ ) ဦ:

U			
⊜ဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	అలచ్	<b>ခုခု</b> ပေါင်းရမှတ်
၅၁	ပပထ ၂၈၆	မောင်မိုးယံအာကာ	JJJ
ງງ	ပဗအ ၆၄၀	မောင်အေးချမ်းအောင်	JJJ
96	ပဂ ၂၃၂၁	မိုင်ဟန်နီ <b>အော</b> င်	7.27
ეგ	ပဃသ ၆၉၈	မောင်ဇော်မင်းသူ	JJJ
ეე	ပလ ၁၃၂၉	မောင်အောင်သူရဖြိုး	JJJ
ენ	ပဃ ၂၂၂	မောင်ရဲမင်းသူ	၂၇၁
<u> </u>	ပဝတ ၁၅၉	မပွင့်စံပယ်မိုး	၂၇၁
၅၈	ပမဠ ၄၇၂	မောင်ရဝေဇော်	၂၇၁
90	ပတ ၇၈၇	မအိရွှေဇင်	၂၇၁
ତତ	ပဝဘ ၃၁၁	မခိုင်သဇင်ဖြိုး	၂၇၁
၆၁	ပဝဘ ၆၁၅	မသူသူသော်	၂၇၁
Յյ	ပမ ၃၅၂	မမေသက်မွန်	Jqo
၆၃	ပပ ၁၇၉၇	မသိမ့်သိမ့်ဝေ	Jqo
၆၄	ပဆ ၉၀၂	မောင်လှိုင်မြင့်ထွန်း	၂၆၉
ნე	ပဃဥ ၄၄၅	မောင်စိုးထက်ဝင်း	၂၆၉
ତତ	ບບ ວຄຄຄ	မနှင်းဝေဝေလှိုင်	၂၆၉
Gر	ပပ ၁၃၂၇	မခိုင်ပြည့်စုံ	၂၆၉
၆၈	ပပထ ၂၅၈	မောင်နေမျိုးခန်	ენე
იმ	ပဗအ ၃၄၇	မသက်စုခိုင်	ენც
၇၀	ပရရ ၂၇၄	မောင်ဘိုဘိုအေးနိုင်	၂၆၉
၇၁	ပတက ၃၇၉	မသဲပွင့်ဖြူ	ენც
J	ပဆ ၈၆၈	မသဲဟေမာန်စိုး	၂၆၈
૧ર	ပဃက ၂၆ဝ	မအေးနုထွေး	၂၆၈
୧୨	ပမဠ ၅၅၁	မောင်လင်းထက်ဝေ	၂၆၈
2	ပမဠ ၅၆၅	မအိအိဖြိုးသိမ့်	၂၆၈

တက္ကသိုလ် – ပြည်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ – ဒဿနိကဧေဒ

ဦ:eq ( ၉၂ ) ဦ:

ၜၜ	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	ခုခုပေါင်းရမှတ်
<sub>ି</sub> ତ	ပက ၅၈၂	မဆုမြတ်နှင်း	၂၆၈
የየ	ပပ ၁၃၆၄	မောင်စိုင်းမောင်မောင်လွင်	၂၆၈
၇၈	ပဝအ ၆ဝ၂	မနုနုဝေ	၂၆၈
୧୯	ပပ ၁၈၂၈	မောင်အောင်အောင်ဇော်	၂၆၈
၈၀	ပဝဆ ၃၈၂	မောင်ထက်ဝေအောင်	၂၆၈
ຄວ	ပပ ၉၂၀	မိုင်မျိုးစန္ဒာထွန်း	၂၆၇
ရ၂	ပပထ ၂၄၄	မောင်မင်းသူအောင်	၂ଓ <sub>୧</sub>
၈၃	ပမ ၇၇၃	မောင်ညီမင်းထက်	၂၆၇
၈၄	ပဃ ၁၇၆	မမေမွန်ဖူး	၂၆၇
၈၅	ပဝ ၆၂၈	မဝေဝေသင်း	ାତତ
၈၆	ပပ ၂၁၉၅	မောင်ဇော်ပိုင်ဦး	്വെട്
၈၇	ပပ ၂၂၄၆	မောင်ထက်ကိုဦး	്വെട്ട
ຄຄ	ပရ ၈၇၂	မောင်ဇင်လင်း	്വെട്ട
စ၉	ഗരോ ഗാറ	မောင်နိုင်တင်ဆွေ	၂၆၅
၉၀	ဂဢ ၃၃၄	မစန္ဒာဆွေ	၂၆၅
၉၁	ပပအ ၁၁၈	မဆုမြတ်ဇော်	၂၆၅
ତ୍ର	ပဝ ၃၅	မောင်ပြည့်ဖြိုးပိုင်	၂၆၅