တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် - ဟုမ္မလင်းကောလိပ်

အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

6	-		-	0
5:00	5 [9	1 1	Ď:
~.~~	4 340	-/	1 1	
			, ,	

			E. 6. (37) E.
ခင်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုခုပေါင်းရမှတ်
<u> </u>	စဟရ ၉၁၉	မလုံးစိန်	၄၁၁
J	စဟက ၁၄၆၄	မအိုဇင်မိုး	900
9	စဖမ ၁၁၅၁	မောင်ကျော်ဆန်းလွင်	909
9	စဖ ၂ဝ၆၉	မခင်ယုဌေး	9 0J
၅	စဖ ၁၉၇၄	မနှင်းနှင်းခိုင်	୧୧୭
G	စဟပ ၁၄၉၄	မကြည်ပြာထွန်းလွင်	२७०
?	စဟ ၂၇၈၂	မစန္ဒ၁မိုး	၃၈၈
ຄ	စဖမ ၁၁ဝ၉	မောင်ရဲရင့်နိုင်	၃၈၆
9	စဖ ၁၇၂၃	မသန္တာမိုး	၃၈၃
00	စဟက ၁၅၅၈	မောင်ထွန်းရန်အောင်	၃၈၃
၁၁	စဖ ၂၂၈၇	မဆွေဆွေဝင်း	၃၈၀
၁၂	စနဉ ၁၂၁၈	မရတနာဦး	5 నల
၁၃	စဖ ၂၃၅၂	မစန်းရီသန်း	२७७
၁၄	စဖဒ ၈၃၈	မသူသူဇင်	ર 7હ
၁၅	စဟက ၁၄၆၉	မသိန်းမြိုင်	ર ડી
၁၆	စဟရ ၉၁ဝ	မနှင်းနှင်းခိုင်	કડી
၁၇	စ ပရ ၉၁၈	မောင်ဘုန်းကျော်	२ ७०
ວຄ	စဖမ ၁ဝ၃ဝ	မခင်ဇာကျော်	२ ७०
၁၉	စဖရ ၁၇၆၄	မောင်ဝင်းရွှေဦး	၃၆၉
Jo	စဟရ ၉၄၂	မောင်အောင်ပြည့်ဖြိုး	၃၆၁
၂၁	စဖက ၉၂၄	မစန္ဒာလင်း	906
JJ	စငပ ၉၈၅	မသီသီဦး	୧၅၅
75	စဟက ၁၃	မောင်ဝဏ္ဏထွန်း	୧၅၅
J9	စဟက ၁၅၂၂	မခြူးကေဇင်ဝင့်	୧၁၂
JĴ	စယ ၂၁၁၃	မစန္ဒဂခင်	၃၅၁

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် - ဟုမ္မလင်းကောလိပ်

အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

6	7	1 0
ဉ:eရ	9.) දී:
	1 7 -	1 / 5

			F. 2 (47) F.
මට	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခဲ့အမှတ်	အမည်	စုခုပေါင်းရမှတ်
၂၆	စဟ ၁၉၄၃	မဖြူဖြူသီ	გ ე၁
J٧	စဟရ ၉၃၀	မဇင်မာထွန်း	२ ၅०
၂၈	စဟက ၁၂၂၃	မရွှေရည်ဝင်း	२ ၅०
J@	စဟ ၂၅၃၁	မစန်းနုလှိုင်	୧୨୯
२०	စငပ ၁၂၄	မအိသိဖြူ	290
၃၁	စဟက ၃၆	မစုမြင့်ကြည်	၃၄၈
રી	စဟပ ၁၆၅၇	မယွန်းဆုခမ်း	२ ၄၈
99	စဟ ၁၉၃၉	မမိုးမိုးဝင်း	ફ ુઉ
२५	စငပ ၉ဝ၃	မခင်ယုလှိုင်	ફ ુઉ
୧၅	စဟက ၁၀၄၄	မနီလာစိုး	२ ९១
રહ	စလရ ၁၁၁	မောင်စစ်ကျော်	२ ९១
२१	യെ ഭിഠ	မနန်းယေခမ်းလီ	299
၃၈	စဟ ၂၉၆၅	မနွဲ့့ယဉ်ဝင်း	299
୧ଡ	စယ ၃၀၄ ၇	မမူမူသိန်း	999
90	စဟက ၁၅၄ဝ	မဆွေဆွေသန်း	999
90	စဟမ ၁၁၈၆	မဇင်မာအောင်	રકા
9 J	စဟက ၁၅၈၀	မပန်းဥ	રકા
99	စဟက ၁၁၃၉	မခိုင်ခိုင်မိုး	990
99	စဖ ၂၀၄၃	မောင်လှမြင့်ဆွေ	990
99	စခ ၁	မနန်းဆုရွှေစင်ကို	२५०
ુ ઉ	စငပ ၁၂ဝ	မပပနိုင်	୧୧ଡ
97	စဟရ ၉၄၃	မအေးချမ်းမေ	999
၄၈	စဟ ၂၀၁၇	မောင်မျိုးသက်အောင်	999
96	စဟက ၁၀၅၅	မောင်ကျော်ထိုက်စံ	999
၅၀	စၿရ ၂၄ဝ	မောင်ဖြိုးသူအောင်	၃၃၈

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် - ဟုမ္မလင်းကောလိပ်

အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

ဦးရေ (၇၂) ဦး

			L ((2))L
ම්	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုခုဧပါင်းရမှတ်
ე ^ე	စဟ ၂၅၂၉	မသီသီမြင့်	१२७
อู	စဖမ ၉၁၃	မောင်ကြည်ဝေမြင့်	१२७
26	စဟ ၂၁၂၄	မောင်အောင်မင်းခန့်	२२ ७
ე9	စဖ ၁၆၇၃	မောင်ကျော်သီဟ	ફ ે
ງງ	စဖရ ၁၇၄၂	မစိုးစိုးဦး	ફ ે
ეჱ	စခ ၁၅၉ဝ	မအေးမွန်လွင်	229
97	စဟမ ၁၀ ၇၇	မမြင့်မြင့် စန်း	555
၅၈	စဟက ၁၃၃၄	မောင်အောင်မျိုးကျော်	557
ეც	စဟက ၁၃၃ ၇	မယဉ်ယဉ်ကြည်	550
ઉ૦	စဖ ၄၇၁	မငြိမ်းငြိမ်းစိုး	550
၆၁	စက ၂၄၃၇	မရေ႒မွှေ့လှိုင်	550
၆၂	စဟက ၁၅၆၉	မကြူကြူအေး	220
ઉર	စငပ ၁၀ ၇၃	မမြမျိုးနွယ်	990
ઉ૦	စဟက ၁၂၄၈	မောင်ကျော်ဇောဟန်	990
<mark></mark>	စလမ ၈၄၇	မောင်ရောလော	ક ીહ
ତ୍ର	၈ငတ ၁၀၂၇	မောင်ရွှေလရောင်	ટ ીહ
ઉત્	စဟပ ၁၄ဝ၆	မခင်ချောကြည်	573
၆၈	စဟ ၁၇၇၁	မဆောင်းနှင်းဖြူ	કૃત્રેહ
ઉ၉	စကက ၁၃၄၀	မသင်းလဲ့ကြည်	ક1હ
γ 0	စကက ၃၇၀	မသင်းသင်းမွန်	6 10
၇၁	စဟ ၁၈၂၅	မောင်ထက်	6 10
7]	စဟ ၂၀၉၀	မရတနာကြွယ်	୧၂၁