တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – မြင်းခြံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

قُ:حو (وع) قُ:

⊜ဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခံ့အမှတ်	కాలည်	ခုခု ပေါင်းရမှတ်
с	မကဃ ၃၈၄	မခင်စန္ဒာမွှေး	၄၀၁
J	မခ ၂၆၅၇	မောင်ယဉ်မင်းထွန်း	୧୭୨
5	မညဂ ၁၁၈၈	မစောသန္တာလင်း	၃၅၈
9	မိ၃၀င ဟဏာမ	မောင်အောင်ကိုကိုမင်း	200
ව	မဌ ၁၆၃၈	မစိုးမိုးစံ	୧୭୨
હ	မည ဧ၂၉	မသဲဆုနိုင်	၃၅၁
የ	မက ၁၁၂၈	မမြတ်ဆုမွန်	२९२
ଚ	မကရ ၁၄၇	မသက်မွန်မြင့်	२९२
ତ	မဌသ ၂၀၉	မနှင်းရွှေဇင်ထွန်း	299
00	မအာ ၂၆၉၇	မဌေးဌေးနှင်း	250
00	မကဥ ၉	မလှိုင်လှိုင်မိုး	၃၃၈
၁၂	မသဆ ၉၂၈	မောင်ခန့်နောင်	253
၁၃	မသသ ၁၀၀၃	မောင်စွမ်းဇင်ကို	୧၃ତ
၁၄	မဏာ ၈၉၇	မခင်ဖြိုးဝေ	୧୧ଡ
၁၅	မဏာန ၁၁၆၃	မဝါဝါထွေး	655
၁၆	မကဥ ၈၅၀	မနှင်းနုလှိုင်	252
၁၇	မညဥ ၂၅၀	မောင်ရဲဝင်း	525
ວຄ	မဏန ၁၂၅၈	မောင်မျိုးအောင်	55J
၁၉	မသမ ၁၃၃၃	မဇာခြည်သင်း	220
၂၀	မဏာဝ ၁၂၆၂	မမေဇင်ဝင်း	220
၂၁	မခ ၂၁၃၈	မောင်ဇော်မိုး	220
JJ	မသဆ ၁၀၄၈	မအိသူစံ	220
JS	မက ၄၈၈၃	မောင်ထွန်းလင်းဝင်း	650
J۶	မက ၄၃၄၁	မောင်ကောင်းခန့်နိုင်	၃၂၈
၂၅	မသ ၅၈၈	မပိုးပိုးအေး	5JS

တက္ကသိုလ် – မြင်းခြံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

قُ:وم (وم) قُ:

[®] ဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာပေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	ခုခု ေ ပါင်းရမှတ်
၂၆	မသက ၃၇၀	မောင်လှိုင်မင်းထက်	ઠીડ
J٦	မသတ ၁၃၀၉	မဝေဝေအောင်	515
၂၈	అస్రి నిని	မစုဝေနှင်း	576
JG	မဏ ၂၆၁၀	မသန်းမြတ်စိုး	၃၂၁
90	မဏာန ၉၁၂	မောင်လွင်မိုးကျော်	၃၁၉
၃၁	မက ၁၇၇၄	မဖြူဖြူသင်း	၃၁၉
бl	မက ၃၆၀၀	မစုမြတ်ကြည်	၃၁၆
55	မဏ ၂၇၃၀	မလှိုင်နှင်းဝေ	၃၁၅
29	မဏာန ၁၁၂၂	မောင်မောင်ချစ်	၃၁၅
୧၅	မသဘ ၉၈၄	မောင်နေထွန်းလင်း	રુર
၃၆	မဏာန ၁၂၆၁	မဝါဝါအောင်	205
२१	မဌ ၁၆၆၄	မသန့်သန့်	રુર
၃၈	မဏန ၁၁၃၈	မသန်းသန်းစိုး	202
୧ଡ	မသဆ ၁၀၇၉	မမိုးမြတ်မွန်	501
<u>ç</u> o	မကရ ၅၅၃	မမေဇင်အောင်	၃၁၂
၄၁	မကဂ ၆၉၇	မဖြူသန့်	၃၁၂
۶J	မညဂ ၁၀၅၂	မမိုးနှင်းပွင့်	၃၁၁
65	မဏ ၃၁၃	မမေဇင်သိမ့်	၃၀၁
<u> </u>	မဏန ၁၀၈၃	မောင်ကျော်လင်းအောင်	၃၁၁
6 2	မကတ ၃၆၀	မအိဇင်မိုး	200
çG	မအာပ ၃၃၀	မဟန်နီထွန်း	୨୦୨
9?	မဏ ၂၅၉၂	မမေမီမီကျော်	୧୦୨
၄၈	မက ၄၃၈၂	မဟန်မျိုးနွယ်	၃၀၅
୨୦	မည ၉၇၇	မအိမ့်ပွင့်ဖူးပိုင်	၃၀၂
၅၀	မညဂ ၃၄၀	မသန်းသန်းစိုး	၃၀၂

တက္ကသိုလ် – မြင်းခြံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

قُ:وم (وم) قُ:

ې و	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	ခုခု ေပါင်းရမှတ်
၅၁	မသဘ ၈၁၅	မသင်းယုဆွေ	50J
ງງ	မဏ ၆၅၃	မထက်ထက်စံ	၃၀၁
୭୧	မဏန ၃၄၄	မောင်သန်းထက်အောင်	200
ეგ	မသဆ ၂၇၅	မစိုးစန္ဒာထွန်း	JGG
ງງ	မက ၃၄၆၉	မောင်ကျော်ဇင်	ୗତ୍ତ
၅၆	မကဂ ၆၇၈	မနေခြည်လွင်	JGG
୭?	မခ ၃၆၅၄	မဟေမာန်ဦး	၂၉၈
၅၈	မသက ၃၀၄	မောင်သန်းထွန်းအောင်	၂၉၈
୨୧	မဏလ ၃၇၀	မောင်ရန်မိုးအောင်	၂၉၈
ତତ	မကဂ ၆၄၄	မသန္တာ	၂၉၈
၆၁	မခ ၂၈၀၇	မရွှေရည်ဝင်း	ୗୢଡ଼ୄ୵
၆၂	မသဆ ၁၁၂၆	မမေပြုံးအောင်	ୗୢଡ଼ୄ୵
ලිද	မက ၅၆၀၄	မအေးအေးမူ	ୗୢଡ଼ୄ୵
၆၄	မခ ၂၇၇၉	မဟန်လင်းဝေ	၂၉၆
၆၅	မသ ၁၀၉၇	မောင်အောင်မင်းသန်	၂၉၆
ତତ	မသသ ၁၂၅၁	မောင်ဖေဝင်းသန်	၂၉၆
٦ر	မသမ ၅၅၃	မောင်ဝင်းမင်း	၂၉၆
ຣຄ	မက ၃၆၁၆	မနိုးနိုးခင်	၂၉၆
ရစ	မခ ၁၅၀၇	မနွယ်ရီလွင်	ୗୢଌୄୄ
၇၀	မခဆ ၄၂၆	မဝေဝေခိုင်	ୗୢଌୄୄ
၇၁	မခဆ ၄၉၅	မပန်းအိဖြူ	ୗୢଌୄ
۶J	မသ ၆၉၈	မအိမ္မန်ကျော်	ୗତ୍ର
૧ર	မသမ ၄၄၇	မဖြူဖြူစန်း	ୗୢଌୄୠ
29	မသတ ၆၄၈	မနှင်းနှင်းဝေ	ୗୢଌୄୠ
29	မက ၃၀၆၄	မအိအိငြိမ်း	ୗୢଌୄୄ

၄ တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – မြင်းခြံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

ۇ: وى) ۋ:

စ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	కాలည్	စုခု ပေါင်းရမှတ်
၇၆	မညဂ ၁၁၇၂	မလပြည့်ဝန်းလဲ့	ୢ୲ଡ଼୨
??	မညလ ၁၂၇	မအိခိုင်ဆွေ	୵ୄୄୄୄୄ
၇၈	မသ ၄၁	မခင်ဆွေသွယ်	୵ୄୄୄୄୄ
୧୦	မဏာ ၁၇၈၆	မယဉ်မေလှိုင်	JGS
ຄວ	မခ ၁၂၅၂	မဝင်းသန္တာမော်	୵ଡ଼ୄ
ຄວ	မခန ၃၅	မဇင်ဓင်ဒျွေး	୵ଡ଼ୄ
၈၂	မခဆ ၅၆၆	မောင်ကျော်ဇင်ဝင်း	JGS
၈၃	မခထ ၁၂၀	မခင်မျိုးသွယ်	୵ଡ଼ୄ
ရင္	မသသ ၃၀၆	မဇာလီမိုး	JGS
၈၅	မက ၄၀၃၃	မသီတာစန်း	JGS
၈၆	မကန ၂၃၈	မမြင့်မြတ်နိုး	୵ଡ଼ୄ
၈၇	မဌ ၂၆ဝ	မသူဇာထွေး	ીઉર
ຄຄ	မသမ ၄၀၅	မောင်မင်းခန့်ကျော်	JGJ
၈၉	မဏ ၁၅၈၄	မဆုယဉ်ခိုင်	161
ဝ၅	မကဃ ၃၈၉	မသက်မာလင်း	JGJ
၉၁	မသ ၁၂၀၀	မအေးအေးနိုင်	၂၉ဝ
Gl	မသဇ ၃၃၁	မောင်ချမ်းပြည့်အောင်	၂၉၀
ଡ୧	မသ ၁၁၆၀	မောင်ဇော်ထက်အောင်	၂၈၉
ଡ୨	မသက ၂၀၁	မောင်လျှံဖြိုး	၂၈၉
୧୭	မက ၁၇၃၇	နော်အယ်ခူဝါး	၂၈၉