တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်အဧရှ့ပိုင်းတက္က**သိုလ်**

အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

ဦးရေ (၁၁၄) ဦး

9 CD	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဧမးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
၁	ဆဗထ ၇၃၃	မစံယုနွေး	२ <i>७</i> ५
J	ဆရပ ၈၉၂	မဝေစံပယ်သင်း	રહિર
5	ဆရမ ၉၉၃	မဇင်မာဝေ	
9	ဆရပ ၈၂၇	မနှင်းပွင့်ဖြူ	୧၁၁
၅	ဆဝသ ၂၆၈၉	မောင်ထက်မြက်အောင်	292
ઉ	ဆေ ၁၂၀၀	မဆုမြတ်မွန်	999
?	ဆဈလ ၂၅၅၈	မထက်ထက်ဆောင်းဦး	२२७
၈	ဆရ ၆၈၆	မအိသဥ္စာအောင်	557
6	ဆဝသ ၁၆၈၁	မောင်အောင်ပိုင်ဖြိုး	2 J9
00	ဆရပ ၂၃	မဇာနည်ဝေ	511
၁၁	ဆတည ၃၆၅	မောင်ဟိန်းကိုလတ်	၃၁၈
၁၂	ဆရမ ၁၅	မလှိုင်နှင်းဝေ	၃၁၆
၁၃	ဆည ၇၀၂	မဝင်းယုယုနိုင်	၃၁၅
၁၄	ဆရပ ၂၂၃	မအေးမြတ်ဖြိုး	ફગ્દ
၁၅	ဆတည ၄၃၈	မမြတ်ပန်းသစ္စာ	રુડ
၁၆	ဆဝသ ၃၅ဝ၁	မသော်ဇင်မေ	505
၁၇	ဆဈလ ၈၁၂	မောင်ထွန်းဖော်ဦး	ઠગ
၁၈	ဆရ ၂၆၉၉	မောင်ဟန်ဇင်မျိုး	၃၁၁
၁၉	ဆရပ ၈၉၃	မခင်မျိုးသူဇာအောင်	၃၁၁
Jo	ဆခ ၇၂ဝ	မဝေဝေခိုင်	၃၁၁
၂၁	ဆဝသ ၁၄၇	မင္ဝါအောင်	200
JJ	ဆခ ၇၂၅	မဝင်းသူဇာ	200
15	ဆခ ၁၀၂၅	မအိသက်ခိုင်	२००
J9	ဆဈလ ၂၂၅၇	မောင်နိုင်ထက်လင်း	२००
J၅	ဆခ ၁၀၉၂	မောင်ဟန်ငြိမ်းထက်	२००

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်အဧရှ့ပိုင်းတက္က**သိုလ်**

အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

ဦးရေ (၁၁၄) ဦး

<u> </u>			E. 6 (2 2 4) E.
ခင်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
JG	කෘ ලිලිද	မောင်ဇာနည်လင်းလက်	२००
J٦	ဆဝဖ ၁ဝ၁	မောင်ဖြိုးမင်းကျော်	२००
၂၈	ဆရမ ၂၈၁	မောင်အောင်ထက်ပိုင်	२००
J@	ဆဝသ ၃ဝ၇၂	မလမြတ်ဝါဆို	२०७
२०	ဆဝသ ၂၇၅၉	မောင်သီဟအောင်	२०७
၃၁	ဆဗထ ၁၂၃၃	မကေကေမိုးမြင့်	२०७
51	ဆဂ ၁၂၉၈	မောင်မင်းအောင်ကျော်	२०७
55	ဆဝက ၂၂၅	မနှင်းအိဖြူ	२०७
99	ဆအလ ၅၃၈	မောင်ဆန်းထူး	२०७
99	ဆဓက ၃၀၆	မမြတ်ပွင့်စံ	२०७
રહ	ဆခ ၁၁၈ဝ	မရွှေရည်မင်း	२०७
२१	ဆဝသ ၃၄၂၂	မရွှန်းလဲ့လဲ့ဖြူ	२०७
၃၈	ဆဗထ ၁၁၂၅	မနှင်းဝတီကျော်	၃၀၈
୧୯	ဆရမ ၃၁၂	မခိုင်ဇင်သန့်	၃၀၈
90	ဆဝဖ ၁ဝ၉	မောင်သူရစိုး	२ ००
90	ဆဈလ ၇၇၄	မစုမြတ်မွန်	२०१
9 J	ဆသတ ၂၇၈၆	မမေမြတ်နိုး	२०१
99	ဆဂဈ ၃၈၈	မရွှေရည်ဝင်း	२०१
99	ဆရ ၁၄၆၈	မဟေမာန်မင်းစိုး	२०१
99	ဆရ ၇၈၅	မနှင်းယုဝေ	२०१
9ઉ	ဆဈလ ၁၇၅၂	မအိရတနာကျော်	२०१
97	ဆဈလ ၁၁၃၉	မောင်ကျော်သူလွင်	२०१
၄၈	ဆဝသ ၃၃၆၉	မစန္ဒာပြည့်	२०१
90	ဆဂ ၃၂၄	မအိမ့်ချစ်မေ	२०१
၅၀	ဆစျပ ၃၈၈	မအိအိထွန်း	२०७

တက္ကသိုလ် – ရန်ကုန်အရှေ့ပိုင်းတက္က**သိုလ်**

အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

ဦးဧရ (၁၁၄) ဦး

8			<u> </u>
ခ္	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
၅၁	ဆဂဈ ၂၉၇	မယွန်းဝတီဦး	२०७
ป	ဆရ ၁၂၄၆	မောင်ချစ်မင်းဝေ	२०७
ე?	ဆဆတ ၅၅၇	မောင်ဝေယံလင်းသော်	२०७
ე9	ဆဒပ ၇၇၄	မဝေဝေလှိုင်	२०७
ງງ	ဆရ ၁၈၈၄	မယုယုအောင်	२०७
ეჱ	ဆခဧ ၂၆၆	မအိုအိုနိုင်	२०७
ე?	ဆခေ ၃၂၁	မမိုးပွင့်သူ	२०७
၅၈	ဆဝသ ၃၅၅၇	မောင်ခန့် လင်းမောင်	२०७
9C	ဆဝသ ၁ဝ၃၄	မဖြုံးစံပယ်ခိုင်	२०७
ଓ୦	ဆဈလ ၃၂၃၉	မောင်ကျော်ဇေယျာမင်း	२०७
၆၁	ဆဝသ ၆၆၄	မမြတ်ဖူးပြည့် စုံ	ર૦၅
၆၂	ဆဝသ ၂၉၅	မရွှန်းလဲ့သူ	২০၅
ઉર	ဆဝသ ၂၂ဝ၂	မမေမြတ်သူ	ર૦၅
ઉ૦	ဆခ ၇၂၂	မကေသွယ်ငြိမ်း	ર૦၅
<mark></mark>	ဆရ ၅၉၂	မစုစန္ဒာမြင့်	ર૦၅
ତ୍ର	ဆရ ၆၇၄	မဇင်မာသိမ့်	ર૦၅
ઉત્	ဆရ ၁၈၅၇	မောင်ခနို့ဝင်းအောင်	২০၅
၆၈	ဆဝသ ၁၉၆၆	မဆွေဆွေဝင်း	२०५
၉၉	ဆရ ၁၃၁၁	မောင်ဇော်ထက်အောင်	२०५
70	ဆဂ ၁၆၄၂	မောင်ဖြိုးဝေအောင်	२०५
၇၁	ဆခ ၆၇၂	မနှင်းနှင်းဝေ	२०५
าป	ဆရ ၁၆၅၈	မဇာဇာဗွန်	२०५
7ર	ဆသတ ၁၇၈၅	မောင်လင်းမြတ်အောင်	२०५
79	ဆခ ၁၁ဝ၈	မောင်သူရိန်ထွန်း	२०५
7ე	ဆရရ ၁၄၁	မခင်လေးနွယ်	२०५

တက္ကသိုလ် — ရန်ကုန်အရှေ့ပိုင်းတက္က**သိုလ်**

အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

8		
):ea	000	1 -
P-60		1 2:
		-

8			<u> </u>
စ ဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
ૃઉ	ဆရ ၂၆၃	မောင်မင်းမင်းအောင်	२०५
??	ဆဝသ ၁၇၅၈	မယဉ်ယဉ်ငြိမ်း	909
၇၈	ဆဂ ၁၅၆၀	မတင်တင်ဝေ	२०२
୧୯	ဆဓဇ ၁၁၅	မမေဇင်ဖြိုး	२०२
െ	ဆခ ၁ဝ၈၄	မကေဇင်ထက်	२०२
ຄວ	ဆဝသ ၃၅၁၃	မဇာဇာမိုး	२०२
്	ဆဆတ ၂၄၄	မနိုင်နိုင်ထွေး	રુા
၈၃	ဆရ ၁၁၉၇	မမြကေသီ	રુગ
၈၄	ဆခ ၄၄၄	မဖြူဖြူစန်း	રુા
၈၅	ဆရ ၁၆၁၆	မောင်အောင်ဇာနည်ဖြိုး	રુા
၈၆	ဆခေ ၁ဝ၆	မောင်ပြည့်ဖြိုးဇော်	၃၀၁
၈၇	ဆဈလ ၂၀၉၁	မပြည့်ပြည့်ဖြိုး	၃၀၁
റെ	ဆရ ၁၄၄၈	မသင်းနဒီငယ်	၃၀၁
စ၆	ဆရ ၁၆၁ ၇	မပြုံးမမ	၃၀၁
၆၀	ဆဝသ ၂၄၃၁	မောင်ဆုပြည့်ကျော်	၃၀၁
၉၁	ဆသတ ၁၈၅၁	မဇင်ဝါဝါထွန်း	200
Gl	ဆရ ၁၆ဝ၈	မအိအိဖြိုး	200
ଓ୧	ဆရ ၁၇၂၃	မသက်ထားလွင်	200
ଓ୨	ဆဆတ ၅၂၈	မောင်ကျော်ညီညီလင်း	200
ලე	ဆဂဈ ၃၄၆	မမြင့်မြတ်ဖြိုး	200
၉၆	ဆခ ၁၆ဝ	မသဲဆုသန္တာစိုး	200
ઉ૧	ဆခေ ၉ဝ၇	မသဲမြသန္တာ	200
၆၈	ဆရ ၂၆၅၉	မောင်သူရကျော်	900
99	ဆဝဖ ၂၄၅	မနွေးနွေးလှိုင်	900
000	ဆဝသ ၃၃၁၉	မမိုမိုမြတ်နိုး	२००

တက္ကသိုလ် - ရန်ကုန်အဧရှ့ပိုင်းတက္က**သိုလ်**

အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

ဦးရေ (၁၁၄) ဦး

ခဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရ မှ တ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ <u>်</u>		
၁၀၁	ဆခ ၁၁၃၁	မောင်ရန်မျိုးနိုင်	500
၁၀၂	ဆဒပ ၅၇၈	မမိုးမိုးစန်း	500
၁၀၃	ဆဆတ ၅၃၉	မအိဇင်ဝေ	JGG
၁၀၄	ဆသတ ၃၈၈၅	မစံပယ်ဖြူ	JGG
၁၀၅	ဆသတ ၂၁၄၉	မောင်မိုးထက်ယံ	JCC
၁၀၆	ဆဈလ ၁၀၅၅	မသဲဆုမိုး	JGG
၁၀၇	ဆဈလ ၇၃၁	မမိုးပပသွင်	Jee
၁ဝ၈	ဆဝဖ ၁၅၇	မောင်ညီသူ	JCC
၁၀၉	ဆရဒ ၇၂၆	မောင်သက်အောင်စိုး	JGG
၁၁၀	ဆရ ၁၇၂၉	မခင်ဆွေလင်း	၂၉၈
၁၁၁	ဆရ ၈၄၅	မယမင်းပျိုပျို	၂၉၈
၁၁၂	ဆရ ၈၅၃	မပန်းခရေ	၂၉၈
၁၁၃	ဆၜ ၁၃၃၂	မောင်ရဲလင်းအောင်	၂၉၈
၁၁၄	ဆဂဈ ၁၆၉	မခိုင်ဇင်သော်	၂၉၈