တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – မုံရွာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

ۇ:ھو (3) ئ:

	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်		
ခဉ်	್ರಾಂಗಿಂದ ಗಿದ್ದಕ್ಕಿತ್ ರಾಜ್ಞಾನ್ನೆಯಿಂದ್	အမည်	ခုခု ပေါင်းရမှတ်
-5	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
	စည ၂၀၄၈	မထက်ထက်အောင်	୧୯୨
		မနန်းသက်ဦး	
J	စည ၁၄၅၇		୧୭୨
5	စဂ ၁၄၃၃	မပွင့်ဖြူခိုင်	୧୦୦
9	စည ၁၈၉၁	မမေဂျူလှိုင်မိုး	දංල
ງ	စဂ ၁၅၁၇	မအိသက်ဖြိုး	၃၈၈
હ	စညမ ၉၅၃	မောင်နေသူလှိုင်	२०७
የ	စညမ ၉၃၄	မောင်မျိုးမင်းထွဋ်	၃၈၆
ຄ	စည ၁၃၈၃	မဆုပိုပိုဝင်း	၃၈၆
ତ	စညမ ၉၆၁	မမြင့်မြင့်အေး	၃၈၅
00	စတ ၁၇၅၁	မောင်သော်တာလွင်	၃၈၂
00	စဂ ၂၁၂၉	မစုဖြိုးဝေ	२७२
၁၂	စၿလ ၁၄၆	မနှင်းသီရိလှိုင်	२७२
၁၃	စတ ၁၇၇၆	မောင်မျိုးမြင့်အောင်	၃၆၉
၁၄	စည ၁၇၈၃	မအေးမွန်ထက်	၃၆၈
၁၅	စည ၁၃၀၇	မအိမ္ပန်မွန်မြင့်	၃၆၈
၁၆	စရ ၂၃၀၇	မထက်ဝေလွင်	၃၆၅
၁၇	စည ၁၄၄၈	မသက်မွန်ဦး	રુઉર
ວຄ	စည ၁၁၉၃	မမျိုးမဌေး	၃၆၂
၁၉	စရ ၁၇၅၁	မမျိုးရတနာအောင်	୧ଅ୨
၂၀	စည ၁၇၄၉	မောင်ဖြိုးဖြိုးဇော်	୧ଅ୨
၂၁	စည ၁၈၃၄	မစုစုဖြိုး	୧ଅ୨
JJ	စဎ ၂၇၇	မမြို့မြို့စန်း	202
JS	වෙ වරර	မမိုးသန္တာဦး	5 01
JS	စဂခ ၃၉	မစိုးစန္ဒာအောင်	୧୨ሮ
JJ	စညမ ၁၂	မဆုမွန်ဖြိုး	၃၄၈

တက္ကသိုလ် – မုံရွာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

ۇ:دم (3) ئ:

စဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	ခုခု ပေါင်းရမှတ်
	စဎ ၉၇	မောင်သက်ပိုင်ဖြိုး	२९१
٦	စအတ ၃၀၄	မဆုစံလွင်	୧୨୫
၂၈	စတ ၁၀၄၆	မလှသဇင်ဦး	୧୨େ
JG	စၿပ ၃၀၈	မောင်လှိုင်းသစ်	୧୨୫
20	စဎတ ၅၅	မခိုင်မာမြင့်	୧୨୭
65	စည ၁၉၁၅	မဉမ္မာလင်း	567
51	စဂ ၁၈၇၃	မကေသီခိုင်	567
25	စၿပ ၃၅၁	မောင်သီဟန်ဖြိုး	२९०
२९	စရ ၃၅၁၄	မောင်ကောင်းထက်ကျော်	२८०
୧၅	စည ၁၂၄	မသက်နှင်းဖြူ	२५०
၃၆	စရ ၇၅၃၃	မောင်ဇင်မင်းထွေး	२९०
२१	စရ ၇၉၈၆	မောင်ရဲထက်ကျော်	956
၃၈	စဎ ၂၆၃	မမေလွင်ခိုင်	220
୧ଡ	စၿပ ၁ဝဝ၅	မောင်ရာဇာစိုး	୧୧ଡ
<u> </u>	စတသ ၈၂၇	မဖွေးဖွေးငြိမ်း	୧୧ଡ
65	စရ ၁၁၆	မစုဝေထွန်း	665
9J	စၿလ ၁၅၃	မနန္ဒာလင်းသူ	665
99	စဗက ၃၅၂	မအိအိမြိုး	665
99	စတ ၈၃၄	မဝင်းသူထက်	220
9 9	စရ ၂၃၃၁	မသင်းဆုလှိုင်	222
၄၆	စည ၁၆၇၅	မကျော့ကေခိုင်	225
92	စဂ ၁၅၇၄	မစုစုလှိုင်	555
90	စရ ၈ဝ၂၅	မမြသိဂ်ီ	55J
୨ሮ	စဂန ၉၇၃	မထက်ထက်ခိုင်	550
၅၀	စယ ၁၇၂၆	မဆွေဇင်မော်	5 50
ନ ୨୧ ୨୨ ୨୦ ୨୦ ୨୦ ୨୦	စဎၹ ၁၅၃ စဎၮ ၃၅၂ စတ ၈၃၄ စရ ၂၃၃၁ စည ၁၆၇၅ စဂ ၁၅၇၄ စရ ၈ဝ၂၅ စဂန ၉၇၃	မနန္ဒဝလင်းသူ မအိအိဖြိုး မဝင်းသူထက် မသင်းဆုလှိုင် မကျော့ကေခိုင် မမြသိင်္ဂ မမြသိင်္ဂ မထက်ထက်ခိုင်	555 555 555 555 555 555 555 555 555 55

တက္ကသိုလ် – မုံရွာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

ۇ:دم (3) ئ:

ခဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	ခုခု ပေါင်းရမှတ်
၅၁	စည ၁၄၄၆	မခိုင်မေဦး	୧၂ଓ
ว ၂	၅၂၅ ထပစ	မခန့်ဧကရီဦး	୧၂୦
96	စရ _၇ ၆၃၁	မဌေးဌေးခိုင်	၃၂၈
ეგ	စဎတ ၃၃၂	မအိဇင်ဖြိုး	515
ეე	စပ ၁၅၄၁	မစန်းစန်းမော်	5J <i>S</i>
ეც	စယရ ၁၃၃၂	မသီတာခိုင်	5J <i>5</i>
ეკ	စညမ ၈၃၂	မနီနီမာ	515
၅၈	စတမ ၉၂၁	မောင်အောင်ခိုင်ဖြိုး	5J <i>S</i>
<u> </u>	စရ ၂၃၄၆	မဆုသက်ဝေ	၃၂၆
ତତ	စတသ ၈၃၄	မောင်ဝေယံထွန်း	၃၂၆
၆၁	စဎက ၁၂၇၃	မောင်ထက်နိုင်	, ຊຸງຄ
၆၂	စညလ _ု ၆၈	မသင်းနံ့သာကျော်	