တက္ကသိုလ် – မြိတ်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

<u>ਵੈਂ:੦੧ (੨੦੦) ਵੈਂ:</u>

			E. 20 (270) E.
•€	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	စုစုငပါင်းရမှတ်
5	တမမ ၁၃၂၁	မောင်အာကာဟိန်း	ე [©] ¢
J	တစဆ ၈၁၅	မောင်ဖော်မောင်စိုး	990
5	တမမ ၁၃၂၀	မအိဖြိုးေ	676
۶	တစ္ ၁၀၄၄	မောင်ပိုင်းဖေယျာငြိမ်း	676
၅	တစလ ၉၈၀	မနှင်းနုလွင်	676
G	တစဆ ၈၀၉	မဝင်းနန္ဒ ာစိုး	611
γ	တမ ၅၅၆၂	နေဘ်မေရီယာဝင်း	61٥
മ	တမ ၂၉၁၀	မအေးမြတ်မိုး	၃၁၈
9	თი ცცი	မဒီဇင်ဘာနှင်း	၃၁၆
00	တမက ၂၉၄	မ ူး ပြည့် စုံ	දං၅
22	တမ ၃၀၆၉	မသ ို အေး	ද ව ඉ
၁၂	တစ ၁၀၉၃	မစန္ဒဘဝင်း	ද ං၅
၁၃	တနမ ၃၀၀	မမေဖင်လင်း	929
၁၄	တစလ ၉၃၃	မောင်ဇာနည်အောင်	6 51
၁၅	တဘ ၁၃၀၈	နော်အေးစီ	၃၁၁
၁၆	တမမ ၆၄၄	မဟေမာမြင့်	၃၁၀
ગ્ય	တမမ ၅၄၅	မောင်ဝင်းထိုက်အောင်	၃၁၀
ວຄ	တာပဗ ၅၁၇	မောင်အာကာဖြိုး	၃၁၀
၁၉	တမ ၅၀၉၈	မဖြူဖြင်မှာ	၃၁၀
J٥	တစလ ၂၆၅	မဝင်းဆင့်ဆင့်အောင်	၃၁၀
Jo	တမ ၅၂၈၂	မကြယ်စင်လင်း	၃၁၀
JJ	တမ ၅၀၂၇	မဆုပြည့်သဇင်မိုး	၃၁၀
Ję	တမ ၅၀၁၅	မစုပြည့်သဇင်မိုး	၃၁၀
J9	တမက ၇၀၆	မဖင်မာအေး	200
Jo	თი ციე	မသီတာနေ့ဦး	200

တက္ကသိုလ် – မြိတ်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

				E. 24 (27) E.
_	•€	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဇေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	စုစု ငပါင်းရမှတ်
	JG	တမ ၁၈၅၅	မကေဇင်လင်း	२००
	J?	თა ქეცე	မောင်ဆန်းလင်းထွန်း	२००
	ൃെ	တမ ၂၄၁၄	မ ာ ခြည်ဦး	२००
	J@	တမ ၅၇၇၀	မသင်းသင်အအေး	२००
	२०	တနမ ၁၅၉	မခင်စန္ဒ၁ဖြိုး	२००
	၃၁	တ⊚သ ၁၆၆	မသင်းသင်းမြတ်	200
	6٦	თө ეე၄၂	မရွှန်းလဲ့လဲ့ဝင်း	200
	99	တမ ၅၆၁၀	မထွဋ်သီရိသင်း	200
	२५	တဘ ၁၃၀၂	မနိုနိုကို	200
	୧၅	တနတ ၄၇၇	မောင်ဘုန်းပြည့်စုံ	२०७
	ęG	တနတ ၅၄၅	မောင်ညီညီမင်းမြတ်	२०७
	२१	တမ ၃၈၃၄	မအေးပွင့်ခိုင်	२०७
	၃၈	თა ქეებ	မယွန်းမြတ်မြတ်ဇင်	२०७
	୧ଡ	တန ၅၀၄	မအိုဇင်ထွေး	२०७
	90	တန ၅၈၈	မောင်ပိုင်ဖေရဲလင်း	२०७
	90	တာမ ၅၁၅၅	မနှင်းနှင်းယု	२०७
	۶J	တမက ၃၈၁	မချစ်စုနဒီ	२०७
	99	თө восе	မောင်လွင်ဆန်းဦး	၃၀၈
	99	တမ ၂၃၈၃	မောင်မင်းသိန်း	၃၀၈
	90	თი ხმხმ	မမြဖြူစင်	၃၀၈
	ςG	တာမ ၂၀၅၇	မတင်မာစိုး	၃၀၈
	97	တမ ၃၆၇၆	မောင်မိုးကျော်	၃၀၈
	၄၈	თө გგეე	မောင်သတိုးရာဇာလင်း	၃၀၈
	90	တမ ၅၀၅၀	နန်းအိကြုကြူမွှေး	၃၀၈
	၅၀	တမ ၄၇၇၆	မ မိုး ပွင့်ဖြူ	၃၀၈

တက္ကသိုလ် – မြိတ်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

ဦးရ (၁၄၀) ဦး

			5.00(0,00) 5.
● ∱	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	စုစုငပါင်းရ မှ တ ်
ეი	တမက ၁၇၀	မမိုးစန္ဒဝ	၃၀၈
อป	တမက ၄၃၀	မနီလာအောင်	20 n
୬୧	တမက ၂၂၉	မောင်သန့် ဇင်လင်း	၃၀၈
99	တမက ၅၃၅	မောင်အောင်မျိုးဆက်	၃၀၈
ງງ	တနမ ၃၇၅	မမြတ်မိုး	२०१
ეG	თ ფეიცი	မသက်မျူးအမြိ	२०१
27	თ ყეეე	မအေးသဖင်	२०१
၅၈	တနမ ၄၆၈	မခင်ချစ်အေး	२०१
90	တမ ၃၅၅၆	မဖြူဖြူအေး	२०१
Go	တစလ ၁၇၁	မောင်မျိုးဖော်	२०१
Go	တာပဗ ၆ဝဝ	မစိမ့်စိမ့်သူ	२०१
၆၂	တမက ၆၁၄	မစန္ဒီဝင်းဖေ	२०१
G၃	တမ ၂၈၅၉	မယမိုဖူး	२०१
Gς	တကန ၅၁၆	မထွန်းအိသန္တာမင်း	२ ०७
<u> </u>	တပတ ၁၇၅	မ ူ းသက်ထား	२ ०७
66	တမ ၅၈၇၉	မငြိမ်းစုအောင်	२०७
Gγ	တမ ၅၃၅၆	မနေခြည်ချမ်း <u>မြေ</u> လွင်	20G
၆၈	တမ ၃၆၇၀	မ ူး ထက်ကိုကို	20G
$_{ m G_{ m G}}$	တမ ၄၁၄၆	မသက်နှင်းဆု	20G
70	တမ ၄၄၃၄	မနှင်းနှင်းထွေး	20G
၇၁	တမ ၄၄၀၆	မယုယထွေး	20G
าป	တမ ၄၈၆၄	မနှင်းအိဖြိုး	20G
૧ર	တမ ၄၈၅၂	မခိုင်ဖာဖြိုး	२०७
१५	တမ ၁၃၄၄	မဇင်ဇင်နွယ်	२०७
าอ	တမ ၁၂၀၉	မောင်ဖြိုးေဟိန်း	२०७

တက္ကသိုလ် – မြိတ်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

දී:කෙ (၁၄၀) දී:

			E. 24 (242) E.
•€	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဇေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	စုစုငပါင်းရမှတ်
ηG	တဘ ၆၀၉	မောင်မျိုးကျော်သူ	୧୦၅
27	တမ ၂၃၁၁	မောင်ကျော်သူရဖြိုး	२०१
၇၈	တမ ၄၀၃၅	မောင်ကျော်ဖင်စိုး	୧୦၅
୧୯	တမ ၂၁၉၀	မန္ဒီဦး	୧୦၅
6 0	တမ ၅၀၈၁	မောင်ကိုကိုမောင်	২০၅
റെ	တမက ၂၈၄	မသဲဝါဝါခိုင်	২০၅
ചെ	တမက ၆၂၂	မအိကလျာမိုး	২০၅
වේ	თөთ ე၄၃	မောင်သက်နိုင်ဦး	২০၅
၈၄	တမက ၇၂၄	မယဉ်ယဉ်အောင်	২০ <u>৩</u>
ഉ	တမ ၂၉၅၁	မောင်ရှိုင်းေယံ	২০၅
ର ଓ	တစသ ၉၃၂	မခင်နှင်းဝေ	२०१
၈၇	တနတ ၅၉၁	မစံနန်းတွဋ်လျှံ	२०५
๑๑	တပခ၂၅၆	မခိုင်နှင်းဝေ	२०५
စဨ	თა ენეთ	မစုငြိမ်းသူ	२०५
ଡ ଼	တမ ၄၃၈၆	မနှင်းအီထွေး	२०५
၉၁	တစဆ ၁၁၂	မမေယွန်းလဲ့ဖော်	२०५
@J	တန ၅၇၁	မောင်အောင်ကြည်မင်း	२०५
ଓ୧	တာမ ၁၇၃၀	မောင်မင်းဆက်ပိုင်	२०५
6 9	တာမ ၅၀၃၁	မပြုံးမြတ်မွန်	२०५
	တပဗ ၆၄၁	မကလျာမေဦး	२०५
၉၆	တမက ၁၁၀	မအိုသဖင်ခိုင်	२०५
ଓ୧	တမ ၃၃၇	မောင်လင်းခန့် ပိုင်	२०२
၉၈	တာမမ ၁၉၉	မနိုယာဝင်းလှိုင်	२०२
99	တန ၂၂၆	မောင်တိုးတက်လင်း	२०२
200	တမ ၄၆၅၀	မောင်မင်းသီဟနိုင်	२०२

တက္ကသိုလ် – မြိတ်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

<u>ਵੁੱ: ੦੧ (੦५०) ਵੁੱ:</u>

			E ((
•€	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာငဖေပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	စုစုငပါင်းရမှတ်
202	တမ ၄၄၀၅	မမိုးသက်ထွေး	२०२
၁၀၂	တမ ၁၃၀၃	မောင်မိုးယံဦး	२०२
၁၀၃	တမ ၁၁၃၅	မပပ ိုင်း	२०२
၁၀၄	တမ ၁၄	မအလင်္ကာရို	२०।
၁၀၅	တၜဆ ၂၀၆	မအေးဟေမာန်ဆောင်း	२०ी
၁၀၆	တနတ ၅၅၃	မအေးသဇင်မိုး	9∘1
૦૦૧	တနတ ၅၇၃	မဆုဆုလင်း	9∘1
၁၀၈	တနည ၂၀၆	မထက်ထက်မြတ်	9∘1
၁၀၉	တဘ ၅၄၄	မသန္တဂန္မွယ်	9∘1
220	တမ ၅၅၄၁	မခင်သန္တာဝင်း	9∘1
၁၁၁	တမ ၅၆၀၀	မယုဇနသန်း	२ ०J
၁၁၂	თө გცნი	မ ြူဖြူစို း	२०1
၁၁၃	တာမမ ၅၁၀	မရွှေ ဇင်မိုး	२०1
၁၁၄	တစ္ ၂၂၂	မောင်စိုးထိုက်အောင်	२ ०1
၁၁၅	တစ္ ၁၈၆	မဖြူ ခင်မွေး	२ ०1
၁၁၆	თი ექებ	နော်ရွှေလင်း	२०∫
၁၁၇	တမက ၇၂၀	မသီတာအောင်	२०∫
၁၁၈	တက ၆၁၁	မောင်ဖြိုးသစ်ထူး	२०∫
၁၁၉	တနတ ၅၉၉	မခိုင်သဖင်ဝေ	200
၁၂၀	တမ ၅၆၂၅	မောင်အောင်နိုင်သူ	200
၁၂၁	თა ე၄ც၄	မထက်ထက်ဝင်း	200
၁၂၂	თა	မောင်နိုင်မင်းခန့်	200
ગીર	တမက ၇၄၆	မနှင်းသဖင်ဦး	200
၁၂၄	თი ბმე	မမြတ်ဆုအောင်	200
ാൃ၅	တစ္ ၁၇၆	မသင်းအိုင္မေး	200

တက္ကသိုလ် – မြိတ်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

<u>ਵੈ:ਕਰ (੨੦੦) ਵੈ:</u>

•ဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဇေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	စုစု ငပါင်းရမှတ်	
၁၂၆	တမ ၄၈၉၂	မယမင်းဖြိုး	500	
ગી	တနမ ၁၀၇	မနေ့နွေကြို	500	
၁၂၈	တနတ ၁၇၀	နော်ဒါးဖော	500	
၁၂၉	တမ ၄၃၈၄	မောင်မင်းမင်းထွေး	500	
၁၃၀	თ ა	မောင်ပိုင်ရာဇာဟိန်း	900	
၁၃၁	တမ ၁၈၈၅	မလဲ့လဲ့သင်း	500	
၁၃၂	თө ၄၄၇၅	မသန္တာထွန်း	500	
299	တမ ၃၇၅၃	မသီရိကိုကိုကျော်	500	
၁၃၄	တမ ၄၁၉၄	မ အို သော်ဇင်	500	
၁၃၅	တစ ၃၆၄	မသန်းသန်အဝ	500	
၁၃၆	တစ ၃၈၄	မောင်ကျော်ဇင်ဦး	900	
૦ ૨૪	တမ ၅၁၃၄	မသူဇာမျိုး	900	
၁၃၈	တမ ၄၉၁၄	မဝေသဇင်ဖြိုး	900	
566	တမက ၆၇၈	မနန္ဒဘဝင်း	500	
290	တမ ၅၃၁၈	မစုစုလွင်	500	