## တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောက်)

တက္ကသိုလ် – ရေနံဈောင်းတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

ဦ:cq ( ၇၇ ) ဦ:

●ච්	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တတ္တသိုလ်ဝင်	အမည်	ne e
	<b>စာ</b> ဖေးပွဲ <del>ရံအ</del> မှတ်		<b>စုစု</b> ငပါင်းရမှတ်
c	ശരാതാ ഓാ	မောင်မန်းဝင်း	၃၈၆
J	<u>აი ებც</u>	မ <b>ူး</b> ဖင်မြင့်သူ	505
9	იინ მებ	မ <b>န</b> င်းနန္ဒဘ <b>ေ</b>	२७५
9	ဖငလ ၅	မမြတ်နိုးခင်	දලිද
J	ဖစလ ၈၇၉	မစုစုအောင်	<b>∂</b> G0
G	ဖၜၹ ၉၂၀	မသဲစုထွန်း	ද්වන
?	<i>ო</i> თით ეჟე	မသဥ္မာစိုး	୧၅၅
ର	oc 15è	မဖြူစင်ချမ်းမြေ	୧၄၅
G	ဖင္ရွေ ၆၄၄	မောင်သက်စိုးဦး	୧୨၂
00	ဖဖလ ၁၂၁၉	မမာလာဦး	२५०
၁၁	ა∾ ებ <u>ც</u>	မဇာဇာအောင်	550
၁၂	ဖတ္သေဝဝ၄	မဟန်ဇာလင်း	<b>2</b> 26
၁၃	ලග ලිඛදා	မခင်ခြိမ့်ခြိမ့်သဲ	२२५
၁၄	⊍⊝ ცე၄	မောင်တင်မျိုး	995
၁၅	ဖစ္စလ ၁၄၄	မဖြူသန္တာစိုး	990
၁၆	ဖင္ရ ၁၇၅	မ <b>အိ</b> စန္ဒ၁ပြည့်	990
၁၇	යය වර්ර	မငြိမ်းသူဇာ	<b>୧</b> 1ઉ
၁၈	აა	မဝင်းပပထွန်း	ราว
၁၉	ဖင⊛ ၂၈၇	မအိကြာဖြူရွှေ	<b>8</b> JJ
Jo	ဖင္ရ ၁၀၃၃	မအေးမြတ်ကြူ	<b>8</b> JJ
၂၁	ဖရ ၁၇၃၀	မသက်မြတ်နိုး	<b>8</b> JJ
JJ	७८ १२२	မောင်ထွန်းလွင်လွင်	<b>8</b> JJ
75	ဖဖ ၁၁၀၈	မဟန်စုယဉ်	ઇી૦
J9	ဖဖ ၁၂၆၄	မခင်ဖာခြည်ဝင်း	୧୦୧
Jo	ශ⊚තු ე	မဆုမြတ်မြတ်ဖော်	၃၁၆

## တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရေနံဈောင်းတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

ဦ:cq ( ၇၇ ) ဦ:

၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် စဉ် တက္ကသိုလ်ဝင် အမည် စာမေးပွဲခုံအမှတ်  ၂၆ ဖဖတ ၄၇၈ မနွေးနွေးလတ် ၂၇ ဖငလ ၃၀၅ မခိုင်သော်တာငြိမ်း ၂၈ ဖငပ ၅၉ မအဆက်လွင် ၂၉ ဖစ ၂၅၂၄ မဇင်ဇင်မျိုး ၃၀ ဖစတ ၄၀၀ မောင်အောင်သူရထွန်း ၃၁ ဖဖ ၉၄ မမေသူထွေး	<b>ုစ္ေပါင်းရမှတ်</b> ၃၁၄ ၃၁၁ ၃၁၀ ၃၁၀ ၃၀၆ ၃၀၅
၂၇ ဖငလ ၃၀၅ မခိုင်သော်တာငြိမ်း ၂၈ ဖငပ ၅၉ မအိဆက်လွင် ၂၉ ဖစ ၂၅၂၄ မဖင်ဖင်မျိုး ၃၀ ဖစတ ၄၀၀ မောင်အောင်သူရထွန်း ၃၁ ဖဖ ၉၄ မမေသူထွေး	200 200 200 200 200
၂၈ ဖင္ပ ၅၉ မအိဆက်လွင် ၂၉ ဖစ္ ၂၅၂၄ မ <b>ေင်ဇင်မျိုး</b> ၃၀ ဖခတ ၄၀၀ မောင်အောင်သူရထွန်း ၃၁ ဖဖ္ ၉၄ မမေသူထွေး	გიე გიც გიე
၂၉ ဖစ၂၅၂၄ မ <b>ေင်ဇင်မျိုး</b> ၃၀ ဖခတ ၄၀၀ မောင်အောင်သူရထွန်း ၃၁ ဖဖ ၉၄ မမေသူထွေး	გიც გიც გიე
၃၀ ဖခတ ၄၀၀ မောင်အောင်သူရထွန်း ၃၁ ဖဖ ၉၄ မမေသူထွေး	გიე გიმ
၃၁ ဖဖ ၉၄ မမေသူထွေး	২০၅
0 .00	
၃၂ ဖငၡ၅၈၀ မရှုန်းလဲ့နိုင်	
	୧୦၅
၃၃ ဖကတေ ၁၈ မောင်ဟိန်းဖော်ဦး	२०५
၃၄ ဖစည ၅၂၅ မမိုးသူ	500
၃၅ ဖငဥ္ ၈၂၉ မောင်သုန်မိုးစက်	500
၃၆ ဖစစျ ၈၅၇ မအိမ့်မှူးဧကရီဖော်	900
၃၇ ဖင၄၇ မသီတာရွှေစင်ဌေး	200
၃၈ ဖဖၥ၂၀၁ မခိုင်နှင်းဝေ	၂၉၈
၃၉ ဖင္ရ ၉၁ မခင်လပည့္ခြန်း	JG9
၄၀ ဖငလ ၁၁၁ မောင်ကောင်းသန့်ကျော်ဇင်ဦး	J@F
၄၁ ဖင္ ၁၇၇ မစုမြတ်ကျော်	J@ 2
၄၂ ဖခ ၁၀၂၈ မောင်အောင်စိုးလင်း	၂၉၁
၄၃ ဖဖတ ၁၉၃ မရွှေဖေဒ်ထက်	၂၉၁
၄၄ ဖခ ၉၉၁ မ <b>ိေန</b> ့်ခြေတြ	16°
၄၅ ဖဖလ ၅၀၇ မောင်အောင်ဖော်မျိုး	J®G
၄၆ ဖရ၀၃၆၂ မချေ႒ာဝသုန်	၂၈၉
၄၇ ဖဖတ ၄၅ မောင်ေဝေယံဖြိုး	്രം
၄၈ ဖစလ ၁၂၄ မအေးချမ်း	്രം
၄၉ ဖရ၀၂၈၀ မအေးမြတ်မွန်	၂၈၈
၅၀ ဖဖၥ၂၂၉ မောင်ဖေယျာဝင်း	J

## တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရေနံဈောင်းတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

**ટ્:cq ( ၇၇ ) ટ્:** 

●ల్	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	<b>စုစု</b> ငပါင်းရမှတ်
၅၁	ဖရ ၂၅၃၁	မောင်စွမ်းလင်းထက်	၂၈၈
ป	രമ്പെ ഉദ	မောင်စိုးလင်းထက်	Jea
၅၃	ဖရ ၁၈၇၁	မောင်ကောင်းထက်ကျော်	Jea
99	ဖင္ ၁၇၁	မောင်အောင်မျိုးဦး	၂၈၆
ງງ	ଓଣ୍ ଛମ୍ଚ	မသဲစု	၂၈၆
ეც	ဖရ ၂၈၃၆	မသက်စုစုလှိုင်	၂၈၆
97	<u>აის 5</u> მი	မောင်ထွန်းပြည့်အောင်	၂၈၆
၅၈	ဖရ ၁၉၀၄	မခင်ယွန်းစံ	၂၈၆
90	ဖရ္ ၁၂၉	မ ဖင်မသဖြိုး	၂၈၅
Go	હન J <sup>ઉ</sup> 77	မောင်ရှင်းသန့်ဘို	J®၅
၆၁	ဖစ ၁၄၄၁	မောင်ဖေယျာလင်း	၂၈၅
Gj	ဖစ္စစ္ခု ၉၀၀	မဆောင်းယွန်းနွေး	J®၅
Gρ	ဖဖ ၁၄၂၃	မောင်ပြည့်စုံဦး	J
Gς	ဖရ ၂၀၈	ಅತಾಯಿಯ ಬಿ:	Jes
<u> </u>	ဖခုစ ၁၄၁၉	မောင်သော်ဖင်ဦး	Jes
GG	ဖရ၀ ၂၁၄	မသိမ့်သဉ္စာထွန်း	Je5
$G_{\gamma}$	<sup>ଓ</sup> ୩ Jଡ଼ଡ଼େ	မောင်ငွေထွန်းအောင်	Je5
Go	ဖစ္၍ ၁၁၄၇	မမွန်မွန်သန်း	Je5
၉၉	ဖင္ေသ၂၅	မောင်ငြိမ်းဆန်း	Jes
१०	ဖဖ ၇၈၆	မအေးသန္တာခိုင်	၂၈၂
၇၁	ဖရ ୦ ၅၂၅	မောင်သန်းထိုက်ဦး	၂၈၁
าไ	<sup>ଓ</sup> ୩ Jଡ଼ଡ଼?	မောင်သန်းတိုးအောင်	၂၈၁
१२	ဖဖ ၁၁၅၈	မောင်ဖင်ကိုလွင်	၂၈၁
૧૬	ဖရ ၂၃၆၈	မပန်းအားမြိစ်	၂၈၀
าอ	ဖရ ၂၂၁၁	မောင်ချမ်းငြိမ်းကို	၂၈၀

## တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – ရေနံဈောင်းတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – မြန်မာစာ

# **ૄ૾:૦૧ ( ၇၇ ) ૄ૾:**

●ဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်ခုစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေ(ပွဲရံအမှတ်	အပည်	စုစုငပါင်းရမှတ်
γG	٥٥ كار	မောင်သီဟကျော်	၂၈၀
22	ဖဖ ၁၀၉၁	မစန်းစန်းမိုး	၂၈၀