အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်) တက္ကသိုလ်/ ကောလိပ် – ခဂုံတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာရပ် — သင်္ချာ	ဦးရေ (၁၁၅) ဦး
	P ((2) P.

ခင်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ခံ့အမှတ်	အမည်	စုခုပေါင်းရမှတ်
၁	ဆမဥ ၁၇၀၂	မောင်ထက်ဦးလွင်	9J9
J	ဆဖလ ၂၅၅၀	မောင်တင်မျိုးဝင်း	900
9	ဆဖလ ၂၇၇၆	မောင် ဇင် မျိုးထွေး	၄၀၈
9	<u> ක</u> වග	မောင်ရှိုင်းထက်ဇော်	900
၅	ဆဉ္ပဓ ၂၄၁	မောင်ဟိန်းမင်းသန့်	900
ઉ	ဆသက ၃၁၈၂	မညိမ်းဝတ်မှုံ	900
?	ဆဒရ ၅၁၃	မမေပုလဲ	୧୧୯
റ	ဆဒမ ၁၁၁၄	မောင်ဝဏ္ဏ ဖော်	୧୯୨
G	ဆဒမ ၃၁၈၇	မဖြိုးမြတ်သော်ဇင်	୧୯၂
၁၀	ဆဖလ ၃၃	မဖြူဇင်ထက်	၃၈၈
၁၁	ဆဒဂ ၈၈၆	စိုင်း အ င်ပန်	၃၈၅
၁၂	ဆဖဒ ၁၆ဝ	မဇင်မာလွင်	၃၈၄
၁၃	ဆဖလ ၂၈၁၈	မအိသိမ့်သိမ့်ဖြုး	၃၈၂
၁၄	ဆဒဆ ၂၀၈၂	မောင်အေးမင်းသန့်	၃၈၁
၁၅	ဆမက ၁၄၁၄	မောင်မိုးသိန်းကျော်	ર ૪૭
၁၆	ဆဥလ ၂၂၉၁	မောင်မင်းသူရ	5
၁၇	ဆဖလ ၃၂၂	မဟန်နီကို	5
၁၈	ဆဥလ ၈၅၇	မနန္ဒ ာမိုးမြ င့်ရှိန်	<i>5</i>
၁၉	ဆဖအ ၂၁၇	မအေးမြင့်မြတ်စိုး	<i>5</i>
Jo	ဆဖလ ၁၈၆၁	မောင်မျိုးစည်သူဟိန်း	२७७
၂၁	ဆဖလ ၁၃၉၁	မမြကေခိုင်	ક ડક
JJ	ဆဒတ ၁၂၃၅	မအေးသူဇာ	२ ७२
75	ဆဒဆ ၁၈၅၄	မောင်ကျော်ကျော်မင်း	२ ७२
J9	නස	မခင်စန္ဒဝ	કડી
J၅	ဆဥက ၂၀၆၂	မောင်သူရအောင်	२ ७०
၂၆	ဆဉ္ဝ ၁၇၃	မောင်ကျော်ဇေယျာလင်း	२ ७०
J٧	ဆဒရ ၃၁ ၇၃	မရတနာအောင်	၃၆၈
၂၈	ဆဗဟ ၉၄၄	မသဇင်အေး	၃၆၈
JG	ဆဒရ ၁၀၁	မောင်စိုင်းလှိုင်းအောင်မောဝ်	રહે
90	ဆသက ၆၁၀	မယမင်းဝေ	રહિં

အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် – ခဂုံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာရပ် – သင်္ချာ

ဦးဧရ (၁၁၅) ဦး

ခင်	တက္ကသိုလ်ဝင်ခာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
၃၁	ဆဖန ၇၄	မအေးရီဝင်း	୧ଡିଡି
51	ဆမဉ ၁၉၄၃	မရင်မေအောင်	ବୃତ୍ତିତ
99	ဆဖစ ၉၆၇	မသင်းယုယုလှိုင်	રહે
२५	ဆမက ၂၅၂၁	မမေသူခင်	၃၆၃
გე	ဆမဥ ၁၄ ၇၉	မထွန်းအိန္ဒြာဖြိုး	રહિર
રહ	ဆမၣ ၂၆၆၂	မောင်ကောင်းမင်းထက်	၃၆၃
२१	ဆဒဆ ၂၉၂၉	မဝင်းစန္ဒာကျော်	રહી
၃၈	ဆဖလ ၉၀၇	မောင်အောင်သူခန့်	રહો
୧ଡ	ဆမဉ ၃၉၀၁	မသင်းသင်းစိုး	୧၅ଡ
90	ဆဖလ ၃၄	မောင်ဇင်မင်းထက်	୧၁၉
90	ဆဥလ ၃၀၃၆	မနန်းစန်းဦး	୧၅ଡ
9 J	ဆတဉ ၅၁၂	မောင်ကျော်လွင်ဖြုး	१ ७१
99	ဆဒမ ၃၃၆၆	မောင်စောအယ်ကလိုထီး	२ ७१
99	ဆဒဆ ၄၃၉	မောင်ရှိုင်းထက်အောင်	२ ७१
9ე	ဆမဉ ၅၂၀၇	မောင်မျိုးမြှင့်ဟိန်း	 გეც
૬ઉ	ဆဘက ၂၇၃၉	မအိရွေဇင်	 გეც
97	ဆဒတ ၂၀၃၃	မောင်သက်မှူးပိုင်	୧၅၅
၄၈	ဆသက ၂၄၉၂	မအေးမြဖြူ	୧၁၁
୨୧	ဆဒတ ၈၁၈	မောင်ဉာဏ်ဟိန်းထက်	୧၅၅
၅၀	ဆမဝ ၃၄၄	မခင်မွန်ထွေး	२ ၅၅
၅၁	ဆဖ ၃၆၃	မဖြိုးဖြိုးထိုက်	୧၁၁
ექ	ဆဒမ ၃၅၃၂	မဝင့်ဝါဗိုလ်	୧၅၅
ე?	ဆမဥ္ ၁၀၇၀	မမေဇင်ဖြုး	200
ე9	ဆဒရ ၁၂၅၁	မခိုင်နှင်းဝေ	200
ეე	ဆဒတ ၂၇၇၄	မယွန်းဝတီစိုး	200
ეჱ	ဆဖလ ၃၂၃	မကြည်ကြည်	200
ე?	ဆဒဆ ၉၉၉	မောင်မောင်မျိုးနိုင်	२ ၅୨
၅၈	ဆဥဓ ၃၀၁	မရွှေဇင်ခိုင်	299
90	ဆဒမ ၃၆၃၆	မောင်လမင်းမောင်မောင်	299
ઉ૦	ဆမဉ ၄၃၁၁	မဇင်ဇင်လင်းနိုင်	202

အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် – ခဂုံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာရပ် – သင်္ချာ

ဦးရေ (၁၁၅) ဦး

ခ ြင်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	ခုခု ပေါင်းရမှတ်
၆၁	ဆဒမ ၂၁၀	မမြတ်ဝတ်ရည်ဝင်း	909
${f G}_{f J}$	ဆဉ္ဝ ၂၃၆	မောင်ပြည့်ဟိတ်သန့်	909
ઉર	ဆသက ၂၆၇၇	မမေဇင်ကျော်	
ઉ૦	ဆဒတ ၄၅၇၂	မောင်နေငြိမ်းထွန်း	၃၅၁
ცე	ဆဖလ ၂၇၃၉	မကေခိုင်ကျော်	၃၅၁
ଓଡ	ဆသဝ ၅၁၉	မကျော့ကေခိုင်	၃၅၁
ઉત્	ဆဒတ ၈၄၁	မောင်စွမ်းထက်နိုင်	၃၅၁
၆၈	න ව3	မသွယ်ဟန်သက်	၃၅၁
ઉ၉	ဆတဉ ၄၇၆	မောင် ချစ်ကြည်မောင်	၃၅၁
70	ဆတမ ၂၈၂	မောင်အားမာန်ပြည့်	၃၅၁
၇၁	ဆဖအ ၈၀၉	မခင်မမ	გეი
γ J	ဆဥလ ၆၁၃	မခင်သီရိဇော်	૨ ၅૦
ે ર	ဆဒဆ ၂၂၁၃	မမေဇင်ဦး	૨ ၅૦
79	დ ა ნ	မရွှေရည်ဝင်းလဲ့	୧୨ଡ
?၅	ဆဉသ ၃၉၂	မနှင်း႘င့်ဝေ	୧୨ଡ
ૃહિ	ဆမက ၂၅၄၉	မချောစုငြိမ်း	୧୨ଡ
११	ဆမဥ ၁၂၁၂	မအိနန္ဒာချို	୧୨୯
၇၈	ဆဒရ ၁၃၆၄	မောင်ဟိန်းထက်ဇော်	၃၄၈
୧୯	ဆဒတ ၁၂၃၃	မချိုမေဇင်	გ ვი
റെ	ဆတဉ ၈၇၇	မောင်သန့် ဇင်ထက်	၃၄၈
റൊ	ဆဖစ ၁၇၆	မပိုးဒါလီအောင်	२९१
റ്വ	ဆဒတ ၄၈၀၅	မခင်မြတ်နိုး	२९१
၈၃	ဆမ၀ ၂၂၅	မယမင်းပပ	२९१
၈၄	ဆဒတ ၁၁၆၈	မချစ်ဖူးငုံ	२५१
၈၅	ဆမက ၂၇၃၈	မသန္တာထက်	२९१
၈၆	ဆမက ၃၁၁၁	မဇာခြည်လွင်	२९१
၈၇	ဆဒဆ ၁၂၅၄	မမေသုန်ဦး	२५१
ดถ	ဆဖလ ၂၅၃၈	မနန်းဗွာရူး	ફ ે ઉ
ഭെ	ဆတဉ ၄၇၄	မယဉ်ယဉ်ဖြိုး	ફ ે ઉ
၉၀	ဆဥက ၅၉၄	မယဉ်မွန်သန့်	२५७

အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ဧကာလိပ် – ခဂုံတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာရပ် – သင်္ချာ ဦးဧရ (၁၁၅) ဦး

ခင် ခြ	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	စုခုပေါင်းရမှတ်
၉၁	ဆဒတ ၁၃၆၁	မအေးချမ်းပြည့်ဖြိုး	ଚ୍ଚତ
ΘJ	ဆဒတ ၈၃၅	မ ူး ပပနဒီ	୧୨၅
ଓ୧	ဆဥဓ ၇၂၈	မောင်တင်ကိုဝင်း	२ 9១
ଓ୨	ဆမက ၂၇၂၆	မောင်အောင်ကျော်ထွန်း	୧୨၅
ცე	ဆဖန ၆	မဟိန်းသူဇာစိုး	୧୨၅
၉၆	ဆဖန္ ၃၃	မောင်ထက်မိုးအောင်	२९၅
ଓ ୧	ဆဒမ ၃၄၇၂	မောင်ကောင်းဝေဖြိုး	୧୨၅
၉၈	ဆမၣ ၄၅၀၂	မောင်ရှိုင်းမင်းဖြိုး	୧୨၅
99	ဆတမ ၂၃၈	မောင်ကောင်းခန့့်သူ	୧୨၅
000	ဆဥလ ၂၂၃၁	မောင်ပြည့်ဖြိုးမောင်	299
၁၀၁	დ ა ცე	မောင်သူရနိုင်အောင်	299
၁၀၂	ဆဖစ ၁၃	မကျော့မှူးကေသွယ်	299
၁၀၃	ଚ୍ଚ୍ଚର ବ୍ୟବ	မောင်ဟိန်းလတ်ဝင်း	299
၁၀၄	ဆမဉ ၁၀၅၉	မောင်နိုင်လင်းထွန်း	299
၁၀၅	ဆဒဆ ၁၂၁၃	မအေးစုမွန်	299
၁ဝ၆	ဆဒဂ ၆၂	မောင်လင်းအောင်ခန့်	२९२
၁၀၇	ဆဒတ ၄၂၃၈	မောင်အောင်မင်းခိုင်	२९२
၁ဝ၈	ဆဥဓ ၈၂၆	မောင်လင်းပြည့်အောင်	२९२
၁၀၉	ဆဒတ ၄၆၈	မောင်အောင်မြင်သူကျော်	२९२
၁၁၀	ဆဉ္ပဓ ၈၁၄	မောင်နိုင်ရဲအောင်	२९२
၁၁၁	ဆဖလ ၁၆၄၀	မယွန်းနဒီဖြိုး	२९२
၁၁၂	ဆဖ ၃၂၃	မဆောင်းနဒီခိုင်	२९२
၁၁၃	ဆဥလ ၂၀၄၂	မတွယ်တာမြတ်နိုးထွဋ်	२९२
၁၁၄	ဆဒရ ၂၂၂၉	မချစ်စုလှိုင်	२५२
၁၁၅	නව	မောင်ရှိုင်းလှိုင်ဝင်း	२५२