တက္ကသိုလ် – အုန်ဈောင်းတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – အင်္ဂလိပ်စာ

وُ: ١٥ (٥١٥) وُ:

			5.04(, 2)0) 5.
•€	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုစုငပါင်းရမှတ်
5	ဖငဥ္ ၁၂	မစုစန္ဒီကျော်	çəç
J	ဖစလ ၃	မဟေမာယမင်း	၄ ୦ဨ
9	ဖဏ ၁၀၂၄	မဖြူမွှေးစံ	၄၀၈
9	ဖဏ ၁၀၄၃	မသွယ်တာဖင်	५०१
၅	ശനാൃദൃ	မသဲနန္ဒဘအောင်	५°१
G	ଓଡ ଜନ୍ତି	မနှင်းအိတွင်	۶۰J
?	ળ ૧ ၄○ ?	မအေးသန္တ၁လွင်	900
െ	ဖငလ ၁၀၈	မအေးအေးအောင်	୧ ၉୭
9	ശശ ച്യ	မခင်ဝဿန်အောင်	6 6€
20	<u> ი</u> იი ბიმ	မရွှေစင်ဦး	୧୧୭
၁၁	હ્ય ઉઠેહ	မောင်အောင်သူရဦး	୧ଓ୧
၁၂	७७ ၁०००	မောင်အောင်ပြည့်ဖြိုး	୧୧၂
၁၃	ശരാവ	မမြသင်းချယ်	2 62
၁၄	ဖငဋ ၈၄၅	မမေမီမီထွန်း	5 65
၁၅	ဖင္ရွ္ ၁၉၀	မောင်ခွန်းဟေယွန်း	6 65
၁၆	ండ్ 1నన	မောင်လွင်ကိုအောင်	6 65
၁၇	ac 56	မသဲနုဆည်းဆာ	२ ७०
၁၈	ဖငလ ၃၃	မရွှေယွန်းမေ	၃၈၈
၁၉	ဖစ ၁၇၈	မယမင်းသိမ့်	၃၈၈
J٥	oo çGa	မဇင်ယမင်း	၃၈၈
၂၁	ලෙදු දද	မမြတ်နိုးငယ်	၃၈၈
JJ	७६ २७०	မဟန်စုတျာ	ଚ୍ଚ୍ଚ
18	ଓ ପର ၁၈	မပိုးနှင်္သေး	ଚ୍ଚ୍ଚ
JĢ	ဖဖ ၂၆၃	မမျိုးနန္ဒာအောင်	ଚ୍ଚ୍ଚ
Jo	ဖရ ၅၁၂	မေ ေ ြေႏ	၃၈၁

တက္ကသိုလ် – အုန်ဈောင်းတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – အင်္ဂလိပ်စာ

يُّ (در) ومنځ

			E(
●ల్	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	စုစုငပါင်းရမှတ်
JG	ဖခဂ ၁၅၂	မသန္တင္ဘင္မႈ	၃၈၁
J?	<u>აა </u>	မနှင်းအိုအိုခိုင်	२ ००
၂၈	ගෙහන ව	မနှင်းနှငေ	୧୧୯
J@	ဖစ ၉၅	မစိမ်းမို့မို့	२११
90	۵۵ مه ک	မမျိုးမြတ်မြတ်ငြိမ်း	२११
၃၁	ဖငဍ္ ၂၆၄	မောင်မျိူးမင်းသိန်း	२११
۶٦	ဖရ ၂၁၀၇	မောင်လင်းထက်အောင်	કડ <u>િ</u> ઉ
99	ဖစည ၃၆၅	မောင်ကျော်ဇင်အောင်	ଚ୍ୟୁତ
२५	ა ა	မသင်းသင်းလှိုင်	୧୯୭
୧၅	ဖင္း၅၂	မရွှေပြည့်ပြည့်သိန်း	୧୧୭
રહ	ଓଣ୍ୟ ၂၈	မောင်မျိုးမင်းသူ	୧୧୭
२१	രേഗ വി	မအေးငြိမ်းဖြူ	୧୵୭
50	იი აც	မဝင်းစန္ဒဘကျော်	२१५
୧ଡ	തയാ റ്വ	မမြင့်မြင့်သူဇာလှိုင်	२१५
90	ဖစစျ ၁၅၆	ഒരേനു	२७२
90	ဖစည ၆၃၁	မောင်မျိူးသက်နိုင်	२७२
9J	မ ထစ္စ	မအိုအိနိုင်	6 37
99	ဖငရ ၂၅၆	မနုန္ဝင်း	२ ७२
99	ලබව දද	မကျော့ကျော့ရှင်း	२ ७२
99	ശേസ ൃദ്വ	မ နန္ဒဘမိုးအ ဝ	२ ७२
ç€	୯ କ୍ ୧	မောင်စစ်နိုင်	२७०
97	ဖရ ၁၁၁	မနှင်းအိုသက်ပိုင်	२७०
၄၈	<u>დ</u> ლე გეე	မောင်မင်းသန့်ကျော်	ଚ୍ଚ
90	ଓଟ୍ଟ କ୍ଷ୍ଟ	မညိမ်းညိမ်းအေး	၃၆၈
၅၀	ဖဖတ ၃၃၇	မောင်နေလင်းဖြိုး	ද ලින

တက္ကသိုလ် – အုန်ဈောင်းတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – အင်္ဂလိပ်စာ

ဦးရေ (၁၂၀) ဦး

			은:eq (əJo) 은:
•€	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဇေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	စုစု ငပါင်းရမှတ်
၅၁	ဖရ ၁၃၂၃	မချိုသင်းဦး	ર ^હ ૃ
อป	ဖစည ၅၁၉	မကေသီဝင်း	$\delta_{\mathbb{G}}$
୬୧	ලෙදී රිමර	မခိုင်ရတနာ	ଚ୍ଚିତ
99	ဖဖတ ၂၈၈	မပန်းအခြံစံ	$ ho^{\mathrm{G}}$ ე
ງງ	ဖရ <u>၂</u> ၅၀၃	မောင်ချစ်ထူး	$ eps_{\Theta}$ ე
ეც	ං ලදින	မောင်ဋ္ဌေးလင်းအောင်	$_{99}$ ç
27	ળ્ય ાં હોલ	မောင်အေးမင်းသူ	$_{ m QG}$
၅၈	900 PJ	မပန်မြေူ	2 €2
20	ඉවල් විවර	မခင်ငြိမ်းချမ်းစု	2 €2
Go	^હ લ ၂၃	မမြတ်နိုးခင်	∂ @ ∂
Go	00 p20	မချယ်ရီဖူး	၃၆၁
Gj	ဖငပ ၆၃	မသင်းသင်းယူလှိုင်	၃၆၁
G၃	୯ ୩ ୧၉၇	မောင်ချမ်းကိုကိုအောင်	၃၆၁
Gς	ဖခဎ ၁၂၉	မရွှန်းလဲ့ေ	၃၆၁
<u> </u>	ဖငဥ္ ၄၈၂	မဆုလဲ့ရတနာအောင်	୧୭ଡ
GG	ලබව ටර ග	မယွန်းဝတီထွန်း	୧୭ଡ
Gγ	ဖရ ၁၆၃၀	မအီခိုင်သိမ့်	୧୭ଡ
၆၈	ဖလေ ၂၅၅	မဆုမွန်ဖြင့်	୧୭ଓ
$_{ m G_{ m G}}$	აი მა	မင္မွေဖ င်သံသာ	ද ၅၈
70	ලබව දිර	မနီလာဝင်း	ද ၅၈
၇၁	ဖငဋ ၅၇၁	မလှိုင်းအိဖြိုး	ද ეන
าป	ဖရ ၅ ૦ ၅	မသင်းလွဲဖြူ	ද ეන
૧ર	as 16	မခင်မျိုးသန့်	ද ၅၈
१५	^હ ૧ ૨૯၂	မသင်းသီရိသော်	ද ეන
าอ	ଓଣ୍ଟ୍ରମ୍	မချမ်းပြည့်ပြည့်လင်း	ද ეන

တက္ကသိုလ် – အုန်ဈောင်းတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – အင်္ဂလိပ်စာ

ဦးရေ (၁၂၀) ဦး

			원: 독 (우၂우) 원:
•€	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	စုစုငပါင်းရမှတ်
၇၆	ଡବ୍ୟ ၄၈၂	မောင်ပြည့်စုံအောင်	୧୭୧
27	ဖစစျ ၁၀	မခင်နှင်းထက်	୧୭୧
၇၈	^ଓ ୩ ୩ ၂၉၄	မောင်အောင်ေဖြိုး	გე ^ც
70	ဖစစျ ၁၂၆	မဖြို့အခ်ိန္နန္နဝ	299
െ	ဖရ ၁၄၀	မသဒ္ဓါမြင့်မိုရိ	२ ೨೨
മാ	७८ ५०५	မ ်းအိကို	२ ၅၅
ചെ	ဖရ ၁၄၇၅	မမျိုးစုမွန်	२ ၅၅
වේ	ဖဖတ ၅၅၈	မောင်ကောင်းထက်ဝင်း	२ ၅၅
၈၄	ဖရ ၂၀၄၄	မောင်ရဲထက်ဝေ	२ ೨೨
ഉ	ဖရ ၂၀၈၀	မောင်ချမ်းမြေ့သူ	२ ೨೨
ഭെ	ဖရ ၂၁၀၅	မောင်ကြည်ဆန်းအောင်	2 99
റെ	ဖရ၂၆၈	မယမင်းဦး	2 99
രെ	ଜ୭ ଶ ା ବି	မောင်ငြိမ်းချမ်းသူ	२ ७२
စမ	ဖရ ၂၀၉	မခင်ရတီသစ်	२ ७२
60	ဖရ ၁၃၁	မောင်ဖေ ယျာဖြိုး	२ ७२
၉၁	ဖရ ၁၀၉၃	မယုမိမြတ်	२ ७२
@J	ဖရ ၄၆၆	မအိန္ဒြဘကျော်ဇင်	୧၅၂
ଓ୧	ဖရ ၁၈၇၅	မအိမ့်မွန်မွန်ကျော်	୧၅၂
ଓଡ଼	^ଓ ୩ ၂၅၃၅	မဟန်နီထွန်း	୧၅၂
@ ၅	ဖစည ၁၅၃	မနှင်းထက်ထက်ဝေ	გ ჟა
_@ G	هه کاآ	မသွန်းနဒီမောင်	გ ჟა
ଓ୧	ဖရအ ၁၈၃	မောင်ကျော်ဆန်းဦး	გ ენ
၉၈	હન ો ંહો	မအိဖြိုးသွယ်	၃၅၁
99	ია 15 ე	မငွေဖင်ရွှန်းလဲ့	२ ၅०
200	ဖစ ၂၀၅	မရွှေဝါဦး	२ ၅०

တက္ကသိုလ် – အုန်ဈောင်းတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – အင်္ဂလိပ်စာ

ဦးရေ (၁၂၀) ဦး

●ဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဇေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	စုစုငပါင်းရမှတ်
၁၀၁	ശരാനാ ၁၀	မ ိုဖြိုးေ	२ ၅०
၁၀၂	ශග දා	မောင်ဟန်ပြည့်ရှင်း	२ ၅०
၁၀၃	രൈറ ၁၈၆	မလှယမင်းဦး	२ ၅०
၁၀၄	ဖငဍ္ ၅၆၄	မြေတ်ဆုပိုင်	୧୨ଡ
၁၀၅	ശരാവ്വ	မမြတ်မဒီ	୧୨ଡ
၁၀၆	ଓଣ୍ ၄၇၈	မမေဖင်ထူး	୧၄ଡ
209	ဖစ ၈၂၄	မောင်သွင်ထူးမောင်	୧୨ଡ
၁၀၈	000 pg0	မောင်ရှိုင်းလင်းထက်	550
၁၀၉	ဖငရ ၆၁၅	မခင်နှင်းဝေ	5 %
220	ဖစ ၁၄၆၅	မနှင်းအိုလှိုင်	5 %
၁၁၁	ဖရ၀ ၁၉	မောင်ဘုန်းမြတ်မင်း	२५१
၁၁၂	ળ્લ ઉ	မစုနှန္	99 ^G
၁၁၃	ဖရ ၁၀၀၀	မမြသဲပို	999
၁၁၄	ဖရ ၁၉၀၇	မောင်သိန်းမင်းစိုး	999
၁၁၅	ဖရဝ ၁ဝ	မောင်စောဘု နိုးနိုင်	999
၁၁၆	^ଓ ୩ ၄၅၅	မခင်နန္ဒဘစိုး	999
၁၁၇	ဖစည ၁၅၆	မပြည့်ဖြိုးေ	999
၁၁၈	ဖခဎ ၁၃၃	မ ာိ မ့်ချစ်စုဝင်း	999
၁၁၉	ဖရ ၁၇၀	မနွယ်နီလင်း	२५२
၁၂၀	ശനെ ၂၁၀	မောင်ညီညီ ေ ခ်	२५२