တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – မြင်းခြံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သမိုင်း

<u> లి:eq (99) లి:</u>

ý			
စဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာပေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	ခုခု ပေါင်းရမှတ်
c	မသသ ၁၀၈၂	မနှင်းသက်ရီ	રૃ૭၄
J	မသဘ ၁၀၂၂	မယွန်းအိ	200
9	မသဆ ၁၀၈၆	မောင်ရဲမောင်	200
9	မဏ ၂၅၂၅	မသက်မွန်မြင့်	୧ଅ୨
ე	မဏန ၁၀၉၄	မဆောင်းဦး	୧Ე୧
હ	၃၄၀င နအာမ	မစုစုလှိုင်	२९०
የ	မသဘ ၁၀၃၀	မဆွေဇင်အောင်	550
ຄ	မသဘ ၉၆၁	မဖြူဇင်ဖွေး	୧୧ତ
ତ	မဏန ၁၂၁၅	မဇာဇာမျိုး	220
00	မဏန ၁၂၂၇	မခိုင်နှင်းဝေ	220
00	မသဘ ၉၈၃	မောင်နေဗလ	୧ୗତ
၁၂	မသသ ၁၂၂၃	မနုနုယဉ်	၃၂၆
၁၃	ရင္လာန (၁၁၉	မောင်ဘိုဘိုမင်းချစ်	၃၂၀
၁၄	မဏ ၂၅၄၈	မောင်သန်းလွင်စိုး	၃၁၉
၁၅	မသဘ ၁၀၂၇	မောင်အောင်ကိုအောင်	၃၁၈
၁၆	မညစ ၁၉၁	မအိသွယ်ပြုံး	२ २ <i>१</i>
၁၇	မဌ ၁၆၂၅	မအိအိမိုး	၃၁၅
ວຄ	မသဘ ၉၄၃	မအိုဇင်ထွန်း	506
၁၉	မဏန ၁၁၁၈	မောင်ပြည့်ဖြိုးကျော်	506
၂၀	පව ද ඉද	မဆန်ဒေါင်းမေရမ်	၃၁၁
၂၁	မသဘ ၉၇၈	မောင်အောင်ကိုမြတ်	၃၁၀
JJ	မည ၁၂၀၈	မောင်ဇော်အောင်	၃၀၉
٦S	မသသ ၁၂၄၉	မစန်းသင်း	၃၀၉
JS	မကရ ၁၄၅၅	မနှင်းမှုန်ဝေ	२०७
ეე	မသ ၂၁၈၁	မလပြည့်ဝန်း	୧୦၅

၂ တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – မြင်းခြံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သမိုင်း

<u> లి:eq (99) లి:</u>

	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်		
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင် 、•	အမည်	ခုခု ပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်	N . 0	
၂၆	မဏ ၂၅၇၈	မောင်သီဟ	205
JS	မဏ ၂၆၂၆	မဝေရီလင်း	၃၀၁
၂၈	မက ၄၃၇၉	မလှမျိုးနွယ်	၂၉၆
JG	မက ၉၇၅	မသက်လုံးပုံ	୮୧୨
60	မသက ၃၃၈	မခင်ချောစု	ୗୁତୀ
၃၁	မဏ ၂၇၅၁	မောင်ကျော်ထွန်းအောင်	JGJ
SJ	မညဂ ၁၆၇	မချယ်ရီဝေ	၂၉၀
55	မသသ ၁၀၄၀	မောင်မျိုးဇော်ထက်	၂၈၉
29	မက ၂၆၁	မဝေဝေလင်း	၂၈၈
65	မဌမ ၂၂၅	မောင်ဟိန်းသူရဇော်	၂၈၈
၃၆	မသ ၁၅၄၈	မခင်ငြိမ်းချမ်းဦး	၂၈၇
२२	မသစ ၁၄၄	မောင်လှိုင်မြင့်မြတ်	၂၈၇
၃၈	မက ၃၅၃၅	မမေဇင်ကျော်	၂၈၆
୧ଡ	မသမ ၆၀၉	မခိုင်သင်းဝေ	၂၈၆
90	မကရ ၁၄၃၂	မောင်နေလှိုင်းထက်	၂၈၆
65	မသတ ၅၆၆	မမေသူစိုး	၂၈၅
9J	မညဂ ၉၃၈	မအေးအေးမိုးရိုင်	၂၈၅
99	မသသ ၁၂၃၁	မအိအိလင်း	၂၈၃
99	မသ ၂၁၆၆	မငယ်ငယ်ထွေး	၂၈၂
99	မက ၄၈၂၆	မရွှန်းလဲ့ဝေ	၂၈၂
၄၆	မခ ၃၂၅၈	မောင်နေမျိုးအောင်	၂၈ဝ
92	မသဘ ၈၁၄	မဝင်းနွယ်စိုး	၂၈ဝ
၄၈	မက ၂၆၈	မဖြိုးဖြိုးလွင်	၂၇၈
୨ሮ	မသတ ၆၉၆	မောင်ထွန်းဦး	၂၇၈
၅၀	မသ ၁၅၀၀	မောင်ဒီလှိုင်းကိုကို	၂၇၈

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – မြင်းခြံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သမိုင်း

<u> లి:eq (99) లి:</u>

÷			0 01 00 00
စဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာပေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	ခုခု ပေါင်းရမှတ်
၅၁	မခ ၃၁၂၁	မကြူကြူသဲ	၂၇၈
ງງ	မည္ေ၆၆၁	မဇင်မာဝင်း	၂၇၈
ეგ	မဏ ၂၆၈၈	မသိမ့်သိမ့်ဌေး	၂၇၈
ეგ	မသသ ၁၁၀၇	မရွှေရည်ဝင်း	၂၇၈
ງງ	မဏန ၁၁၈၆	မောင်လှမျိုးနိုင်	၂၇၈
ეც	မခ ၃၁၄၁	မသင်းသင်း	JVV
ງເ	မသဆ ၂၇၁	မောင်အောင်မျိုးထူး	JSS
၅၈	မသ ၁၀၇၄	မောင်သက်နိုင်ဝင်း	JSS
ეც	မၻာလ ၃၃၂	မောင်ဖြိုးသက်နောင်	JSS
ତତ	မည ၆၉၇	မစန်းယု	JSS
၆၁	မခထ ၄၈၀	မောင်မင်းမင်းသန့်	JSS
၆၂	မသတ ၁၃၉	မဝင်းစု	၂၇၆
ઉર	မသ ၇၁၈	မယဉ်ယဉ်ချို	၂၇၆
ઉ૬	හෙ	မသွယ်ဇင်လှိုင်	၂၇၆
ნე	ა ფაი მბბ	မအေးမိစံ	J?9
ତତ	မည ၁၁၁၅	မယွန်းယွန်းဝေ	775
٦ر	မညဂ ၁၂၀၈	မသန္တာလှိုင်	ეკე
၆၈	မဏာန ၃၃၆	မောင်သန့် ဇင်အောင်	JJJ
ემ	မသ ၈၅၈	မစိုးသန္တာထွန်း	၂၇၁
၇၀	မဏ ၁၇၇၈	မသိမ့်ဧကရီလွင်	၂၇၁
၇၁	မခ ၁၈၈၇	မသန့်သန့်ထွန်း	၂၇၁
J	မက ၃၉၂၉	မောင်သန့် ဇင်ထွန်း	၂၇၁
૧ર	မကရ ၅၂၂	မပြည့်ဖြိုးအေး	J <i>?</i> 0
የዓ	မညဂ ၁၁၃၄	မောင်ကျော်ဇင်မိုး	J <i>?</i> 0
2	မက ၂၀၁၀	မနန္ဒဝဝင်း	၂၆၉

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်စောင်) တက္ကသိုလ် – မြင်းခြံတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သမိုင်း

ဦးရေ (၇၇) ဦး ၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် စဉ် တက္ကသိုလ်ဝင် အမည် စာမေးပွဲခဲ့အမှတ် ၇၆ မသဘ ၁၃၁ မောင်အောင်ကျော်ကျော် ၂၆၉ ၇၇ မသ ၁၁၉၇ မအေးစန္ဒဂ ၂၆၉