	-		දී.දෙ ( වෙද ) දී.
¢	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာငမးပွဲရံအမှတ်	కాంబ్	<b>စုစု</b> ငပါင်းရမ္မတ်
c	ရယက ၉၉၈	မလေး	<del>२</del> ७२
J	ရယက ၁၂၂၅	မအေးသင်ဒေအောင်	<b>2</b> 06
9	ရယက ၁၀၄၄	မနှင်းနှင်းအေး	୧୩୨
ç	ရယက ၁၀၁၂	မင္၀ါ	566
ງ	ရယတ ၉၂၅	မစန်းဝင်း	$5$ $\delta v$
G	ရည္ပပ္ ၃၈၉	မောင်အောင်ကျော်ည <u>ွှ</u> န်	୧୨၂
$\gamma$	ရသပ ၃၇၇၁	မောင်ဖွဲလင်းဘုန်းနိုင်	666
ବ	ရကခ စ၉၃	မမေသူစိုး	661
ଡ	ရက ၇၃၈	မသဲစုထွေး	၃၂၈
00	ရယက ၁၀၆၀	မောင်ကောင်းခန့် ဦး	SJJ
55	ရဋ္ဌ ၁၂၅	ခွန်အောင်သန်းဦ <b>း</b>	<del>6</del> ၂၁
၁၂	ရဘက ၁၉၆၄	မောင်ရာအာ	၃၁၈
ss	୩୍ଞିବ ୨୧୨୨	မောင်ခွန်သန်းစိန်	ຊວງ
ခၚ	ရက ၄၂၀၆	နန်းငယ်ချို	200
၁၅	ရသပ ၂၇၃၄	မမိုးမြင့်မြတ်	200
၁၆	ရဋ္ဌ ၇၈၂	နန်းဥမ္မာဝင်း	200
ວງ	ရသပ ၁၁၆၃	မောင်ကျော်သီဟ	200
ວຄ	ရဋ္ဌဘ ၆၂၁	န န်းမြလေး	୧୦၉
၁၉	ရဋ္ဌန ၈၁၅	မဝေဝေနှင်း	୧୦ଡ
J٥	ရယတ ၈၇၃	မသင်းကြည်	၃၀၈
၂၁	ရညပ ၁၂၀၅	မထွေးခင်	50 <i>0</i>
IJ	ရကဘ ၉၂၅	မဆောင်ၾင်းဖြူ	२०७
٦S	ရထဖ ၁၂၀၈	မောင်ဖြိုးသီဟ	୧୦ଜ
JŞ	ရဋ္မပ ၅၆၀	မချယ်ရီ	Sol
ไป	္ရ ထဖ ၅၀၆	မနွယ်နွယ်ဝင်း	JGG
15.000	57 N.	2000 B.	

၂ တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – တောင်ကြီးတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သမိုင်း

දී:කෙ ( වේද ) දී:

●ᢓ	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာပေးပွဲရံအမှတ်	కాలည్	<b>စုစု</b> ငေါင်းရမ္မတ်
ეც	୩ନ୍ତ ୨୨၃	ခွန်ဝင်းထွန်း	JGG
JS	ବ୍ୟେବ ଡ଼୍ୀ୍ର	နန်းသန်းသန်းရီ	၂၉၈
၂၈	ရထ ၅၂၀	မောင်စောလင်းထွေး	၂၉၈
J@	ရညတ ၂၁၄	မနန်းခမ်း	၂၉၈
90	ရကဘ ၈၈၁	မသက်သက်ဇော်	JGJ
65	ရက ၃၆၂၈	မောင်ကျော်လင်းသူ	JGG
SJ	ရထဖ ၄၉၆	မချစ်စုဝေ	JGG
99	ရသၒ ၁၆၀၃	နန်းယမင်းဦး	JGG
99	ရသပ ၁၉၀၀	မစံပယ်ဖြူ	JGG
୧୨	ရသထ ၄၂၇	နန်းအောင်း	ეცც
ęG	ရသထ ၃၀၄	နန်းချောလှ	ეცც
97	ရသပ ၂၆၁၂	မမေမြတ်နိုး	ეცც
<b>S</b> ø	ရညမ ၁၀၂၂	မကေခိုင်လင်း	JGJ
୧ଡ	ရသပ ၄၅၂	မခိုင်နှင်းဆီ	าเอง
ço	ရဋ္ဌန ၁၆၇	ခွန်ဉာဏ်ထွန်း	าเอง
çə	ရကယ ၃၆၅	မောင်အဂ္ဂမင်း	JGJ
9J	ရက ၁၂၂၀	ခွန်မင်အသွးခန်	JGJ
99	ရက ၁၉၂၆	မအေးဆုရတီမိုး	JGJ
99	ရညဟ ၄၂၇	မဖြူစင်သန်	JGJ
99	ရကက ၃၂၆	နန်းခမ်းဖိုင်	ୗ୍ତ୍ର
çG	ရက ၄၈၆၆	နန်းဟန်	JGJ
97	ရညက ၁၆၁	ခွန်နေအောင်	JGJ
၄၈	ရဋ္မတ ၄၇၆	ခံခော်ဝမ	JGJ
90	ရသပ ၁၈၁၁	ခွန်အောင်ကိုသက်	JGJ
၅၀	କ୍ <b>ଣ</b> ୦၃၉	နန်းမောက်စမ်ခမ်း	JGS

ළීංක ( වේඉ ) ළී

●ۇ	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာငေးပွဲရံအမှတ်	కాలన్	<b>وو</b> دناڏ: وي ح
၅၁	ရထဖ ၅၃၀	မစံပယ်အောင်	JGS
ป	ရက ၄၇၂၉	မအိမ်စည်လွင်	JGS
99	ရက ၄၉၆၂	ခွန်သန်းတိုးအောင်	JGS
ეჺ	ရက ၃၃၀၆	မောင်မင်းထက်ခိုင်	JGS
ງງ	ရထ ၅၆၉	မဝင်းလဲ့ရွှေရည်	JGS
ეც	ရဋ္ဌတ ၅၁၇	မဖင်မဂဦး	JGS
97	ရသဟ ၅၉၀	မယဉ်နွယ်အေး	JGS
၅၈	ရသဟ ၅၈၃	မနန်းအေးအေးသိန်း	JGS
90	ရသပ၂၈၇၅	မနန်းမိုးမိုးအေး	JGS
60	ရသပ ၂၆၉၇	ခွန်လှမင်း	JGS
ටෙ	ရညသ ၁၁၃	မမျူးအမိစ်စံ	SOL
Gյ	ရက ၄၄၅၆	နန်းနွယ်နွယ်	JGS
Gγ	ရက ၄၅၅၁	နန်းခင်မေ	SOL
Gç	ရဋ္ဌခ ၄၄၁	မူအိရွှေ	JGS
ნე	୩ଣ୍ଡ ଅଟମ	မဉ်မီ၃	SOL
GG	ရကအ ၃၆၇	မောင်အောင်ပြည့်ဖြိုး	SOL
ଜନ	ရထ ၄၅၆	မနီလာလှိုင်	SOL
6 ର	ရသပ ၁၈၁၇	မလင်းသဇင်အောင်	SOL
၆၉	ရသပ ၂၄၈၈	မမြင့်မြတ်စိုး	SOL
$\gamma \circ$	ရသပ ၂၂၇၆	မောင်နေမျိုးဝင်း	JGS
γp	ရသပ ၂၆၁၆	မနန်းစန်းစန်းနွယ်	JGS
J	ရက ၃၅၄၃	ခွန်ဖင်ထွဋ်	JGJ
୵୧	ရဟ ၅၉၆	မောင်တိုးတက်ဝေ	JGJ
79	କ୍ୱାପ୍ର ଓ ବନ୍ଦ	မောင်အောင်ဒင်	JGJ
20	ရကအ ၃၄၆	မနှင်းတွယ်တာထိုက်	JGJ

	12.4		දී: දෙ වං දී
ې	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာငမးပွဲရံအမှတ်	కాలည్	စုစုငပါင်းရမ္မတ်
၇၆	ရသဟ ၃၄၂	မပန်းနွယ်	JGJ
$\gamma\gamma$	ရထစ ၁၅၉၆	မသဖင်လင်းထွန်း	JGJ
၇၈	ရညသ ၃၄၇	မပန်းဝတ်ရည်ဖြိုး	၂၉၁
୧୯	ရဘတ ၁၈၈	နန်းဆောင်းနှင်းဦး	၂၉၁
െ	ရကယ ၁၁၅၃	နန်းအွမ်ဆိုင်ဦး	၂၉၁
ຄວ	ရဘက ၅၈၀	နန်းသံပိုပိုအိ	၂၉၁
൭ൄ	ရက ၃၄၄၁	မဘက်ရီမွန်	၂၉၁
ඉද	ရက ၄၈၁၂	မအေးမြင့်မြတ်သင်း	၂၉၁
စ၄	ရဋ္ဌ ၁၈၀၄	မယိင်းခမ်း	၂၉၁
စ၅	କ୍ଳାର ବଠବ	နန်းခမ်းလေဟွိုန်း	JGo
ຄີ	ရက ၄၉၉၁	မတင်မာဦး	JGo
ຄາ	୩୍ଟି୭ ୦୦୪	ခွန်တစ်သုံးလေး	JGo
ରର	ရထဖ ၃၈၁	မဆုသဲဦး	JGo
စဨ	ရက ၁၅၄၉	မမေမြတ်နိုး	၂၈၉
ଡ୦	ရဘက ၄၅၅	နန်းနွယ်နီထွန်း	၂၈၉
၉၁	ရယက ၃၂၃	မသူဇာလေး	၂၈၉
Gl	ရဋ္မပ ၂၀၆	မခင်ပြိုးကြည်	၂၈၉
ଡଚ	ရကအ ၄၂၃	မောင်သန့်ဝင်ဝင်း	၂၈၉
ଡ୨	ရသပ ၁၉၂၇	နန်းဖြူစင်အေး	၂၈၉
୧୭	ရယက ၉၁၃	မောင်ချိ	၂၈၉
ଡିତ	ବ୍ୱୁବ ଡବ୍ଚ	မောင်လေး	၂၈၈
ଓ୧	ရဋ္ဌ ၇၆၆	မနန်းနေလေး	၂၈၈
၉၈	ရဘတ ၁၂၈	နန်းမေသန်းန	၂၈၈
99	ရယ ၁၁၁၄	မမေဖင်ထူး	၂၈၈
000	ရဋ္ဌက ၄၄၂	မောင်အောင်မြင့်မြတ်	၂၈၈

			<b>జీం</b> ( ంక్ం ) జీ	
•ê	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာငမးပွဲရံအမှတ်	కాంబ్	စုစုငပါင်းရမ္မတ်	
202	ရကယ ၁၇၄၆	မရတန္ာဦး	၂၈၈	
၁၀၂	ရသပ ၂၄၄၅	နန်းစံခမ်း	၂၈၈	
202	ရက ၃၆၄၅	ခွန်ဆွေမြတ်ဟိန်း	ງຄາ	
၁၀၄	ရက ၄၉၀၁	ခွန်မြင့်အောင်	ງຄາ	
၁၀၅	ବ୍ୱେବ ମ୍⊃ମ	မရွှေစာ	ງຄາ	
၁၀၆	ရဋ္ဌတ ၄၈၃	ခွန်ဖေယျာဆန်း	ງຄາ	
201	ရဋ္မတ ၄၇၀	မပြုံးကြည်	ງຄາ	
ວວຄ	ရညတ ၇၉	မောင်သန့် ဇင်ဦး	၂၈၆	
၁၀၉	ရသပ ၆၆၅	မခင်နှင်းဝေ	၂၈၆	
000	ရက ၄၇၇၈	နန်းချယ်ရီ <b>ဝင်း</b>	၂၈၆	
200	ရသပ ၅၅၀	မောင်ခွန်ကျော်မျိုးထွန်း	ງຈາ	
၁၁၂	ବ୍ <u>ଟେ</u> ବ୍ ୍୍ରେ	ခွန်အောင်စိုး	ງຈາ	
pop	ရက ၆၂၇	မောင်သီဟရဲ္ခံထူး	ງຈາ	
၁၁၄	ရဋ္ဌဘ ၆၈၇	နန်းခမ်း <u>န</u> ံ	ງຈາ	
၁၁၅	ရဘက ၁၁၄၅	မစိုးဓာဓာထွန်း	ງຄງ	
၁၁၆	ရဘက ၇၅၅	မနန်းနွမ်း	ງຄງ	
ວວງ	ရဘန ၁၀၆	ခွန်ဘုန်းမြတ်ပိုင်စိုး	ງຄຽ	
ວວຄ	<b>ଶ୍</b> ୟ	မရတနာအောင်	ງຄງ	
၁၁၉	ရက ၄၁၇၉	မနန်းမိုးမိုးခိုင်	ງຄງ	
၁၂၀	ရက ၄၆၄၃	မစောင်းရင်	၂၈၅	
၁၂၁	ရက ၄၃၈၁	မပန်းအိတ္ခေး	၂၈၅	
ວ၂၂	ရဋ္မပ ၅၅၆	မခမ်းရိန်	၂၈၅	
၁၂၃	ရကခ ၉၈၄	မောင်စော်မျိုးလွင်	၂၈၄	
၁၂၄	ရကယ ၁၀၉၁	<b>န</b> န်းလူ	၂၈၄	
ວງງ	ရက ၃၃၅၁	မအေးမြတ်သူဇာ	၂၈၄	

			දීංක ( වෙද	
€ģ	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာငေးပွဲခုံအမှတ်	ాంచ్	စုစုငေါင်းရမ္မတ်	
၁၂၆	ရဟ ၃၉၄	မောင်အောင်ငွေ	၂၈၄	
ວງ၇	ရထဖ ၄၉၇	မတင်နှင်းခေ	၂၈၄	
၁၂၈	ရထစ ၃၇၅	မောင်အောင်ခန့်ပိုင်	၂၈၄	
၁၂၉	୩ନ୍ଥ ଓ୧୨୨	နန်းဆန်းစိန်	၂၈၃	
၁၃၀	ရညခ ၁၈၇	မဖြိုးအမြန်	၂၈၃	
၁၃၁	ရက ၃၃၉၉	နန်းစံဖောင်းဆိုင်	၂၈၃	
၁၃၂	ရဟ ၃၁၀	မောင်ဆီဆာ	၂၈၃	
999	ရကအ ၂၂၄	စိုင်းဝင္လွာ	၂၈၃	
२२२	ရည္ ၁၁၄၉	မောင်ဟိန်းသီဟ	၂၈၃	
აბე	ရဋ္ဌတ ၂၈၄	မောင်သိန်းနိုင်	၂၈၃	
იაც	ရထစ ၈၆၆	မကေဇင်မျိုး	၂၈၃	
obl	ရသၒ ၆၃၇	မစံပယ်ထွေး	၂၈၂	
၁၃၈	ရထဖ ၅၂၈	မောင်ရဲသူအောင်	၂၈၂	
୦၃၉	ရကဘ ၈၃၈	စိုင်းသုဝေဟိန်း	၂၈၂	
oço	ရယက ၁၁၄	မယဉ်မင်းခိုင်	၂၈၂	
oço	ရဘက ၁၂၉၂	မောင်ခွန်သန်းဦး	၂၈၂	
əçj	ရဘက ၈၄၅	မနန်းခမ်းအေး	၂၈၂	
999	ရဘက ၁၁၀၇	မောင်ခွန်အောင်ကျော်ဆန်း	ിരി	
999	ရက ၄၂၄၃	နန်းခမ်းစင်	၂၈၂	
pçე	ရဋ္ဌန္ ၈၀၄	မောင်နေဝင်းထွန်း	ിരി	
აბც	ရည ၁၀၀၁	မောင်စိုးလင်းထိုက်	ിരി	
२५२	ရကခ ၂၂ရ	မနေခြည်လင်း	၂၈၁	
၁၄၈	ရဘက ၆၀၂	<b>နန်း</b> ဗိုခံ	၂၈၁	
୭၄၉	ရကယ ၁၃၉၇	မောင်အောင်ကျော်ကျော်	၂၈၁	
၁၅၀	ຄຸဘက ၁၂၈၂	မောင်ခွန်ချမ်းမြေ့အောင်	၂၈၁	

ළීංක ( මෙඉ ) ළී

●⊵	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာငမးပွဲနံအမှတ်	కాలబ్	<b>စုစုင</b> ပါင်းရမ္မတ်
၁၅၁	ရယ ၇၃၇	မကေသွယ်ဖြိုး	၂၈၁
၁၅၂	ရက ၄၅၆၄	မအိုသီရိမောင်	၂၈၁
აეგ	ရထစ ၄၂၇	မတင်ဓာလွင်	၂၈၁
၁၅၄	ရထစ ၁၆၆၇	နန်းသဉ္စာအေဝင်	၂၈၁
၁၅၅	ရသ ၁၀၃	မမြန္တယ်လင်း	၂၈၀
၁၅၆	ရက ၃၂၅၆	မယွန်းဆိမိုး	၂၈၀
၁၅၇	ရက ၂၇၆၅	နန်းယဉ်ယဉ်အေး	၂၈၀
၁၅၈	ရက ၄၅၀၉	နန်းလှလှဗွေး	၂၈၀
აეც	ရဋ္မခ ၂၀၄	မူအုံးမြ	၂၈၀
აცი	ရညမ ၃၀၈	မယမင်းဖွေး	၂၈၀
აცა	ရဋ္ဌန္ ၆၄၉	ခွန်ဉာဏ်လင်းကျော်	၂၈၀
၁၆၂	ရထ ၆၂၇	မောင်သီဟအောင်	၂၈၀
၄၆၃	ရသပ ၂၃၄၄	မောင်ညီထက်အောင်	၂၈၀
აცბ	ရယတ ၁၃၀	မချိုဇင်ဖြိုး	၂၈၀