တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – မကွေးတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – သောနီကဗေဒ

ê:cq (co) ê:

¢	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာားလွန်ရာမှတ်	కాంబ్	وو دنائنوي ن
c	ဖမ ၃၉၄၈	မောင်အောင်စေ ယျာဖြိုး	၃၁၉
J	ဖဒ ၄၈၂	မောင်နေလင်းကျော်	605
5	ဖဘာဗ ၄၀၇	မယွန်းနဒီလင်း	505
9	ဖမ ၄၃၃၂	မအိကိုကိုခန့်	605
ว	ဖမ ၄၉၅၁	မသွဲ့ နဒီလှိုင်	505
G	ဖသ ၁၂၅၉	မောင်သက်ပိုင်ထွန်း	505
г	ဖမသ ၂၉၇	မဖြိုးဖြိုးသွယ်	50J
ବ	පදහ දාවන	မောင်ရဲမင်းထွန်း	50J
ଡ	යං රර්ෂ	မသိမ့်နဒီမောင်	5°J
oc	ით ბესმ	မဖြိုးဖြိုး	6°1
55	စအာထ ၄၀၄	မောင်မျိုးထက်ကျော်	6°1
၁၂	ဖသ ၁၀၁၄	မမြတ်သန္တ ာနွေး	501
çc	ဖမပ ၅၁၀	မောင်ထွန်းနောင်	605
ခၚ	ဖမည ၁၆၃	မထက်မွန်မွန်ခိုင်	205
၁၅	ගෙන දාවලන	မောင်သန့်ဝင်ဝင်း	205
၁၆	aa 5160	မမြသဥ္စာအောင်	205
ວງ	ဖတ္ရ ၁၂၃၉	မဝေမွန်ဖော်	205
ວຄ	ဖမ ၅၁၄၁	မောင်အောင်အောင်	202
၁၉	ဖသ ၆၀၉	ဆလိုင်းအောင်အောင်	202
Jo	ဖသ ၁၂၇၀	မစိုးနန္ဒဝ	205
၂၁	03 557	မခိုင်စံပယ်ဖူး	200
JJ	ဖဆလ ၂၅၇	မောင်ကျော်ဇင်ဟိန်း	900
٦S	ဖလက ၁၉၀	မထက်အိလွင်	900
Jç	ဖဘ ၁၀၆၈	မောင်မိုးမင်းသူ	200
ไป	ဖတ္ ၁၁၃၈	မောင်သိန်းထိုက်အောင်	200

တက္ကသိုလ် – မကွေးတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ – ဒဿနီကဗေဒ

	+		a,	
లీ:•૧	ſ	60	1	8

ێ	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာင်းပွဲရံအမှတ်	ాంచ్	මෙ ටෝදිමේ සිට
ეც	ເວລາ ລວຍລວ	မဖြူချယ်ရီကို	500
JS	ဖမ ၄၂၉၀	မောင်မျိုးချစ်	200
၂၈	ဖမ ၄၈၆၃	မနှင်းရည်လဲ့	200
JG	ဖမ ၅၂၇၈	မောင်ခိုင်လင်းဦး	200
90	ဖမ ၃၉၁၅	မဝတ်ရည်ထွန်း	200
65	ဖအအ ၂၃၇	မအေးချမ်းမွန်	200
SJ	ဖမ ၄၄၂၇	မောင်ဟိုလ်းထက်ဇော်	200
99	مه کواح	မဝင်းဝင်းနွယ်	200
99	ဖတ ၄၆၃၅	မောင်နေမျိုးခော်	200
୧୨	ଓଡ ରହଷର	မောင်မင်းခန့်ကျော်	JGG
ବ୍ତ	ဖတ ၃၇၀၁	မောင်ရန် လင်းအောင်	JGG
२१	ဖစဂ ဗ်၆၂	မောင်ပြည့်ဖြိုးအောင်	JGG
၃၈	ගෙනටු බොට	မောင်ကျော်ဇင်ဝင်း	JGG
୧ଡ	ဖမ ၄၄၆၀	မပြည့်စုံဌေး	JGG
ço	ဖနစ ၁၀၁၁	မောင်လွင်မိုးအောင်	JGG
çə	ဖဘ ၁၁၆၉	မယွန်းဝတ်ရည်ဦး	၂၉၈
۶J	ဖသ ၂၃၁၄	မခင်မြတ်သူ	၂၉၈
65	అతారు కర్గక	မဆုယဗိုဝေ	၂၉၈
<u> </u>	ဖဘ ၁၉၀၂	မသီတာထွေး	JGJ
9 9	ဖမပ ၄၇၆	မခင်သူဇာ	JGJ
çG	ဖအာထ ၆၇၂	မအေးမြတ်မွန်	JGJ
97	ით ცცც	မကူးကူးေ	JGJ
၄၈	ဖမ ၄၉၄၈	မနွေးနွေးယုလှိုင်	JGJ
୨୧	ဖမ ၄၉၁၇	မချယ်ရီလွင်	JGJ
ეი	ဖမ ၆၀၇၆	မကေသွယ်ဝင်း	ୗଡୢ୵

ರಾက್ಲವ್ತೆಯೆ – ಅಂಗ್ರಾರಾက್ಲವ್ಮೆಯ

အထူးပြုဘာသာ – ခဿနိကၔေခ

<u> ۇ. 60) წ.</u>

•é	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာာဖၖပွဲရံအမှတ်	కాంబ్	စုစု ငေါင်းရမ္မတ်
၅၁	ဖတ္ ၁၈၃၈	မောင်ချမ်းသာထက်	JGG
ป	დიი მმბ	မောင်တင့်ဝေလင်း	JGG
ୄୄ୰୧	ဖနမ ၄၀၈	မခိုင်စိုးဟိန်း	JGG
ეგ	ဖမ ၄၂၇၉	မယွန်းမီမီကို	JGG
ງງ	ဖဝရ ၁၀၂	မသက်မွန်ကျော်	JGG
ეც	ဖမ ၅၀၁၉	မောင်ထွန်းပြည့်ဝင်း	JGG
97	ဖဥပ ၈၅၁	မထိပ်ထားလင်း	JGB
၅၈	ගත ද၅දඉ	မောင်ကျော်ဖြိုးဝေ	JGD
୨୧	ဖဝ ၄၅၆	မောင်ဖြိုးသီဟ	JGD
ତତ	ათ მას	မချိဆက်ဝင်း	JGD
၆၁	ဖင္ ၁၁၃၈	မဝေနှင်းထက်	JGD
Յյ	ဖဘဗ ၇၃၈	မောင်ချမ်းမြေ့အောင်	JGS
၆၃	ဖအ ၁၆၅၉	မောင်စင်ဖြိုးအောင်	JGS
Gç	ဖမ ၅၂၂၀	မောင်ဖုန်းမြင့်အောင်	JGS
ცე	ဖမ ၂၉၇၈	မနှင်းရတနာမျိုး	JGS
ତତ	මෙ දරුලිල	မမိုးပြည့်စုံ	JGS
Gγ	ဖဝရ ၁၄၈	မောင်အောင်မျိုးသူခန့်	JGS
ତେଇ	ဖဃက ၁၇၀	မရွှန်းဒေခြည်နွယ်	JGS
ြေ	00 ççç	မဝိုင်းစန္ဒီလှိုင်	J @5
$\gamma \circ$	ဖသ ၁၁၇၆	မခိုင်သဖင်	J @5
γ p	00 2 22	မကြည်သန္တာ	JGS
J	هه ځاکړ	မောင်သန့်ခင်ဝင်း	J @5
72	ဖမက ၂၄၉	မမြတ်နိုးနိုင်	JGJ
୧୨	ဖမပ ၆၃၂	မရတနာအောင်	JGJ
าข	ဖတဍ ၂၅၀၂	မမိုးမိုးထွန်း	JGJ

ರಾက್ಲವೆನೆ – ಅಂಗ್ಯಾರಾက್ಲವೇನೆ

အထူးပြုဘာသာ – ဒဿနိကဗေဒ

	*		
ဦးငရ	00	1	23
E(10	1	5

ŕ	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်	కాంద్ర	දෙ පෝ සිංද ඉන්
-6	စာာမေ့ခွဲခံအမှတ် က		
ენ	ဖဘ ၂၀၁၈	မရွှေရည်ဖူး	၂၉၁
$\gamma\gamma$	aw 55J1	မရွှေရည်မွန်	၂၉၁
၇၈	කොස චර්ර	မအေးသန္တဂကြွယ်	၂၉၁
୧୯	ဖန္မ ၄၂၃	မအေးစန္ဒီအောင်	၂၉၁
െ	ဖဒ ၆၅၄	မဇင်မီမီမြီး	၂၉၁
ຄວ	ဖဒ ၁၀၂	မောင်နေရှိင်းကိုကို	၂၉၁
പി	ဖဒ ၁၁၃	မောင်ဖြိုးဟိန်းကျော်	JGວ
စ၃	ဖမ ၄၆၄၄	မအေးချမ်းပွင့်	JGo
စင္	ဖမ ၂၉၈၆	မယူနီယံ	JGo
စ၅	ဖအ ၁၀၂၉	မောင်ဝေယံမိုး	JGວ
ରତି	ဖတ္ ၁၇၄၉	မအိမ္မန်ကျော်	JGo
ຄາ	ဖန္ ၁၉၀၅	မောင်ကောင်းထက်ကျော်	ୗଡ଼ୢୄୢୢ
ରର	ဖလမ ၄၅၇	မၛၙးဝင္မ်ဴဖြိုး	JGo
စဨ	ဖဘ ၁၆၉၃	မောင်ဇော်ထွေး	၂၈၉
ଡ଼୦	ဖတ ၃၅၁၀	မအေးစန္ဒဝလွင်	၂၈၉
၉၁	යසය ත්ර න	မယဉ်မင်းသိမ့်	၂၈၉
GJ	ဖအအ ၂၃၈	မရွှေရည်ဝတ်မှု	၂၈၉
ଡଚ	ဖမ ၅၂၆၁	မဆုစန္ဒီအောင်	၂၈၉
ଡ୨	७७ ५१७०	မသဲစုမွန်	၂၈၉
69	ဖမ ၃၅၀၈	မခင်စောထွေး	၂၈၉
ଡତ	ဖဆ ၆၃၂	မောင်မျိုးကိုအောင်	၂၈၉
ଡ୧	ဖမ ၅၀၆၀	မောင်ခန့် ဝော်သန့်	၂၈၉
၉၈	ဖမ ၆၀၄၆	မောင်သုန်ခန့်ကျော်	၂၈၉