တက္ကသိုလ် – မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ခဿနိကမေဒ

•	7	10
ဉ:ဧရ	ာ၂၃	1 0:
	757	1 5

			5.00 (274) E.
စ ဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
၁	မထတ ၆၁	မဖြိုးဖြိုးပိုင်	၃၁၅
J	မရ ၁၈၂၄	မငြိမ်းငြိမ်းစိုး	२ ००
5	မလပ ၄၆၄	မဆုလဲ့နှင်း	२०२
9	မလ ၂၅၂၅	မလှလှစိုး	500
၅	မထခ ၆၃၂	မောင်အောင်ဇော်ဇော်	J@@
G	မငသ ၇၈၄	မောင်ဇော်မျိုး	ე၉၆
?	ა და ეეც	မောင်အောင်သက်မင်း	JCJ
ຄ	မထတ ၉၈၄	မောင်ကောင်းထက်	J@9
9	မထ ၁၁၁၉	မဉမ္မာစိုး	J@9
00	မထခ ၁၁၁၁	မောင်ညီညီမင်း	J 6 5
၁၁	မလတ ၁၀၂၃	မမေငြိမ်းချမ်းစိုး	၂၉၁
၁၂	မပယ ၄၃	မမာမာဝင်း	၂၈၉
၁၃	<u> ഒ</u> റെ ിടി	မမော်မော်ဝင်း	၂၈၉
၁၄	မငသ ၈၂၇	မောင်နေသူလှိုင်	၂၈၈
၁၅	မထ ၃၀၂၆	မောင် ဇော်မျိုးဦး	ეი ე
၁၆	မလမ ၂၁၀	မနုနုဝေ	၂၈၆
၁၇	မထတ ၈၉၃	မထက်ထက်ပြည့်စုံ	၂၈၅
၁၈	မထလ ၃၁၇	မနီလာဝင်း	၂၈၅
၁၉	မစရ ၃၃၂	မောင်သန်းစိုးနိုင်	၂၈၄
Jo	မပ ၁၇၉၈	မပပဝင်းခင်	၂၈၃
၂၁	မထတ ၁၃၉၄	မောင်ဇော်ဘုန်းအောင်	၂၈၃
JJ	မစ ၉ဝ၄	မရတနာထွန်း	၂၈၃
15	မထတ ၁၄၄	နန်းဖြူစင်ထွန်း	്വറി
J9	မထဝ ၄၅၉	မောင်ဟိန်းမင်းသန့်	၂၈၁
JĴ	မထက ၅၁၇	မောင်ရဲမင်းခန့်	၂၈၁

တက္ကသိုလ် - မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ – ဒဿနိကမေဒ

0	7	1 0
ဉ:eq) i	5) 5:

			ဦးဧရ (၁၂၃) ဦး
စ ဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုခုပေါင်းရမှတ်
၂၆	မလ ၁၅၅	မောင်ရှိုင်းဝေသော်	၂၈၀
J?	မထတ ၆၂၇	မနွေးနန္ဒာထွန်း	J?C
၂၈	မထ ၂၆၁ ၇	မောင်စောလင်းဦး	J?C
J@	မပက ၂၀၃	မောင်စည်သူအောင်	ე
२०	မထရ ၂၅၀	မောင်ဇော်ထက်အောင်	J?Đ
၃၁	ა ი ნბნ	မဖူးသက်ငုံ	J79
6٦	မလတ ၃၄၉	မောင်ဇော်ထက်ပိုင်	775
55	မပမ ၂၁၇	မမြတ်မိုးသူ	JJJ
29	မရ ၂၀၇၉	မောင်နေလင်းအောင်	J?J
2ე	မရ ၁၃၁၀	မခင်မီမီဇော်	J?J
રહ	မထတ ၆၉၈	မဖြူနှင်းသက်	J?J
२ ७	မထက ၈၅၀	မောင်မင်းထက်ကျော်ဇင်ခိုင်	J?J
၃၈	မထက ၉၉၉	မောင်ထက်မျိုးသော်	J?J
99	မထတ ၆၃၃	မောင်သန် ့ဇင်ထွေး	J?J
90	မထခ ၁၀၁၄	မအိအိကျော်	J?J
90	မထခ ၉၈၂	မောင်သက်ထူးအောင်	J?J
9 J	မလတ ၈၃၀	မောင်ချင်းသန့် ကို	J?J
99	မပ ၂၄၁၀	မရတနာဖြိုး	J?J
99	မထ ၉၄၈	မအေးသင်းကြည်	J?J
99	မစ ၁၁၄၂	မနွဲ့နွဲ့ထွန်း	J?J
9ઉ	မပရ ၁၂၂	မတိုးအိမ်စံ	J?J
97	မငရ ၇၅၁	မောင်အောင်မင်းသန့်	J?J
90	မငရ ၆၆ဝ	မောင်ခွဲဇာနည်မျိုး	J?J
90	မလ ၂၂၇၀	ခွန်လှခေါင်	Jγo
၅၀	မလ ၁၈၈၄	မနွေးနွေးလှိုင်	Jp

တက္ကသိုလ် – မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ခဿနိကမေဒ

ဦးရေ (၁၂၃) ဦး

			ဦးရေ (၁၂၃) ဦး
ခောင်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုစုဧပါင်းရမှတ်
၅၁	မပယ ၂၈၁	မစုမွန်သင်း	Jp
อู	မထက ၆၂၂	မောင်အောင်ဖြိုးမင်း	Jγo
26	မထက ၇၈၂	မမျိုးသန္တာထွန်း	Jpo
29	မထတ ၈၄၁	မောင်ပြည့်ဖြိုးခန့်	၂၇၁
ეე	မထတ ၇၃၀	မခင်ရတနာဦး	Jp
ეც	မပတ ၂၆၅	မဉမ္ဓာကြိုင်	Jγo
27	မထတ ၁၂၀၅	မသဲဖြူမြင့်	Jp
၅၈	မလမ ၃၃၉	မဟန်နွေအေး	၂၇၁
១ ၉	မစရ ၃၈၈	မအေးစုလှိုင်	Jγo
Go	မပ ၂၆၂၄	မောင်ပိုင်ဖြိုးဝေ	Jγo
၆၁	မထရ ၁၇၃	မဝေဝေသူ	Jp
G_J	မလ ၁၇၂၃	မောင်ကောင်းဆက်ပိုင်	၂၇၁
ઉર	မငသ ၃၈၂	မနန်းခမ်းလော့	Jp
ઉ૦	မပည ၂၇၂	မောင်ပြည့် စုံဦး	Jqo
ცე	ა ი ემბბ	မောင်ထက်ဝေရှိန်း	Jqo
ଓଡ	မစ ၉၇ဝ	မခင်မျိုးပြည့်ကျော်	Jqo
G_{γ}	မစဇ ၄၁၆	မစုစုစန္ဒီ	Jqo
၆၈	မစ္ေ၁ ၇၁	မောင်မင်းမင်းသန့်	Jqo
၆၉	မငသ ၆ဝ၅	မောင်လင်းလင်းဦး	Jqo
70	မထ ၁၉၅၂	မသူဇာဝင်း	Jqo
၇၁	မထတ ၁၂၇၃	မဖြိုးဖြိုးဝေ	J70
٦J	မလက ၄၄၉	မောင်ကျော်ဝင်းနိုင်	ુ હિ
??	७०० ५५१	မောင်မျိုးလှိုင်ဝင်း	ુ હિ
79	မထခ ၆ဝ၃	မမိုးမိုးစန်း	ુ િહ
?ව	မထက ၆၂၆	မောင်ဇင်မျိုးမောင်	<u> </u> ઉિ

တက္ကသိုလ် – မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ခဿနိကမေဒ

0	<i>r</i>	10
ဉ:ဧရ	(2)8	ු) ဦး
	707	1 5

			5:ed (575) 5:
®	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုခုဧပါင်းရမှတ်
ૃઉ	မထခ ၉၆၅	မောင်မျိုးကျော်သူ	ુ ા વિ
??	မပက ၂၅၅	မနန္ဒာမြင့်မြတ်	ુ ઉ
၇၈	မပသ ၁၆ဝ	မရိုင်ဖင်ဦး	၂၆၉
୧୯	မလတ ၁၉၁၇	မောင်အောင်ခန့်သူ	၂၆၉
െ	မထတ ၂၀၄၀	မလှဝင်းအေး	၂၆၉
ຄວ	မငဆ ၃၂၂	မောင်ကောင်းခန့် ဇော်	၂၆၈
്	မထ ၁၀၆၆	မနှင်းနှစ်	၂၆၈
၈၃	မထခ ၆၄၃	မောင်ဇင်မင်းထက်	၂၆၈
၈၄	မထတ ၁၀၅၅	မစုမြတ်နွယ်	၂၆၈
၈၅	မထတ ၁၀၄၇	မရတနာ	၂၆၈
၈၆	မထတ ၁၁၆၉	မောင်ဇေယျာမျိုး	၂၆၈
၈၇	ა ი ეეგც	မောင်ကျော်ဇောထွန်း	၂၆၈
ຄຄ	မလ ၂၄ဝ၈	မစန္ဒဂအောင်	၂၆၈
၈၉	မလ ၂၅၈၂	မောင်အောင်မိုးဇော်	၂၆၈
<u></u> ଡ୦	မငသ ၂၃ဝ	မဟိန်းသန္တာစိုး	၂၆၈
၉၁	မထ ၁၄၃၈	မစုစုနွယ်	၂၆၈
Gl	မလမ ၁၀၁	မမေဇင်ကျော်	၂၆၈
ଓ୧	မပ ၁၃၆၆	မောင်လှိုင်မင်းသူ	J [©] ?
ଓ୨	မစ ၁၅၄၂	မပုလဲ	ე ჱ ე
ලე	မစ ၁၇၄၂	မောင်ရဲဇာနည်အောင်	ე ©
၉၆	မထတ ၆၉၀	မောင်ကျော်ဆန်းဝင်း	J [©] ?
୯୧	မထတ ၇၂၄	မောင်ခန့် စည်သူအောင်	ე @
၉၈	မပ ၁၈၃၅	မောင်သူရိန်အောင်ခိုင်	J [©] જ
99	ө∞ ე၄၉၃	မဆုထက်မိုး	ુ ઉ જ
000	မထ ၁၉၇၈	မရွှန်းလဲ့ဝင်း	ુ ઉ જ

တက္ကသိုလ် – မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ခဿနိကမေခ

•	4	1 0
5:e0 (์ ၁၂၃) ဦး
D. D.	- IV	1 -
_ ,		, ,

			5:ed (275) 5:
စ ဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
၁၀၁	မထဝ ၁၃၁	မခိုင်သဇင်	၂၆၆
၁၀၂	မင ၆၂၂	မယုယပိုင်	၂ ၆၆
၁၀၃	^{မပ} ရ ၃၉၃	မောင်စိုးမြတ်နိုင်	၂၆၆
၁၀၄	မရ ၁၈၇၈	မောင်ကျော်မိုးထွန်း	၂၆၆
၁၀၅	မထတ ၁၄ ၇၁	မန္မယ်နွယ်ဦး	၂၆၆
၁ဝ၆	မငရ ၆၉၉	မယမင်းလှိုင်	၂၆၆
၁၀၇	မထ ၁၄၈၂	မောင််သီဟစစ်နိုင်	၂၆၆
၁ဝ၈	မလမ ၃၈၁	မောင်မျိုးမင်းအောင်	၂၆၆
၁၀၉	မလတ ၈၃၉	မောင်ဘုန်းနိုင်ခန့်	၂ତିତ
၁၁၀	မပ ၁၄၈၆	မမေသဇင်ဦး	ეჱე
၁၁၁	မရဒ ၂၁၃	မသိဂ်ီလင်း	ეჱე
၁၁၂	မရ ၁၆၅၉	မောင်ရာဇာဟိန်း	ეცე
၁၁၃	မရ ၁၂၈၇	မခိုင်မြတ်သူဇာ	ეჱე
၁၁၄	မငဘ ၁၁ ၇	မမျိုးသူဇာ	ეჱე
၁၁၅	မစရ ၃၆၉	မောင်ဟန်မင်းမော်	ენე
၁၁၆	မပ ၂၅၈၉	မစုစုလွင်	յ Թ၄
၁၁၇	မပ ၂၃၉၀	မောင်ဝေယံဖြိုး	ુ હર
၁၁၈	မစ ၁၀၈၂	မောင်မျိုးမင်းဇော်	ეჱჹ
၁၁၉	မပဖ ၄၈၆	မစန္ဒာလင်း	ુ િટ
၁၂၀	မငသ ၄၂၃	မခင်ဆွေဝင်း	ენგ
၁၂၁	မထ ၂၃၀၀	မငြိမ်းသန္တာလင်း	ენგ
၁၂၂	မစရ ၄၀၄	မောင်ထွန်းထွန်းဝင်း	ენგ
၁၂၃	မစရ ၄၁၄	မောင်အောင်မျိုးသက်	ენგ