000	c c o	c 1	(2 2 2 –
ာက္ကသုလဝေ	၁ခွင့ရရှသူများဧ	ာရငး (၂၀၂၀	ပြည့်နှစ်အောင်)
05 0	0		,

တက္ကသိုလ် – မန္တလာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ဓာတ္**မေဒ**

ව්:දෙ (ලල) ව්:

	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်		
ခဉ်	್ರಲ್ಫಲ ರಿದ್ದೇಕಿತ್ ರಾಧ್ಯವುನ್ನಂಲ್ಲ	အမည်	စုခုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်	—	
С	မနသ ၅၄၄၅	မနှင်းမြတ်လင်း	909
J	මෙන පිරිත	မနေခြည်လှိုင်း	၃၈၁
5	မမ ၂၁၉၇	မဇင်မာလှိုင်	5J7
9	မမ ၈ ୦	စိုင်းနော်ခမ်း	୧ଡିଚ୍
ე	မမ ၇၃၁၅	မောင်စိုင်းပြည့်စုံဦး	୧୭୧
ତ	မနခ ၅၂၂	မချမ်းမြေ့သူ	୧୭୧
?	မနခ ၉ဝ	မစိမ်းဖန့်ဖန့်နွယ်	207
ຄ	မနခ ၆၈၁	မအင်ကြင်းဖြူ	200
ତ	မမန ၁၆၆	မဇင်မို့မို့	200
00	မနသ ၆၂၂	မဆောင်းဝတ်မှုံ	୧୭୭
00	မမ ၇၂၆	မနန်းမေဦး	၃၅၁
၁၂	မနသ ၅၉၄	မဝင်းသန္တာဖြိုး	୧୨୧
၁၃	မမ ၂၃၂၂	မောင်မင်းခန့်ကျော်	२९२
၁၄	မမ ၁၆၀၅	မစုစန္ဒိစိုးထွန်း	२ ५၂
၁၅	မမ ၈၆၉	နန်းလောင်ငင်း	260
၁၆	မမ ၆၀၃၃	မခင်သန္တာလှိုင်	२५०
၁၇	66 2005	မခင်ဝသုန်ဦး	२५०
ວຄ	မနခ ၈၅၁	မောင်ကြယ်စင်လင်း	२५०
၁၉	မနသ ၂၀၁၉	မမျိုးနန္ဒာအေး	250
Jo	မမ ၂၃၃၉	မဟန်နီညွှန့်	250
၂၁	မမ ၅၂၇၆	မလုပန်	250
JJ	မနသ ၃၂၉၂	မောင်ဟိန်းထက်အောင်	999
JS	မမ ၁၁၆၅	မောင်ဘွယ်ဒေါ့ပဲန်	୨୨୨
JS	မမ ၁၃၁၂	မောင်စည်သူမင်း	୧୧୧
JJ	မနသ ၃၂၇	မခင်ရတနာကျော်	၃၃၈

				Ž: (00) Č:
_	ၜ	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	ခုခု ပေါင်းရမှတ်
	၂၆	မမရ ၁၃၃	မောင်ဝေယံမိုးမြင့်	55e
	J٦	မနသ ၆၀၆၇	မောင်ရာဇာမင်း	220
	၂၈	မနခ ၂၂၆၆	မအိစက်ခိုင်	220
	JG	မနသ ၂၆၀၁	မခင်မျိုးသူ	२२१
	90	မနသ ၈၉၃	မောင်အောင်ကျော်ချမ်းအေး	२२१
	၃၁	မမ ၅၉၃၇	မောင်သူရလင်း	२२१
	51	မနသ ၂၇၆၀	မောင်နှိုင်းထက်	୧୧၆
	55	မနသ ၂၅၇၀	မအင်ကြင်းလှိုင်	260
	29	မနသ ၂၂၈၃	မောင်မြင့်နိုင်ဦး	260
	୧၅	66 2000	မနန်းခမ်းနော်ဦး	662
	၃၆	မမ ၄၅၆၇	မအိအိခိုင်	662
	२१	မနခ ၂၉၁၅	မောင်ထူးထက်ကျော်	662
	၃၈	မနသ ၇၂၀၀	မောင်ဝေမင်းဦး	662
	୧ଡ	မနသ ၁၈၅၀	မမိုးမိုးဝါ	252
	<u>ç</u> o	မမရ ၁၄၇	မသိမ့်သိမ့်သူ	252
	65	မနသ ၅၄၅၄	မကေဇင်ဝင့်	252
	۶J	မနသ ၅၀၇၆	မမေသက်မွန်	252
	99	မနသ ၄၀၅၀	မောင်ဘုန်းမြတ်ထွေး	252
	99	မနသ ၂၆၉၄	မသက်ဝေဖူး	661
	6 2	မနသ ၁၂၄၅	မောင်ကောင်းသန့်မင်းသော်	661
	၄၆	မနသ ၃၄၉၉	မောင်လင်းထက်မောင်	561
	97	မနသ ၂၀၁၀	မောင်တင်အောင်ဟိန်း	950
	၄၈	မနသ ၁၈၃၀	မနှင်းဖြူဖြူလွင်	250
	୨୧	မမ ၅၂၀၉	မကျင်းယူးဆိုင်းနန်	୧၂ଡ
	၅၀	မနသ ၁၅၅၂	မောင်ဇင်ပိုင်ထွန်း	୧၂ଡ

ව්:q (ලල) ව්:

တက္ကသိုလ် – မန္တလာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ဓာတ္ဧေဒ

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသုများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

			ž:eq (00) ž:
စ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခံ့အမှတ်	အမည်	ခုခု ပေါင်းရမှတ်
၅၁	မမ ၂၄၆၂	မအိမ့်ဖူးကို	51G
ງງ	မနသ ၁၅၂	မောင်ဇင်မြင့်မြတ်	୧၂ତ
ეგ	မမ ၇၅၃	မရွှေရည်ဝင်း	51G
ეგ	မမ ၃၉၄၇	မောင်ပြည်ဟိဏ်း	၃၂၈
ეე	မနသ ၁၇၆၈	မောင်စိုင်းအောင်မင်းမြတ်	SJS
၅၆	မမ ၆၃၇၃	မကေသီမြင့်	5JS
ງ?	မမ ၆၃၇၂	မောင်မင်းခန့်မောင်	SJS
၅၈	မမ ၁၄၈၀	မောင်ဝင်းမိုးခန့်	၃၂၆
୨୧	မမ ၃၂၃	မောင်အေးကိုနိုင်	၃၂၆
ତତ	မမ ၂၅ဝ၁	မကေဇင်ထက်	၃၂၆
၆၁	မနသ ၃၀၉၇	မောင်ဟိန်းထက်လွင်	୧၂၁
၆၂	မမ ၁၉၇၂	မောင်စိုင်းဘုန်းမြတ်ဟိန်း	510
ତ୍ତି	မနသ ၃၄၄	မယဉ်လဲ့ကြည်	୧၂၅
၆၄	မမ ၂၀၉၉	မအိအိဖြူ	୧၂၁
၆၅	မမ ၁၅၅၄	မမဥ္ထူဇင်	ราอ
ତତ	မမ ၄၁၉၇	မောင်လင်းသန့်ကိုကို	୧၂၅
٦ر	ရရှစ်င မမ	မအိမြတ်ဖြိုး	576
ତିର	မနသ ၂၃၀၄	မဝင်းလဲ့ဖြူ	575
၅၂	မနသ ၁၈၇	မောင်မင်းစည်သူ	575
၇၀	မနခ ၂၈၉၆	မောင်ကျော်မျိုးသန်	SJJ
၇၁	မနသ ၂၁၇၆	မစန္ဒာထွန်း	၃၂၁
٦J	မမ ၃၄၀၇	မနန်းဆိုင်ထွေး	၃၂၁
૧ર	မမ ၁၃၉၀	မခင်သန္တာရွေ	၃၂၀
25	မမ ၅၈၁ဝ	မသက်မွန်မြင့်	၃၂၀
29	မမ ၃၇၂၉	မောင်ခန့် ဇော်ရှင်း	ઠી૦

ວໍະອຸ (၉၉) ວໍະ

၃ တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – မန္တလာတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ – ဓာတ္ဧေဒ

			ဦ:€۹ (CC) {
ခဉ်	၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	ဓာမည်	ခုခု ေ ပါင်းရမှတ်
၇၆	မနခ ၁၉၅၃	မသက်ပိုင်ဆု	၃၂၀
የየ	မနသ ၂၆၈၈	မောင်ဖိုးပြည့်	၃၁၉
၇၈	မနသ ၃၁၅၈	မောင်စွဲကိုကို	၃၁၉
୧ଡ	မနသ ၂၄၅၂	မသင်းပပခိုင်	၃၁၈
ຄວ	မမ ၁၅၅၂	မဟေခဲလ်	၃၁၈
ຄວ	မမရ ၁၄	မောင်သန့်မျိုးထက်	၃၁၈
പ്	မနခ ၉၇၅	မခင်ချမ်းမြေ့ဇော်	၃၁၈
၈၃	မမ ၅၈၇၉	မောင်ဇာဏီရိုင်း	၃၁၈
ရင္	မနခ ၂၂၅၅	မထူးထူးယုယအောင်	၃၁၈
၈၅	မနသ ၆၁၉	မအိအိမ္မေး	509
ຄຣ	မမ ၆၇၄၆	မရွှေရည်လင်း	509
၈၇	မနသ ၅၉၉၇	မောင်စည်သူထွန်း	२२७
ດຄ	မမ ၆၁၂၁	မကြွေဇင်ဝင်း	601
၈၉	မနသ ၂၃၀၇	မမိုးချမ်းမြေ့	၃၁၆
၉၀	မနသ ၁၉၉၂	မကြည်သာဟန်	၃၁၆
၉၁	မမ ၂၅၅၄	မစမ်းရေလှိုင်	၃၁၆
Gl	မနသ ၆၈၅၂	မဇင်မာညွှန့်ဝင်း	၃၁၆
୧୧	မမ ၂၄၃၈	မဖြူဖွေးသန်	၃၁၅
୧୨	မနသ ၂၅၁၆	မောင်မှူးသက်ပိုင်	၃၁၅
୧୨	မမ ၂၅ဝ၆	မနှင်းနှင်းထိုက်	၃၁၅
၉၆	မနသ ၃၁၇၅	မအိန္ဒြေထူးမွန်	၃၁၅
ଡି୧	မမ ၄၃၈၄	မအိရွှေစင်မိုး	၃၁၅
၉၈	မမ ၆၇၂၅	မစုပိုပိုဇော်	၃၁၅
ତତ	မနခ ၂၅၀၃	မောင်ထက်ဝေယံ	၃၁၅

တက္ကသိုလ် – မန္တလာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ – ဓာတ္**မေဒ**

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ်အောင်)