အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်) တက္ကသိုလ်/ ဧကာလိပ် – မုံရွာတက္ကသိုလ်

		9/.C.\ 9.
အထိုးပြုဘာသာရပံ 🗕	ဥပဒေပညာ	වී:ရေ (၁၆၁) වී:

ခင်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
၁	ඉ පිලි	မမြတ်ရွှေရည်မင်း	၄ 0၅
J	စသ ၈၉	မောင်မင်းခန့် နိုင်	၃၉၁
5	စလအ ၁၃	မငြိမ်းငြိမ်းစံ	२०५
9	စဖရ ၁၄၁၄	မခိုင်သက်ဆွေ	၃၈၀
၅	စသ ၉၃၆	မောင်စိုးမိုးကျော်	୧ ୩୯
ઉ	စဒ ၄၃၁	မနှင်းနှင်းအေး	२७०
?	စအ ၁၇၃၀	မောင်ရန်နိုင်ထွန်း	२ ?গ
ଚ	စရ ၃၄၆၄	မောင်မြတ်ဘုန်းမြင့်	२७५
6	စသ ၁၁၅၆	မောင် သူရဇော်	२७९
၁၀	စလအ ၉၇၁	မောင်လှဌေးလင်း	२७९
၁၁	စသ ၃၅၅	မဇင်ပပလှိုင်	२७२
၁၂	စအ ၁၇၈၄	မောင်စိုးသိန်းထွဋ်	ર ી
၁၃	စေ ၂၆၁၇	မအေးအေးငြိမ်း	२७०
၁၄	စဒ ၅၉၇	မမိုးပပ	२७०
၁၅	စဟ ၅၆	မအိတုံလှိုင်	२७०
၁၆	စဟက ၁၅ဝ၈	မမိုးမိုးဝင်း	રહિઉ
၁၇	စဃ ၃၈၈	မောင်ဝေယံထွန်း	રહેડ
၁၈	စမ ၂၇၉	မအိုရိုင်ဖြိုး	ર ઉ <i>Ղ</i>
၁၉	စဃထ ၉၆	မဝင်းဝင်းမော်	୧ଡିଡି
Jo	စဍ ၁၂၄၃	မအေးသဇင်ဦး	୧၉၉
၂၁	စအ ၁၉၅၆	မပပဝင်း	୧ଡିଡ
JJ	စသ ၄၄ဝ၃	မောင်ပိုင်မင်းခန့်	રહિડ
75	စသ ၁၈၆	မောင်ခန့်သီဟစိုး	રહી
J9	စဎ ၁၆၂	မခင်ညိမ်းသူ	၃၆၁
JĴ	စဒ ၁ဝ၆	မငြိမ်းနန္ဒာလွင်	၃၆၁
၂၆	စထ ၅၂၉	မောင်နိုင်းထက်အောင်	२७०
J٧	စဈ ၁၃၇	မလှလှဝင်း	୧୦୯
၂၈	စဈသ ၁၁၄၄	မအေးအေးလွင်	୧୭୯
J@	စရ ၃၆ $\gamma\gamma$	မမွန်မွန်သင်းချို	ද ၅၆
90	စခ ၆	မမွတ်ညူ	ද ၅၆

တက္ကသိုလ် / ဧကာလိပ် – မုံရွာတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာရပ် – ဥပဒေပညာ	ဦ:eq (၁၆၁) ဦ :
--------------------------	-----------------------

ခင်	တက္ကသိုလ်ဝင်ခာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
၃၁	०था २२२	မထွန်းသီတာမြင့်	299
۶٦	စဒ ၂၀	မဆုစန္ဒာထက်	299
99	စပ ၁၃	မထက်ထက်စိုး	୧၅၂
२५	စဧက ၂၄၈	မောင်နေ သူရအောင်	୧၅၂
2ე	စသက ၃၃၁	မောင်စိုင်းသီဟထွန်း	२ ၅०
રહ	စဃမ ၁၉၁	မလှမျိုးသဥ္မွာဝင်း	୧୨ଡ
२१	စသ ၄၉	မခင်သက်သက်ချို	୧୨ଡ
၃၈	စစ ၅၄၅	မအေးစန္ဒဝလင်း	୧୨ଡ
୧୧	စပ ၆၁၅	မနွယ်နွယ်မြင့်	ફ ફ્
90	စေ ၅၀၀၁	မကျော့မို့မိုရ်	ફ ફ્
90	<u>ඉ</u> න දවල	မောင်အေးချမ်းကိုကို	၃၄၈
9 J	စသတ ၁၅၂	မောင်သူဇော်အောင်	२५१
99	စဃ ၁၉၈	မောင်ဝိုင်ရန်လင်းကျော်	२५१
99	စသ ၁၀၂၆	မောင်ရဝေထက်	२५१
9ე	စငပ ၈၇၉	မစိုးစန္ဒၥမျိုး	२५१
૬ઉ	စဘ ၁၀၉၅	မဆုဝေလှိုင်	२၄၆
97	စၜ ၂၆၈၇	မောင်အောင်ပြည့်ဖြိုးဇော်	२၄၆
၄၈	စဌမ ၂၁	မထက်ထက်ခိုင်	२९၅
୨୧	စလအ ၉၈၆	မောင်ကမ်းဟန်	२९၅
၅၀	စသ ၁၁၇ဝ	မမေရီထွန်း	299
၅၁	စသ ၈၈၇	မခင်နှင်းသူ	299
ექ	စဟရ ၁၃	မခိုင်ရီမွန်	299
ე?	စအအ ၁၄၄၉	မခိုင်ယဉ်ဝင်း	२५२
ე9	စသ ၂၈၆	မောင်စန်းကို	२५२
ງງ	စဃသ ၃၂၄	မချစ်ပန်းနှ	୧୨၂
ეჱ	စထ ၁၅၉	မောင်ဇင်ကိုကိုထွန်း	୧୨၂
อา	စတ္ ၁၀၀	မဖူးပွင့်ဝေ	୧୨၂
၅၈	စသ ၉၂၀	မသီတာဝင်းဦး	୧୨၂
90	စသ ၅၈	မောင်ပိုင်သူစိုး	୧୨၂
ઉ૦	စဟ ၂၉၀၀	မရီရီလွင်	2 9J

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် – မုံရွာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာရပ် – ဥပဒေပညာ

ဦးရေ (၁၆၁) ဦး

ခင်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
ලිට	စသတ ၁၆၅	မအိသဥ္မွာလွင်	२५०
${f G}_{f J}$	စဉ ၇၀၉	မောင် ချစ်မင်းဦး	२५०
ઉર	စစျ ၂၈၃	မဝိုင်းဝိုင်းဇော်	२५०
ઉ૦	စဍရ ၂၀၄	မခင်ဧကရီကျော်	२५०
	စသ ၁၃၂၉	မောင်ထွန်းအောင်လူ	999
ତତ	စဍထ ၂၈၂	မောင်ကောင်းခန့်ကျော်	999
$G_{?}$	စသ ၃၅၇	မစိုးစိုးလွင်	၃၃၈
၆၈	စဒတ ၁၃၂	မခိုင်ဇာလင်း	၃၃၈
၆၉	စသ ၁၃၆	မောင် ချမ်းသူ	၃၃၈
70	စဃ ၁၃၂၀	မောင်မျိုးမင်းထွေး	२२१
၇၁	စဍထ ၂၉၆	မောင်မင်းသော်ခန့်	૨ ૨ઉ
J	စသ ၁၀၃၀	မရတနာထက်	૨ ૨ઉ
79	စစတ ၅၈၂	မသိမ့်နန္ဒ၁ဦး	૨ ૨ઉ
79	စသ ၈၈၃	မောင်ဝင်းမင်းသန့်	୧୧၅
7ე	စမ ၃၀၀	မအိုရိုင်မျိုး	୧୧୭
ૃઉ	စသ ၁၃၄၉	မနှင်းသန္တာလွင်	२२५
??	စၜ ၁၃	မအိသန္တာကျော်	२२५
၇၈	စဃ ၂၆၉၉	မောင်ကျော်ဇင်မင်း	२२५
୵ଡ଼	စထ ၈၀၇	မောင်ဝင်းမိုးကျော်	२२५
റെ	ა მ	မောင် သူရကျော်	२२५
ຄວ	စဗ ၆၉၅	မရွှေဇင်သူ	99J
്	oe	မောင်ထွန်းအေးချမ်း	99J
၈၃	စဋမ ၅၂ဝ	မယုယုကျော်	199
၈၄	စစတ ၁၇၂၄	မခိုင်မိုးသဲ	99J
၈၅	စအအ ၁၂၈	မောင်ကျော်သက်ဦး	၃၃၁
၈၆	စစသ ၁၉၅	မမြတ်ရိုးသူ	၃၃၁
၈၇	စဃ ၂ဝ၆	မသိမ့်သိမ့်ထွေး	२२०
ຄຄ	စဃ ၄၅၄	မနှင်းစုဝေ	990
၈၉	စသ ၆၃၃	မောင်ရဲဇာနည်	२२०
ଓଠ	စဘ ၃၆၆	မောင်ဝိုင်းချစ်	୧၂ଓ

တက္ကသိုလ် / ဧကာလိပ် – မုံရွာတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာရပ် – ဥပဒေပညာ ဦးဧရ (၁၆၁) ဦး

ခဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
၉၁	စဈ ၇၁၄	မဇင်မီမီဇော်	5 16
ΘJ	စဋ္ဌ ၂၀၅၅	မဝေမိုမိုကို	5 16
ଓ୧	စဋ ၇၈၆	မောင်ထူးဝေအောင်	၃၂၈
ଓ୨	စဒ ၁၄ ၇၁	မအိသန္တာလွင်	ઠીહ
ලე	စသ ၁၂၅ဝ	မအေးမြစန္ဒဝ	ફ નુ ઉ
၉၆	စထ ၅၈၂	မအေးပြည့်ပြည့်စိုး	ઠીહ
ଓ ୧	စသ ၃၈၄	မချယ်ရီစိုး	ઠીહ
၉၈	စစ္ ၈၉၆	မစန္ဒဂအောင်	ઠીહ
99	စလအ ၁၂၆	မခပ်ပန်း	ઠીહ
000	စဟ ၄၄၇	မောင်အောင်ဟိန်းလင်း	ઠીહ
၁၀၁	စၕ ၂၅၉၇	မခိုင်ခိုင်ခန့်	8 19
၁၀၂	စသ ၁၂၃	မောင်သောင်းဝင်း	8 19
၁၀၃	စဖ ၁၂၈	မောင်နေ အောင်	8 19
၁၀၄	စသအ ၄၀၅	မကေသွယ်ခိုင်	8 18
၁၀၅	စသ ၁၃၂၂	မဆူးချယ်ရက်	8 18
၁ဝ၆	စဋ္ဌ ၃၂၅၁	မသင်းနွယ်နီစိုး	2 J9
၁၀၇	စဟ ၁၇၆၄	မောင်ဖြိုးသက်ပိုင်	8 18
၁ဝ၈	စဒ ၂၉	မောင်စိုးရန်နိုင်	515
၁၀၉	စသ ၁၀၃၆	မယမင်းထွေး	515
၁၁၀	စအ ၆၇၁	မမြတ်ဆုမွန်	515
၁၁၁	စဖ ၆၆၇	မောင်ညီညီနိုင်	515
၁၁၂	စစ ၁၈၁၃	မလင်းကြယ်စင်	5]]
၁၁၃	စရလ ၂၉၇	မအေးချမ်းမေ	ઠીગ
၁၁၄	စစသ ၁၁၅	မောင်ဝေယံဘုန်းမြတ်	ઠીગ
၁၁၅	စသ ၁၀၁၇	မစန်းစန်းထူး	ક ી૦
၁၁၆	စသ ၁၃၈၆	မဖူးဖူးဝေ	ફ ી૦
၁၁၇	စဟ ၃၁၆	မဖြူနှင်းခိုင်	ફ ી૦
ວວຄ	စသ ၈၃၉	မ၉န်မိုးနွယ်	၃၁၉
၁၁၉	စထ ၅၂၆	မောင်စိုင်းမျိုးအောင်	၃၁၉
၁၂၀	စသအ ၂၂	မမေသူတင်မောင်	၃၁၉

တက္ကသိုလ် / ဧကာလိပ် – မုံရွာတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာရပ် – ဥပဒေပညာ ဦးရေ (၁၆၁) ဦး

စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
၁၂၁	စစ ၁၉ဝ၄	မောင်ဇင်ကိုကိုထက်	၃၁၉
၁၂၂	စဃသ ၃၃၁	မောင် ဇင် မင်းပိုင်	၃၁၈
၁၂၃	စဈသ ၅	မောင်ထက်မျိုးနိုင်	၃၁၈
၁၂၄	စဃသ ၃၃၈	မနှင်းပုလဲဖြူ	၃၁၈
၁၂၅	စရလ ၁၉၁	မောင်အောင်သန်းမြင့်	ર ગ્
၁၂၆	စညမ ၁၅၆	မစုစုဝင်း	२०१
၁၂၇	စတ ၇၉၃	မောင်ဟိန်းရာဇာ	ફ ે ૦ ૧
၁၂၈	စၜ ၂၈ဝ၈	မသဲနှင်းဖြူ	२०१
၁၂၉	စမက ၃၅၈	မခင်စန်းထွေး	२०१
၁၃၀	စရလ ၁၀၅၅	မခိုင်ဇင်လင်း	၃၁၅
၁၃၁	စဒ ၂၉ဝ	မောင်မျိုးမင်းထွန်း	၃၁၅
၁၃၂	စလအ ၁၄	မောင်ဝင်းတူး	၃၁၅
၁၃၃	වෙත ව	မမြင့်မြင့်ကြည်	२०२
၁၃၄	စဈ ၃၀၁	မောင်ပိုင်ရဲထွန်း	२०२
၁၃၅	စသ ၁၃၉၈	မောင်ငြိမ်းဝင်း	२०२
၁၃၆	စဟက ၂၇၆	မောင်အောင်မင်းသူ	२०२
၁၃၇	စဖရ ၂၃၂	မဝိုင်းဇင်မာဇော်	२०२
၁၃၈	စသအ ၅၄၁	မောင်ရဲကျော်သူ	၃၁၁
၁၃၉	စပ ၁၅၆၈	မဖြူဖြူလင်း	၃၁၀
290	စဃ ၁၃၁၀	မခိုင်မာထွေး	၃၁၀
၁၄၁	စသ ၁၄၆ဝ	မဇင်မာအောင်	၃၁၀
၁၄၂	oω γης	မောင်ဝိုင်းချစ်အောင်	၃၁၀
၁၄၃	စခ ၅၆	မပုံ့ပုံ့မြင့်မြတ်	२०७
299	စဟပ ၂၅၁	မစန္ဒာထွေး	၃၀၈
^ი 9ე	စဍ ၁၆၃၂	မကြယ်စင်မြင့်မြတ်	२०७
၁၄၆	စဈ ၃၅၂	မရွှန်း	२०७
૦૬૧	စသ ၃၂၆	မောင်အောင်ထက်နိုင်	२०७
၁၄၈	စပ ၆၆၉	မောင်သန်းစိုးဝင်း	२ ०၅
၁၄၉	စသ ၁၃၃၅	မသွန်းသက်ပန်လင်း	२०५
၁၅၀	∞5 5 6 6	မရွှန်းလဲ့စန္ဒာ	२०५

တက္ကသိုလ် / ဧကာလိပ် – မုံရွာတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာရပ် – ဥပဒေပညာ ဦးဧရ (၁၆၁) ဦး

වේ	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	ခုခုဧပါင်းရမှတ်
၁၅၁	စဢၔ ၃၉၂	မောင်လင်းမြတ်ဟန်	२०५
၁၅၂	စဟက ၁၈	မောင်လပြည့်ဖြိုး	२०५
၁၅၃	စသတ ၂၆၅	မစန္ဒာမြင့်	२०२
ე ე၄	စစတ ၇၇၅	မောင် ဇင် မင်းကိုကို	२०२
၁၅၅	စၜ ၂၉ဝ၈	မဝင်းသီရိ	રુા
၁၅၆	စထ ၆၁၂	မောင်သက်ဇော်ထွန်း	રુા
၁၅၇	စဥ ၁၁ ၇၇	မထက်နွယ်ခိုင်	રુા
၁၅၈	စန ၇၄၆	မအိရွှေရည်	રુા
၁၅၉	စစက ၂၃၆	မောင်ကျော်မင်းလှိုင်	200
၁၆၀	စဟ ၅၄၃	မမြင့်မိုရ်ဦး	200
၁၆၁	စဟ ၂၅၂၂	မကြူကြူလှိုင်မိုး	500