အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်) တက္ကသိုလ်/ ကောလိပ် – ရန်ကုန်အရှေ့ပိုင်းတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာရပ် – ဥပဒေပညာ

အထူးပြု	ဘာသာရပ် – ဥပဒေပညာ	ဦးခရ (၅၈) ဦး	
ခ်င်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	စုခုပေါင်းရမှတ်
၁	ဆမထ ၃၉၂	မယမင်းခန့်	2 26
J	ဆခ ၁၃၇	မတင်နုလွင်	229
5	ဆဝသ ၂၉၆၅	မသဲနုခိုင်	255
9	ဆစခ ၃၈၅	မဖူးပြည့်အောင်	2 2J
၅	ဆစခ ၅၂၂	မောင်အောင်ပြည့်ဖြိုး	2 2J
ઉ	ဆစျလ ၁၇၈၉	မောင်မင်းသိမ်းခန့်	२२०
?	ဆလသ ၁၀၆	မယွန်းဇာခြည်ကို	२२०
െ	ဆဝသ ၁၆၄၆	မခြူးခြူးငယ်	550
G	ဆခၔ ၂၇၆	မချိုဇင်ဖြိုး	୧Jଡ
00	ဆဗထ ၉၃၇	မောင်ဘုန်းမြင့်မိုရ်	રીડ
၁၁	ဆပၜ ၂၁၅	မပ္ပင့်ဝတီအောင်	રી?
၁၂	ဆဗထ ၆၅၂	မဆောင်းသိင်္ဂီထွန်း	રીઉ
၁၃	ဆဗထ ၁၃၀၂	မောင်ကျော်ကျော်အောင်	ર ુઉ
၁၄	ဆဈလ ၁၇၉	မောင်ကောင်းမြတ်သူ	ર ુઉ
၁၅	ဆစျလ ၉၈	မောင် ခန့် သူရမိုးဇော်	୧၂၁
၁၆	ဆသတ ၁၁၆၂	မယဉ်မိုးအေး	୧၂၁
၁၇	ဆဗထ ၃၃၅	မသော်ဇင်ဝေ	୧၂၅
၁၈	ဆစျလ ၂၃၄	မယမင်းအိ	રીક
၁၉	ဆေစခ ၇၂	မသင်းသဇင်ဗိုလ်	575
Jo	ဆဗထ ၆၅၀	မန္ပယ်သဇင်ထူး	975
၂၁	ဆသတ ၁၄၂၅	မောင်ရဲမာန်ဝင့်	919
JJ	ဆဗထ ၆၈၀	မောင်တင်အောင်ကျော်	२८
75	ဆဂဈ ၃၅၄	မယွန်းမြတ်မိုး	8 JJ
J9	ဆဝသ ၂၉၁၈	မအယ်လ်မြတ်မွန်	રીી
Jე	ဆဝသ ၂၅ဝ၈	မအိသက်ချို	રીી
၂၆	ဆဝသ ၁၃၇	မောင်သီဟ	၃၂၁
J٦	ဆလသ ၃၇၃	မစုမြတ်အောင်	၃၂၁
၂၈	ဆဗထ ၃၁၃	မအေးချမ်းမိုး	၃၂၁
JG	ဆဗထ ၂၆၅	မသူသူဟန်	ઠી૦
२०	ဆဝသ ၁၅၁၁	မဆုမြတ်မွန်	ફ ી ૦

အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၀ ပြည့်နှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် – ရန်ကုန်အရှေ့ပိုင်းတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာရပ် – ဥပဒေပညာ

က (အထူးပြု	ဘာသာရပ် ဥပဒေပညာ	Jet on t	ဦးခေျ (၅၈) ဦး
ခဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်ခာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	ခုခု ပေါင်းရမှ တ်
၃၁	ဆသတ ၇၈၉	မနန်းယုလှိုင်	୧୦၉
۶٦	ဆလသ ၁၄၉	မနှင်းဇာနည်ထိုက်	၃၁၉
99	ဆရ ၁၅ဝ၈	မောင်ဟိန်းထက်ဇော်	၃၁၈
२५	ဆဝသ ၃၁၆၈	မောင်ခန့်ဝင်းထွဋ်	၃၁၈
୧၅	ဆဈလ ၇၀၂	မောင် ဝေဖြိုးအောင်	ફગ્
રહ	ဆလတ ၆၉၄	မောင်ညီညီအောင်	၃၁၅
२१	ဆလတ ၅၃၆	မခိုင်ဇင်ဖူး႘င့်ဝေ	၃၁၅
၃၈	ဆဝသ ၄၅	မရင်ရင်နွယ်	၃၁၅
୧୧	ဆဝသ ၂၆၁၉	မောင်ကျော်မျိုးသိန်း	२०५
90	ဆဘလ ၄၃၀၄	မရတီ႘င့်ဝေ	२०५
90	ဆဗထ ၉၄	မမေပုလဲမောင်	२०२
9 J	ဆဝသ ၃၆၂၄	မဆုမြတ်သဲမွန်	२०२
99	ဆသတ ၄၅၈၁	မောင်နေထက်အောင်	ફગ
99	ဆစခ ၂၈၆	မခန့် ဖြူဖြူသန့်	ફગ
9ე	ဆစ္ခ ၄၈၁	မကြေးမုံစံ	ફગ
૬ઉ	ဆသတ ၃၅၁၄	မစုစုခော်	၃၁၁
97	ဆကတ ၂၇၈	မစိမ့်ရှင်မိုး	900
၄၈	ဆစျလ ၂၃၂၈	မဝင်းပြည့်ပြည့်လှိုင်	२०७
୨୧	ဆဝသ ၃၁၄၅	မအိသန္တာဇော်	၃၀၈
၅၀	ဆလသ ၉၆	မောင်မျိုးရာဇာအောင်	२०१
၅၁	ဆဝသ ၃ ၇၃၃	မရတနာလွင်	૨૦ઉ
ექ	ဆတည ၄၂၆	မသုန္န္အဒီစိုး	૨૦ઉ
ე २	ဆဝသ ၂၂၇	မောင်ရန်ပိုင်ဖြိုး	૨૦ઉ
ე9	ဆဝသ ၂၄၆၈	မမျိုးစုစုကျော်	ર૦၅
ງງ	ဆဆတ ၃၉၆	မောင်အေးခန့် ကိုကို	२०२
ეჱ	ဆပ္ေ၁၈ဝ	မမေဖူးမွန်	२०२
ე?	ဆခ ၁၃၇၂	မသူဇာဦး	२०२
၅၈	ဆစခ ၅၉ဝ	မဝေဝေအောင်	રુગ