တတ္ကသိုလ် - မိတ္ထီလာတတ္ကသိုလ်

a	1		Ω.
ဦးရေ	10	O.	70
1000	/Ia	4//	~0
19 1	· U	2 S	12

94			6 1,0 76
8	၂၀၂၂ ခုနှစ်		_
စဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
0	မရက ၈၂	မဖြူဖြူသင်း	550
J	မထမ ၅၈	မယွန်းနဒီ	၃૦၅
9	မပ ၁၃၈	မောင်နေထွဋ်နိုင်	505
9	မလက ၂၀	မအဲမွန်သွယ်	505
9	မထ ၁၂၈	မောင်မြင့်မောင်မောင်နိုင်	၂၉၈
G	မလပ ၁၄	မဖူးပြည့်မွန်	၂၉၆
9	မပ ၂၃၉	မောင်ဝေလင်းနိုင်	J09
െ	မထရ ၁	မမြသီတာစိုး	765
6	မပယ ၁၈	မချိုမာအေး	၂၉၁
00	မစယ ၆	မပြည့်ပြည့်ဖြိုး	്വരെ
၁၁	မင ၁၃	မမေမြတ်နိုး	്വഉെ
၁၂	မပ ၂၂၀	မခိုင်နှင်းဆွေ	്യഉ
၁၃	600 G	မအိပြည့်ဖော်	၂၈၄
29	မလက ၄	မောင်ဇွန်ထက်	၂၈၄
၁၅	မရ ၁၉၄	မခင်နှင်းထား	၂၈၄
၁၆	မင ၃၀	မမေပပဝင်း	၂၈၃
၁၇	မပ ၄၂၆	မခိုင်ဆုသွယ်	၂၈၃
၁၈	မငတ ၁၂	မငွေစုလှိုင်	၂၈၃
၁၉	မလ ၇၉	မသွယ်ဇင်ဦး	၂၈၃
Jo	өდ გიც	မနှင်းနုနုလှိုင်	၂၈၃
၂၁	မထ ၃၃၂	မအိမ့်မျိုးသန့်	്വറ്വ
JJ	မပ ၃၂၁	မအိမွန်သန့်ထင်	്വറ്വ
Ję	မရက ၅	မဆုမြတ်ရွှေစင်	്വറ്വ
J9	⊌დ ე၄၆	မောင်ကြည်ဇော်ဝင်း	്വറ്വ
J၅	မထ ၂၆၆	မောင်အောင်ပြည့်ဖြိုး	്വി

တတ္ကသိုလ် - မိတ္ထီလာတတ္ကသိုလ်

Δ			۵.
ဦးရေ	10	a i	۸.
1000L	1101	2//	~0
	٠.		רו

-			දුීඃ ရෙ (၉၈) දුීඃ
2.	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စ ဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
JG	_છ નુ૩ ၂၃	မသိမ့်ရတီဦး	ൃഖ
J?	မထတ ၁၈	မဂျူးဂျူးပိုင်	၂၈၁
၂၈	မထ ၅၂	မသက်ထားနွယ်	၂၈၁
Je	မရလ ၇	မောင်ရန်နိုင်အောင်	၂၈၀
90	မလ ၂၁၁	မခင်ထက်ထက်ဇော်	၂၈၀
၃၁	မပသ ၁၂	မသန်းသန်းဖြိုး	၂၈၀
۶٦	မလ ၆၄	မောင်ကျော်ဇင်သန့်	၂୧၉
55	မရက ၃၂	မသဇင်မိုး	၂୧၉
29	မတေ ၂၇	မထက်ထက်အေး	၂၇၈
୧၅	မလက ၃၆	မောင်စိုးဝဏ္ဏ	၂၇၈
રહ	မရရ ၇၁	မောင်ဖီကြား	၂၇၈
२१	မပ ၂၂၆	မောင်ကျော်ထက်	၂၇၈
၃၈	မပ ၂၆၉	မမိုးသဇင်အောင်ဝင်း	J??
୧୯	9C3 DO	မစုသိင်္ဂီထွန်း	၂၇၆
90	မထ ၄၃၈	မောင်လွင်ရဲထွဋ်	၂୧၅
90	မရ ၂၈	မပပဝင်းသွယ်	J99
9J	ecca ഉ	မသဲစုလှိုင်	J99
99	မပရ ၂	မောင်ဝေယံမင်းခန့်	J99
99	မစ ၁၄၃	မစုစန္ဒီမော်	J99
99	မစ ၂၁၁	မမေသူဟိန်း	745
ે હ	မရ ၁၁၆	မောင်နေလင်းသူ	745
99	^{ଌ୭} ୩ ୨၉	မဟန်နီဦး	J95
90	မထ ၂၉၆	မနှင်းဝတ်ရည်	J95
90	မထရ ၇	မနေခြည်သင်း	J?J
၅၀	မလက ၂၅	မအင်ကြင်းစံ	၂၇၁

တတ္ကသိုလ် - မိတ္ထီလာတတ္ကသိုလ်

Δ		. 0
ဦးရေ	100	1 5
1000l	1 201	, ,,,,
19 1	٠.	' 15

			5:00 (Ba) 5:
	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၅၁	မထတ ၁၆	မောင်ဟိန်းထက်နိုင်	၂၇၁
อู่	မထ ၂၀	မသော်မီမီဇင်	၂၇၁
98	မရ ၁၉၈	မင္ဝါတွေး	၂၇၁
99	မပည ၈	မကြည်ဇင်ထွန်း	၂၇၁
99	မထ ၇	မောင်အေးမင်းခန့်	၂၇၀
ენ	မလက ၁၃	မောင်အောင်မိုးသူ	၂၇၀
99	မပ ၄၁၃	မပန်သုဝေ	၂၇၀
၅၈	မပ ၃၈၂	မောင်နေသူဝင်း	၂၇၀
90	မစရ ၇၅	అమెక్లున్డిః	၂၆၈
Go	ଧ ୍ବର ၂၉	မသင်းသင်းလှိုင်	ეჱი
၆၁	ა ს გიე	မအိကေခိုင်	ეჱჱ
G_J	မထမ ၄၃	မောင်ဇင်မင်းဟန်	ენნ
ઉરૃ	မရက ၈၄	မောင်ဝေယံအောင်	ეჱჱ
G_{9}	မလ ၅၃	မဇင်လဲ့လဲ့မွန်	ე©©
	^{ଌଠ} ବ ୧၉	မစိမ့်အိအိခိုင်	ენნ
GG	မလပ ၁၅	မမေမြတ်မွန်	၂၆၅
ઉત્	မထတ ၁၃၇	မအေးမြင့်မြတ်မျိုး	၂၆၄
၆၈	မပဖ ၂၉	မောင်ကောင်းချင်းဝေ	ી હર
ြေ	မ ∞ ၅၃၇	မဇူးဇွန်ဦး	ეცგ
90	ა ს	မမေဖြိုးဟန်	ુ હર
၇၁	$\Theta \infty$ ၇၉	မနှင်းလဲ့လဲ့ဝေ	ી હર
૧၂	ၑ ရ	မအင်ကြင်း	ુ હર
72	မရ ၃၁၄	မသီရိမွန်	ુ હર
79	မထရ ၁၁	မဝေလီမြင့်	ეჱე
ეე	80 GOO	မောင်နောင်နောင်လတ်	ეჱე

တတ္ကသိုလ် - မိတ္ထီလာတတ္ကသိုလ်

<u>α</u>			
ဦးရေ	1	20	1 ו
20001	M	401	ەلى ا
9	- 31		12

			Read (Ga) Re
	၂၀၂၂ ခုနှစ်		20 0
စဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
s -	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
₇ હ	မလတ ၇၂	မောင်သိန်းထီလာ	၂၆၁
୧୧	မထက ၁၂၁	မမေပြည့်စုံခင်	၂၆၁
၇၈	^ଧ ୍ବବ ၂၄	မပိုးအိဖြူ	၂၆၁
୨၉	မထမ ၂၆	မောင်ဖြိုးသီဟမောင်	၂၆၁
റെ	မထမ ၃	မောင်ဖိုးသင်္ကြန်	၂၆၁
റൊ	^હ ન્	မကေခိုင်ဝင်း	၂၆၁
്	မစ ၁၉၈	မောင်ဝေယံမြင့်မိုရ်	ეჱი
၈၃	မလတ ၆၃	မောင်ဝဏ္ဏမင်းဌေး	JOG
၈၄	မထတ ၈၂	မောင်အောင်ဟိန်းသန့်	Joe
၈၅	မထ ၅၃၈	မောင်ခန့်ဇင်ဦး	Joe
၈၆	မစရ ၅၉	မအိအိခိုင်	Joe
၈၇	မရ ၁၁၄	မောင်ပြည့်ဖြိုးသူ	၂၅၈
റെ	မပည ၂၆	မထက်ထက်မိုးဦး	၂၅၈
၈၉	မထ ၄၆၀	မစုမြတ်လွင်	၂၅၈
၉၀	မပဖ ၂၈	မဟိန်းနှင်းဖြူ	ეე?
၉၁	^{ୱଶ୍} ୧၅၄	မယဉ်နွယ်ဦး	၂၅၆
ଜ୍ୟ	မထက ၁၅၂	မသန္တာအောင်	ეეე
ଡଚ	မထမ ၃၉	မကြည်လဲ့လဲ့ဝင်း	J29
୯୨	မထရ ၂	မောင်စွဲထက်	J90
ලව	<u></u>	မဆုဝေအောင်	JSG
၉၆	မပ ၃၀၈	မဆုရတနာခိုင်	J99
ଓ୧	^ଌ ଵ୍ ၂၉၇	မသီတာနွယ်	J99
၉၈	မလ ၂၂၁	မောင်ဆောင်းဦးနိုင်	JSO
၉၈	မလ ၂၂၁	မောင်ဆောင်းဦးနိုင်	Jsc