### တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင် )

တက္ကသိုလ် - မအူပင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - အင်္ဂလိပ်စာ

၂၅

အန ၂၅

ဦးရေ (၁၃၇) ဦး ၂၀၂၂ ခုနှစ် စဉ် စုစုပေါင်းရမှတ် အမည် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ် မယွန်းပွင့်နဒီ အလ ၁၂၇၁ 999 С မကြယ်စင်ဦး အဘပ ၇၄၈ ୨၂୧ J မသီရိမေ 9J9 9 အဖက ၈၁၈ 9 အဘဟ ၇၄၀ မကေဖူးဝေ ၄၂၁ မနှင်းသီရိရွှေ ၄၁၈ အညပ ၇၂၆ ງ G မဝေဝေထွန်း အလဒ ၇၉၁ ၄၁၈ မဖြိုးဧကရီကျော် ၄၁၈ ജസ ാ 9 မအိသူခိုင် ၄၁၆ အင ၁၅၄၄ റ မသက်သက်ထွေး အငမ ၇၁၀ C 909 နမ့်ရွှန်းလဲ့ရီဖြိုး 902 အတ္ ဂဂုရ 00 မယမင်း အလ ၃၂၉ 909 00 နော်သဆိုးအယ် အတရ ၇၇၉ ၄၀၉ ၁၂ ၁၃ အတက ၇၅၆ မဂူးဂူူး ၄၀၈ မောင်ချမ်းဝင်းထက် ၄၀၈ 29 အညမ ၁၀၁ မသက်မွန်လင်း ၁၅ 909 အတ္ ၇၈၉ မောင်စိုးမင်းလတ် ၁၆ အည ၁၅၅၃ çoj မဧပရယ်မိုး 900 အနလ ၇၁၅ ၁၇ မောင်ထက်ကိုလင်း အလဒ ၇၉၈ ວຄ 900 မအိသဥ္စာအောင် အနလ ၇၃၁ 900 ၅င မသက်မွန်မြင့် အည ၃၂၀ ୧ଡଡ ၂၀ မောင်မင်းရာဇာ အည ၁၄၂၂ ၂၁ ၃၉၈ မအေးချမ်းမေ အင ၅၉ දලඉ IJ မသင်းသင်းမြတ် R အဘဆ ၇၄၀ ୧ଓ୧ နော်ဆုလာဘ်ဘုန်း მმგ J9 အငခ ၁၁၂ ემგ မဇင်ဝေဝေဖြိုး

#### ၂ တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင် )

တက္ကသိုလ် - မအူပင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - အင်္ဂလိပ်စာ

10	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
ഽ	အဖဘ ၈၀၅	မရွှန်းလဲ့ဖြိုးသူ	୧୧୦
JS	အငပ ၇၆၅	နော်နှင်းဝေအေး	୧ଡ୨
၂၈	အဖစ ၁၂၆	မမြတ်အိမွန်	୧ଡ୧
ୗତ	အဘ ၈၈၀	မဆုမွန်ကျော်	୧ଓୗ
20	အဘ ဂုဂု၃	မစန္ဒီစုနိုင်	၃၉၁
၃၁	အကပ ၁၅၇	မအေးစုမွန်	၃၉၁
રી	အဖက ၂	မဝင့်ဝါဖြိုး	၃၉၁
25	အနသ ၁၀	မအေးချမ်းမိုးမြင့်	දංල
29	အင ၈၄	မသက်ဖူးဝေ	දංල
୧၅	အလ ၄၀	မနှင်းဝတ်ရည်ဦး	දංල
୧၆	အဘပ ၇၃၆	မမေသက်ဖူးဝေ	දංල
२१	အတေ ၁၂	မခိုင်ဇင်ထက်	ວຸຄຄ
၃၈	အဖ ၄၄၂	မထူးထက်ဝင့်ဝါမွန်	ວຸຄຄ
୧ሮ	အလ ၃၁၈	မသင်းဆွေဦး	၃၈၇
90	အင ၂၂၂	မရွှေဝန်းရံ	၃၈၅
90	အန ၆	မဂျူးဂျူးစံ	၃၈၅
9J	အင္ ၁၇၀	မဇင်မီမီကျော်	205
99	အတဒ ၁	နမ့်ဖြိုးသန္တာ	502
99	အလ ၃၇၉	မချိုမီမီလွင်	205
<b>9</b> 9	အင ၁၆၈၃	မသင်းမြတ်မြတ်မိုး	205
၄၆	രാദാ	နော်စေးဆရီးဖော	202
99	အငက ၅	မစန်းသဇင်နွယ်	202
၄၈	အင္ ၁၉၂	မောင်လှိုင်းမာန်ဦး	505
୨୧	အဘ ၃၀၁	မဂျူးဂျူးဝါ	205
၅၀	အည ၅၃၂	မအိမွန်သွယ်	505

### ၃ တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် - မအူပင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - အင်္ဂလိပ်စာ

	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၅၁	အဘ ၇၇၉	မနွေးနန္ဒာနှင်း	၃၈၂
ງງ	အဖ ၂၀၆	မပြည့်ဖြိုးခင်	၃၈၂
96	အဖဘ ၁၁၀	မနှင်းပွင့်ဖြူ	၃၈၂
<u> </u>	အင ၅၁၈	မကြည်ကြည်ဦး	၃၈၁
ეე	အဖမ ဂုငှ၆	မသော်တာလင်း	၃၈၁
၅၆	အည ၂၈၄	မချယ်ရီအောင်	၃၈၁
ეე	အညပ ၇၄၇	မအိမ့်ခြူးစံ	၃၈၀
၅၈	အင ၁၈၅	မချစ်နှင်းဝေ	୧୨୦
୨၉	အင ၄၄၆	မဆုရွှန်းပြည့်	୧୨୦
၆၀	အဘ ၃၁	မဆုမွန်မြင့်လွင်	၃၇၈
၆၁	အင ၅၃၈	မဇင်မာမျိုး	၃၇၈
GJ	အဘက ၁၆၀	မချောကေခိုင်	၃၇၈
ලිද	အင ၁၈၃၈	မမေသဇင်ဦး	200
ઉ૬	အင ၁၇၂	မကျော့ကျော့စံ	၃၇၆
၆၅	အလ ၄၂၃	မတန်ခူးခင်	၃၇၆
ତତ	အလ ၃၆၄	မစံဝတီ	၃၇၆
ଜିଦ	အဖသ ၁၁၄	မနန်းရတနာစိုး	୧୧୨
၆၈	အင ၂၂၃	မသော်တာလင်း	୧୧୨
၅စ	အကပ ၆	မရည်မွန်အောင်	୧୧୨
၇၀	အကပ ၁၀၂၄	မောင်တင်ထွန်းအောင်	୧୧୨
၇၁	၁၁၃ ၁၁၃	မစိမ်းမို့မို့	292
୵ୢ୲	အင ၄၃၄	မယွန်းနဒီ	୧୧၂
୵୧	ാറ ഗങ	မမြသန္တာထက်	၃၇၁
79	အဘက ၂	မမြင့်သူဇာ	၃၇၁
<u> </u>	အငရ ၂၂	မအေးပပမင်း	290

# <sup>၄</sup> တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် - မအူပင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - အင်္ဂလိပ်စာ

	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၇၆	အင ၅၂၁	မမေသင်္ကြန်ဦး	290
??	အလဒ ၄	မအေးမြတ်စိုး	ඉමිද
၇၈	အဖ ၆၂၃	မဝါဝါဖြိုး	ඉමිද
୧ଡ	အဖစျ ၁၂၇	မသိမ့်သိမ့်သူ	ඉමිද
၈၀	အဖမ ၇၃၇	မောင်ဟိန်းမင်းပြည့်	ඉමිද
ຄວ	အဖ ၂၃	မသင်းမြတ်ထူး	දලින
ရ၂	အတအ ၁	မနွယ်နွယ်ကျော်	දලින
၈၃	ရှစ်၄ တဆ	မခင်ဇာခြည်ထွန်း	දලින
၈၄	အလ ၃၄၈	မောင်ကျော်ဇင်မင်း	રહિત
၈၅	အညပ ၁၀၆	မအေးအေးမြင့်	၃၆၅
ຄຣ	အလသ ၁၀၂	မအေးသီရိကျော်	રિઉડ
၈၇	ခၚင တ၁ဆ	မယုနန္ဒာမြင့်	၃၆၄
ຄຄ	အဘပ ၁၀၈	မောင်စိုင်းမောင်မောင်	දලිද
စ၉	၁၂၃ တ	မောင်ခိုင်ဖုန်းရှိန်	၃၆၂
၉၀	အကေ ၁၂	စောမောရစ်	၃၆၂
၉၁	အဘ ၂၂၆	မောင်ရဲထွဋ်ဇော်	၃၆၂
ତ୍ର	အည ၂၄၅	မသျှင်မှူးသွင်	၃၆၁
୧୧	ခ၃၃ တဆ	မအေးမြသူ	၃၆၁
୧୨	အညမ ၁၀၆	မချစ်ချစ်စိုးလွင်	၃၆၁
୧୨	အင ၄၄၈	မသန့်သီရိဖူး	၃၆၁
වෙ	အလဒ ၁၁၇	မရွှေဇင်သန့်	၃၆၀
ଡ୧	အဘ ၅၇၉	မယမင်း	୧୭ଡ
၉၈	အည ၉	မဝေခြူးပိုင်	၃၅၈
ତ୍ତ	အနန ၃	မတင်ဇာမော်	၃၅၈
000	အညခ ၃	မသဲသရဖီမောင်	၃၅၈

### ၅ တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင် )

တက္ကသိုလ် - မအူပင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - အင်္ဂလိပ်စာ

10	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
202	အလ ၅၀၃	မအိအိကျော်	୧୭୧
၁၀၂	အလ ၃၃၂	မဖြိုးဖြိုးဝေ	<b></b>
၁၀၃	အဒ ၅၀၃	မချောစုဝင်း	<b></b>
၁၀၄	အလ ၆၂၄	မောင်မင်းခန့်ဇင်ဦး	<b></b>
၁၀၅	393 00	မောင်လင်းထွဋ်	୧୦୦
၁၀၆	အန ၆၄	မယွန်းဖူးအိမ်	200
၁၀၇	အငတ ၁၇	မဝတ်ရည်ဖြိုး	୧୦୦
၁၀၈	အဘ ၂၅၆	မောင်ကောင်းဆက်နိုင်	200
၁၀၉	အည ၂၆၈	မောင်ဝေကျော်ဖြိုး	୧୭୨
000	အန ၂၉၆	မနှင်းဝတ်ရည်	202
000	အဒ ၁၃	မောင်သော်ထက်နိုင်	୧၁၂
၁၁၂	၅၈ ၁ဆ	မထက်ထက်ဝင်း	୧၁၂
၁၁၃	အတ ၁၃၆	မောင်စိုင်းခန့်ကျော်	୧୦၂
၁၁၄	အဘ ၁၆၈၀	မမေမြတ်ကျော်	୧୭၂
၁၁၅	000 ၁၃၀	မဆုမွန်သန့်	၃၅၁
၁၁၆	အနဆ ၈	မချိုချိုထက်	၃၅၁
၁၁၇	အဘ ၇	မဆုနန္ဒာထက်	၃၅၁
ວວຄ	အင ၆၈	မသဥ္မာမျိုးမြင့်	၃၅၁
၁၁၉	အဒ ၂၇၉	မောင်ဟိန်းထက်ဇင်	၃၅၁
၁၂၀	නං දංව	မအိဖြိုးသွယ်	၃၅၁
၁၂၁	အတ ၁၁၆	မရွှန်းပြည့်ပိုပို	၃၅၁
၁၂၂	အဒ ၃၀၄	မောင်ဝေယံကောင်းသန့်	၃၅၁
၁၂၃	အဖသ ၈	မရှမဝ	၃၅၀
၁၂၄	အဘ ၃၃	မထက်ရွှေရည်ဝင်း	၃၅၀
၁၂၅	အန ၂၀၄	မပြည့်ဖြိုးစံ	၃၅၀

## တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် - မအူပင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - အင်္ဂလိပ်စာ

စဉ်	၂၀၂၂ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာမေးပွဲခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
၁၂၆	အလ ၃၅၄	မောင်အောင်သက်	<del></del>
၁၂၇	အနဆ ၁၁၄	မစုမြတ်နိုးဦး	<b>२</b> १०
၁၂၈	အညမ ၁၁၅	စောသက်နိုင်ထွန်း	୧၅୦
၁၂၉	အညန ၁၅၃	မောင်ပိုင်ထက်အောင်	୧୨ଡ
၁၃၀	အညခ ၇၅၁	မဆောင်းဝတ်ရည်	୧୨ଡ
၁၃၁	အဘ ၈၀၀	မောင်ဟိန်းသော်သော်	250
၁၃၂	အညလ ၁၁၄	မနွယ်ဂျာလှိုင်	250
255	အဖ ၅၁	မောင်မင်းခန့်ကြွယ်	259
၁၃၄	အဘ ၁၃	မောင်ကောင်းဇာနည်ထွဋ်	259
၁၃၅	အဘက ၁၀၇	မတွယ်တာမောင်ထွေး	259
၁၃၆	အညမ ၁၀၅	မကျော့ယဉ်မင်း	୧୨၆
၁၃၇	အင ၂၅၇	မသဲသိရိဝင်း	୧୨၆