			6 1 7 6
	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
Э	ညဖ ၅၂၁	နန်းဝတ်ရည်သင်း	၃၈၅
J	ညဒ ၆၅၈	မရတနာလင်း	දංද
9	ညပဗ ၁၄၈	မခိုင်ခိုင်ထွန်း	275
9	ညဘ ၁၁၄၇	မၝေးၝေးလှိုင်	275
၅	ညပက ၉၀၇	နော်ယွန်းမီမီဖြိုးအိမ်	୧ଡିଡି
G	ညမ ၃၁၀	မဆောင်းသဇင်နှင်း	રિઉર
የ	ညဘ ၁၁၀၅	မဝင်းလဲ့လဲ့ထွန်း	206
ຄ	ညသအ ၄၁၅	မနှင်းအိသန္တာအေး	၃၅၈
ତ	ညသမ ၈၁၁	မအိသဇင်ထူး	၃၅၈
00	ညလ ၁၉၁	မောင်ဘုန်းမြတ်သူ	୧୦୧
00	ညဖ ၂၂၅	မသီရိထွေး	၃၅၆
၁၂	ညရဝ ၁၆	မင်းဗညားဉာဏ်ထော	၃၅၆
2c	ညကဟ ၂၀၆	မောင်မင်းကိုခန့်	୧ଅଅ
29	ညဘ ၁၁၃၅	မောင်ကျော်ဇင်ထက်	200
၁၅	ညဒ ၈၅၉	နန်းညွှန့်အေး	<b>5</b> 27
၁၆	ညဘ ၁၁၃၈	မောင်စိုးလင်းထွန်း	250
၁၇	ညကန ၉၁၉	မဝိုးမီမီဖြူ	२५१
ວຄ	ညမ ၂၉၀	မနှင်းအိလှိုင်	२५१
၁၉	ညပန ၁၅၆	နန်းဟေသီဝင်း	୧୨େ
၂၀	ညလက ၉၈	မသွန်းရတီစံ	299
၂၁	ညဖ ၆၅၉	မအိသဇင်မွန်	262
JJ	ညလ ၂၅၅	မမေမြတ်သူငြိမ်း	265
JS	ညခဆ ၆	မအိထက်ထက်ဇင်	665
JS	ညပန ၁၆၀	မိထောပကား	୧୧୨
Jŋ	ညသအ ၃၀၄	နော်ခင်လပြည့်ဝန်းစံ	555

တက္ကသိုလ် - မော်လမြိုင်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင် )

			6
စဉ်	၂၀၂၂ ခုနှစ်	<b>თ</b> (1)	စုစုပေါင်းရမှတ်
ಿ೭	တက္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	မိုရီဇင်းနေမြီလ
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၂၆	ညကသ ၁၁၉	မချစ်မြတ်နိုးဝေ	555
JS	ညသ ၁၂၂၁	မမြတ်ဆုမွန်	55J
၂၈	ညဒ ၈၅၁	မောင်ထာဝရလင်း	555 252
၂၉	ညပဗ ၁၁၂	မောင်ပြည့်သဲမောင်	୧၂ଡ
90	ညသအ ၁၄	မမြတ်နိုးလှိုင်	၃၂၈
၃၁	ညလက ၁၆၉	မဟန်စုစုထွန်း	کار
۶J	විද දිවල	မစုမြတ်နိုး	રીઠ
25	ညလမ ၃၅၉	မောင်ဝင်းခန့်စိုး	રીઠ
29	ညဒ ၅၁၈	မသင်းသဇင်လှိုင်	રીરે
୧၅	ညပ ၃၈၂	မမြတ်ကေခိုင်	515
၃၆	ညမ ၃၁၁	မကေခိုင်နွယ်	515
२१	ညခဆ ၁၈၉	မသီတာထွန်း	515
၃၈	ညဘ ၄၂၁	မသက်မှုံဇင်	611
୧ଡ	ညပ ၃၄၂	မသက်စန်းဦး	611
90	ညခသ ၁၂၆	မသွန်းဆုဝေ	၃၂၁
90	ညမဒ ၁၉၇	မခရေဖူး	615
9J	ညဖဃ ၁၅၅	မအေးမြတ်မွန်	၃၂၀
99	ညရ ၄၀၁	မစန္ဒၥချမ်း	၃၂၀
99	ညလသ ၃၁၇	မသွန်းသစ္စာအိမ်	၃၂၀
<b>9</b> 9	ညဘ ၁၁၉၅	မမီးလေးချို	510
୨ତ	ညက ၆၂	မဖူးပွင့်လှိုင်	၃၂၀
99	ညခဆ ၅	မောင်ဖြိုးပိုင်စိုး	၃၂၀
୨୭	ညသအ ၅၂၃	မမေမျက်ဝန်း	၃၂၀
୨୦	ညကဟ ၂၂၀	မောင်ထက်မြတ်ထွန်း	၃၂၀
၅၀	ညလရ ၄၀၈	မမေသော်တာလင်း	၃၂၀

တက္ကသိုလ် - မော်လမြိုင်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင် )

	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၅၁	ညဒ ၅၈၅	မောင်နေရဲလင်း	၃၁၉
ງງ	ညမဒ ၁၂၂	မသင်းသင်းခိုင်	၃၁၉
୨୧	ညခဆ ၁၁၅	မောင်ဥက္ကာစိုးမိုး	၃၁၉
ეგ	ညခဆ ၁၆၈	မအကြင်နာမွှေး	၃၁၈
ეე	ညကသ ၁၀၄	မဇင်သက်သက်စိုး	၃၁၈
၅၆	ညခဂ ၂၂၇	မနီလာဝင်း	၃၁၈
ეე	ညခမ ၁၆၉	မစိမ်းပပ	ຊວຄ
၅၈	ညပ ၄၂၄	မိသဲသဲအောင်	ຊວຄ
୨୯	ညသအ ၄၅၀	မချောစုခိုင်	ຊວຄ
၆၀	ညပ ၂၀၃	မိဆုပြည့်ခိုင်	၃၁၈
၆၁	ညလက ၅၆၂	မမိုးပပအောင်	၃၁၈
၆၂	ညသမ ၁၁၃	မစုမြတ်ငြိမ်း	ຊວຄ
දෙ	ညလသ ၅၁	မအိထက်ထက်ပိုင်	209
ଌୢ	ညသ ၄၂၃	မခင်ခက်ခက်ခိုင်	629
၆၅	ညရ ၂၀၉	မဇူးဇူးမြတ်သဇင်	၃၁၇
ତତ	ညပသ ၁၂၄	မကြယ်စင်ဦး	629
ଜିଦ	ညမ ၂၆၆	မဇူးသဥ္မွာထက်	209
ຣດ	ညရ ၂၃၅	မနှင်းနွယ်နီလှိုင်	50 <i>9</i>
ရခ	ညကဟ ၄၇	မရွှန်းလဲ့မွန်	२०१
၇၀	ညပန ၁၂	မသဇင်ဖြိုး	209
၇၁	ညပဗ ၁၂၂	မောင်ပြည့်ဖြိုးဦး	၃၁၆
പി	ညမတ ၃၁၃	နော်သက်သက်အောင်	၃၁၆
୧୧	ညဖဃ ၁၇၇	မောင်အောင်မင်းသူ	၃၁၆
99	ညဒဓ ၂၉၀	မညိုညိုထွေး	၃၁၆
79	ညဒဓ ၂၆၃	မအိမြတ်သူ	၃၁၆

တက္ကသိုလ် - မော်လမြိုင်တက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင် )

ဦးရေ (၁၄	၀) ဦး
----------	-------

<b>၂၀၂၂ ခုနှစ်</b> စဉ် တက္ကသိုလ်ဝင် အမည် စာမေးပွဲခုံအမှတ် ၇၆ ညလသ၂၃၇ မသန္တာအေး ၇၇ ညပအ ၁၀၅ မဆုရည်ချမ်း	<b>စုစုပေါင်းရမှတ်</b> ၃၁၆
စာမေးပွဲခုံအမှတ် ဂု၆ ညလသ၂၃၇ မသန္တာအေး	
ဂု၆ ညလသ၂၃၇ မသန္တာအေး	၃၁၆
	၃၁၆
၇၇ ညပအ ၁၀၅ မဆုရည်ချမ်း	
	၃၁၆
ဂု၈ ညလမ ၁၀၂၂ မောင်ဟိန်းသန့်	၃၁၆
၇၉ ညခဂ ၁၉ မိသန္တာချမ်းမြေ့	၃၁၅
၈၀ ညလည ၁၄၃ မခင်ချောစုလွင်	၃၁၅
၈၁ ညလ ၉၄၅ မသဒ္ဓါရည်လင်း	၃၁၅
၈၂ ညလ ၆၂၆ မသင်းသင်းမြင့်အောင်	၃၁၅
၈၃ ညကသ ၁၁၁ မောင်အောင်ကိုဖြိုး	၃၁၅
၈၄ ညကသ ၁၃၆ မဇင်မာဇော်	၃၁၅
၈၅ ညပ ၃၈၈ မခိုင်သဇင်	၃၁၅
၈၆ ညဒဓ ၂၆၉ မောင်သန့်ဇင်အောင်	၃၁၅
၈၇ ညပက ၂၂၈ မဝင်းတွယ်တာလှိုင်	<b>၃</b> ၁၅
၈၈ ညမ ၂၆ဝ မနှင်းနှင်းခိုင်	205
၈၉ ညခဆ ၁၀၄ မခိုင်နှင်းဝေစိုး	၃၁၄
၉၀ ညဒ ၄၇၄ မဆောင်းသဇင်ဦး	၃၁၄
၉၁ ညလ ၈၅၃ မထူးထူးဟန်နီ	၃၁၄
၉၂ ညလမ ၃၆၈ မအေးသဇင်မိုး	506
၉၃ ညသအ၂၀၃ မယမင်းကိုကို	205
၉၄ ညဘစ ၃၂၈ မသန္တာလင်း	202
၉၅ ညကဟ ၃၅၀ မမေမိုးပြည့်စုံ	202
၉၆ ညဒ ၄၆၅ မင်းအောင်ပြည့်ဟိန်း	202
၉၇ ညပက၂၁၅ မောင်မွန်လှိုင်ထွန်း	202
၉၈ ညဒ၂၃၂ မရတနာဖြိုး	၃၁၂
၉၉ ညလက ၄၃၉ မခိုင်သဇင်စိုး	၃၁၂
၁၀၀ ညလက ၄၇၆ မသိမ့်ရွှေစင်ထက်	၃၁၂

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင် )

တက္ကသိုလ် - မော်လမြိုင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

v	
တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်	း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင် )

တက္ကသိုလ် - မော်လမြိုင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

ဦးရေ (၁၄၀) ဦး

	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
202	ညသ ၃၉၆	မောင်ရဲပိုင်ဦး	၃၁၂
၁၀၂	ညဒ ၅၇၂	မစုမြတ်သဇင်နိုင်	၃၁၂
၁၀၃	ညလ ၆၇၇	မောင်သီဟဦး	၃၁၂
၁၀၄	ညရဝ ၃၈၃	မောင်ပြည့်ဝန်းအောင်	၃၁၂
၁၀၅	ညပန ၁၆၆	မိထောပကား	၃၁၂
၁၀၆	ညလရ ၄၅၅	မောင်ဇာနည်ဖြိုး	၃၁၂
၁၀၇	ညဖ ၃၆၈	မဒေဝီ	၃၁၂
၁၀၈	ညခသ ၁၀၁	မဝေဝေနှင်းကို	200
၅၀င	ညလရ ၃၇၁	မိစုသဇင်ထက်	၃၁၁
000	ညပတ ၂၈	မမြကေသွယ်	၃၁၁
၁၁၁	ညပက ၁၁	မောင်ညီထက်	200
၁၁၂	ညလရ ၃၃၇	မငြိမ်းလရောင်	200
၁၁၃	ညဖဃ ၂၈၂	မအေးမို့မို့စံ	200
၁၁၄	ညဘစ ၂၉၃	မခရေနှင်း	200
၁၁၅	ညသအ ၃၆၅	မစိုးရူပါသန့်	200
၁၁၆	ညပ ၃၂၁	မချစ်ဖူး	200
၁၁၇	ညခသ ၁၄၁	မဖြိုးဖြိုးစံ	200
ວວຄ	ညကသ ၁၃၀	မခရေဦး	200
၁၁၉	<u> </u> చిని ప్రార్త	မသင်းသင်းမြတ်	200
၁၂၀	ညဖင ၁၅၂	မသန္တာလင်း	200
၁၂၁	ညခဆ ၁၃၃	မသဇင်မျိုးအေး	୧୦၉
၁၂၂	ညဒဓ ၅၃၄	မိဥမ္မာထွေး	909
၁၂၃	ညဒဓ ၅၀၆	မောင်သန်းဦး	୧୦၉
၁၂၄	ညဒဓ ၂၇၁	မအေးမြတ်သူ	୧୦၉
၁၂၅	ညပသ ၁၁၆	မသဇင်ဖြိုး	909

-	၂၀၂၂ ခုနှစ်	_	
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၁၂၆	ညဖ ၂၈၂	မခိုင်သဇင်ဝေ	දංල
၁၂၇	ညမတ ၂၅၁	ද්බොට්ටෙම	୧୦၉
၁၂၈	ညသအ ၄၅၇	မဆောင်းနှင်းဖြူ	୧୦၉
၁၂၉	ညလသ ၅၂	မနှင်းဇင်ဇင်မိုး	୨୦၉
၁၃၀	ညလရ ၅၁	မသက်သက်ဝင်း	200
၁၃၁	ညက ၂၆၄	မရွှေရည်သက်သက်မွန်	၃၀၈
၁၃၂	ညလ ၇၉၆	မကေကေဇင်	၃၀၈
၁၃၃	ညဖင ၁၁၃	မလရိပ်ချို	၃၀၈
299	ညလက ၅၄၆	မသဇင်စိုး	၃၀၈
၁၃၅	ညလက ၄၁၆	မသဲနှင်းဖြူ	၃၀၈
၁၃၆	ညခဂ ၂၉၀	မိမိုးပပအောင်	၃၀၈
၁၃၇	ညဖ ၄၈၅	မပန်းအိဖြူ	၃၀၈
၁၃၈	ညလရ ၄၀၇	မသွန်းအိန္ဒြေဦး	၃၀၈
၁၃၉	ညသအ ၂၉၆	မနှင်းယမုံဦး	၃၀၈
250	ညမတ ၃၁၇	မင်းဟိန်းမင်းဇော်	၃၀၈

G

တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင် )

တက္ကသိုလ် - မော်လမြိုင်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ