တတ္ကသိုလ် - ကျောက်ဆည်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

දී:ရေ (၁၆၉) දී:

			B [ ( C ) B.
	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
<b>စ</b> ဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
15	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
Э	မဃရ ၇၀၃	မသန့်ဇင်ငြိမ်း	୧୧၂
J	နလ၀ ၂၀၂၅	မခေတ္တရာဦး	२१५
5	နလ၀ ၁၉၂၅	မပြည့်ပြည့်စိုး	၃၇၁
9	နလက ၃၂၄	မသဲစုခင်	२१०
၅	နပန ၁၉၁၀	မယွန်းဝတီအောင်	રહિ
G	နလက ၂၄၁	မနှင်းယုလွင်	ફિલ્ટ
9	နလ၀ ၂၀၁၇	ക്രെയ്യുട	રહી
6	နတက ၁၁၂၇	မကေဇင်ယွန်း	રિઉ૦
6	နလခ ၁၉၄	မနန္ဒာဝေ	200
00	မဇခ ၉၂၈	မခိုင်နှင်းဝေ	200
၁၁	နလန ၇၃၅	မသင်္ကြန်မိုး	290
၁၂	<b>ө</b> ७ J <b>၄</b> ၄	မသိမ့်သိမ့်ထွန်း	<b></b> 2ეი
၁၃	နလန ၇၂၄	မရွှေရည်ထွန်း	<b></b>
29	နတက ၂၃၃၅	မောင်ကျော်သက်ခိုင်	<del>2</del> 99
၁၅	နလ၀ ၂၀၁၈	မောင်နေမျိုးလွင်	<del>2</del> 97
၁၆	နတည ၃၃၁	မောင်သန့်ဖြိုးဝေ	୧୭၂
၁၇	<del></del>	မသဲဆုလှိုင်	୧୭၂
၁၈	မဇ ၅၈၁	မဖြိုးမိမိဇော်	၃၅၁
၁၉	နလက ၃၆၀	မခိုင်သဇင်မိုး	၃၅၁
Jo	နတမ ၈၅၉	မောင်ပြည့်ဖြိုးဇော်	၃၅၀
၂၁	နလဆ ၈၁၈	မစုလှိုင်ဖြိုး	၃၅၀
JJ	နပန ၁၈၆၂	မအိရွှေစင်	୧୨୧
75	နတမ ၈၁၁	မသွယ်သွယ်စိုး	२५७
J9	နလန ၇၂၉	မသဲသဲနု	<b>ર</b> ુઉ
J၅	နတက ၂၂၀၅	မောင်ချစ်ကိုကို	299

#### တက္ကသိုလ် - ကျောက်ဆည်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

ဦးရေ (၁၆၉) ဦး

			G. cel (206) G.
	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
3° <del></del>	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၂၆	နလ၀ ၁၁၀၀	မနှင်းဝေဖြူ	299
JŶ	နတမ ၁၈၉	မောင်မင်းခန့်ကျော်	299
၂၈	နဒက ၁၃၄	မခိုင်သင်းဝေ	999
JG	မဆမ ၂၀၇	မောင်သူရိန်ထွန်း	999
50	နဒက ၁၄၉	မောင်ဝဏ္ဏအောင်	<del>2</del> 9J
၃၁	နလ၀ ၁၁၇၆	မနွယ်နီလွင်	<b>२</b> ५०
6٦	နပန ၁၈၆၄	မောင်အောင်မျိုးဆွေ	<b>6</b> 65
99	နလထ ၃၀၅	မအေးသဇင်ခိုင်	999
29	နဒက ၁၁၃	မသီရိနန္ဒာ	999
୧၅	နလက ၃၇၅	မပြည့်ဖြိုးဝေ	220
રૃઉ	နလက ၁၁၉	မဝေနှင်းခိုင်	220
२१	နတက ၁၆၆	မအိအိဖြိုး	550
၃၈	နတမ ၈၁၂	မနှင်းဆီ	<sub>2</sub> ફિ
୧୯	နလက ၁၇၀	မဇင်ဇင်ထွန်း	ફર <b>િ</b>
90	နလက ၂၀၈	မယွန်းအိဖြိုး	999
90	နလသ ၁၁၇	မဆုဝေထက်	999
9J	နလ၀ ၆၁၁	မရွှန်းလက်လက်မိုး	२२५
99	မဲ ၅၈၄	မမြတ်သန္တာ	229
99	နလလ ၇၂၆	မောင်မင်းဟိန်းစည်	999
99	နလသ ၉၀၇	မသက်စုငြိမ်း	999
9ઉ	နပန ၁၈၈၉	မရွှန်းလဲ့မောင်	<b>7</b> 99
99	နတက ၆၆၃	မကေသွယ်မိုး	550
90	နလက ၃၈၀	မပြည့်ပြည့်ဝင်း	550
90	မဆ ၁၃၅၄	မလှိုင်လှိုင်မြင့်	550
၅၀	နလ၀ ၁၁၇၈	မထက်ထက်လွင်	୧၂ଓ

#### တက္ကသိုလ် - ကျောက်ဆည်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

දී:ရေ (၁၆၉) දී:

			ဦးရေ (၁၆၉) ဦး
.8	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
<del>စ</del> ဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှ <b>တ်</b>
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၅၁	နကတ ၃၀၃	မောင်အောင်မိုးနိုင်	୧၂ଓ
၅၂	နလ၀ ၁၄၁	မောင်သီဟန်ကျော်	<b>6</b> 16
98	နရဆ ၃၀၄	မသက်သက်အောင်	<b>6</b> ]@
99	မဃဒ ၈၀၆	မအေးပြည့်ပြည့်အောင်	<b>6</b> 16
<b>១</b> ១	\$3\$ J99	မအေးမြန္မယ်	၃၂၈
၅၆	နလက ၂၄၈	မသန်းသန်းလှိုင်	ઠીડ
99	နလက ၄၀၂	မောင်ဟိန်းဖော်ဦး	510
၅၈	နဒန ၁၇၃	မအိအိမွန်	510
ეც	\$2\$ JOJ	မရင်မီမီထွန်း	ઠીડ
Go	နလ၀ ၁၁၈၄	မအေးမြတ်သူဇာလွင်	રીઉ
၆၁	<b>န</b> ရ ၄၃၁	မရွှန်းလဲ့နေခြည်	રીઉ
GJ	နလသ ၁၅၅	မောင်ကောင်းသန့်သန့်အောင်	<b>ટી</b> ટ
ઉર	နလဝ ၁၀၉၁	မနှင်းနှင်း	515
ઉ૦	န <b>ဥစ</b> ာ၁၁၅	မသော်တာချမ်းမြေ့	5]5
၆၅	နလ၀ ၄၈၄	မခင်သဇင်လွင်	515
GG	နလက ၁၀၃	မမျိုးနန္ဒာကျော်	5]5
ઉત્	ക്കാദ ၁	မနှင်းဝေခိုင်	SJJ
၆၈	နလဆ ၂	မဂျူးဂျူးစံ	<b>SJJ</b>
၆၉	နရဆ ၃	မမြနန္ဒာကျော်	<b>SJJ</b>
90	န္တပ္ ၄၃၃	မောင်ချစ်ပိုင်	<b>SJJ</b>
၇၁	နတက ၈၇၀	မဝေနှင်းဦး	<b>SJJ</b>
୧၂	နရဆ ၄၇	မအိချမ်းပြည့်	၃၂၁
79	န္ေပ ၁၄၅	မောင်ထက်ဝေယံ	၃၂၁
79	နပသ ၁၅၄	မနွေဦးလှိုင်	၃၂၁
୧၅	နဥ္စစ ၁၅၆	မချစ်ဝိုင်း	કી૦

#### တတ္ကသိုလ် - ကျောက်ဆည်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

දී:ရေ (၁၆၉) දී:

20			Great (206) Gr
_	၂၀၂၂ ခုနှစ်	_	
စဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
<b>ૃ</b> ઉ	န္ဖမ ၂၈၄	မဖြိုးရတနာ	ઠી૦
77	နလက ၂၇၇	မနဒီသိမ့်	ઠી૦
၇၈	နလက ၃၇၆	မနှင်းယုဝေ	<del>റ</del> ാര
୧၉	မၜ ၁၇၆	မသူသူမိုးမြင့်	၃၁၉
റെ	နကတ ၃၀	မခိုင်နှင်းဝေ	<del>റ</del> ാര
റെ	နတအ ၁၄၃	မသက်ထားဝေ	၃၁၈
൭ൄ	နပသ ၃၁၁	မစောသုမွန်	၃၁၈
၈၃	နလဆ ၁၇၈	မယဉ်ယဉ်နွယ်	२०१
9	နတည ၁၂၇	မောင်ကောင်းခန့်ဖော်	२०१
၅	နူဖဖ ၂၆၄	မကြယ်စင်မိုး	२०१
၈၆	မၜၶ ၉၁၂	မစိုးစန္ဒာထွန်း	२०१
၈၇	နတက ၁၁၃၀	မသက်နှင်းဝေ	၃၁၆
ൈ	နတည ၈	မလှိုင်းအိအိထွန်း	၃၁၅
၈၉	နကပ ၈၄	မနှင်းနှင်းဝေ	റാഉ
၉၀	နပသ ၃၁၃	မသိမ့်သိမ့်ရွှေ	၃၁၅
၉၁	နတက ၁၃၄၉	မောင်မျိုးဝဏ္ဏထွန်း	၃၁၅
GJ	န္ဖမ္ ၁၆၄၂	မောင်ဇေယျကျော်သူ	၃၁၅
ଓ୧	နတည ၁၁	မထက်ထက်လွင်	२०५
<b>6</b> 9	နတက ၈၆	မရွှေစင်မြတ်သိန်း	२०५
ලე	နလဝ ၆၈၀	မဝေမာသက်	२०५
၉၆	နလ၀ ၂၀၉၁	မမွှေးမွှေးအိ	२०२
୯୧	နလဆ ၁၇၆	မောင်ကောင်းမြတ်ဇော်	२०२
၉၈	နရက ၁	မရီရီချို	२०२
99	နလက ၂၀၁	မနှင်းပွင့်ဖြူ	ઠગ
200	နရဆ ၂၀၅	မနှင်းပွင့်စိုး	၃၁၁

#### တက္ကသိုလ် - ကျောက်ဆည်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

ဦးရေ (၁၆၉) ဦး

			Seed (206) Se
13	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၁၀၁	နလ၀ ၂၆၄	မအိဖြူသဲ	၃၁၁
၁၀၂	နရန ၁၂၃	မပြည့်ပြည့်ဖြိုး	၃၁၁
၁၀၃	യെ ၁၀၀၁	မောင်မြတ်သူရဇံ	200
209	မၜ ၁၅၂	မဖူးဖူးသွယ်	500
၁၀၅	နကပ ၂၀၂	မနုနုခိုင်	500
၁၀၆	မဖ ၄၁၂	မနန်းအိခိုင်	500
၁၀၇	နရဆ ၉၁	မလဲ့လဲ့ဝင်း	୧୦၉
၁၀၈	နလဝ ၁၀၃၇	မယဉ်ယဉ်ထက်	୧୦၉
၁၀၉	နတက ၂၁၀၉	မအိသဇင်ထွေး	୧୦၉
220	နဧဖ ၂၅၇	မပန်းအိနိုင်	၃၀၈
၁၁၁	နရ ၅၁၅	မနန်းစိုးမွန်	ફ૦૧
၁၁၂	နဥ္ဝာ ၉၂၇	မောင်ထက်ရာဇာဟိန်း	୧୦၅
၁၁၃	<b>န</b> ලග දറුද	မတိုးတိုးရတနာ	२०५
၁၁၄	နလပ ၁၅၈	မောင်သော်ဇင်နိုင်	२०५
၁၁၅	မဖဘ ၂၈၂	မောင်စည်သူ	२०५
ာ၁၆	နဥ္မမ ၁၄၃	မစနိုးဝိုက်	909
၁၁၇	နလ၀ ၇၅၁	မောင်ဖြိုးသီဟကျော်မင်း	505
၁၁၈	နဥ္စစ ၈၁၃	မစောနန်းထွေး	505
၁၁၉	နလဝ ၆၁	မမို့မို့အောင်	505
၁၂၀	နူမေ ၁၀၅၃	မခိုင်သဇင်	505
၁၂၁	မဧခ ၂၅၈	မမြကေလှိုင်	505
၁၂၂	န္ဖမ ၇၀၆	မောင်လင်းလက်ဘုန်း	505
၁၂၃	နတက ၁၄၁၉	မစုမြတ်မွန်	રુગ
၁၂၄	မၜ ၆၇၀	မပန်းအိဇင်	રુગ
ാൃ၅	နလ၀ ၉၃၄	မမို့မို့ဖော်ဝင်း	રુગ

တက္ကသိုလ် - ကျောက်ဆည်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

ဦးရေ (၁၆၉) ဦး

			5:ed (208) 5:
	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
·	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၁၂၆	နတည ၂၅၇	မောင်ကျော်သီဟ	રુગ
၁၂၇	နတမ ၂၀၁	မောင်နေမျိုးနိုင်	၃၀၁
၁၂၈	နတက ၂၆၇	မယမင်းရွှေစင်	900
ാ്ര	နလ၀ ၂၅၂	မယွန်းသီရိ	900
၁၃၀	မၜ ၆၆၂	မဖြိုးအိစံ	၃၀၁
၁၃၁	နလပ ၂၇၀	မဇာလီနွယ်	၃၀၁
၁၃၂	နရ <b>ဆ</b> ာဘ၁၂	မဖြိုးဖြိုးသွယ်	၃၀၁
266	မၜ ၁၄၉	မနှစ်သစ်ဝေ	500
299	နပမ ၆၆၀	မသက်မာဝေ	500
၁၃၅	နပလ ၁၃၉	မယုယုဇင်	500
၁၃၆	မၜ ၇၀၃	မနွေးနွေးအောင်	500
<b>ે</b> ટ્ર	နတအ ၁၅၇	မသဉ္ဇာအောင်	Jee
၁၃၈	မဃ ၃၈၂	မတင်မိုးငြိမ်း	Jee
၁၃၉	နရ ၅၀	မောင်လင်းကိုကိုနိုင်	JCC
290	နပလ ၂၈	မရည်မွန်လင်းလက်	Jee
၁၄၁	နတအ ၁၀၆	မဇင်မ၁ခိုင်	၂၉၈
<b>2</b> 9J	နပဟ ၂၀၅	မောင်ဇာဏီမင်းခန့်	၂၉၈
266	န္ဧပ ၅၀၀	မငြိမ်းအိအိအောင်	၂၉၈
299	နရက ၁၁၁	မသိရိမေ	၂၉၈
<sup>2</sup> 99	မဆ ၉၂	မအေးချမ်းသူ	၂၉၈
၁၄၆	နဥ္စစ ၁၃၀	မသဲနုစံ	JC?
299	နလက ၃၆၈	မစန္ဓာလင်း	Je?
၁၄၈	<b>မ</b> ඉ  ඉ	မအိမြတ်ရွှေဇင်	JC?
<sup>2</sup> 98	န <b>ဥစ</b> ၂၀၁	မောင်မင်းထက်နောင်	၂၉၆
၁၅၀	နဥ္စာ ၁၂၉	မချမ်းမြွေငြိမ်း	ე၉၆

#### တတ္ကသိုလ် - ကျောက်ဆည်တက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

දීඃရෙ (၁၆၉) දීඃ

			0100
	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
<b>စ</b> ဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
0	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၁၅၁	မ  ၆၈၄	မအိအိမျိုး	<sub>J</sub> િહ
၁၅၂	မဆ ၁၅၁၈	မဇင်မာအေး	<u> </u> ၂၉၆
၁၅၃	နကသ ၇၆	မနန္ဒာအိမ့်ဝေ	<u> </u>
၁၅၄	မဆသ ၄	မမျိုးပပငြိမ်း	၂၉၆
၁၅၅	မဆမ ၂၂	မောင်သက်လင်းထွဋ်	ეලე
၁၅၆	နလ၀ ၆၂	မသက်သက်အောင်	J <mark></mark>
၁၅၇	မဖ ၂၅၄	မဖကရီမိုး	J <mark></mark>
၁၅၈	နတက ၆၃၇	မောင်ဖြိုးဝေထွန်း	J <mark></mark>
၁၅၉	မဆ ၁၄၈၈	မောင်ဝေယံဦး	J <mark></mark>
၁၆၀	နတက ၁၀၂၁	မရနံ့ဝေ	ეცე
၁၆၁	နတက ၉၁၄	မရွှေရည်သောင်းထိုက်	J@9
၁၆၂	မဖဘ ၂၀၅	မစန်းစန်းထွေး	J@9
၁၆၃	<del>ବ</del> ଶ୍ୱ ၂၂၇	မောင်သန်းမင်းစိုး	JC9
၁၆၄	မဆ ၁၃၉၈	မောင်ထွန်းနိုင်ဝင်း	J@9
၁၆၅	မဆ ၅၆၆	မအေးနန္ဒာမြင့်	J@9
ටම්ම	နတည ၂၄၃	မောင်ကောင်းငြိမ်းသူ	J@9
၁၆၇	နတည ၁၆၁	မယဉ်လဲ့လဲ့နိုင်	J@9
၁၆၈	မဃမ ၄၆၂	မတင်ထားဝေ	J@9
၁၆၉	န <b></b> ဓမ ၂၂၃	မဇူးလင်းသောင်းထက်	Jes