## တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် - မကွေးတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

E			R (61) R.
15	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
0	ဖန ၁၁၀၂	မဖြူဖြူမိုး	୧၉၅
J	ဖန ၁၁၂၀	မောင်ပြည့်ဖြိုးမောင်	୧୯୨
5	ဖဃ ၉၀၄	မအိကေခိုင်	୧၈୧
9	ဖန ၁၁၁၄	မသိင်္ဂိဌေး	રુવહ
၅	ശങ്കാ റൊ	မမေသင်္ကြန်	२१५
G	ဖန ၁၁၆၃	မမိုးမြင့်	२१५
?	ဖန ၁၁၆၁	မခိုင်မြင့်မို	२१२
െ	ဖဒ ၁၁၇၁	မတင်ဇာလှိုင်	રુગ
G	ဖဝ ၉၁၁	မအိမ့်မှူးစံ	<b>ર</b> ીગ
00	ဖန ၅၀၆	မခင်မျိုးအေး	२१०
၁၁	ဖသ ၂၁၅	မဟန်နီငြိမ်းစံ	२१०
၁၂	ဖန ၁၁၃၅	မသက်မှူးအိမ်	၃၆၈
၁၃	ဖန ၁၁၈၈	မရွှေ@င်ဦး	રહેઠ
29	ဖဆ ၁၃၄၀	မကြည်ကြည်ဌေး	ફિક્
၁၅	ဖအလ ၉၁၉	မနုဝါ	၃၆၁
၁၆	ဖန ၁၁၄၉	မောင်ကောင်းခန့်ဖော်	२၆०
၁၇	ဖန ၁၁၂၆	မောင်ထွန်းနိုင်ဝင်း	<b></b>
ວຄ	७० ०९	မောင်ဇော်သက်ပိုင်	୧၅୧
၁၉	७६ ९७९	မနေလင်းမေ	299
Jo	ගො ලეද	မဖြိုးဖြိုးဝေ	299
၂၁	ဖန ၂၇၅	မသက်မွန်ဦး	୧୭၂
JJ	ဖန ၄၂၀	မအိသွယ်ဖြိုး	550
75	oo 9	မအိအိခိုင်	299
J9	ဖန ၇၀	မသန်းသန်းမိုး	299
J၅	ဖတ ၄၁၈	မောင်ဖေယျာဝင်း	299

J

## တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် - မကွေးတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

8			R. a. ( /G1 / R.
-	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
3-	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၂၆	ဖတဍ ၂၉၆	မဖြူဖြူသင်း	२५१
J?	ဖဝ ၁၀၁၂	မောင်ဇော်ဝင်းလှိုင်	२५१
്യ	ဖတဍ ၂၃၁	မဇင်မာထွေး	રુડે
JG	ဖဃ ၁၄၂	မမိုးပပခင်	<b>ર</b> ુઉ
50	ဖန ၄၈၇	မနီနီဝင်း	<b>૨</b> ૬ઉ
၃၁	രക്ക ാറി	မခင်စုငယ်	<b>ર</b> ુઉ
<b>8</b> J	ဖဒ ၄၁၃	မနိုင်နိုင်မော်	୧୨୭
99	ဖန ၁၁၅၈	မစုမြတ်ဖြိုး	ફ <b>્</b>
29	ဖဃ ၂၅၃	မစံပယ်အောင်	290
୧၅	ဖတ ၄၃	မအေးအေးမွန်	२२१
રૃઉ	७ <b></b>	မအေးမြတ်သူ	२२१
२१	ဖဒ ၁၁၁၆	မောင်စိုင်းဗိုဗိုအောင်	ફર <b>િ</b>
၃၈	ဖဃ ၁၃၉	မရွှေစင်ဦး	220
99	ဖတဍ ၁၀၁၁	မခင်မို့မို့အောင်	229
90	ဖတ ၆၅၆	မနှင်းစုဝေ	991
90	ဖဒ ၂၉၀	မအိနှင်းဖြူ	550
9J	ဖဆမ ၁၃၂	မငြိမ်းငြိမ်းမိုး	550
99	ശമാല വാവ	မအေးစန္ဒဝ	<b>ક</b> ીઉ
99	ဖဆ ၁၃၈၆	မအိန္ဒြေစိုး	<b>5</b> J@
99	ဖတ ၁၃	မသင်းမြင့်မြတ်ဆွေ	၃၂၈
<b>ુ</b> ઉ	ဖဃလ ၁၅၉	မကေသွယ်နှင်း	ઠીઉ
97	ဖတဍ ၁၀၀၁	မသဲစု	<b>8</b> 19
96	ဖမ ၁၃၃၁	မောင်စိုင်းထက်အောင်	<b>2</b> J9
90	ဖလန ၁၆၇	မဇာခြည်မွန်	<b>2</b> J9
၅၀	ဖမ ၁၄၃	မတင်ဇာလှိုင်	୧၂၁

## တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် - မကွေးတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

<i>V</i> 2			G. cel (61) S.
_	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
35 <del>-</del>	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၅၁	ဖဒ ၄၆၅	မယမင်းသူ	919
	ဖဒ ၁၁၆၁	မယမင်းဦး	919
26	ဖတဍ ၄၁၀	မစုမွန်ဖြိုး	919
99	ဖမ ၁၄၃၂	မောင်ဝေယံထွန်း	676
99	ശക്കെ രാ	မခင်မြတ်နိုး	<b>6</b> JJ
၅၆	ဖဆအ ၂၅၆	မအေးနန္ဒာမြင့်	<b>8</b> 15
97	ဖဝရ ၁၀၂	မောင်ဇော်ပိုင်ထွန်း	<b>6</b> 15
၅၈	ဖမ ၁၅၈၇	မသဲစုဟိန်း	ઠી૦
ეც	ဖဃက ၁၀၆	မသင်းသင်းခိုင်	ઠી૦
Go	ဖအည ၁၀၄	မဝင့်ရတီအောင်	ઠી૦
၆၁	ဖလ ၅၆၃	မနွေဇင်ထွန်း	ઠી૦
GJ	90 JSB	မောင်ကောင်းခန့်လွင်	ઠી૦
ઉર	ဖဘ ၇၈၅	မောင်ဝိုင်းအောင်	ઠી૦
69	စတဍ ၃၀၆	မမွန်မွန်အောင်	၃၁၉
၆၅	ဖတ ၆၅၀	မသက်မွန်မြင့်	၃၁၉
GG	ဖသ ၄၁၃	မောင်ရှင်းသန့်နေမျိုး	၃၁၉
ઉત્	ဖဘမ ၁၃၁	မသင်းသင်းမြတ်	၃၁၉
၆၈	ဖမ ၁၅၃၅	မထက်ထက်မေလွင်	၃၁၉
၆၉	ශන දබ	မဝင်းပြည့်ထွန်း	၃၁၉
90	ဖလမ ၂၃၁	မောင်ဝေယံဖြိုးပိုင်	၃၁၉
၇၁	<b>ං</b> ඉදල	မောင်ကောင်းဝေဖြိုး	၃၁၉
୧၂	ဖဃ ၂၁၆	မောင်ကောင်းဆက်မင်း	၃၁၈
78	ဖဃ ၁၅၅	မရွှေရည်ဝင်း	၃၁၈
79	ဖဒ ၂၄၃	မောင်မျိုးသူအောင်	રુગ
<b>?</b> ၅	<b>өз                                    </b>	မစုပပအောင်	२०१

## တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် - မကွေးတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာ - မြန်မာစာ

0			G [ OJ G
•ဉ်	၂၀၂၂ ခုနှစ်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
٣.	တက္ကသိုလ်ဝင်		YYouloughas
3%	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၇၆	ဖမ ၁၂၃၉	မခိုင်ဇာထွန်း	ફગ્
୧୧	७०	မရွှေရည်ဖူး	ફરુ
၇၈	ဖတ ၃၇၂	မမေစုပိုင်ဖြိုး	રુગ
၇၉	ဖဘ ၈၀၂	မငြိမ်းငြိမ်းဦး	၃၁၆
၈၀	မအလ ၁၁၆	မချစ်စနိုးဇော်	၃၁၆
၈၁	ဖဃ ၁၄၈	မခင်မြတ်နိုး	၃၁၆
൭	ဖအ ၄၁၂	မောင်ဝဏ္ဏဝိုင်ဇင်	၃၁၆
၈၃	ဖဘ ၅၉၄	မချမ်းနှင်းသူ	၃၁၆
၈၄	ဖန ၈၀	မစုနွယ်လှိုင်	၃၁၅
၈၅	ဖသ ၃၉၈	မောင်ထက်ပိုင်ဇော်	રગ્ગ
ရြ	<b>ග</b> නද	မသိမ့်သိမ့်သူ	ફરુ
၈၇	ဖဃ ၁၅၃	မောင်အောင်သူရိန်	२०५
ดด	ဖမ ၁၄၅၉	မဇွန်လတ်ပွင့်	ફરુ
ഭെ	ဖတ ၆၁၁	မချိုမာခိုင်	၃၁၄
၆၀	ဖလန ၁၃	မသက်သက်မွန်မြင့်	ફગ્ફ
၉၁	ဖဘ ၃၃	မအိမ့်သက်ဖူး	२०२
GJ	७० २९।	မယွန်းရွှေဇင်	२०२